2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956697 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

oyuncuya kızıp tribünlere topu diken oyuncu Beşiktaşa sahada ihanet ediyordur ihanet eden biri için lig beklemem
ben töre içinde burda aynı şeyleri söyledim Beşiktaş formasının değerini bilen kendini ondan üstün görmeyen oyuncu Korunur kollanır. Bursa maçına kadar ben quaresma gömmedim pozisyon eleştirileri yaptım ama asla ağzımdan satılsın gönderilsin lafı çıkmadı. Bursa maçında yaptıklarından sonra kalemini kırdım. ondan öncede bir sürü yanlışı oldu ama sustum ses etmedim. Ben quaresma alındığındada ağır eleştirdim ama sezon başladı sustum.
Bu ayrıntı çok önemli abi arkamızda başakşehir değilde gs fb olsaydı bursa maçında q7 yüzünden şampiyonluk gidebilirdi. başakşehir,fb maçlarında kayıp yaşamışsın fark ikiye inmiş sıkıntılı deplasmandasın tribünler köpürüyo senin yaptığın hareketlere bak o maç kaybedilse şampiyonluk sıkıntıya girer q7 hain ilan edilirdi maçı kazandık şampiyon olduk hepsi unutuldu.

fb maçındada farkı açma şansımız varken şova kaçıp bireysel oynayıp ikinci golü attırmayan kendisi şundan eminim bu sene q7 kalırsa başımıza bela olacak milli takımda olabilmek için sürekli oynamak isteyecek ama bizim oyun sistemimizde q7 nin olması belki bize bir kaç maç kazandırır ama uzun vadede kaybettirir her sene arkamızda başakşehir olmaz seneye fb aykutla biraz toparlanır azizin son şansı her türlü pisliği yapar şampiyon olmak için bu sene olduğu gibi gereksiz puanlar kaybeder rakipleri havaya sokarsak son düzlükte sıkıntı yaşarız bu sene bile avrupada devam etsek lig sıkıntıya girebilirdi atiba gibi adam kontak kapattı cenk formdan düştü bunları iyi analiz etmek lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Daha iyi bir Beşiktaş için  q7 satilsin diyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 00:15:23 underworld ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

U21 turnuvasinda bir scout yollamisiz burda konusuluyordu. Ismide Dehan Ogetbil taniyan varsa.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Daha iyi bir Beşiktaş için de q7 satilsin diyorum.
katiliyorum  :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Bu ayrıntı çok önemli abi arkamızda başakşehir değilde gs fb olsaydı bursa maçında q7 yüzünden şampiyonluk gidebilirdi. başakşehir,fb maçlarında kayıp yaşamışsın fark ikiye inmiş sıkıntılı deplasmandasın tribünler köpürüyo senin yaptığın hareketlere bak o maç kaybedilse şampiyonluk sıkıntıya girer q7 hain ilan edilirdi maçı kazandık şampiyon olduk hepsi unutuldu.

fb maçındada farkı açma şansımız varken şova kaçıp bireysel oynayıp ikinci golü attırmayan kendisi şundan eminim bu sene q7 kalırsa başımıza bela olacak milli takımda olabilmek için sürekli oynamak isteyecek ama bizim oyun sistemimizde q7 nin olması belki bize bir kaç maç kazandırır ama uzun vadede kaybettirir her sene arkamızda başakşehir olmaz seneye fb aykutla biraz toparlanır azizin son şansı her türlü pisliği yapar şampiyon olmak için bu sene olduğu gibi gereksiz puanlar kaybeder rakipleri havaya sokarsak son düzlükte sıkıntı yaşarız bu sene bile avrupada devam etsek lig sıkıntıya girebilirdi atiba gibi adam kontak kapattı cenk formdan düştü bunları iyi analiz etmek lazım.
evet dünya kupasına gitmek için bu sene iyice tozutur. takım oyunundan uzaklaşır.
fenere gelince hepsinin söylediği şey bu sene ligi Beşiktaşın alması her şeyi bitirecek
5 yıl yakalama ihtimali kalmaz diye yırtınıyorlar evet önümüzdeki sene daha çetin geçecek bu sene yaptığımız hatları yaparak
öyle quaresmanın cenkin eline takımı bırakarak bu şampiyonluk gelmez
yönetimde eminim bunları görüyordur. Bence bu sene fener değil gs tehlike olur.
fenerin yapabileceği bir şey yok ffp yüzünden transfer yapamaz yaparsa ceza alır bir hülle falan gelmesi lazım yoksa işleri zor
tek değerli oyuncuları keajer onada teklif 4 M muş.  FFP yi patlatmadan nasıl yapacaklar ha yaparlar avrupada oynatmazlar
böyle bir seçenekde var sanırım. Zaten şu anda düşündükleri avrupa değil bizim yolumuzu kesmek ana hedef olacak iki renkli içinde
sıkıntı yok baş ederiz. Tabi hala şlde gruptan çıkmak önemli diyecek taraftarla olmaz bu.
lig önemli olmazsa olmazımız lig şampiyon olduğunda kasana 350 - 400 M giriyor yemişim şlde gruptan çıkmayı
geçen sene hocanın gruptan çıkma sevdasına nerdeyse şampiyonluk riske ediliyordu.
en önemli maçlara rotasyon yaparak çıktık seneye bu kadar lüksümüz olmayacak herkesin ana hedefi bizim
yolumuzu kesmek o nedenle şl var diye bol keseden dağıtamayız puanları

Çevrimdışı cagdas44

U21 turnuvasinda bir scout yollamisiz burda konusuluyordu. Ismide Dehan Ogetbil taniyan varsa.

Twitter'da adının geçtiği 2 tane twit var ikisinde de bu konudan bahsediliyor. Facebook hesabında Beşiktaş Scouting olarak yazmış daha öncesinde performans analizi konusunda eğitim almış, çeşitli stadyum ve maçlardan paylşımda bulunmuş. Daha önce bizimde scouttin konusunda müşterisi olduğumuz gutto.biz diye bir scouting firmasında çalışıyormuş.

Çevrimdışı abdusta

evet dünya kupasına gitmek için bu sene iyice tozutur. takım oyunundan uzaklaşır.
fenere gelince hepsinin söylediği şey bu sene ligi Beşiktaşın alması her şeyi bitirecek
5 yıl yakalama ihtimali kalmaz diye yırtınıyorlar evet önümüzdeki sene daha çetin geçecek bu sene yaptığımız hatları yaparak
fenerin yapabileceği bir şey yok ffp yüzünden transfer yapamaz yaparsa ceza alır bir hülle falan gelmesi lazım yoksa işleri zor
tek değerli oyuncuları keajer onada teklif 4 M muş.  FFP yi patlatmadan nasıl yapacaklar ha yaparlar avrupada oynatmazlar
böyle bir seçenekde var sanırım. Zaten şu anda düşündükleri avrupa değil bizim yolumuzu kesmek ana hedef olacak iki renkli içinde
sıkıntı yok baş ederiz. Tabi hala şlde gruptan çıkmak önemli diyecek taraftarla olmaz bu.
lig önemli olmazsa olmazımız lig şampiyon olduğunda kasana 350 - 400 M giriyor yemişim şlde gruptan çıkmayı
geçen sene hocanın gruptan çıkma sevdasına nerdeyse şampiyonluk riske ediliyordu.
en önemli maçlara rotasyon yaparak çıktık seneye bu kadar lüksümüz olmayacak herkesin ana hedefi bizim

seninle mutabakatım lig şampiyonluğu önemsiyorum en buyuk ve tek hedefimiz bu olmalı,hatta ziraat kupasında hemen veda edelim
ama Avrupa kupa maçlarına gelince;Tabiki gruplardan çıkacağız diye aşırı masraf yapmayalım,ama ya 2ci olalım yada 4cü
3cülüğün bu sene bizi luzumsuz havaya soktuğunu,ligi riske ettiğini acı tecrübe olarak yaşadık.
2ci olup gruptan çıkarsakki çok zor ama hemen ilk turda elenelim

saygılar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

önce anlayacağı dilde , anlamıyorsa zorla.
madem bu kulübü bu kadar seviyorsa zor zamanında da yardımcı oluversin .
Aynen öyle takım git diyorsa gider zorla mı kalıcak heleki iyi para veriyorlarsa üstüne üstlük alternatifi de hazırken.

(Foruma bir kaçgündür giremedim geriden geliyorum ileride bu muhabbetler çözüldüyse kusura bakmayın  :lol:)

Çevrimdışı abdusta

Daha iyi bir Beşiktaş için  q7 satilsin diyorum.

Q7 ve arkadaşları  letonyayı deplasmanda 3-0 yendiği maçın özeti,
Karizma harika bir oyun çıkarmış

saygılar

Çevrimdışı underworld

saygılar

Çine  simdi sattik saatik yoksa 3 sene bir daha bu işten siyrilamayiz.

2011 Turkiye kupasi müzemizde Kupayi geri almışız :bandit:

Oh be süper haber artık millet ağlamaz umarım sizin kupanız nerede diye.

Çevrimdışı underworld

Aynen öyle takım git diyorsa gider zorla mı kalıcak heleki iyi para veriyorlarsa üstüne üstlük alternatifi de hazırken.

(Foruma bir kaçgündür giremedim geriden geliyorum ileride bu muhabbetler çözüldüyse kusura bakmayın  )
Çözülmedi ama inşallah çözülecek beklentimiz bu yönde

Çevrimdışı kyiv

Necmi Abi daha 1. haftadan süper ligin ağasının Beşiktaş olduğunu hissettirmemiz lazım. Maç maç yazmak istemiyorum ama önümüzdeki sene iç saha performansımız bu seneki gibi 17 de 13 OLMAMALI. İç saha 1 hadi bilemediniz 2 beraberlik kaldırır. Nedir abi Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Kayseri beraberlikleri?
Konya ve Gençlerbirliği ile berabere kalmak, Karabüke,Kasımpaşaya yenilmek? Hadi Başakşehir deplasmanı normal diyelim şampiyonluk için yarıştık. Ama basit takımlara puan bırakmamalıyız artık. Bana göre hedef minimum 26 galibiyet olmalı. Özellikle iç saha maçlarında fişi ilk yarıda çekmeliyiz. Bunun için bencil değil paylaşımcı bir 45 dakika akabinde 3,4 olduktan sonra şovunu yapacaksan yap ama önce rakibin nefesini kes.

Önümüzdeki 5 yılı daha şampiyon bitirmeliyiz. Rehavete kapılmadan sanki hiç şampiyon olmamışçasına aç. Bir taraftan futbolcular satılmasın istikrar olsun diye düşünürken bir taraftan da şampiyonluğa doymuş bazı futbolcuların yerine aç (tecrübeli) oyuncuları kadroya katmalıyız diye düşünüyorum. Bu denge çok hassas umarım en doğrusu tercih edilir

Türkiyede talisca gibi abou oyuncu yetişmiyorki kulübede oturtup korku salasın kulübede
eslem otursa ne olur çocuklar profesyonel olamadan hımbıl olmayı öğrenmişler. avrupada
bakıyorum gençlere oyuna girince kendilerini yırtıyorlar yara yara gidiyorlar.

Ajax avrupa liginde oyuncu değişiklerini 19 yaşında oyuncularla falan kullanıyordu ama bakıyorsun o preslerine o tekniklerine falan yani 25 yaşında falan gibi.Arsenal'de o konuda güzel bir örnek biz genç oyuncuyu bebek olarak görüyoruz galiba 19 yaşında as takımda oynayacak gibi antremanlar fizik yüklemeleri falan yapılsa belki birşeyler olabilir.

ben şu maçı yönetsem bir daha utançtan insan içine çıkamam
gs uşağı hizmet ettiği sahiplerini şampiyon yapmışdı.

Oha bunedir ya  :s20: Başlığa ve yorumlara bakıp acaba basketbolda frikik uygulaması falan mı vardı o zamanlar diye baktım da futbolmuş.

Çevrimdışı Necmi

Ajax avrupa liginde oyuncu değişiklerini 19 yaşında oyuncularla falan kullanıyordu ama bakıyorsun o preslerine o tekniklerine falan yani 25 yaşında falan gibi.Arsenal'de o konuda güzel bir örnek biz genç oyuncuyu bebek olarak görüyoruz galiba 19 yaşında as takımda oynayacak gibi antremanlar fizik yüklemeleri falan yapılsa belki birşeyler olabilir.
daha öncede söylemişdim rakip eksildi diye oyuncu çıkaran hocayla saldırgan ısıran
parçalayan oyuncu yetiştiremezsin anca hımbıl yetişir işte bizdede hımbıllar yetişiyor.
adamlar sahaya çıkıyor yürümeye korkuyorlar adım atarlarsa enerjileri kaybolacak sanki
19-20 yaşında genç dediğin civa gibi olmalı. bizdeki oyuncular ikinci ligde bile takım kadrolarına giremiyor
ve hala onları yetiştirenler bu kulüpte çalışmaya devam ediyor. Demekki gidişattan memnunlar
oyuncu yetiştirmek gibi bir gayeleri yok. Bu işi beceremeyeni göndereceksin iki yıl sabret hocaya a takıma oyuncu
çıkartma zorunluluğu olsun çıkmadımı kadroyuda teknik ekibide yolla bilsinlerki yolları ya a takım yada
tesislerin kapısı ona göre mücaedele edip yetiştirsinler kendilerini. Beşiktaş alt yapısına girebilmek çok zor olmalı ve orda
kalabilmek daha zor olmalı. Başka türlü oyuncu falan yetiştiremeyiz.

Çevrimdışı El Nino

Oh be süper haber artık millet ağlamaz umarım sizin kupanız nerede diye.

O sezon ki Süper Kupa maçı ne olacak?

Her futbolcumuza Beşiktaş'ın çocuğu dememeliyiz hemen taraftar olarak  :money:

Fikret Orman: " Nihat Kahveci en kötü günümüzde bizden hakkı olan paranın dışında 1 milyon Euro faiz aldı. Benim olduğum yere gelmeyecek. "

Sadece Nihat Kahveci'yi değil bir çok böyle bizi arkadan bıçaklayan adamları tam listesini çıkartıp değil kulübün içine sokmamak,yaşadıkları hayatı bile zindana çevirmeliyiz.Paragöz Nihat inşallah o 1 milyon euro senden kat kat çıkar.

Çevrimdışı Necmi

saygılar

karıştırdın galiba ordaki 7 numara quaresma değil :D

Çevrimdışı Savaş

Bu seneki tek temennim ve beklentim Quaresma'ya dayalı oyun sisteminin çöpe atılarak hem sağ hem de sol kanattan hızlı, sert ve içeri giren, basit oynayan iki kanat ile hücum gerçekleştirilmesi. Bu sezonki oyun sistemi önümüzdeki sezon bizi götürmez. Herkesin bu durumun farkında olması lazım.

Yine diyorum, olana kadar da tekrar edicem. Lens veya benzeri bir kanat bu sene bizim için elzem. Ben bu sezon da 450 tane ortadan 10 gol izlemek istemiyorum.

Çevrimdışı cagdas44

Elimizdeki taraflar grupları ile çok zor abi söylediklerin. Taraftarda birliğin sağlanması lazım gruplarımız güzel ama etkililiği işe yararlılığı tartışılır. Takımı destekleyen yeni taraftarlarımız umarım bu yıl daha da çok olacak stres atmaya küfür edip şarkı söylemeye gelenler daha az olacak ki bu dediklerini yapacak yönetim arkasında taraftar desteğini hissetsin. Külup her geçen gün endüstriyel futbola biraz daha uyum sağlıyor ama taraftar olarak hala feodaliz

Dagılalım beyler!!

Başkanın bu sabahki temkinli konuşmasından sonra
kadroya giremeyenler satılacak,
iyi para gelmezse 18lik kadrodan kimse satılmayacak
Sol posizyona iyi bir stoper alıp,kadro elde tutulacak

Kısaca hareketli transfer yok,beklemeyelim

saygılar

Forvetler mevcut şekilde kalıcaksa bir de iyi bir sol stoper alıncaksa ben okeyim  :ok: Ama forvet işleri nasıl olucak alınacak sol stoper nasıl olacak bunlar önemli yoksa hareketli transfer dönemi yerine iyi bir kamp dönemi bütün oyuncularla yapılmış kamp dönemi bizim için kat kat daha iyi.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağatay

Geçen sene bile talisca ve abou gibi oyuncular kiralamışken nasri falan son anda dönüşken bu sene 2018 dünya kupası ve kiraladığımız oyuncuların gelişim göstermesi faktörüyle çok daha üst seviye oyuncular kiralayacağımızı düşünüyorum ffp kıskacında gemimizi yürütmek için süper bi fırsat bu tek sıkıntı kiraladığın oyuncuya yüksek maaş veriyosun bide talisca gibi beklentiye giriyosun alırmıyız acaba diye.

Cok rahatlikla bu oyunculari kiralayabiliriz heleki bi sezon onumuzdeki yaz oynanacak dunya kupasi sebebiyle cok kritik
Cunku her adam kendini gostermek isteyecek
Tipki gomez gibi
Ve şöyle bir artimiz da var bize kiralik gelen adamlarin cogu cok iyi katki verdiler
Gomez geldi gol krali oldu sampiyon yapti gitti iyi bir paraya satildi
Oynamasaydi tekrar fio nun yolunu tutup yedekte beklemeye dewam edecekti
Abou bu kadar performans sergilemeseydi su anda almak icin bu kadar efor sarfetmeyecektik
Talisca mesela kritik ya adama bi teklif gelirse be yapacaz cunku adam bu sezon yapmasi gerekeni en iyi sekilde yapti

O yuzden takimlar da bize oyuncu gonderirken bunlari goz onunde bulundururlarsa elimiz cok rahatlar
Oyuncularda iyi bir motivasyonla bu formayi giyerler sezon boyu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: