2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957950 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Demba Ba 4-5 ay yok diye haberler çıktı, bu nedir? Haber yine Sporx imzalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demba Ba'nın Beşiktaşta kalma ihtimali şuan %10 falanmış. Oyüzden çok da önemli değil bizim açımızdan. Ama haber yalan bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba'nın Beşiktaşta kalma ihtimali şuan %10 falanmış. Oyüzden çok da önemli değil bizim açımızdan.
%10'u kim söyledi, Övünç mü?

Çevrimdışı mylife1903

O zaman meselenin özü q7 satılmali
Ben tek basima ismail ve ismail sever yeldegirmenlerine karsi don kilot savas verirken, @Necmi abiden soyle yazilar gelirdi.

Birak ismaili, herkes sikildi, bayginlik geldi milleti forumdan kacirdin, herkes whatsap gruplarinda, bak @tuncaboylu yazmiyor falan da demisti gecen gun (@tuncaboylu nun telefon mu ne bozukmus)

Devamli ismail yazinca inandiriciligini kaybedersin, kimse okumaz zaten gibi yazilar yaziyordu

Tutarli olmak lazim tabi

Ha simdi @Necmi abi gelip quaresma besiktasa zarar veriyor ben ondan seediyorum, diyecek ismail turkiyenin en iyi sol beki, demisligi olan @Necmi abi. Yahu ismailden cok besiktasa zarar vermis futbolcu mu var? Ona guzelleme yaparken iyiydi.

Gomdurmeyip, modlari cakarken de iyiydi.

Adimiz gomucuye cikti yahu ismail efendi yuzunden. Benim besiktas oyuncusunu gommuslugum mu var?
En cok koruyan benim. Gecen sene aleksizi benden baska koruyan var miydi? Bu sene de quaresmaya dustu sira, gecen sene herife kufur edip ban yiyen ben bu sene adimiz cikti quaresmaciya ki anlayan icin en dalga gectigim besiktasli oyuncu da o.

Iki senedir transfer falan istemeyen ben, alamiyorsan alma iste kardesim, mantar mantar adam aliyoruz. Verimsizleri satin oynayan 13-14 oyuncuya dokunmayin, santrafor alin santrafor, ustume golcu atin benim

Çevrimdışı BORAN

kanıtla gelin :bandit:
adriano çok sevdiğim bir oyuncu hayatta gömmem
Talisca abou adriano marcelo atiba fabri gömdüğüm bir mesajım varsa o mesajı ben yazmamışımdır :bandit:
gelecek seneki kadroda olmazsa olmazım bunlar.

İleriye çıktığı için sallamıştın, birinci olarak önce kendi asli görevini sonra tali görevini yapacak diye bir mesajın vardı  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hatta ilk 11 bile oynayabilir, sonuçta Tosic'ten çok daha iyi Titi, Tosicle şampiyon olan Titiyle rahat olur. Ama beklenti yüksek bu sene. Artık tatmin edici bir stoper istiyor camia.
Hangi özellikleri Tosic'ten çok daha iyi mesela?

Bunun Kasımpaşa'da oynadığı kadar Tosic de Gençlerbirliği'nde oynadı.

Adamın makul özelliği bedava olması ve kolay sakatlanmaması.

Kasroda Tosic varken bu tarz bir adamla yabancı kontenjanı doldurmak yersiz bence.

Çevrimdışı 38life

%10'u kim söyledi, Övünç mü?

Yok konuşulanlardan ben çıkardım o oranı :D Olmayacak diyor herkes.

Çevrimdışı tuncaboylu

hiç itiraz etmem gelsin yarın başlasın
Geçen sene Kasımpaşa'dan Omeruo adı geçtiğinde isyan edenleri hatırlıyorum, şimdi Titi adı geçince çok iyi falan diyorlar bazıları.

Omeruo genç ve Chelsea'nin radarına girmiş bir adamken, bu Titi 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha öteye gidememiş.

Neden tercih edelim ki? Onun yerine Arınç'ı kiralayıp UEFA listesine yazarız.

Çevrimdışı 38life

Kasroda Tosic varken bu tarz bir adamla yabancı kontenjanı doldurmak yersiz bence.

Titi de Tosic gibi hamleli bir oyuncu fakat Tosic gibi dengesiz değil. Daha dengeli, daha iyi pozisyon almasını bilen bir oyuncu. Hamleyi bodoslama yapmıyor Tosic gibi. Ayriyetten topla çıkışları iyi, ayağı da Tosicten iyi.

Tosic'i satıp yerine bedava Titi'yi almak neden yersiz olsun? Tosic'ten ne gelirse Allah bereket versin. Daha iyi bir yedeğe sahip olmuş olur ve kâr etmiş oluruz.

Çevrimdışı 38life

Geçen sene Kasımpaşa'dan Omeruo adı geçtiğinde isyan edenleri hatırlıyorum, şimdi Titi adı geçince çok iyi falan diyorlar bazıları.

Omeruo genç ve Chelsea'nin radarına girmiş bir adamken, bu Titi 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha öteye gidememiş.

Neden tercih edelim ki? Onun yerine Arınç'ı kiralayıp UEFA listesine yazarız.

Oynadığı kulüplere göre yorum yaparsan yanılırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Titi de Tosic gibi hamleli bir oyuncu fakat Tosic gibi dengesiz değil. Daha dengeli, daha iyi pozisyon almasını bilen bir oyuncu. Hamleyi bodoslama yapmıyor Tosic gibi. Ayriyetten topla çıkışları iyi, ayağı da Tosicten iyi.

Tosic'i satıp yerine bedava Titi'yi almak neden yersiz olsun? Tosic'ten ne gelirse Allah bereket versin. Daha iyi bir yedeğe sahip olmuş olur ve kâr etmiş oluruz.
Titi'nin yeterli göründüğü rakipler ile Tosic'in yetersiz göründüğü rakipler aynı değil.
Bunu gözden kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı Savaş

Tosic varken Titi'yi napacaksınız? Hadi Tosic gönderilmiş olsa eyvallah da adamla yeni sözleşme yeniledik. Kulübede envai sayıda stoper var zaten.

Bana elit bir stoper verin artık. Bıktım senelerdir. Allah aşkına hangi parayla da demeyin gönderin Quaresma'yı, Marcelo'nun yanına elit bir stoper koyun şuraya. Yemişim Titi'yi mitiyi.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 18:01:26 Savaş ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir nokta daha var, Tosic'ten ne alacağımızı biliyoruz ve bu fena değil.
Titi'nin ne vereceği belli değil ve iyi olmama ihtimali (oyuncunun kariyeri, değeri vs.) gayet yüksek.

O zaman neden Tosic gibi adamı en fazla 2.5-3'e satıp bu riske girelim?

Çevrimdışı Necmi

Yahu @Necmi abi illa actiracan kutuyu, cenk koray da cok izlemissindir sen. Neyse, yaz kizim iki torba cimento, uc ton kum ha kanallar karisti, hanim geldi sandim. Yaz kizim dosya no1 yazi sahibi necmi tatar, sekil1a da gozuktugu uzere bir anda hucum hatti sorunu cikmis
Ba ve abou kalırsa santrafor eksiğimiz yok bunun yanlış olan kısmı ne
aramıyorlar abouyu bitirmeye uğraşıyorlar Ba bonservisini alacak onu bekliyorlar
hoca çıkıyor Ba iyi oyuncu kalmasını istiyorum diyor Başkan çıkıyor abounun kalmasını istiyoruz diyor
demekki santrafor sorunumuz yok eldekiler tutulacak esas iş bunlar olmazsa ciddi santrafor sorunumuz olur
şimdilik yok.
hiç duydunmu santrafor aradığımızı. gomez bile artık kapılar onun için kapalı dedi başkan bir şeylere güvenmese dermi öyle bir şey. Ben yorumlarımı gündemi takip ederek parantez aralarına bakarak yapıyorum.

Çevrimdışı 38life

Titi'nin yeterli göründüğü rakipler ile Tosic'in yetersiz göründüğü rakipler aynı değil.
Bunu gözden kaçırmamak lazım.

Valla Tosic anadolu takımlarına karşı öyle hatalar yaptı ki bu dediğinboşa çıkar. Tosic'in sorunu rakiple alakalı sorunlar değil. Rakipten bağımsız.

Mesela şurada Titi Neymar'ın ayağından alıyor topu. Tosic de Abuzittin Ziya'nın karşısında yerlere yatıp pozisyon veriyor.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 18:09:07 38life ]

Çevrimdışı 38life

Bir nokta daha var, Tosic'ten ne alacağımızı biliyoruz ve bu fena değil.
Titi'nin ne vereceği belli değil ve iyi olmama ihtimali (oyuncunun kariyeri, değeri vs.) gayet yüksek.

O zaman neden Tosic gibi adamı en fazla 2.5-3'e satıp bu riske girelim?

Tosic'in ne vereceğini bildiğimiz konusunda hemfikirim. Tosic'in iyi olma ihtimali %0. Titi'nin Tosic'ten iyi olma ihtimali ise bana göre %99. Dediğim gibi kesinlikle Tosic'den daha iyi bir yedek olur. Tosic'i satıp yerine alınması çok mantıklı bir hamle olur.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 18:10:05 38life ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben tek basima ismail ve ismail sever yeldegirmenlerine karsi don kilot savas verirken, @Necmi abiden soyle yazilar gelirdi.

Birak ismaili, herkes sikildi, bayginlik geldi milleti forumdan kacirdin, herkes whatsap gruplarinda, bak @tuncaboylu yazmiyor falan da demisti gecen gun (@tuncaboylu nun telefon mu ne bozukmus)

Devamli ismail yazinca inandiriciligini kaybedersin, kimse okumaz zaten gibi yazilar yaziyordu

Tutarli olmak lazim tabi

Ha simdi @Necmi abi gelip quaresma besiktasa zarar veriyor ben ondan seediyorum, diyecek ismail turkiyenin en iyi sol beki, demisligi olan @Necmi abi. Yahu ismailden cok besiktasa zarar vermis futbolcu mu var? Ona guzelleme yaparken iyiydi.

Gomdurmeyip, modlari cakarken de iyiydi.

Adimiz gomucuye cikti yahu ismail efendi yuzunden. Benim besiktas oyuncusunu gommuslugum mu var?
En cok koruyan benim. Gecen sene aleksizi benden baska koruyan var miydi? Bu sene de quaresmaya dustu sira, gecen sene herife kufur edip ban yiyen ben bu sene adimiz cikti quaresmaciya ki anlayan icin en dalga gectigim besiktasli oyuncu da o.

Iki senedir transfer falan istemeyen ben, alamiyorsan alma iste kardesim, mantar mantar adam aliyoruz. Verimsizleri satin oynayan 13-14 oyuncuya dokunmayin, santrafor alin santrafor, ustume golcu atin benim
Alexisi bende korudum abi ikimiz baya mücadele verdik bu konuda ama kimseye anlatamadık olayı , sorun Alexis degil Ismaaeeeelldi...

Olan Alexise oldu..
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 18:13:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

son söylediklerine katılmakla beraber soldan mis gibi atak yiyoruz abi , paşalar gibi yiyoruz. dinamo kiev deplasmanında oyuna iyi başlamışken ve moralliyken yediğimiz ilk gol , olympiakos deplasmanında yediğimiz gol , bu ikisi direkt adrianonun yerini kaybedip tosicin de onun yerini doldurmaya çalışırken yediğimiz goller. 3-3 benfica maçı , yine sol taraftan boğuşa boğuşa alamadılar topu çocuk yapıştırdı , gerçi uzaktan şuttu o. Napolili hamsikin golünde yine sol tarafta taç atmayı beceremediğimiz gibi savunamadık da pozisyonu adam yapıştırdı. Napoli italyadaki maçta ilk golde yine soldan indiler çizgiye yaptılar golü v.s. v.s. bu gollerin takım savunması nedeniyle yendiği kabul edilebilir ama tosic de çok batırdı yani. yere kayıp topu aldı aldı , alamadı gol yiyoruz..
iyi işte ligde napoli Benfica lyon falan yok sıkıntıda yok demektir.
ne yani iyi bir sol stoper alınca şl yi falanmı alacağınızı sanıyorsunuzda avrupayı örnek gösteriyorsunuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla Tosic anadolu takımlarına karşı öyle hatalar yaptı ki bu dediğinboşa çıkar. Tosic'in sorunu rakiple alakalı sorunlar değil. Rakipten bağımsız.

Mesela şurada Titi Neymar'ın ayağından alıyor topu. Tosic de Abuzittin Ziya'nın karşısında yerlere yatıp pozisyon veriyor.

Videolar kandırır insanı, yanıltır.

Bana 1 haftalık maaşımı verin, ben o 1 haftada size öyle bir Tosic videosu hazırlarım ki sen de Pique ben diyeyim Puyol.

Neymar'ı 80 milyona transfer ederlerken, ondan top alan Titi'yi bedava Kasımpaşa​ alıyor ancak.

Titi miti uğraşacak yerde Fatih Aksoy'u çıkarsınlar, daha iyi.

Çevrimdışı Necmi

Tosic sol tarafta topu rakibe verip gol yiyince necbi abi de Adri sen beksin önce yerini koru , bak senin bıraktığın yeri Tosic doldurdu ama golü yedik demişti  @Necmi
Bunda yanlış olan ne var her mevkinin adamı önce kendi mevkisinin gereklerini yapacak
sonra alternatif işlere bakacak bekin asli görevi savunmadır. savunmayı yapamıyorsa istediği kadar hücum yapsın
iyi bir bek olmuyor. iyi bir bek senede azami 5-6 gol atar o kadarda asist yapar diyelim bunları yaparken on tanede yedirirse ne önemi kalıyor.

Çevrimdışı atakan eraslan

iyi işte ligde napoli Benfica lyon falan yok sıkıntıda yok demektir.
ne yani iyi bir sol stoper alınca şl yi falanmı alacağınızı sanıyorsunuzda avrupayı örnek gösteriyorsunuz.

yoo, şl de bir üst tura çıkabilirdik diye sanıyoruz. sen de karar ver abi soldan atak yioz mu yemioz mu yoksa sadece şl de mi yioruz diyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Bana 1 haftalık maaşımı verin, ben o 1 haftada size öyle bir Tosic videosu hazırlarım ki sen de Pique ben diyeyim Puyol.

Neymar'ı 80 milyona transfer ederlerken, ondan top alan Titi'yi bedava Kasımpaşa​ alıyor ancak.

Tayfur vidyosu yapsan bu yasinda milana alirlar tayfuru

Çevrimdışı 38life

Videoyla ilgili birşey mi söyledim? Sen Tosic'in oynadığı rakipler ile Titi'nin oynadığı rakipler bir değil dedin. Bende Titi burada Neymar ile mücadele ediyor dedim. Yola çıktığın verilerin hepsi yanlış. Hiçbiri saha içiyle ilgili değil. Titi'nin Kasımpaşa'ya bedava gelmesi onun kötü futbolcu olduğunu göstermez. Titi'nin Tosic'ten iyi olduğunu sonuna kadar savunurum. Bu konuda adım gibi eminim.

Çevrimdışı Necmi

Demba Ba 4-5 ay yok diye haberler çıktı, bu nedir? Haber yine Sporx imzalı.

şu fener basın yayın organını takip edip birde yazdıklarına inanıyormusunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Videoyla ilgili birşey mi söyledim? Sen Tosic'in oynadığı rakipler ile Titi'nin oynadığı rakipler bir değil dedin. Bende Titi burada Neymar ile mücadele ediyor dedim. Yola çıktığın verilerin hepsi yanlış. Hiçbiri saha içiyle ilgili değil. Titi'nin Kasımpaşa'ya bedava gelmesi onun kötü futbolcu olduğunu göstermez. Titi'nin Tosic'ten iyi olduğunu sonuna kadar savunurum. Bu konuda adım gibi eminim.
Ayni mantik babel icin de gecerli.
Babel burda istenmezken ne demistim
Livirpuldan direkt gelse havaalani dolup tasardi, kasimpasa ustunden ispanya aktarmali gelince millet burun kivirdi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tosic Gençlerde Sol bek oynadı.. Titi nin Hava topu hakimiyeti tekniği tosic ten çok iyi.

Etiketler: