2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6960751 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

iki oyuncu da bizim aradığımız tipte oyuncular değil.  :alala:

elbette fikirler değerlidir.ben tam aksini düşünüyorum açıkcası.Ola John sol sağ açık oynuyor.orta yapabilen,kutuya derin toplar atabilen,çok rahat adam eksiltebilen ve sol kenarda oyun kurabilen teknik bir oyuncu.Orta saha ve hücum bağlantısında çok iş yapabileceğini düşünüyorum

Ruben neves önlibero da özellikle G.İnlerin benzeri diyebiliriz.Uzun kanatlara nokta top atıp yine oyunu çok rahat açabiliyor.Uzaktan şutları yine etkili ve çok zeki bir oyuncu.Tabi bunlar benim gözlemlerim.Yanılıyor olabilirim ama topa hakim olma konusunda ve tıkanan maçlarda alternatif çözüm üretmede çok faydalı olacaklarını düşünüyorum

Çevrimdışı underworld

azpor diyorsa marcelo bizde kaldı demektir.  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

gelecek sene savunma mitro-vida olucak galiba.

Çevrimdışı 38life

12 yaşındaki bir Twitter kullanıcısından daha az güvenilir olan Beyaz TV ve ASpor gibi kanalların nesini dikkate alıyorsunuz hayret ediyorum.

Çevrimdışı underworld

elbette fikirler değerlidir.ben tam aksini düşünüyorum açıkcası.Ola John sol sağ açık oynuyor.orta yapabilen,kutuya derin toplar atabilen,çok rahat adam eksiltebilen ve sol kenarda oyun kurabilen teknik bir oyuncu.Orta saha ve hücum bağlantısında çok iş yapabileceğini düşünüyorum

Ruben neves önlibero da özellikle G.İnlerin benzeri diyebiliriz.Uzun kanatlara nokta top atıp yine oyunu çok rahat açabiliyor.Uzaktan şutları yine etkili ve çok zeki bir oyuncu.Tabi bunlar benim gözlemlerim.Yanılıyor olabilirim ama topa hakim olma konusunda ve tıkanan maçlarda alternatif çözüm üretmede çok faydalı olacaklarını düşünüyorum

ola jon konusunda artık risk alamayız.
bundan sonra nokta atışı yapmalıyız  :steamed:
Ruben ise bizim en dolu olduğumuz mevkinin adamı ,yani stoper olsaydı belki bir şeyler olabilirdi.
Ba-Lens -Sol Stoper  bu iş tamamdır. :nargile:

Çevrimdışı wbishop82

evet marcelo için güzel bir bonservis belki ama yeri üst düzey oyuncular olmadıkça zor dolacaktır.Çünkü lider karakterli,savunmanın en önemli ismi.Umarım yönetimin bildiği birşey vardır.Mitroviç belki iyi olacaktır ama sadece ona güvenilmemiştir inşallah

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dudu

Ne kadar da kolaymış  :evillol: Tarkan koysa daha çok çağrışım yapardı bana Fransız kalmışım mevzuya.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı underworld

12 yaşındaki bir Twitter kullanıcısından daha az güvenilir olan Beyaz TV ve ASpor gibi kanalların nesini dikkate alıyorsunuz hayret ediyorum.
adamlar her önüne gelen 100 haberi son dakika kırmızı diye veriyorlar sonra arasından biri çıkınca , bakın biz demiştike yatıyorlar.
komedi gibi vallaha  :boom:

Çevrimdışı Savaş

Aspor? İnanmayi geçtim izliyo musunuz hakikaten? :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

ola jon konusunda artık risk alamayız.
bundan sonra nokta atışı yapmalıyız  :steamed:
Ruben ise bizim en dolu olduğumuz mevkinin adamı ,yani stoper olsaydı belki bir şeyler olabilirdi.
Ba-Lens -Sol Stoper  bu iş tamamdır. :nargile:

özellikle sol stoper konusu ve eğer marcelo gidiyorsa 2 stoper konusu hatta.Orta saha konusunda ben açıkcası yeterlilik görmüyorum.İsim olarak evet ama G.İnler neredeyse 2 senedir düzenli oynamıyor ve yaş itibariyle eski formunu yakalamasını pek olası göremiyorum.Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Necip şu an için benim kafamdaki merkez oyuncu sayısı 2 bölge 4 adam ve 3 kulvar.Yine Atibamızın son 4 5 hafta düşüşünü görünce bu seneyi çok sayıda maçta nasıl kotarır takım bilemiyorum açıkcası

Aspor? İnanmayi geçtim izliyo musunuz hakikaten? :)

azpor vermedi abi sadece yasaklısite1903'ün haberi vardı zaten 6 milyon € vermişler biz kabul etmemiştik.

En son 8'e çıkmışlardı öyle kalmıştı son durum ne bilmiyoruz.

Kabul ettik veya etmedik orası ayrı bir konu fakat haber doğru.

Çevrimdışı abdusta

Marcelo haberi menejer sızdırması olabilir bu saatte klupden haber cıkmamıştır sabah mesai saatinde evrak dan ögreniriz

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

haberin kaynağı hakan gündoğarsa ciddiye almak lazım bunu
boşa sallamaz o iyi bir Beşiktaşlı

Çevrimdışı murat baltacı

Hakan gundogar marcelonun 8milyon euro bonservisle lyonla satış için anlaşma saglandı dedi teminat mektupları bekleniyormuş

Saygılar
Keşke kaynak yaratmak için mitroviç,cenk,q7 falan satılabilseydi takım güç kaybetmeden kaynak yaratılmış olurdu marcelo defans için çok önemli yerine iki stoper alıcaz mecbur ilk etapta elimizi rahatlatacak bu para ama icraat olarak çokta rahatladığımızı düşünmüyorum önemli olan ersan,atınç gibi beklenti olmayan oyuncuyu satmak defansın en iyi adamını satıp nasıl bir tandem kurulmak isteniyor görücez. vida,mitro tandemi beni avrupa seviyesi için tatmin etmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

özellikle sol stoper konusu ve eğer marcelo gidiyorsa 2 stoper konusu hatta.Orta saha konusunda ben açıkcası yeterlilik görmüyorum.İsim olarak evet ama G.İnler neredeyse 2 senedir düzenli oynamıyor ve yaş itibariyle eski formunu yakalamasını pek olası göremiyorum.Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Necip şu an için benim kafamdaki merkez oyuncu sayısı 2 bölge 4 adam ve 3 kulvar.Yine Atibamızın son 4 5 hafta düşüşünü görünce bu seneyi çok sayıda maçta nasıl kotarır takım bilemiyorum açıkcası

Q7 giderse Atiba ve GG düşüş göstermez. + ozi ,tolgay orta sahası ile hiç kimsenin kafasında olmayan bir şeyi başarıyla denedik.
bu bizim için büyük bir kazanç.

Çevrimdışı kyiv

8 milyon euro bana göre az. Yerine Vida'ya niyetleniyoruz 10 dan aşağı vermiyorlar, geçen sene kamil glik dedik 12 ye mi gitti Monaco'ya? Üst düzey savunmacıyı 10 dan aşağı almamız çok zor. Daha düşük fiyata alınabileceklerin kalitesi tecrübesi herşeyi düşük olacak. :alala:

Marceloyı 8 e satıp Vidayı 5 e alabiliyorsak eyvallah da 8i duyan dynamo kyiv ucuza satar mı Vidayı?

Keşke kaynak yaratmak için mitroviç,cenk,q7 falan satılabilseydi takım güç kaybetmeden kaynak yaratılmış olurdu marcelo defans için çok önemli yerine iki stoper alıcaz mecbur ilk etapta elimizi rahatlatacak bu para ama icraat olarak çokta rahatladığımızı düşünmüyorum önemli olan ersan,atınç gibi beklenti olmayan oyuncuyu satmak defansın en iyi adamını satıp nasıl bir tandem kurulmak isteniyor görücez. vida,mitro tandemi beni avrupa seviyesi için tatmin etmez.

büyük bir ihtimalle vida'yı alıp mitro-vida düşünüyoruz.Tosic yedek belki 1 stoper daha alınacak mangala,vermaelen filan olabilir.Q7 satılmasına bende okeyim fakat elimizde tek babel kalıcak töre'nin ne vereceği meçhul hoca aras'ı beğenmiyor.O zaman 2-3 kanat almamız gerekebilir.Bu şekilde 1 kanat düşünüyoruz.Satılabilirlerin arasında en mantıklısı cenk tosun ama bence ona teklif gelmemiştir yoksa ilk onu satarız :)

Son olarak mitro-vida tandemi Hırvat milli takımının tandemi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

marcelo 8milyona lyonda. Teminat mektubu bekleniyormuş. a sporda son dakka haberi

:bawling: :bawling: :bawling:

Yillar sonra Herif gibi , Duzgun , Karakterli ve cok iyi bir stoperimiz olmuştu , umarim yerini doldururuz :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

8 milyon euro bana göre az. Yerine Vida'ya niyetleniyoruz 10 dan aşağı vermiyorlar, geçen sene kamil glik dedik 12 ye mi gitti Monaco'ya? Üst düzey savunmacıyı 10 dan aşağı almamız çok zor. Daha düşük fiyata alınabileceklerin kalitesi tecrübesi herşeyi düşük olacak. :alala:

Marceloyı 8 e satıp Vidayı 5 e alabiliyorsak eyvallah da 8i duyan dynamo kyiv ucuza satar mı Vidayı?

boyko + bi miktar para galiba :)

Çevrimdışı matias_27

Evet belki marceloyu sevdik o da bizi sevdi ama gerçekten kulübün bu paraya ihtiyacı var transfer için çünkü elimiz kolumuz bağlı bı transfer olmak zorunda. 8 milyon euro az para değil 30 31 yaşındaki adam için.  1.4 rodolfho 8 milyon euro Marcelo 10 milyon euro.  Şimdi elimizde 10 milyon euro var transfer için ve başkan bunu en iyi şekilde kullanacaktır.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı BORAN

O degil de demin Beşiktaş gollerini izledim bu sezonki. Bu Talisca seneye estiricek tekrar söyliyim. Sadece ligde 30 gole direkt katkısı olur ahan yazıyorum buraya.

Hayallerimi hayal etmedin lan Talisca yavrum benim be. Önümüzdeki sezon 20'den aşağı atmaz.

Seneye arkasından bakıp iç çeker miyiz, bonservis sınırımız kalktığı için 20m opsiyonu kullanır mıyız acaba biraz daha aşağı çekebilirlerse  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

vidanın sözleşme temmuzda son altı aya giriyor ve serbest kalma hakkı doğuyor.
büyük ihtimal imzalayıp ya haziranda yada düşük bir paraya şimdi kartını oynayacağız kieve
yeterki oyuncu bize gelmeyi kabul etmiş olsun

Çevrimdışı 38life

haberin kaynağı hakan gündoğarsa ciddiye almak lazım bunu
boşa sallamaz o iyi bir Beşiktaşlı

İyi bir Beşiktaşlı olduğuna inanırım ama sallamayacağına inananasım gelmiyor.

vidanın sözleşme temmuzda son altı aya giriyor ve serbest kalma hakkı doğuyor.
büyük ihtimal imzalayıp ya haziranda yada düşük bir paraya şimdi kartını oynayacağız kieve
yeterki oyuncu bize gelmeyi kabul etmiş olsun
:tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Marcelo'ya 6 vermişler biz 8 istemişiz. Murat Özen yazmıştı gündüz.

Etiketler: