2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950968 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Diyemeyiz çünkü o Asi Ruh :) Alayına Trivela ayrıca  :D
Kötü niyetli değil kabul ama sorunlu ve o sorunlu hali kontrol edilmezse takıma ciddi zarar verecek. Başakşehir ile yarışırken göz ardı edilen sorunlar Fener ile yarışırken edilemeyecek. Taraftar olarak takıma zarar verecek derecede duygularımızın akışına bırakamayız kendimizi. Biz bıraksak Hoca ve yönetim bırakmamalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

bir hafta önce söyledik alındı diye :D
kesin diye bilgi gelmişti. İbrahim Ketende yazdı geçen hafta alındı diye
esas soru alınması değil takasda kimi verdiğimiz kayseri pektemekle veliyi istiyordu :D
iş bitmişdi ama takaslanacak oyuncularla ilgili pazarlık vardı.
Belli oldu mu peki, var mı netleşen bir şey?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

öyle olsa avrupadanda iyi para kazanabilirdi sadece fransada vast bi takıma gidip dnmüş, ha iyidir belki ama o dediğin seviyede değimiş gibi sanki
bilemiyorum ben gil ile ilgili yorum yapacak kadar maçlarını izlemedim ama
çağrının göz bebeği şimdi verilerine baktım çinde bile yükselen trenti var çinde değer kazanan bir oyuncuya
ilk defa şahit oluyorum :alala:

Çevrimiçi Necmi

Belli oldu mu peki, var mı netleşen bir şey?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öğrendiğim buydu işte bir hafta önce kesin alındı deniyordu.
Ben duyum vermeyi sevmem. sadece duydum söylüyorum. Ketende kaynağına
güvenmese o kadar net konuşmaz. Ketenin kaynakları sağlamdır.

Çevrimdışı brkntcnr

manu salak olmadığı için sözleşme uzatmadı diyorum.
adam çapraz kopardı sahaya dönmesi en yakın 9 aymış tabi 35
yaşında dönebilirmi o ayrı. iyileşmesi için senelik 5-6 M verecek bir salak takım olursa
gider bir takıma. iyileştiğindede 36 oluyor
Geri dönmesine döner ibra bu ama Manu tam 11 milyon maaş veriyordu.

Çevrimiçi Necmi

Geri dönmesine döner ibra bu ama Manu tam 11 milyon maaş veriyordu.

o kadar kolay değil yaşı ilerledi insan ne kadar iyi olursa olsun doğanın önüne
geçilemiyor. çapraz bağ ciddi bir sakatlık genç oyuncularda bile geri dönüş gerçek anlamda iki yılı buluyor.
tamam bir yılda iyileşiyorlar ama eski hallerine dönemiyorlar. genç bedenlerdeki reaksiyonu verse bile
o yaştan sonra çok zor.

Çevrimdışı tangaz

çapraz bağ için minimum 1,5 yıl gerekiyor ve asla eski tadı vermiyor üstelik de o yaş ve cüssede biri için yolun sonu gelmiş gibi duruyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bilemiyorum ben gil ile ilgili yorum yapacak kadar maçlarını izlemedim ama
çağrının göz bebeği şimdi verilerine baktım çinde bile yükselen trenti var çinde değer kazanan bir oyuncuya
ilk defa şahit oluyorum :alala:

bende tanımıyorum oyuncu özelinde değilde dünya futbol piyasası brezilyalı oyuncuların genç yaşlarda ülke dışına çıkarken aldıkları kontratlar ödenen bonservisler son 10 yılda iyice zirveye çıkmışken Gil bu furyadan nasibini alamamışsa o söylenen seviyede asla değildir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bende tanımıyorum oyuncu özelinde değilde dünya futbol piyasası brezilyalı oyuncuların genç yaşlarda ülke dışına çıkarken aldıkları kontratlar ödenen bonservisler son 10 yılda iyice zirveye çıkmışken Gil bu furyadan nasibini alamamışsa o söylenen seviyede asla değildir...
Arizalidir abi, fabrika cikisinda bir defo olmustur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O pozisyon için ihanet tanımı ağır olmuş.Arkadaşına yapılan Ayıp daha uygun bir tanım bence.
İhanet : abubakarın kiev ve oly maçlarında gördüğü kartlardır mesela...
Yada tosicin rvp ye attığı kafa belki de oğuzhanın son maçta  rvp nin bileğine basması.
+1903 :claps: :claps:

Ama bunlar ihanet sayilmaz yahu bilerek yapmadilar sonucta , ama Q7 bilerek yaptı dimi @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tigres in başkanı Alejandro Rodriguez gagnic ı bırakmaz
Açıklama da yapmış zaten Tigres de kalacak demiş Rodriguez i bi şekilde tutarlar Özellikle bu sene Çok ihtiyaçları var Gagnic e
Onu bunu bırakalım biz Aboubakar a bakalım Ntv spor temiz sallıyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gagnic 31 yaşında 49 maçta 25 golü var sağlam bitirici ama Kara boğa ya değişmem.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA

Önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, istediği transferleri gerçekleştirebilmek için yoğun bir arayış ve çalışma içinde.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok futbolcu ile temas kuran Siyah Beyazlılar, önce Aboubakar, Domagoj Vida,Deniz Türüç gibi isimleri bitirmek istiyor. İlk olarak Deniz Türüç ile her konuda anlaşan Siyah-beyazlılar Kayserispor'a takas teklifinde bulundu. Takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların listesini Kayserispor yönetimine sunan Siyah-beyazlılar, Sarı-kırmızılı yönetimden gelecek cevabı bekliyor. Beşiktaş, Kayserispor yönetiminin takası kabul etmesi halinde gurbetçi oyuncu ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Beşiktaş santrfor transferini ise geçen sezon olduğu gibi son güne bırakmak istemiyor. Aboubakar için hem Fransa hem de Portekiz'de görüşmeler yapan transfer komitesi, Kamerunlu golcünün transferinin tıkanması ihtimaline karşın alternatifleri ile de temasa geçmeye başladı. Listesinde Bacca, Alexander Mitrovic ve Fernando Llorente gibi isimler olan Siyah Beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralık olarak tekliflerini yapmaya başladı bile.

Kendisi tarafından yalanlansa ve sadece 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklansa da Demba Ba'nın transferi ise şimdilik askıya alınmış gibi görünüyor. İşin Çin kısmın tamamen Senegalli golcüye bırakan yönetim ameliyat haberinden sonra Demba Ba için tedavi süresini bekleme kararı aldı

DHA

Çevrimdışı underworld

Deniz türüc 4 yıllık mi ?
Yok artık deve
Tosic 2+1
Q7 3
Marcelo 3+1
Deniz 4
Biraz fazla olmuyor mu !!!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bir Son dakika da futbolarena dan geldi Hemde Alevli top  :)

FutbolArena Özel - Beşiktaş yönetimi uzun süredir peşinde koştuğu Vida transferinde mutlu sona çok yakın. Siyah beyazlı yönetim yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.
Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde koştuğu Domagoj Vida transferinde mutlu son. Transfere Başkan Fikret Orman'ın dahil olmasının ardından siyah beyazlı yönetim yıldız oyuncunun transferini bitirme noktasına geldi. Beşiktaş yönetimi, Dynamo Kiev ile 2018 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncunun transferini gelecek hafta sonuçlandırmayı hedefliyor

Çevrimdışı abdusta

Deniz türüc 4 yıllık mi ?
Yok artık deve
Tosic 2+1
Q7 3
Marcelo 3+1
Deniz 4
Biraz fazla olmuyor mu !!!
@underworld  senden 3 yaş küçük

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Torres haberleri sallama Atletico'da kalır gelmesinde zaten. Gignac büyük para kazanıyor oradan ayrılmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bacca olabilir kiralık. Mitrovic'de kiralık olabilir aslında bize en uygunu Llronte ama onunda Epl'den ayrılacağını sanmıyorum.

sadece pozisyon değilki kendini attırmak için yırtındı durdu oyunda kaldıysa onun
değil hakemin çabasıyla oldu. on kişi kalıp puan kaybetsek şampiyonluk gidecek adamın yaptıklarının
başka bir tanımı olamaz. Bursa maçını izlerken resmen tiksindim. oyuncuya kızarım oyun içinde
yaptıklarından tepkide gösteririm ama bir Beşiktaş forması giyen oyuncudan kolay kolay tiksinmem
ve bu birde töre beni tiksindirdi. ikisi içinde söylediğim şey takıma ihanet ettikleriydi.
ha quaresmamı töremi denirse kesinlikle quaresma kalsın derim. Töre mümkünse kampa bile gelmesin
Bu acidan bakarsak Abounun Oly macinda gordugu aptalca kartta bize UEFA kupasina mâl oldu , Yine Abounun Ligde gordugu kirmizi kartta bize sampiyonluga mâl olabilirdi

Tosicin Rvp ye yaptigi ve gordugu kartta bize Tr kupasina mâl oldu , Ozzie nin Rpvp nin bilegine basmasina ne diyecegiz !

Ama bunlar IHANET degil ,  Q7 topa vururken Fazla kalkan ayaginin rakibin sırtına gelmesi Takima İhanet !!!

Gecen sene Andreas Beckin ayaginin Volkan senin sirtina gelen pozisyonundan hicbir farki yok Q7 nin pozisyonunun :tabe:

Azicik tutarlı ve adaletli olun !! @Necmi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  Mangalanin  efsane  geri  dondugu   cok  hizli  kostugu  bir  video  vardi, ona bir  dah abakabilri miyiz  ?
Yorgo

Goal.com a göre Deniz Türüç ile 4 yıllık ön sözleşme imzalamışız.

Güzel hamle :claps:

Çevrimiçi Necmi

+1903 :claps: :claps:

Ama bunlar ihanet sayilmaz yahu bilerek yapmadilar sonucta , ama Q7 bilerek yaptı dimi @Necmi abi
kardeşim quaresmayı sev lafım yok ama hiç bir oyuncuya duyduğun sevgi Beşiktaş
sevgisinin önüne geçmesin. Bir oyuncu Beşiktaşın formasını layıkıyla giydiği için değerli olsun.
Bu kadar gözünüzü kör etmeyin quaresmanın bu haraketleri gelecek sene bizi şampiyonluktan eder
bu sene rakibimiz yoktu. Bakma haraketlerini sindirebildik rolantide takım şampiyon oldu.
seneye böyle bir şansımız olmayacak rakipler yok olmama mücadelesi verecek ve elimizde tarihi bir fırsat var
şampiyon ol bir daha rakibin kalmasın uzun bir süre rakipler harakiri yapıyor. quaresmanın bu kadrodaki
varlığı kendi ayağımıza sıkmak demektir. perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş Domagoj Vida için Kiev e 1,5 milyon euro + Denys Boyko yu teklif etti

AjansBeşiktaş

Çevrimdışı underworld

@underworld  senden 3 yaş küçük

saygılar
Mesele yaş değil ne vereceği.
2+1 yaparsın sonra baktın kral gibi oynuyor yaparsin 5 yıl uzatirsin problem olmaz ama ya tutmazsa nolacak.

Çevrimdışı underworld

YouTube quaresma fight yazın adamlar neler yapmış görün

Etiketler: