Ben tek basima ismail ve ismail sever yeldegirmenlerine karsi don kilot savas verirken, @Necmi abiden soyle yazilar gelirdi.
Birak ismaili, herkes sikildi, bayginlik geldi milleti forumdan kacirdin, herkes whatsap gruplarinda, bak @tuncaboylu yazmiyor falan da demisti gecen gun (@tuncaboylu nun telefon mu ne bozukmus)
Devamli ismail yazinca inandiriciligini kaybedersin, kimse okumaz zaten gibi yazilar yaziyordu
Tutarli olmak lazim tabi
Ha simdi @Necmi abi gelip quaresma besiktasa zarar veriyor ben ondan seediyorum, diyecek ismail turkiyenin en iyi sol beki, demisligi olan @Necmi abi. Yahu ismailden cok besiktasa zarar vermis futbolcu mu var? Ona guzelleme yaparken iyiydi.
Gomdurmeyip, modlari cakarken de iyiydi.
Adimiz gomucuye cikti yahu ismail efendi yuzunden. Benim besiktas oyuncusunu gommuslugum mu var?
En cok koruyan benim. Gecen sene aleksizi benden baska koruyan var miydi? Bu sene de quaresmaya dustu sira, gecen sene herife kufur edip ban yiyen ben bu sene adimiz cikti quaresmaciya ki anlayan icin en dalga gectigim besiktasli oyuncu da o.
Iki senedir transfer falan istemeyen ben, alamiyorsan alma iste kardesim, mantar mantar adam aliyoruz. Verimsizleri satin oynayan 13-14 oyuncuya dokunmayin, santrafor alin santrafor, ustume golcu atin benim
iyide aramızdaki fark ben lig bittikten sen lig devam ederken konuşuyor olmamız bak burası
futbol başlığı değil transfer başlığı
@mylife1903 transfer başlığı açıldıktan sonra yazdıklarına tek bir laf ettimmi

Ben orda ne dedim dere geçerken at değiştirilmez.
Transfer sezonu kapanır ve kadrodaki mevcutlar Beşiktaşın yola çıktığı oyunculardır ondan
sonra burda gömemezsin.
transfer sezonu açılır oyuncuların performansını yeterliliğini istediğin gibi sorgularsın
aradaki farkı iyi etüt etmen gerekiyor.