2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958021 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi daha gecen gun adriyanoya giydirmiyor muydun once savunmani yap, diye

bul o mesajımı :bandit:
ben beklerin birinci görevi savunmada açık vermemek diyorum hücum bekte tali görevdir
Adrianoya laf söyleyen namerttir. adam daha ne yapsın bir bek nasıl olmalı uygulamalı gösteriyor.
bir adam sezon boyu nerdeyse sıfır hatayla oynarmı

Çevrimdışı mylife1903

bul o mesajımı :bandit:
ben beklerin birinci görevi savunmada açık vermemek diyorum hücum bekte tali görevdir
Adrianoya laf söyleyen namerttir. adam daha ne yapsın bir bek nasıl olmalı uygulamalı gösteriyor.
bir adam sezon boyu nerdeyse sıfır hatayla oynarmı
Napoli macinda tac atamadi adam yahu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

savunmayı takım yapar mesela solda ilk müdahale babelden gelir oyunu hücum kadar savunmada oynuyor
sonra adriano müdahale eder tosic arkada süpürücü görevini görüyor tosicin çok hatalı görünmesini sağlayanda bu
çünkü önü geçebilen ataklar gerçekten iyi atak oluyor oraya kadar geldimi tosiç tek hamleyle müdahale etmek zorunda
çoğunlukla ediyor. sağdan gelen ataklarda GG nin arkasında süpürücü olmadığı için o işide kendi yapıyor buda
onun savunmayı çok geride kurmasına sebep oluyor dikkat edersen müdahaleleri hep kutu civarında yapar
geçtikleri anda kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. ve önde direnç olmadığı içinde bu sağ tarafta sürekli oluyor
çünkü ilk müdahaleyi yapacak olan zat ilerde kendisine top atılmasını bekliyor marceloda daha çok göbekten havadan atılacak toplara
odaklanmış oluyor sol tarafta orta atılmasını zaten babel engelliyor fener maçında babelin olması gereken yerde
cenk olduğunda gördük ne olduğunu o golün aslında en büyük suçlusu cenkdi rakibin tek stoperi ceza sahamıza orta açıyor
ve o sırada bizim forvetimiz onu seyrediyor. rakip stoperi kim tutacak bek oyuncumuzmu. :bandit:

Abi Tosic in sorunu kötü savunma yapması değil zaten kötü bi savunmacı değil Tosic , beyni ile ayaklarına hükmedemiyor çok kötü bi tekniği var Tosic in.

BJK kadrosunda yedek olarak kalabilir Tosic ama  11 olarak yola çıkılmaz.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 16:22:35 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Necmi

Abi Tosic in sorunu kötü savunma yapması değil zaten kötü bi savunmacı değil Tosic , beyni ile ayaklarına hükmedemiyor çok kötü bi tekniği var Tosic in.

BJK kadrosunda yedek olarak kalabilir Tosic ama  11 olarak yola çıkılmaz.
bence tosicdeki tek sorun topu oyuna sokamaması

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Taç atamadı ama gol attı :) Abi sen Marcelo'ya da sallamışsın, Adriano'yu da mı beğenmiyorsun?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence sağı zayıf çünkü yediği gollerden bariz belli oluyor.. :busted_cop:
bunu da napoli maçında (1.11.16) yediği golden hafızama yazdım .sonra bunları devamlı takip ettim ve sonuç bu yönde çıktı.

Hamsik in şutu dışarı doğru açılarak gidiyor , içeri doğru falso alsa kurtarma durumu olabilir belki ama dışa doğru gittiği için çok zor bi top o too zor top.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tamam abi işte tekniği çok kötü. :)

Çevrimdışı tangaz

Tamam abi işte tekniği çok kötü. :)

luganodan kötü değil tekniği ama lugano daha sert ve havadan iyiydi, bu ligde öle tipler iş görüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

luganodan kötü değil tekniği ama lugano daha sert ve havadan iyiydi, bu ligde öle tipler iş görüyor.

Aynen abi Türkiye ligi için hava topu hakimiyeti ve sertlik çok önemli Marcelo gibi birazda ayagın düzgünse kralsın zaten :)

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi Türkiye ligi için hava topu hakimiyeti ve sertlik çok önemli Marcelo gibi birazda ayagın düzgünse kralsın zaten :)

sertlik+hava topuna birde tekniği ekledin mi lig için elit plus kaçıyor bence Onur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok fazla geriye dönük okuyamadım arkadaşlar kusura bakmazsanız başıma bişey gelmeyecekse bu Domagoj Vida çokta fark yaratmaz bizim takımda.. Bu oyuncu için ortada gezecen paralar israf. Kasımpaşa daki TİTİ iyi oyuncu en az bunun kadar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1.86 dan kısa stoperler eğer İvan Cordoba falan değilse çokta beniz cezbetmiyor :)

Çevrimdışı tangaz

Çok fazla geriye dönük okuyamadım arkadaşlar kusura bakmazsanız başıma bişey gelmeyecekse bu Domagoj Vida çokta fark yaratmaz bizim takımda.. Bu oyuncu için ortada gezecen paralar israf. Kasımpaşa daki TİTİ iyi oyuncu en az bunun kadar.

titiyi yazıp onay veren tek kişi bendim forumda ama olumlu olumsuz görüş beyan eden olmadı, ben marcelo ile iyi bi ikili olacaklarına inanıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Drplasmandaki Olympiakos maçından sonra da gömüyordun Adriano'yu @Necmi abi

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

titiyi yazıp onay veren tek kişi bendim forumda ama olumlu olumsuz görüş beyan eden olmadı, ben marcelo ile iyi bi ikili olacaklarına inanıyorum.

Benimde beğendiğim bi oyuncu Titi , Tosic in oynadığı takımda çok rahat oynar. Tabiki gönül çok iyi CL seviyesi oyuncu ister ama kulübün durumu belli.

Qauresma Çin e satılırsa Kulübün eli güçlenir ve güzel bi kadro kurulur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adirano BJK de top oynamış en sağlam ve büyük top oynayan oyuncuların başında gelir benim izlediğim dönemde.

Çevrimdışı brkntcnr

Abi Tosic topsuz oyunda da çok kötü be. Tek hamleli ve hamle konusunda allaha emanet  , savunma çizgisini zaten sürekli bozuyor, mental olarak da sıkıntılı. Tek sorunu topla arasının iyi olup olmaması değil bence. Genel olarak kötü bir savunmacı ama ligde sertliği işimizi gördü bu sezon. Yerine adam alınmazsa yine ligde işimizi görür ama Avrupa' dan edebilir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bein'in habere göre Titi ile görüşüyormuşuz abi hadi hayırlı olsun. :)

Çevrimdışı sozkul

Çevrimiçi Kapkarakartal

Vida'dan vazgeçme olayı fiyat düşürme politikasıda olabilir.

Çevrimiçi Necmi

kanıtla gelin :bandit:
adriano çok sevdiğim bir oyuncu hayatta gömmem
Talisca abou adriano marcelo atiba fabri gömdüğüm bir mesajım varsa o mesajı ben yazmamışımdır :bandit:
gelecek seneki kadroda olmazsa olmazım bunlar.

Çevrimdışı atakan eraslan

Arada bir de beyaz kartal olacan.O da nasıl bişeyse  :D

ohoo , 3 sene sonra anca beyaza döneriz bu hızla , nerde kaldı siyaha dönecez

Taç atamadı ama gol attı :) Abi sen Marcelo'ya da sallamışsın, Adriano'yu da mı beğenmiyorsun?

adriyanoyu beğenmeyene İsmail diyelim , kendine gelir  :D

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, Barcelona'nın kadroda düşünmediği Belçikalı stoper Thomas Vermaelen (31) ile transfer görüşmelerine başladı. (SPORT)

başkan ısrarla 70 milyonluk adam satıcaz diyor. e bu forumun keyfini kaçırmayacak ama totalde 70 milyon getirecek kimi satacak anlamadım.

Etiketler: