2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951680 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Portoya da senelerce methiyeler düzüldü ama demek ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor muş

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Övgülere bakmayın.

Benfica ve Porto menajerlerin paravan olarak kullandıkları gariban takımlar. 40'a adam satarlar, kasaya yarısı bile girmez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

25 yerine 22 futbolcu yazabileceklermiş A-listesinde, keza Benfica da aynı kısıtlamayla karşı karşıyaymış. Ancak, sattığın kadar alabilirsin gibi birşey göremedim henüz. Ayrıca, Porto'nun bu yıl 30M limitli açık yapma hakkı tanınmış. Buradan belki yürünebilinir. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Sattığı kadar alma kısıtı onlar için sorun olmaz, çünkü kağıt üzerinde acayip satışlar yapıyorlar zaten.

Sorun o paranın kulübe değil, menajerlere gitmesi.

Çevrimdışı Zafer55

Dogmamis cocuga don bicmedir o bizim koyde.
Ihanet falan agir kelimeler, ihanet olarak degerlendirilecekse taliskanin orta parmanagini konusalim, tekme atip kart gormus futbolcu yok efenim 3-4 kirmizilik hareket yapmismis, ayni basmayi oguzhan da yapti, ben alkisladim oguzhani, herkes tekme yerken bursalilardan ben sahada olsa ilk gordugum bursaliya ben de dalardim. Taliskayi elestirmeyenin, laf etmeyenin bursa macina soz soyleme hakki yoktur, taliska korkak karakteriyle uzaktan parnak gosteriyor ayiya, git koy kafayi tosice de abuya da mesela ben kizmadim, adam gibi vuramadiklari icin kizdim sadece. Sen kirmiziyi goze almissin, gozun kararmis, duzgun vurup got ustu oturtacaksin ya da hic girmeyeceksin bu islere. Taliska ustune ceza aldi bursaspor macinda oynamadi ya puan kaybetseydik?
Sert girmismis, futbol bu erkek oyunu girecekler birbirlerine.

Tartisilmasi gereken takimca yumusak oldugumuz, takimin en sert oyuncusu abuk sabuk faul yapan kanat oyuncusu olur mu? Atiba azicik sert oynasin yedigimiz goller 5-6 az olur. O mevkide oynayip dunya ustunde en az faul yapan oyuncudur atiba. Oguzhan mesela baya girmeye basladi, subyanligi atiyor ustunden seneye daha da sertlesecek daha da iyi oynayacak.
Sertlik konusunda katılıyorum.Sert oynayabilen q7 marcelo ve adriano var bizim takımda.Sertlikten kastım sertliğe sertlikle cevap verebilip pusmama.
 Abuyla tosice de çok kızdım.Kırmızıyı göze almşsın maçı vermeyi göze almışsın ama 8-10 maç cezayı göze alamamışsın.Kodummu oturtamamışsın.Yani tosic,  rvp ye adam gibi kafayı koyup serse yere diyecem ki tosicde etten kemikten insan tutamadı kendini kontrolü kaybetti ama  öyle horozlanınca kendi egosu için yaptı  diye düşündüm.Hani karizmam çizilmesin ama çok da mağdur olmayayım diye.

Çevrimdışı mylife1903

Sertlik konusunda katılıyorum.Sert oynayabilen q7 marcelo ve adriano var bizim takımda.Sertlikten kastım sertliğe sertlikle cevap verebilip pusmama.
 Abuyla tosice de çok kızdım.Kırmızıyı göze almşsın maçı vermeyi göze almışsın ama 8-10 maç cezayı göze alamamışsın.Kodummu oturtamamışsın.Yani tosic,  rvp ye adam gibi kafayı koyup serse yere diyecem ki tosicde etten kemikten insan tutamadı kendini kontrolü kaybetti ama  öyle horozlanınca kendi egosu için yaptı  diye düşündüm.Hani karizmam çizilmesin ama çok da mağdur olmayayım diye.
Nouma da vurmustu tomasa hatta millse yumruk atmisti leeds macinda. Oluyor sahada muhim olan sahada olanin sahada kalmasidir.
Olay basit, bir halt edeceksen ya tam edecen onu ya da hic girmeyecen bu islere. Intihar etmeye calisip onu bile beceremeyen insan pisikolocisi olur sonra.

Çevrimdışı Zafer55

kiralayamıyorsun,anlaşmaya göre Porto kiralasan bile Loriente 6milyon Euro ödeyecek.
Eger bu yıl Aboubakar satılmazsa Lorient havasını alıyor.

Kısaca Aboubakarın Porto ya dönmesi ve ben 1 yılımı burada geçireceğim dediği anda hem Porto hem Lorient kaybediyor,
Beşiktaş Portoyla anlaştı kiralama bedeli altında ödeme yapacak,Ancak Lorient indirime yanaşmıyor,Beşiktaş da bu kozu kullanıp lorienti 6dan 4e dusurmeye çalışıyor

kısaca bize anlatılan hikaye bu

saygılar
O zaman iş abu da bitiyor.Ben ya Beşiktaşa giderim yada portoda yılımı tamamlar imza param cebimde free olurum diyecek.Bu durumda hem porto hem lorient avcunu yalamamak için 2şer m € yu kar bilip yol verecekler.
 Burda kilit nokta Abu ya sunduğumuz kaymaklı sözleşme(3.3×4 yıl)

Çevrimiçi Necmi

bu arada gomez vizyonunu tam bulmuş kümede kalma mücadelesine dewam kararı vizyonuna yakışmış  :claps:
Gomez gomez diyenler susar artık
en azından formaya ter akıtana haksızlık edilmez

Çevrimiçi Necmi

O pozisyon için ihanet tanımı ağır olmuş.Arkadaşına yapılan Ayıp daha uygun bir tanım bence.
İhanet : abubakarın kiev ve oly maçlarında gördüğü kartlardır mesela...
Yada tosicin rvp ye attığı kafa belki de oğuzhanın son maçta  rvp nin bileğine basması.
sadece pozisyon değilki kendini attırmak için yırtındı durdu oyunda kaldıysa onun
değil hakemin çabasıyla oldu. on kişi kalıp puan kaybetsek şampiyonluk gidecek adamın yaptıklarının
başka bir tanımı olamaz. Bursa maçını izlerken resmen tiksindim. oyuncuya kızarım oyun içinde
yaptıklarından tepkide gösteririm ama bir Beşiktaş forması giyen oyuncudan kolay kolay tiksinmem
ve bu birde töre beni tiksindirdi. ikisi içinde söylediğim şey takıma ihanet ettikleriydi.
ha quaresmamı töremi denirse kesinlikle quaresma kalsın derim. Töre mümkünse kampa bile gelmesin

Çevrimdışı underworld

aslında birşeyi karıştırıyoruz bunların kaçı asist kaçı kutuya yapılmış rastgele orta
asist dediğin birin alda at dediğin pastır yoksa uzaktan yaptığın orta değil
10 tane asistlik pas verirsin bunun 6-7 tanesi golle sonuçlanır 300 tane orta açarsın kafayı vurabilirlerse
işte on tanesi gol olur bu verim değil verimsizliktir.
https://www.facebook.com/carsicocuklari/videos/1608608105879667/
Beşiktaşda şunu bir kere bile yapmaması takımı gözünde nasıl gördüğüne işarettir işte

sen ona değil adamın öyle veya böyle gol attırdığı adamlara bak bir de bizimkilere .
arada resmen honda ile aston martin farkı var .

Çevrimdışı brkntcnr

Goal.com a göre Deniz Türüç ile 4 yıllık ön sözleşme imzalamışız.

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 13:29:58 brkntcnr ]

Çevrimdışı underworld

Valla geliyor mu gidiyor mu onu bilmiyorum da bu arkadaşın görüşlerini önemsiyorum ben. Yanlış anlaşılma olmasın bu arkadaş Vida'yı da pek beğenmiyor. Daha doğrusu beğenmemekten ziyade bize pek uygun olmadığını düşünüyor. Titi'yi Vida'dan daha faydalı olacağını söylüyor. Tabii ki bu isimlerin hiçbirinin CL için ilk 11 seviyesinde ideal olmadığı görüşünde. Ben de aynı görüşteyim.Titi harika bir yedek olur. Herhangi bir sakatlık durumunda hiç sırıtmaz. Ama yıllardır adam akıllı tandem hasreti çeken bu camia'ya artık kalburüstü 2 stoper lazım.

Q7 satılır, Ba alınır , Vida 6 ay sonraya free olarak söz verilirse ben Titi ' ye 1+1 750 bin € dan okey veriyorum.

Çevrimdışı underworld

SABAH,SABAH!!
@underworld

Saygılar

burda Q7 ye söz düşmüyor ağabey .
kulup ben tamam diyorum diyorsa Q7 eyv demesi gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Dogmamis cocuga don bicmedir o bizim koyde.
Ihanet falan agir kelimeler, ihanet olarak degerlendirilecekse taliskanin orta parmanagini konusalim, tekme atip kart gormus futbolcu yok efenim 3-4 kirmizilik hareket yapmismis, ayni basmayi oguzhan da yapti, ben alkisladim oguzhani, herkes tekme yerken bursalilardan ben sahada olsa ilk gordugum bursaliya ben de dalardim. Taliskayi elestirmeyenin, laf etmeyenin bursa macina soz soyleme hakki yoktur, taliska korkak karakteriyle uzaktan parnak gosteriyor ayiya, git koy kafayi tosice de abuya da mesela ben kizmadim, adam gibi vuramadiklari icin kizdim sadece. Sen kirmiziyi goze almissin, gozun kararmis, duzgun vurup got ustu oturtacaksin ya da hic girmeyeceksin bu islere. Taliska ustune ceza aldi bursaspor macinda oynamadi ya puan kaybetseydik?
Sert girmismis, futbol bu erkek oyunu girecekler birbirlerine.

Tartisilmasi gereken takimca yumusak oldugumuz, takimin en sert oyuncusu abuk sabuk faul yapan kanat oyuncusu olur mu? Atiba azicik sert oynasin yedigimiz goller 5-6 az olur. O mevkide oynayip dunya ustunde en az faul yapan oyuncudur atiba. Oguzhan mesela baya girmeye basladi, subyanligi atiyor ustunden seneye daha da sertlesecek daha da iyi oynayacak.
ben sert oyununa bir şey demiyorumki sürekli sert giriyorlar ona cevabını verecek tabiki
kırmızı pozisyon gereği görsün helal olsun derim bursa maçı farklıydı kendini attırmaya uğraştı
sahaya oynamaya çıkmamışdı direk kendini attırmaya çıkmıştı.
bizim aslında en sert oynayan oyuncumuz tosic derlerde bence ozi en sert oynayanı quaresma sert oynamıyor
sadece topu kaptırdığında basıyor tekmeyi onun pozisyon gereği faul yaptığına şahit olmak zor.
Taliscaya gelince olmadı o parmağı göstermeyecek gidip direk sokacaktı yanlış yaptı onun ihanetle
falan ilgisi yok ama adam volkanı germek istedi bunuda başardı. onların kupada bize yaptığını aslında
ligde biz onlara yaptık
ihanet tanımını ben kolay kolay yapmam oturun bursa maçını tekrar izleyin neden ihanet dediğimi
anlarsınız yada törenin ankarada oynadığımız son maçını izleyin ondan sonra sahaya çıkmak istememesini saymıyorum bile

Çevrimdışı admsngl898

sadece pozisyon değilki kendini attırmak için yırtındı durdu oyunda kaldıysa onun
değil hakemin çabasıyla oldu. on kişi kalıp puan kaybetsek şampiyonluk gidecek adamın yaptıklarının
başka bir tanımı olamaz. Bursa maçını izlerken resmen tiksindim. oyuncuya kızarım oyun içinde
yaptıklarından tepkide gösteririm ama bir Beşiktaş forması giyen oyuncudan kolay kolay tiksinmem
ve bu birde töre beni tiksindirdi. ikisi içinde söylediğim şey takıma ihanet ettikleriydi.
ha quaresmamı töremi denirse kesinlikle quaresma kalsın derim. Töre mümkünse kampa bile gelmesin
Kaç senedir oynuyor adam akıllandı ama karakteri böyle diyorum sonra bir ters hareket herşey başa sarıyor benzetmemi mazur görün bazı maçlar sanki q7 aybaşına denk geliyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ben bu lorient işini tam anlayamadım.
Porto abu yu bu sene  satmazsa lorient yine 6 alacakmı yoksa havasını mı alacak?Abu 1 sene porto da kalsa sözleşmesi bitip free oyuncu olmuyormu? Portoya 8 vercez onlar da 6 sını loriente verecek 2m kar edecekler.Peki bizim abuyu 3m ücretle kiralamamızı engelleyen bir durum varmı?

galiba 1 sene sonra abu free olmuyor gibi duruyor.
 nasıl bir antlaşmaysa artık sezon sonu lorient'e dönüyor olabilir.
En azından öyle gözüküyor öteki türlü saçma bir şey çıkıyor ortaya.

Çevrimdışı underworld

Abu 'ya 3.3 maaş + 5-6 milyon bonservis hiç  içime sinmiyor  :kuserim

Çevrimdışı abdusta

burda Q7 ye söz düşmüyor ağabey .
kulup ben tamam diyorum diyorsa Q7 eyv demesi gerekiyor.

Tamda samimiyet ve mutluluğun resmi

Şenol hocamızın seçimine saygı gösteriyorum @underworld

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Nouma da vurmustu tomasa hatta millse yumruk atmisti leeds macinda. Oluyor sahada muhim olan sahada olanin sahada kalmasidir.
Olay basit, bir halt edeceksen ya tam edecen onu ya da hic girmeyecen bu islere. Intihar etmeye calisip onu bile beceremeyen insan pisikolocisi olur sonra.
paskalın olayı farklı olay orda Beşiktaş oyuncusunu korumak için girmişti.
o gün maçı izleyip helal olsun demeyen tek Beşiktaşlı yoktur. Tosicin haraketi kırmızı değildi
o horozlanıyor orda kafa atmıyor. ama nerden bilsin karşısında bir y... olduğunu bilseydi herhalde koyardı kafayı
yapmaması gerekiyordu ama yapıyorsanda tam yapacaksın burnunu beynine gömse gene aynı cezayı alırdı zaten
en azından bir dahada kimse yanına yanaşmaz yaptığında bir hayra dokunur.
ben böyle kartlara kızmam abounun kiev maçında gördüğü gibi görürse kızarım oly maçında gördüğü gibi görürse kızarım oly maçı açıklanamaz bile ama kiev maçı ihanet denemez orda kendi oyuncumuza değil hakeme kızıp vuruyor topa
ben iyiki futbolcu olmamış o maç futbol hayatım biterdi kesin ama hakeminde son maçı olurdu Beşiktaşıda uzun süre avrupadan men eden oyuncu olarak tarihe geçerdim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

paskalın olayı farklı olay orda Beşiktaş oyuncusunu korumak için girmişti.
o gün maçı izleyip helal olsun demeyen tek Beşiktaşlı yoktur. Tosicin haraketi kırmızı değildi
o horozlanıyor orda kafa atmıyor. ama nerden bilsin karşısında bir y... olduğunu bilseydi herhalde koyardı kafayı
yapmaması gerekiyordu ama yapıyorsanda tam yapacaksın burnunu beynine gömse gene aynı cezayı alırdı zaten
en azından bir dahada kimse yanına yanaşmaz yaptığında bir hayra dokunur.
ben böyle kartlara kızmam abounun kiev maçında gördüğü gibi görürse kızarım oly maçında gördüğü gibi görürse kızarım oly maçı açıklanamaz bile ama kiev maçı ihanet denemez orda kendi oyuncumuza değil hakeme kızıp vuruyor topa
ben iyiki futbolcu olmamış o maç futbol hayatım biterdi kesin ama hakeminde son maçı olurdu Beşiktaşıda uzun süre avrupadan men eden oyuncu olarak tarihe geçerdim :D
Abou'nun Oly maçında gördüğü kartla, Tosic'in Fenerbahçe maçında gördükleri kart farksızdı bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma verimsiz bir oyuncu. Gelecek sene daha da verimsiz olacak . Bunun yanında oyunla alakası olmayan egosuyla alakalı yaptığı sertlikler de var. Görüntü o ki gelecek sene yarışacağımız takım Başakşehir değil Fener olacak. Fener ile yarışırken de oyunla alakası olmayan takıma sertlik kazandırmak adına değil egosunu kontrol edemediği için yaptığı hareketler daha fazla cezalandırılacak. Başakşehir ile yarışırken görmediği kartları Fener ile yarışırken görecek . Yıldırım Demirören'in son açıklamalarını iyi dinleyin . O açıklamada Fener'e gizliden göz kırpıyor , gönlünü almaya çalışacağının işaretini veriyor.
Quaresma bu transfer sezonunda  gider veya gitmez bilemem ama yönetim , Şenol Hoca sorunlar belirginleşmeden önlemini almak gerekeni yapmak zorunda.

Çevrimiçi Necmi

Goal.com a göre Deniz Türüç ile 4 yıllık ön sözleşme imzalamışız.

bir hafta önce söyledik alındı diye :D
kesin diye bilgi gelmişti. İbrahim Ketende yazdı geçen hafta alındı diye
esas soru alınması değil takasda kimi verdiğimiz kayseri pektemekle veliyi istiyordu :D
iş bitmişdi ama takaslanacak oyuncularla ilgili pazarlık vardı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresma, Shanghai SIPG'den gelen yıllık 6 milyon Dolar'lık teklifi "Dünya Kupası'na gideceğim, seneye gelin" diyerek geri çevirdi. (Sabah )

Şunu bi sataydık iyiydi

Çevrimdışı underworld

Tamda samimiyet ve mutluluğun resmi

Şenol hocamızın seçimine saygı gösteriyorum @underworld

saygılar

mutluluğun resmini tek kareyle açıklayamayız ağabey

Çevrimiçi Necmi

Abou'nun Oly maçında gördüğü kartla, Tosic'in Fenerbahçe maçında gördükleri kart farksızdı bence.

bence tosicinki affedilirdi ama abounun o kartı affedilmez oyuncu dediğin azda akıllı olacak :bandit:
onun yüzünden ben @tangaz  a verecek cevap bulamadım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bence tosicinki affedilirdi ama abounun o kartı affedilmez oyuncu dediğin azda akıllı olacak :bandit:
onun yüzünden ben @tangaz  a verecek cevap bulamadım :bandit:
Ayni pozisyon yahu hatta tosic acik acik horizlanirken, abu gizli sakli caktirmadan cakmaya calisiyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abou'nun da Tosic'in de aldıkları kartlar hatalıydı ama diyebiliyor muyuz Tosic ve Aboubakar gerekli mesajı aldı ve artık daha kontrollüler diye. Bir de aynı şeyleri Quaresma için diyebilecek miyiz? Mesele de bu.

Etiketler: