2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956087 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben tek basima ismail ve ismail sever yeldegirmenlerine karsi don kilot savas verirken, @Necmi abiden soyle yazilar gelirdi.

Birak ismaili, herkes sikildi, bayginlik geldi milleti forumdan kacirdin, herkes whatsap gruplarinda, bak @tuncaboylu yazmiyor falan da demisti gecen gun (@tuncaboylu nun telefon mu ne bozukmus)

Devamli ismail yazinca inandiriciligini kaybedersin, kimse okumaz zaten gibi yazilar yaziyordu

Tutarli olmak lazim tabi

Ha simdi @Necmi abi gelip quaresma besiktasa zarar veriyor ben ondan seediyorum, diyecek ismail turkiyenin en iyi sol beki, demisligi olan @Necmi abi. Yahu ismailden cok besiktasa zarar vermis futbolcu mu var? Ona guzelleme yaparken iyiydi.

Gomdurmeyip, modlari cakarken de iyiydi.

Adimiz gomucuye cikti yahu ismail efendi yuzunden. Benim besiktas oyuncusunu gommuslugum mu var?
En cok koruyan benim. Gecen sene aleksizi benden baska koruyan var miydi? Bu sene de quaresmaya dustu sira, gecen sene herife kufur edip ban yiyen ben bu sene adimiz cikti quaresmaciya ki anlayan icin en dalga gectigim besiktasli oyuncu da o.

Iki senedir transfer falan istemeyen ben, alamiyorsan alma iste kardesim, mantar mantar adam aliyoruz. Verimsizleri satin oynayan 13-14 oyuncuya dokunmayin, santrafor alin santrafor, ustume golcu atin benim

iyide aramızdaki fark ben lig bittikten sen lig devam ederken konuşuyor olmamız bak burası
futbol başlığı değil transfer başlığı @mylife1903
transfer başlığı açıldıktan sonra yazdıklarına tek bir laf ettimmi :alala:
Ben orda ne dedim dere geçerken at değiştirilmez.
Transfer sezonu kapanır ve kadrodaki mevcutlar Beşiktaşın yola çıktığı oyunculardır ondan
sonra burda gömemezsin.
transfer sezonu açılır oyuncuların performansını yeterliliğini istediğin gibi sorgularsın
aradaki farkı iyi etüt etmen gerekiyor.

Çevrimdışı 38life

Ayni mantik babel icin de gecerli.
Babel burda istenmezken ne demistim
Livirpuldan direkt gelse havaalani dolup tasardi, kasimpasa ustunden ispanya aktarmali gelince millet burun kivirdi.

Hayır yani anlamadığım şey adamın kariyerinden çıkılarak laf söylenmesi. Adam Brezilyada futbola başlamış ve belli bir yaşa kadar orada futbol hayatını sürdürmüş ve Kasımpaşa'ya transfer olmuş. Direkt Brezilya'dan Beşiktaş'a gelse mesela bir çok kişi için problem olmaz. Ama Kasımpaşa aktarmalı gelince woooowwwww!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takımın eli ayağı düzgün bi stoper alması için Quaresma nın satılması şart şuan para ediyorsa eğer..

Hem gitsin çine kendiside iyi paralar kazansın.. bizde ondan gelecek parayla  6- 7 nilyon stopere veririz 3 - 4 e Lens alırız kapatırız.

Çevrimdışı 38life

Bu takımın eli ayağı düzgün bi stoper alması için Quaresma nın satılması şart şuan para ediyorsa eğer..

Hem gitsin çine kendiside iyi paralar kazansın.. bizde ondan gelecek parayla  6- 7 nilyon stopere veririz 3 - 4 e Lens alırız kapatırız.

Ben yeryüzünde Quaresma'ya 6-7 verecek bir kulüp olduğuna hiç inanmıyorum. İnşallah vardır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zlatan İbrahimovic  Serbest kalmış :)

Çevrimdışı 38life

Zlatan İbrahimovic  Serbest kalmış :)

Kaç para alıyordu ManU'da?  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben yeryüzünde Quaresma'ya 6-7 verecek bir kulüp olduğuna hiç inanmıyorum. İnşallah vardır.

İnşallah vardır oyuncu satmadan alamadığımız durumu göz önüne gelince takımda ben gidecek oyuncu olarak sadece Q7 yi görüyorum hücumcu kanat oyuncusu bulunur ama Adriano gibi oyuncu kolay koyulmaz veya marcelo gibi yada Oğuzhan gibi beyin bulmak kolay işler değil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Umarım Q7 gider. Keşke ittirebilsek bir yerlere ama çok zor.. Hala başkana sallamak için fırsat kollayan tayfanın bayrak adamı olduğu için kendisine ayrı bir gıcıklığım var. Lens gelsin dertler bisin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tuncaboylu

Videoyla ilgili birşey mi söyledim? Sen Tosic'in oynadığı rakipler ile Titi'nin oynadığı rakipler bir değil dedin. Bende Titi burada Neymar ile mücadele ediyor dedim. Yola çıktığın verilerin hepsi yanlış. Hiçbiri saha içiyle ilgili değil. Titi'nin Kasımpaşa'ya bedava gelmesi onun kötü futbolcu olduğunu göstermez. Titi'nin Tosic'ten iyi olduğunu sonuna kadar savunurum. Bu konuda adım gibi eminim.
Valla Titi'nin Neymar tuttuğu kadar, Tosic'in Titi kaymışlığı vardır.

Kasımpaşa'nın Titi'yi bedava alması kötü olduğunu göstermez, ama Brezilyalı olmasına rağmen 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi bir takımda oynamamış olması kalitesinin düşük olduğunu gösterir.

Bu Kasımpaşa'da şeytan tüyü var sanırım, her yaz bu tarz muhabbetler dönüyor oyuncuları için.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

İnşallah vardır oyuncu satmadan alamadığımız durumu göz önüne gelince takımda ben gidecek oyuncu olarak sadece Q7 yi görüyorum hücumcu kanat oyuncusu bulunur ama Adriano gibi oyuncu kolay koyulmaz veya marcelo gibi yada Oğuzhan gibi beyin bulmak kolay işler değil.

Keşke şu Mangala'yı kiralama işi bir olabilse Cenk ve Marcelo'yu satıp Vida + Santrafor + Kanat işini çok rahat hallederiz. Hayalimdeki senaryo bu. Ama gel gör ki Mangala işi çok zor. Eninde sonunda yine en az 1 tane kiralık ilk 11 oyuncusu alacaz, başka yol yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

şu fener basın yayın organını takip edip birde yazdıklarına inanıyormusunuz.
Ajans Beşiktaş'ta yazıyordu haber, ben Sporx i bırakalı çok oldu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keşke şu Mangala'yı kiralama işi bir olabilse Cenk ve Marcelo'yu satıp Vida + Santrafor + Kanat işini çok rahat hallederiz. Hayalimdeki senaryo bu. Ama gel gör ki Mangala işi çok zor. Eninde sonunda yine en az 1 tane kiralık ilk 11 oyuncusu alacaz, başka yol yok.

Cenk 20 gol attı yok mu avrupada bi takım arkadaş 8-10 kağıt verecek..

Valencia falan sever aslında böyle transferleri.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayni mantik babel icin de gecerli.
Babel burda istenmezken ne demistim
Livirpuldan direkt gelse havaalani dolup tasardi, kasimpasa ustunden ispanya aktarmali gelince millet burun kivirdi.
Babel Liverpool görmüş, Titi ne görmüş?

Beğenilmeyen Tosic'in kariyerinde bile İngiltere, Fransa ve Almanya takımları var.

Çevrimdışı 38life

Valla Titi'nin Neymar tuttuğu kadar, Tosic'in Titi kaymışlığı vardır.

Kasımpaşa'nın Titi'yi bedava alması kötü olduğunu göstermez, ama Brezilyalı olmasına rağmen 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi bir takımda oynamamış olması kalitesinin düşük olduğunu gösterir.

Bu Kasımpaşa'da şeytan tüyü var sanırım, her yaz bu tarz muhabbetler dönüyor oyuncuları için.

Böyle bir mantık yok. Tamamen yanlış.

İlk cümleni anlamadım bu arada. Titi kaymışlığı ney?

Bi de bi düzeltme; Titi 30 yşaında değil 27 yaşında geldi. Zaten şuan 29 yaşını yeni doldurdu.

Çevrimiçi Necmi

yoo, şl de bir üst tura çıkabilirdik diye sanıyoruz. sen de karar ver abi soldan atak yioz mu yemioz mu yoksa sadece şl de mi yioruz diyorsun
ben ligi konuştum şl seviyesini düşününce ne solu ne sağı yeterli tek alanımız yok 100M bütçeyle 500 M bütçelerin olduğu yerde susacaksın
şl nin tek iyi yanı kasana giren ayakbastı parası. şlde oynamak için şunu alalım bunu alalım diyenlere sadece gülüyorum biz o takımların yedeklerini değil işe yaramaz diye bıraktıkları oyuncuları dahi almakta zorlanırız hatta çok ileri yaşta değilse alamayız. Birde onlarla yarışmayı düşünüyor ya bazı
saftirik taraftarlarımız. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaç para ulan bi Zlatan :)
12 milyon €  , yanlış anlaşılmasın bonservisi degil yillik maasi bu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır yani anlamadığım şey adamın kariyerinden çıkılarak laf söylenmesi. Adam Brezilyada futbola başlamış ve belli bir yaşa kadar orada futbol hayatını sürdürmüş ve Kasımpaşa'ya transfer olmuş. Direkt Brezilya'dan Beşiktaş'a gelse mesela bir çok kişi için problem olmaz. Ama Kasımpaşa aktarmalı gelince woooowwwww!!
Kasımpaşa'dan gelmesi sorun değil, anlamamışsın dediğimi.

28 yaşına kadar sadece Kasımpaşa'ya gelmesi, ona da bedava gelmesi sorun. Bakmam lazım, geldiği takım da Brezilya 2. ligi olabilir. Bahia o ligdeydi bir ara diye hatırlıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Titi, Adem Büyük gibi çöpleri doldurmazlar takıma inşallah.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

12 milyon €  , yanlış anlaşılmasın bonservisi degil yillik maasi bu :bandit:

Bacak macak kırıldı bağlar falan koptu 4 milyon Euro ya pazartesi gelsin nevzat demir tesislerinde işe başlasın :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bir mantık yok. Tamamen yanlış.

İlk cümleni anlamadım bu arada. Titi kaymışlığı ney?

Bi de bi düzeltme; Titi 30 yşaında değil 27 yaşında geldi. Zaten şuan 29 yaşını yeni doldurdu.
Yakaladığı fare kadar kedi diye arat.

Çevrimdışı tangaz

iyide aramızdaki fark ben lig bittikten sen lig devam ederken konuşuyor olmamız bak burası
futbol başlığı değil transfer başlığı @mylife1903
transfer başlığı açıldıktan sonra yazdıklarına tek bir laf ettimmi :alala:
Ben orda ne dedim dere geçerken at değiştirilmez.
Transfer sezonu kapanır ve kadrodaki mevcutlar Beşiktaşın yola çıktığı oyunculardır ondan
sonra burda gömemezsin.
transfer sezonu açılır oyuncuların performansını yeterliliğini istediğin gibi sorgularsın
aradaki farkı iyi etüt etmen gerekiyor.

burdan fizana tripıl dabıl yol olan q7 gömülerin lig bitince mi oldu  :alala:

lig akarken yaptığın gömüleri pc açıkken kuzenin falan mı yazdı abi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Babel Liverpool görmüş, Titi ne görmüş?

Beğenilmeyen Tosic'in kariyerinde bile İngiltere, Fransa ve Almanya takımları var.

Ya Allah aşkına bırak yav. 5 tane Championship maçına çıkmış diye kariyerinde İngiltere var diyorsun. Savunma şu Tosic'i kendine zarar veriyorsun savundukça :)

Ayrıca o takımlarda da Tosic sol bek oynadı. Onu bir söyliyeyim de... Ben 1 sene önce ne dediysem hala aynı yerdeyim: "Tosic stoper değildir."

Çevrimdışı 38life

Kasımpaşa'dan gelmesi sorun değil, anlamamışsın dediğimi.

28 yaşına kadar sadece Kasımpaşa'ya gelmesi, ona da bedava gelmesi sorun. Bakmam lazım, geldiği takım da Brezilya 2. ligi olabilir. Bahia o ligdeydi bir ara diye hatırlıyorum.

Bu daha da geçersiz bir kıstas. Hep saha dışındasın. Bir futbolcunun oynadığı oyunun kalitesini bu şekilde tespit edemezsin.

Çevrimdışı mylife1903

burdan fizana tripıl dabıl yol olan q7 gömülerin lig bitince mi oldu  :alala:

lig akarken yaptığın gömüleri pc açıkken kuzenin falan mı yazdı abi  :bandit:
Lig akarken yedigim hurmslar transfer sezonu tirmalar

Etiketler: