2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962033 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Herkes forma tasarımında logo ve bayrak konumunu geçen yıla göre düşünüyor ama @Necmi abinin de daha önce değindiği gibi Bayrak sağda adidas ortada Beşiktaş logosu solda olacaktır. Geçen yılforma tasarımı şampiyonluk öncesi planlanmıştı. Bu yıl şampiyon oluruz düşüncesi daha yoğundu muhtemelen idareten ortada değil sağ göğüste olacak bayrak.
Logo ve arma kenarlarda oluyor genelde, acaba hic sampiyon olacagindan emin olup forma siparis veripde logo ortada forma ile oynayan takim olmus mudur?

Olduysa da gundeme gelmemistir herhalde

Çevrimdışı Savaş

Bu sene muhakkak çubuklu olmalı. Iki senedir yok cubuklu. Çıkartmaları lazım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Logo ve arma kenarlarda oluyor genelde, acaba hic sampiyon olacagindan emin olup forma siparis veripde logo ortada forma ile oynayan takim olmus mudur?

Bu sene fener galiba 😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cagdas44

Bu sene fener galiba 😂

Aynen bende bunu atacaktım fener geçen sene gaza gelip erkenden formaları hazırlattı sonuç formanın sağ göğsü boş ortada garip bir adidas ile seneyi devirdiler

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kapadokyada Bayragimiz 😁
http://twitter.com/tribunbesiktas/status/872062075736129536

O kız arka planı flu yapsaymış amacına daha kolay ulaşırmış... benim dikkatimi ilk Beşiktaş bayrağı çekti  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alexander Mitrovic gelirse hayır demem.

Biraz Anderlecht' teki futbolunu hatırlarsa bu ligin içinden geçer.
Agresif, sertliğe sertlikle cevap verebilen, rakip stoperle boğuşan, tekniği ve son vuruşları ortalamanın oldukça üstünde ve orta saha oyuncularının seveceği pas istasyonu rolünü çok iyi yapıyor.

Hem kendisi çok gol atar, hem de kalırsa Ozzie, ve Tolgay' a çok gol attırır.
Talisca'yı söylemiyorum o her türlü atıyor.

Çevrimdışı abdusta

Loïc Fery ,günün bahtsız başkanı,
 Fikret Orman la pazarlık sonrası yardımcısı Alex Hayes'e biz Beşiktaşa Aboubakar satışı için 500bin Euro ödeme yapmayı nasıl kabul ettik diye yakınmış

saygılar
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 00:38:27 abdusta ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

O kız arka planı flu yapsaymış amacına daha kolay ulaşırmış... benim dikkatimi ilk Beşiktaş bayrağı çekti  :bandit:
Besiktasımızı nekadar cok sevsemde, benim ilk dikkatimi baska sey cekti  :D :icool:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı wbishop82

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şöyle bişey gördüm...
hibrit ömürlük tekrar tekrar ekilmiyor. özel bir makineyle üstteki çim sıyrılıyor.
hibrit başları dikleştirilip tekrar tohumlanıyor. yanlız terettütte olduğum tek konu biz serme
çim yaptık şimdi yenilenecekse tohumlanacaktır. ikisinin hibrit olayı farklı olabilir. bakalım yapılırken fotolar
gelir bizde nasıl yapılacağını anlarız.

Çevrimiçi Necmi

:)
çakma bu inanmayın en azından yıldızlara bakın öyle yıldızmı olur eşek kadar ampleme oturmamış

Çevrimdışı Anıl1903

Internetteki forma haberlerine göre beyaz,çubuklu ve sürpriz bir renk deniyor ama o renk belli gibi(gri renk) çıkacak olan formalarmış...

Çevrimiçi Necmi

bu sene siyah forma çıkmıcakmış bunlar fan yapımı ayrıca :)

Gri - Beyaz bide bi renk daha olucak :)
3. forma büyük ihtimal çubuklu olacak ben geçen seneki juve tarzı bir şey bekliyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Besiktasımızı nekadar cok sevsemde, benim ilk dikkatimi baska sey cekti  :D :icool:

Biraz bakınca Ürgüp ün  havacılıktaki gelişimini net bir şekilde görebiliyorsun balonlar, skud füzeleri  :D

Çevrimiçi Necmi

fener yapar o hatayı sıkcana :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:)

3 tanesini anladım da o bir tanesi ne oluyor magic diye futbolcu yok bildiğim basketçi vardı johnson ama onun da yaşı geçti biraz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 tanesini anladım da o bir tanesi ne oluyor magic diye futbolcu yok bildiğim basketçi vardı johnson ama onun da yaşı geçti biraz  :D
Dudu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kyiv

Sifo tokat atmisti galiba hakeme o mac boyle yuzunu oksar gibi yapip, bir tane daha mac vardi recep hakeme elini uzatip cekip, zoooorrrtttt erenkoy yapmisti

Aha da maç...1988 yılı...Bulgar hakem yediğimiz ilk golde Ulviye faul var vermiyor, 2. yediğimiz penaltı golündede kadir el ile oynamıyor ama penaltıyı uyduruyor craig thomsonun kardeşi!

Bu arada Boban  oynuyor dinamo zagreb'de henüz milana gitmemiş.

Recep Çetinin hakeme elini uzatıp çektiği maçta kösice maçı. hakem yine Bulgar. O Zamanlar Bulgarların bizle alıp veremediği varmış galiba!

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/331774/recep-cetinin-bulgar-hakeme-efsane-tepkisi

Çevrimdışı wbishop82

Ola John & Babel ve Oğuzhan...Hollanda...Deportivo..Bu oyuncu kariyer olarak yeniden çıkış arıyor.Bizim radarımıza girmiş

Porto dan Ruben Neves yine radarımızda diyorlar

Bu ikisi umarım doğrudur.Olur olmaz bilemem ama çok çok doğru oyuncularla ilgileniyorlar.

Herkese iyi geceler
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 01:26:41 wbishop82 ]

Çevrimdışı underworld

Ola John & Babel ve Oğuzhan...Hollanda...Deportivo..Bu oyuncu kariyer olarak yeniden çıkış arıyor.Bizim radarımıza girmiş

Porto dan Ruben Neves yine radarımızda diyorlar

Bu ikisi umarım doğrudur

Herkese iyi geceler

iki oyuncu da bizim aradığımız tipte oyuncular değil.  :alala:

Çevrimiçi gokhans

marcelo 8milyona lyonda. Teminat mektubu bekleniyormuş. a sporda son dakka haberi

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı abdusta

Hakan gundogar marcelonun 8milyon euro bonservisle lyonla satış için anlaşma saglandı dedi teminat mektupları bekleniyormuş

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo 8milyona lyonda. Teminat mektubu bekleniyormuş. a sporda son dakka haberi

8 az ya  :s20:

Etiketler: