2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955687 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yoo, şl de bir üst tura çıkabilirdik diye sanıyoruz. sen de karar ver abi soldan atak yioz mu yemioz mu yoksa sadece şl de mi yioruz diyorsun
ligde soldan doğru dürüst atak yemiyoruz sabahtan beri konuşuyoruz işte soldan şut falan
yediğimiz yok o nedenle tartışıyoruz bunu şl başka boyut orda içinden bile geçerler
şlde bir üst tura çıkınca madalyomu veriyorlar anlamadım hayal kuruyorsan adam gibi kur bir üst turun hayalimi olur :alala:

Çevrimdışı tangaz

turgay demir vida %100 diyor mitroviçide gönderme kararı aldıgımızı sölüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

burdan fizana tripıl dabıl yol olan q7 gömülerin lig bitince mi oldu  :alala:

lig akarken yaptığın gömüleri pc açıkken kuzenin falan mı yazdı abi  :bandit:
oyuncuya kızıp tribünlere topu diken oyuncu Beşiktaşa sahada ihanet ediyordur ihanet eden biri için lig beklemem
ben töre içinde burda aynı şeyleri söyledim Beşiktaş formasının değerini bilen kendini ondan üstün görmeyen oyuncu Korunur kollanır. Bursa maçına kadar ben quaresma gömmedim pozisyon eleştirileri yaptım ama asla ağzımdan satılsın gönderilsin lafı çıkmadı. Bursa maçında yaptıklarından sonra kalemini kırdım. ondan öncede bir sürü yanlışı oldu ama sustum ses etmedim. Ben quaresma alındığındada ağır eleştirdim ama sezon başladı sustum.

Çevrimiçi Necmi

Kupayı alalım demiyor kimse ama bizim de bir çeyrek final yapmamız lazım artık abi. Daha gruplardan çıkamadık.
bende diyorumki çeyrek final yapınca ne oluyor başın göğemi eriyor şl de çeyrek final
hedeflemek için takımmı kurulur :alala:
şl yi almak için kuracaksan takımı kur kupayı bir kişi kazanıyor diğerleri kaybedendir. Kaybettikten sonra
nerde kaybettiğinin bir önemi yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfo'dan kötü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Şimdi yine "Çünkü bedavaya Kasımpaşaya geldi" deme de...
Kariyerine ve oynadığı takımlara bakarak.

Ya da Brezilya'dan bir takımın bedava Titi varken, sakatlık geçiren Rhodolfo'ya bonservis ödemesinden.

Siz senede kaç Kasımpaşa maçı izliyorsunuz bu arada, cidden merak ettim?

Geçen yaz da bir ay Scarione muhabbeti döndü, adam gide gide İsrail'e gitti. Gerçi @mylife1903 o takımı da karşılaştırır PSV ile.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Ben sadece hatalarına bakmıyorum, toplamına bakıyorum. Artılardan eksileri çıkarıyorum elimde sıfırın altında bir sayı kalıyor...

Bu arada Kasımpaşa'nın maçları TV'de yayınlanıyor. İsteyen seyredebiliyor.
toplamına bakıyorsan o toplamın karşısında şampiyon Beşiktaş yazıyor.

Çevrimdışı tangaz

oyuncuya kızıp tribünlere topu diken oyuncu Beşiktaşa sahada ihanet ediyordur ihanet eden biri için lig beklemem
ben töre içinde burda aynı şeyleri söyledim Beşiktaş formasının değerini bilen kendini ondan üstün görmeyen oyuncu Korunur kollanır. Bursa maçına kadar ben quaresma gömmedim pozisyon eleştirileri yaptım ama asla ağzımdan satılsın gönderilsin lafı çıkmadı. Bursa maçında yaptıklarından sonra kalemini kırdım. ondan öncede bir sürü yanlışı oldu ama sustum ses etmedim. Ben quaresma alındığındada ağır eleştirdim ama sezon başladı sustum.

@mylife1903 reis sikrinşatları kullan artık sendeki %51i zor zapdediyordum ama artık tutmayacam yapıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mahmut

ligde soldan doğru dürüst atak yemiyoruz sabahtan beri konuşuyoruz işte soldan şut falan
yediğimiz yok o nedenle tartışıyoruz bunu şl başka boyut orda içinden bile geçerler
şlde bir üst tura çıkınca madalyomu veriyorlar anlamadım hayal kuruyorsan adam gibi kur bir üst turun hayalimi olur :alala:

6M euro + bir miktar daha market payı + oynayacağın 2.maçın geliri + bonus uefa sıralama puanı + çeyrek final ödülü olarak 6.5 m şansı veriyorlar.
Bence de asıl önemli olan ayak bastı + market payı olan yaklaşık 25-30m yi almaktır. Ve yatırımlar buna göre yapılmalıdır.
Mesela bir üst tur için 15m lik transfer gereksiz risktir ama zaten şampiyon olamıyoruz dahasına gerek yok demekte gereksiz. Çünkü üst tura
çıkmanın da azınsanmayacak bir maddi getirisi var, ayrıca marka değeri, sponsorlar gibi konularda ise dolaylı bir maddi getirisi var. Taraftar için de ayrıca manevi getirisi var. Daha tarihimizde gruplardan çıkamamışız mesela, taraftarlar olarak bu sene olmasa da en azından seneye ffp'nin bu katı kurallarından sıyrıldığımızda en azından gruptan çıkmayı istemek de hakkımızdır.

Çevrimdışı Zafer55

Bugün başkan da mitrovici kiralamayacaz.Ya kalacak ya satacaz demiş. Diye okumuştum.Yoksam biz mitroyu altın bilezik  gibimi aldık taktığımızı takar yazın da satar ferahlarız diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt piyasa değerlerini güncellemiş artık kesin olarak fenerli olduklarını tescillediler.

https://www.transfermarkt.com.tr/jumplist/startseite/verein/114
Sen Fenerbahçe'nin değer kaybını gördün mü?

https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36/saison_id/2016

Çevrimdışı tangaz

Bugün başkan da mitrovici kiralamayacaz.Ya kalacak ya satacaz demiş. Diye okumuştum.Yoksam biz mitroyu altın bilezik  gibimi aldık taktığımızı takar yazın da satar ferahlarız diye

kim alacakki oynamamış etmemiş haa olursa güzel proce

Çevrimiçi Necmi

6M euro + bir miktar daha market payı + oynayacağın 2.maçın geliri + bonus uefa sıralama puanı + çeyrek final ödülü olarak 6.5 m şansı veriyorlar.
Bence de asıl önemli olan ayak bastı + market payı olan yaklaşık 25-30m yi almaktır. Ve yatırımlar buna göre yapılmalıdır.
Mesela bir üst tur için 15m lik transfer gereksiz risktir ama zaten şampiyon olamıyoruz dahasına gerek yok demekte gereksiz. Çünkü üst tura
çıkmanın da azınsanmayacak bir maddi getirisi var, ayrıca marka değeri, sponsorlar gibi konularda ise dolaylı bir maddi getirisi var. Taraftar için de ayrıca manevi getirisi var. Daha tarihimizde gruplardan çıkamamışız mesela, taraftarlar olarak bu sene olmasa da en azından seneye ffp'nin bu katı kurallarından sıyrıldığımızda en azından gruptan çıkmayı istemek de hakkımızdır.
onlar farklı şeyler yarı final final yap benim dediğim o değil
bunu yapmak için kadro kurulmaz gruptan çıkıp bir tur atlamak 6,5 M demek eyvallah ama takımı o seviyeye getirmek kaç para
buna bakmak lazım gruptan çıkmak gibi bir hedef olmaz olmamalı bu seni büyütmez küçültür.
Ne zaman Beşiktaş taraftarı kupayı almak için konuşursa o zaman kadroya şu gelsin bu gelsin denir
nasıl artık uefa kupasını almayı konuşuyoruz 16 da elenirsin çeyrekte elenirsin önemli değil önemli olan hedifinin kupayı almak olması.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen Fenerbahçe'nin değer kaybını gördün mü?

https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce/startseite/verein/36/saison_id/2016

gördüm onların ki normal.

Biz 2 senedir şampiyon olan takımız ?

Cenk tosun 24 gol atmış fiyatı aynı normal mı sence ?

Onların fiyatları hala abartı gs nin fiyatı 80 milyon € larda fb'nin yıldızı mı var 101 milyon € ?

Gs'den nefret ediyorumonlarda muslera,sneijder var fenerde kim var ? 2 sene 0 kupa aldılar ?

Çevrimdışı 38life

Ya da Brezilya'dan bir takımın bedava Titi varken, sakatlık geçiren Rhodolfo'ya bonservis ödemesinden.

Geçen yaz da bir ay Scarione muhabbeti döndü, adam gide gide İsrail'e gitti. Gerçi @mylife1903 o takımı da karşılaştırır PSV ile.

Kısır Döngü

Çevrimdışı 38life

toplamına bakıyorsan o toplamın karşısında şampiyon Beşiktaş yazıyor.

Tosic'in performansının toplamı değil o.

Çevrimdışı mylife1903

Hollanda liginden daha sert halisaha maci yapiliyor icim bayiliyorken seyrederken, belcika liginin bile daha bi gideri var. sevmem ben hollandali berazilyali falan futbolxu sen bana bakma.
Hurriyeti alip tahtayi kapatsa baskan ben mutlu olurum, ayman gelse formasini almayan (Hakaret Yasak)₅

Çevrimdışı Zafer55

kim alacakki oynamamış etmemiş haa olursa güzel proce
Oynamamış 30 yaşındaki rhodolfo 1,5 a gidiyorsa mitrovic de gidebilir belki

Çevrimdışı mylife1903

Yenildigimiz kasimpasa macinda iki golde sol tandeynnsli
Ilkinde orta geliyor tunay hitiriyir
Ikincide soldan atak yiyoz karisiyir ortalik sonra oguzhan topukla varyete falan yaparken gg bize sapliyir
Tam sen yazarken tivide ozetler gexiyordu

Çevrimdışı mylife1903

Gel burdan yak simdi. Sonra adimiz sentetik tinerciye cikiyo

Çevrimdışı Zafer55

Fox da bir dizi başlamış.Şevkat yerimdar diye..resmen diziye sponsor olmuşuz.Bir başka dizi daha vodafone park ta çekim yapmıştı...resmen yükselen yıldızıyız ülkenin.

Çevrimdışı tangaz

Hollanda liginden daha sert halisaha maci yapiliyor icim bayiliyorken seyrederken, belcika liginin bile daha bi gideri var. sevmem ben hollandali berazilyali falan futbolxu sen bana bakma.
Hurriyeti alip tahtayi kapatsa baskan ben mutlu olurum, ayman gelse formasini almayan (Küfür Yasak)

yaa reis higuainle bas dostu kıyaslayanlar hesap mı soruyorlar şimdi @mylife1903

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Atiba 1.5 m Souza 8 m  :kop: hadi 5 yaş var da 5 gömlek de katkı farkı var gs ts başak (bulursanız) vs taraftarı çevir sor Atiba mı Souza mı diye düşünmeden Atiba der biraz düşünen hangi souza Alex mi der çok da takmayın orayı ama gıcıklığına üyelik başvurusu yaptım daha fiyat nasıl veriliyor çözemedim ama usturuplu manipüle edecem  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fox da bir dizi başlamış.Şevkat yerimdar diye..resmen diziye sponsor olmuşuz.Bir başka dizi daha vodafone park ta çekim yapmıştı...resmen yükselen yıldızıyız ülkenin.

Filmi de vardı takip ediyorum diziyi Şevkat Recep İvedik'in Beşiktaş'lı olanı, Nouma da var. İlk bölüm S. Engin de vardı gerçi sayılır mı bilemedim  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: