2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958631 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu efsaneydi yaa...ginçev mi ne bi adam yapmıştı.
Bir de vanspor deplasmanında frikikte barajdaki adamın zıplayıp eliyle blok yapması vardı.Sanırsam o adam da erkut du.
Hakemlerin gözüne bişey kaçmışsa ondandır.

hakem metin tokattı gs nin sadık uşağı Aykut topa smaç vurmuştu sergenin frikik atışında
devam demişti yanlış bilmiyorsam şampiyonluk bırakmışdık o maçta

Çevrimdışı underworld

Benim bildiğim her sene yenilenecekti. Necmi abi daha iyi bilir.
Zemin gayet iyi öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
( fb de hibrit çim yaptırıyormus.diger yeni stadlarin çoğu da hibrit olması bizim ve futbol keyfi için büyük avantaj. )

Çevrimiçi gokhans

çapraz bağ kopardı 35 yaşında sence kaç ay yoktur
bence futbol hayatı bitti. bundan sonra alan emeklilik sağlık sigortası verir
alır tedavi eder cebine parasını koyar emekli eder.
geçen hafta topla antreman videosunu sosyal medyadan paylaşarak arslanların iyileşme süreci insanlardan farklıdır demişti. İbrahimovic sezon başına , en kötü ilk yarının ortalarına yetişir. İbrahimovicle ligi paramparça edersin çünki onu savunabilcek bi savunma oyuncusu yok ülkede

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

ben şu maçı yönetsem bir daha utançtan insan içine çıkamam
gs uşağı hizmet ettiği sahiplerini şampiyon yapmışdı.

Çevrimiçi Necmi

geçen hafta topla antreman videosunu sosyal medyadan paylaşarak arslanların iyileşme süreci insanlardan farklıdır demişti. İbrahimovic sezon başına , en kötü ilk yarının ortalarına yetişir. İbrahimovicle ligi paramparça edersin çünki onu savunabilcek bi savunma oyuncusu yok ülkede

çapraz bağ kopartıp bir seneden önce dönen yok aslanları vuruyorlar zaten :D

Çevrimdışı kyiv

hakem metin tokattı gs nin sadık uşağı Aykut topa smaç vurmuştu sergenin frikik atışında
devam demişti yanlış bilmiyorsam şampiyonluk bırakmışdık o maçta

Hadi onu görmedi diyelim. Ahmet Akçay desem? Adam bize gol attı yahu santrafor gibi!

O maçı kaybettik Galatasaray o sene 1 puan önümüzde şampiyon oldu hani meşhur teşvik primlerinin malatyanın galatasaray için mücadele ettiği, Galatasarayın Eskişehirin kalecisi Zaladın eline tekme attığı golle Galatasarayın 1 puanı zor kurtardığı maçın ve sene sonunda Galatasarayın 1 puan farkla şampiyon olduğu sene. Ne garip seneymiş bütün hatalar Galatasaraya yaramış!

Çevrimdışı mylife1903

ben şu maçı yönetsem bir daha utançtan insan içine çıkamam
gs uşağı hizmet ettiği sahiplerini şampiyon yapmışdı.
Benim en cok sinirimi bozan bu hakem olmustur ama ayrica meshur rozenbok macinin hakemi de iyi (Hakaret Yasak)₅, herif yarim metre kalenin icinden eliylw cikartmisti ucatak galiba hatta 2 penaltimizi vermemisti ozet bulup bakmak lazim.
Unutulan asagidaki pozisyon efsanedir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O degil de demin Beşiktaş gollerini izledim bu sezonki. Bu Talisca seneye estiricek tekrar söyliyim. Sadece ligde 30 gole direkt katkısı olur ahan yazıyorum buraya.

Hayallerimi hayal etmedin lan Talisca yavrum benim be. Önümüzdeki sezon 20'den aşağı atmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende izledim onu bugun Bein sports yayınlamış

Takke reis her yerden sallamis valla :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Biri Adem Büyük, ötekini araştırmam lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yonetim benim gecen seneki listeden yola cikmis
Adem, musa, aydin, tunay bu sene denizi eklemis.
Zamaninda raketciyi alacaktik iste.
Zlatan gelsin zlatan, capraz bagsiz 25 atar millet santrafor gorsun. Sanki o manada bisi de yazmistim ama neyse. Riskine girilir herifin gelsin once otursun mac basina alsin bu herife gol basi lara verirsen zarar edersin.

Çevrimdışı Zafer55

Benim en cok sinirimi bozan bu hakem olmustur ama ayrica meshur rozenbok macinin hakemi de iyi (Hakaret Yasak)₅, herif yarim metre kalenin icinden eliylw cikartmisti ucatak galiba hatta 2 penaltimizi vermemisti ozet bulup bakmak lazim.
Unutulan asagidaki pozisyon efsanedir

Bunu unutmuşum .
Hadi olanı görmemenin izahı olur başka yere bakıyordum gözüme bişey kaçtı falan da olmayanı uydurmak...yuh
Bu arada formamız oldukça güzelmiş o sezon.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu unutmuşum .
Hadi olanı görmemenin izahı olur başka yere bakıyordum gözüme bişey kaçtı falan da olmayanı uydurmak...yuh
Bu arada formamız oldukça güzelmiş o sezon.
Kaleci de mrmic bizim. Deplasmandaki gotebok maci bu

Çevrimiçi Necmi

Benim bildiğim her sene yenilenecekti. Necmi abi daha iyi bilir.
durup dururken neden yenileyelim :alala:
çimin durumu gayet iyi aslında dediğin gibi her sene renovasyon yapılıyor ama ben yapacaklarını düşünmüyorum
zaten yapsalar hemen başlarlardı.

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim-20843.html

burdan bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selamlar arkadaşlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza :hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Hadi onu görmedi diyelim. Ahmet Akçay desem? Adam bize gol attı yahu santrafor gibi!

O maçı kaybettik Galatasaray o sene 1 puan önümüzde şampiyon oldu hani meşhur teşvik primlerinin malatyanın galatasaray için mücadele ettiği, Galatasarayın Eskişehirin kalecisi Zaladın eline tekme attığı golle Galatasarayın 1 puanı zor kurtardığı maçın ve sene sonunda Galatasarayın 1 puan farkla şampiyon olduğu sene. Ne garip seneymiş bütün hatalar Galatasaraya yaramış!

fetö etkisi

Çevrimdışı Zafer55

Yalnız atlayan da iyi atlamış  hakkını vermek lazım.Sanırsın bi burak.

Bunu da buraya iliştirelim de safımız belli olsun.

Çevrimdışı kyiv

Çüşşşş...Bu hata değilmiş bu tam bir Craig Thomson vakası...Beşiktaş aleyhine ne kadar bilinçli hata yapmış hakem varsa hepsinin taaa..... sülalesiyle birlikte !

Bir de çocukken hatırlıyorum bir yugoslav takımına elenmiştik dinamo zagrep veya bir benzeri oradada uydurma penaltılar vardı.2-0 yenilmiştik tek tv trt nin olduğu zamanlar. Bariz hakem hatasıyla yenilip elenmiştik.

Çevrimdışı mylife1903

fetö etkisi
Yuh abi yani. Hakem fetocu mu simdi.
Tamam aykiri herkesi de fetocu yapiyoz yakinda mustafa pektemekin ismailin de besiktasta oynamasini fetoya baglariz tamamdir
Aslinda biraz dusununce ahmet akcayin olayi feto kadrosuna benzemiyor degil, hakem camiasi da diger bir cok camia gibi feto ile benzer yapilanmada mesela beni rahatsiz eden bu ahmet akcayin gol atmasi degil, tamam yedin bir halt birak hakemligi iste. Sahada duracagi yeri bilem hakem orda mi durur?
Bu arkadas daha sonra hakem gozlemcisi oldu, ulkenin yansimasi iste. Lan sen nerede duracagini bilmiyorsun daha diger hakemleri nasil gozlemleyecen, diye kimse sormuyor ulkede.

Maci tekrarlanmis adamlar mhk baskani oluyor, kuddusi

Maci tekarlanmis kural bilmeyen baris simsek giviler fifa kokarti olmadan avrupa sampiyonasinda tff kokatiylan sahaya cikiyor, ulkede de kimsenin agzi acilmiyor.

Çevrimdışı Zafer55

Hanımın ,aradığı bi kıyafet varmış bir türlü bulup alamıyomuş.
Dedim bizde abubakarın bonservisini alamıyoz para yok.Dedi adam satın o zaman.Dedim napalım quaresmayı mı satalım oğuzhanı mı satalım kimi satalım?
Zayıf uzun boylu uzun saçlı bi oğlan var onu satın dedi.

Çevrimdışı mylife1903

Çüşşşş...Bu hata değilmiş bu tam bir Craig Thomson vakası...Beşiktaş aleyhine ne kadar bilinçli hata yapmış hakem varsa hepsinin taaa..... sülalesiyle birlikte !

Bir de çocukken hatırlıyorum bir yugoslav takımına elenmiştik dinamo zagrep veya bir benzeri oradada uydurma penaltılar vardı.2-0 yenilmiştik tek tv trt nin olduğu zamanlar. Bariz hakem hatasıyla yenilip elenmiştik.
Sifo tokat atmisti galiba hakeme o mac boyle yuzunu oksar gibi yapip, bir tane daha mac vardi recep hakeme elini uzatip cekip, zoooorrrtttt erenkoy yapmisti

Çevrimiçi gokhans

çapraz bağ kopartıp bir seneden önce dönen yok aslanları vuruyorlar zaten :D
linkte videosuda var. şu hali bile minimum 30gol atar ligde.     http://www.babaspor.com/aslanlar-insanlar-gibi-iyilesmez-15628/

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı admsngl898

Cümleten hoş bulduk arkadaşlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı cursedofdragon

:)

bu sene siyah forma çıkmıcakmış bunlar fan yapımı ayrıca :)

Gri - Beyaz bide bi renk daha olucak :)

Etiketler: