2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958252 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kanıtla gelin :bandit:
adriano çok sevdiğim bir oyuncu hayatta gömmem
Talisca abou adriano marcelo atiba fabri gömdüğüm bir mesajım varsa o mesajı ben yazmamışımdır :bandit:
gelecek seneki kadroda olmazsa olmazım bunlar.
Kuzenin yazmistir abi, cok net hatirliyorum iyi sallamistin. Hatta once ben yazmistim ismailden esintiler izledik, diye sonra az linc olunca sen topa girip orda ne gerek var gidiyon yerini birskiyin gibilerinden biri iki kurek salmistin adama

Çevrimiçi Necmi

Abi Tosic topsuz oyunda da çok kötü be. Tek hamleli ve hamle konusunda allaha emanet  , savunma çizgisini zaten sürekli bozuyor, mental olarak da sıkıntılı. Tek sorunu topla arasının iyi olup olmaması değil bence. Genel olarak kötü bir savunmacı ama ligde sertliği işimizi gördü bu sezon. Yerine adam alınmazsa yine ligde işimizi görür ama Avrupa' dan edebilir.
avrupada daha çok işimizi gördü
ben haticeye değil neticeye bakarım elbette rakitsky olsa hayır demem
ama bir gerçekte var soldan atak yemiyoruz sol tarafımız kale gibi
öyle pekde hayati bir sorunumuz yok takım kalitesini yükseltmek için tamam
ama bir çok kişinin söylediği gibi öldük bittik durumu yok esas forvet işini çözemezsek
ölür biteriz şu anda takımın en büyük sorunu bu önce acil olan kısımlar sonra imkanlar dahilinde kalite
yükseltilir. Avrupadaki en sert maçımıza tosic mitrovic tandemiyle çıktık ve o maçı kazandık
elenmiş olsak bile maçı kazandık hiçde savunma zaafı vermedik lyon gibi bir takıma karşı
nankörlük büyük günahtır. iyiyi iste ama eldekinide çöp yapma en iyi oyuncumuzunda daha iyisinin
gelmesini isterim bunun sınırı yokki. bu kadro bu ligi sallana sallana oynayıp şampiyon bitirmiş bir
kadro unutmayalım bunu

Çevrimdışı tuncaboylu

kanıtla gelin :bandit:
adriano çok sevdiğim bir oyuncu hayatta gömmem
Talisca abou adriano marcelo atiba fabri gömdüğüm bir mesajım varsa o mesajı ben yazmamışımdır :bandit:
gelecek seneki kadroda olmazsa olmazım bunlar.
Golü onun boşalttığı yerden yedik, bek önce savunma yapacak diye mesajın vardı.
Telefondan bulamıyorum, @mylife1903 bulur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

başkan ısrarla 70 milyonluk adam satıcaz diyor. e bu forumun keyfini kaçırmayacak ama totalde 70 milyon getirecek kimi satacak anlamadım.

Cenk + Marcelo = 70 Milyon TL

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu transfer Döneminde en sevineceğim hamle Çok sevdiğim fakat artık 34 yaşında olan Qauresma ' nın iyi bir paraya satılması olur eğer böyle bişey olursa Bjk ye yaşattığı 2 şampiyonluktan sonra yaptıgı en büyük iyilir olur Q7 nin.  yerine ondan 4 yaş genç Lens in gelmesi müthiş olur.

Lens Takım oyununa ve gole daha yatkın bir oyuncu bu sene fb deki perfermansı yanıltıcı olabilir Lens çok daha skorer bir oyuncu 15 - 20 gol attıgı sezonları var İnşallah gelir.

Çevrimdışı mylife1903

ama bir çok kişinin söylediği gibi öldük bittik durumu yok esas forvet işini çözemezsek
ölür biteriz şu anda takımın en büyük sorunu bu önce acil olan kısımlar sonra imkanlar dahilinde kalite
yükseltilir. Avrupadaki en sert maçımıza tosic mitrovic tandemiyle çıktık ve o maçı kazandık
elenmiş olsak bile maçı kazandık hiçde savunma zaafı vermedik lyon gibi bir takıma karşı
nankörlük büyük günahtır. iyiyi iste ama eldekinide çöp yapma en iyi oyuncumuzunda daha iyisinin
gelmesini isterim bunun sınırı yokki. bu kadro bu ligi sallana sallana oynayıp şampiyon bitirmiş bir
kadro unutmayalım bunu
Yahu @Necmi abi illa actiracan kutuyu, cenk koray da cok izlemissindir sen. Neyse, yaz kizim iki torba cimento, uc ton kum ha kanallar karisti, hanim geldi sandim. Yaz kizim dosya no1 yazi sahibi necmi tatar, sekil1a da gozuktugu uzere bir anda hucum hatti sorunu cikmis

Çevrimdışı atakan eraslan

kadro unutmayalım bunu

son söylediklerine katılmakla beraber soldan mis gibi atak yiyoruz abi , paşalar gibi yiyoruz. dinamo kiev deplasmanında oyuna iyi başlamışken ve moralliyken yediğimiz ilk gol , olympiakos deplasmanında yediğimiz gol , bu ikisi direkt adrianonun yerini kaybedip tosicin de onun yerini doldurmaya çalışırken yediğimiz goller. 3-3 benfica maçı , yine sol taraftan boğuşa boğuşa alamadılar topu çocuk yapıştırdı , gerçi uzaktan şuttu o. Napolili hamsikin golünde yine sol tarafta taç atmayı beceremediğimiz gibi savunamadık da pozisyonu adam yapıştırdı. Napoli italyadaki maçta ilk golde yine soldan indiler çizgiye yaptılar golü v.s. v.s. bu gollerin takım savunması nedeniyle yendiği kabul edilebilir ama tosic de çok batırdı yani. yere kayıp topu aldı aldı , alamadı gol yiyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bein'in habere göre Titi ile görüşüyormuşuz abi hadi hayırlı olsun. :)
Marcelo gitmeyince bedava çözümlere odaklandık demek.
Tahmin ettiğim gibi, Aboubakar 5'e alınır, kadroda düşünülmeyenler toplam 6'ya satılır ve transfer tamamlanır.

Çevrimdışı underworld

kötü demedim oyun tarzımız marceloyu daha çok göbeği savunan kişi yapıyor
tosic göbeği savunmuyor marcelo göbekte kalınca çok geniş alanda GG tek başına kalıyor
çünkü o sırada kanat oyuncusunun savunmaya destek olması lazım olmadığında bütün yük
GG de kalıyor. bizim sola bakalım adriano bindirdiğinde babeli izleyin nerde olduğuna bakın
birde tosice bakın adriano ilerdeyken ikisi sol koridoru kapatıyor. GG çıktığında quaresma nerde ona bakın
ve GG nin arkasına bakın fabriye kadar bir koridor var bu aslında sağ açığın futbolla alakasının olmamasından
kaynaklı bir durum Babeli iyi inceleyin bir kanat oyuncusunun nasıl olması gerektiğinden örnekler
veriyor. Bazen bir bakıyorsun on numaranın arkasında bazen göbekte bazen stoperlerin önünde
nerde boşluk varsa oraya dalıyor zaten kanat oyuncuları serbest adamdır onlar diğer arkadaşlarının
açıklarını kapattıkları sürece o takım kaliteli takım olur. hep savunmada diğer takımlardan iki fazla
oyuncuyla oynamış olursun biz sağ tarafada bir babel bulabilsek yediğimiz gol yarı yarıya düşer
rakip atak yapacak alan bulamaz. göbeği zaten marcelo atiba ozi kapatıyor taliscaya ihtiyaç bile olmaz ilerde bırak rakibi dağıtsın
iyi savunma yönü olan bir sağ açıkla oynasak ilerde abou ve talisca ile resmen yok edici oluruz yada Ba ve talisca ile
ben sol stoperi hiçde elzem bulmuyorum derdimiz ne ne avrupada nede ligde sol tarafımız aksamadı bizim
bizim aksayan yerimiz bütün sistemi bozan kanserli hücre belli o hücreyi kesip atmadığımız sürece daha çok fabrinin
sağı zayıfmı diye konuşuruz. Lens buna çözümmü bilemiyorum lensin cazibesi fenerin elinden almak
ha bu gerideki handikapı kabulde ederiz ama şartı ilerde daha tehlikeli olmak ve çok gol atmak ama bizim kanserli
hücre golde atamıyor.
O zaman meselenin özü q7 satılmali

Çevrimdışı tangaz

Bein'in habere göre Titi ile görüşüyormuşuz abi hadi hayırlı olsun. :)

hiç itiraz etmem gelsin yarın başlasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

bence tosicdeki tek sorun topu oyuna sokamaması
Ya pozisyonunu kaybetmesi , tek hamle de yakalanması

Çevrimdışı mylife1903

Golü onun boşalttığı yerden yedik, bek önce savunma yapacak diye mesajın vardı.
Telefondan bulamıyorum, @mylife1903 bulur.

Olmaz olur mu anlatmisti da uzun uzun. Ama hakliydi adriyano 3-4 mac sallandi bir suru hata yapti. Ben bugun baska dosyaya bakiyom o dosyayi acariz sonra

Çevrimdışı Eray_Steiermark

adriyanoyu beğenmeyene İsmail diyelim , kendine gelir  :D

Benim bildiğim en büyük İsmail düşmanı o zaten forumda  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tahmin ettiğim gibi, Aboubakar 5'e alınır, kadroda düşünülmeyenler toplam 6'ya satılır ve transfer tamamlanır.

Aboubakar ve 5 milyon €  :) umarım dediğin gibi olur :)

Çevrimdışı underworld

Kuzenin yazmistir abi, cok net hatirliyorum iyi sallamistin. Hatta once ben yazmistim ismailden esintiler izledik, diye sonra az linc olunca sen topa girip orda ne gerek var gidiyon yerini birskiyin gibilerinden biri iki kurek salmistin adama
Tosic sol tarafta topu rakibe verip gol yiyince necbi abi de Adri sen beksin önce yerini koru , bak senin bıraktığın yeri Tosic doldurdu ama golü yedik demişti  @necmi

Çevrimdışı Kalyoncu

Lens'in bile kalitesi geldiği gibi olmadı. Bu arada Lens, Beşiktaş'a gidiyor. 'Lens'i ne yapacaksınız? Quaresma varken Lens'e ne gerek var?' dedim. 'Quaresma için çok parlak teklifler var. Ne yapacağımızı bilemiyoruz.' dediler. Atilla gökçe dün böyle demiş devamında taraftar vodafone parka toplanır felan diyor o kısmı kaale almadım. :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildiğim en büyük İsmail düşmanı o zaten forumda  :D

eminmisin  :D ismailmetre tutup üflese herkes benim de promilim epice bir yüksek çıkar yani

Çevrimdışı mylife1903

Bu transfer Döneminde en sevineceğim hamle Çok sevdiğim fakat artık 34 yaşında olan Qauresma ' nın iyi bir paraya satılması olur eğer böyle bişey olursa Bjk ye yaşattığı 2 şampiyonluktan sonra yaptıgı en büyük iyilir olur Q7 nin.  yerine ondan 4 yaş genç Lens in gelmesi müthiş olur.

Lens Takım oyununa ve gole daha yatkın bir oyuncu bu sene fb deki perfermansı yanıltıcı olabilir Lens çok daha skorer bir oyuncu 15 - 20 gol attıgı sezonları var İnşallah gelir.
Hollanda liginde grundigen takiminin ortasaha oyuncusu bile 10 gol atar. Ben bizim yeni transfer zankanin maclarini izlerken lensi de izledim.  Atiba sagbek, marselo stoper lens kanatta falan da degil direkt santrafor oynuyordu attigi 15-20 golu kanatta oynarken attigi algisi yanlis olur. Mertenzle beraber 2-3 atiyorlardi.
Hollanda ligine bizim omeri koy 20 gol atar.

Lensin oynadigi takimlar kiev, sandirlend, fener falan
Kanatta oynayip 20gol atip 15 asist yapan adam da kiev sandirlen falan gezmez, once bi 10-15kg versin sonra gelsin

O zaman meselenin özü q7 satılmali

bir cümlede bunu dese daha iyi olurmuş hakkaten  :D

Çevrimdışı underworld

Lens 7 gol 13-15 asist yapar

Çevrimdışı tangaz

Tosic sol tarafta topu rakibe verip gol yiyince necbi abi de Adri sen beksin önce yerini koru , bak senin bıraktığın yeri Tosic doldurdu ama golü yedik demişti  @Necmi

hatırladım bende şahidim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Titi çok iyi bir yedek olur. Beleşe... Neden olmasın.

Çevrimdışı 38life

Porto Aboubakar için "son rakam 8, daha düşmeyiz" demiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba 4-5 ay yok diye haberler çıktı, bu nedir? Haber yine Sporx imzalı.

Çevrimdışı 38life

Titi çok iyi bir yedek olur. Beleşe... Neden olmasın.

Hatta ilk 11 bile oynayabilir, sonuçta Tosic'ten çok daha iyi Titi, Tosicle şampiyon olan Titiyle rahat olur. Ama beklenti yüksek bu sene. Artık tatmin edici bir stoper istiyor camia.

Etiketler: