2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935921 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

ffp+maliyet=titi  :money:

penaltıları bu mu kullanıyor acaba , bir bakayım dedim 6 golü var adamın  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burası Beyaz eşya alım/satım dükkanı değil!!

alalım/satalım/şu kadar versinler mesajlarının yanına birde ben bir mesaj ekleyeyim.

Marcelo ne düşünüyor?
sözleşmesi seneye bitiyor,sözleşmemi uzatacak yoksa kariyerine başka küçük takımdamı devam etmek istiyor?

onunda milli takım beklentisi vardı.

saygılar
Çok amatörce düşünceler. Mesela Pektemek 1.7 maaş alırken ne düşünüyor acaba? Veya İnler 2 milyon euro alırken ne düşünüyor mesela? Eve çocuklarına çikolata getiremiyor, oyuncak alamıyor diye üzülüyor mudur akşamları?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok amatörce düşünceler. Mesela Pektemek 1.7 maaş alırken ne düşünüyor acaba? Veya İnler 2 milyon euro alırken ne düşünüyor mesela? Eve çocuklarına çikolata getiremiyor, oyuncak alamıyor diye üzülüyor mudur akşamları?
:claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:claps: :claps:
Ya oturup ağlayacaklar adamlar gidiyor diye :) yok adam 15 yaşında da değil 45 50 yaşında. Garip geliyor bana :) Kim giderse gitsin kalırsa kalsın aslolan Beşiktaş'tır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi kanat eksik derken? Şu anda çok iyi verim alacağını mı sanıyorsun? Dudu'yla ilgili bi fikir beyan ettiğimi hatırlamıyorum. Ben o dönemden kast ediyorum paraya ihtiyacımız vardı, şimdi Oğuzhan'ı Quaresma'yı satmaktan bahsediyoruz. İşine geldiği gibi anlamakta mükemmelsin yine :)
Ben standart bir kabat oyucusu fiyatı icin örnek verdim Dudu'yu.

Bu dönem paraya geçen seneden daha çok ihtiyaç var, yine haksızsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ffp+maliyet=titi  :money:
Ersan'ı alalım bence, maliyeti daha ucuza gelir ve kontenjan kaplamaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Balotelli çok sorunlu oyuncu 35 maçın 15 inde kırmızı kart görmüş tam bi vukuat ama gelirse şayet 25 gol rahat atar Şenol hoca adam eder bunu ligin üstünde bi forvet.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adriano bedavadan biraz pahalı, Caner 700 bin euro. İkisi de kanat sayılmaz mı? Hemen en üst noktadan yapıştır 10 milyon euroyu. Bulacak olana çok uyguna onlarca kanat var, Babel bedava ama Dudu 10 milyon euro yersen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dudu 10 ama navas ghezzal 0, rakamlara çok takılmamak lazım. para konusunda bizi başkan yanılttı geçen sene hepimiz bonservis mevzuu son die biliyorduk başkan yanılttı hepimizi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

Burası Beyaz eşya alım/satım dükkanı değil!!

alalım/satalım/şu kadar versinler mesajlarının yanına birde ben bir mesaj ekleyeyim.

Marcelo ne düşünüyor?
sözleşmesi seneye bitiyor,sözleşmemi uzatacak yoksa kariyerine başka küçük takımdamı devam etmek istiyor?

onunda milli takım beklentisi vardı.

saygılar

Marcelonun sözleşmesi uzatılmamışmıydı?

Çevrimdışı underworld

Balotelli çok sorunlu oyuncu 35 maçın 15 inde kırmızı kart görmüş tam bi vukuat ama gelirse şayet 25 gol rahat atar Şenol hoca adam eder bunu ligin üstünde bi forvet.

Şenol hoca öğretmen doktor değil !

Çevrimdışı mylife1903

yahuu navas gereksiz bir homsik bizim anlayacağımız dilde torinolu şaban sendromlu...
Bize homsikler degil hamsikler lazim

Çevrimdışı tangaz

Ersan'ı alalım bence, maliyeti daha ucuza gelir ve kontenjan kaplamaz.

ersan sanki kafada bitirmiş gibi bişeyleri tekrar rehabilite etmek lazım gibi duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol güneş inde adam edemeyeceği topcular vardır feza da... buda onlardan biri bence... sarıyı gördüğü anda oyundan alır.. q7 örneğinde olduğu gibi.. sonra o da eldiven fırlatır.. q7 de sarı görüp çıkar o da fırlatır.. 2 oyuncu değişikliği gitti zaten :D

1 tane sapkın hareket yapan adam yeter takıma.. 2. si düzenleri altüst edebilir..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano bedavadan biraz pahalı, Caner 700 bin euro. İkisi de kanat sayılmaz mı? Hemen en üst noktadan yapıştır 10 milyon euroyu. Bulacak olana çok uyguna onlarca kanat var, Babel bedava ama Dudu 10 milyon euro yersen.
Allah'tan adamlar 10 m euro istiyor, 5 6 isteseler alırdık belki.

Çevrimdışı mylife1903

İspanyol futbolcular kabul edelim ki tek tük istisnalar hariç yurt dışında başarılı olamıyor. Jesus Navas Sevilladaki haliyle çok iyiydi ama İngilterede aynı düzeyde top oynamadı dolayısıyla ne yalan söyleyim bize geldiğinde de heyecanlanmadım şimdi de hayalkırıklığına uğramadım. Takımın gençleşmesi lazım 32 yaşındaki quaresmadan 31 yaşındaki Navas a geçmek gençleşme değildir sanırım  :)
Bizim karijmaya gore daha bi golcu ondan istiyoruz

Çevrimdışı tangaz

son senesinde abubakardan az kırmızı gördü  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q7 gitsin Balo gelsin. İki cambaz bi ipte oynamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

o iş geçen sene olurdu bu sene iyi sayılabilecek fransa macerası nedeniyle 6-8 milyondan aşağı maaşla gelmez.
Ben yazdigimda iyi linc ediyorlardi 25+ atar atamazsa bikini giyerim
Taraftarin da sevgilisi olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Dudu, Töre ile aynı yaşta ve potansiyelde oyuncu, AB pasaportu yok ve fiyatı da 10 milyon. Töre'yi geçen sene 7'ye satmak mantıklı değildi o yüzden.

Para ihtiyacı bu sene de olacak, hatta belki geçen seneden daha fazla.

Ayrıca Babel için neler yazdığını da hatırlıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

:kop:

bi dönem bira bu kapağın altında die bi reklam vardı

Çevrimdışı tangaz

Ben yazdigimda iyi linc ediyorlardi 25+ atar atamazsa bikini giyerim
Taraftarin da sevgilisi olur

balotelli fabregaz hamsik alalım transferi kapatalım

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Doktorluk bi işi yok biraz adam olmaya ihtiyacı var sadece hoca da bu işi iyi becerir kafasına vura vura adam eder bonservisi de elinde ekstra maliyet çıkmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dudu, Töre ile aynı yaşta ve potansiyelde oyuncu, AB pasaportu yok ve fiyatı da 10 milyon. Töre'yi geçen sene 7'ye satmak mantıklı değildi o yüzden.

Para ihtiyacı bu sene de olacak, hatta belki geçen seneden daha fazla.

Ayrıca Babel için neler yazdığını da hatırlıyoruz.

Sen o gazozu iç bi rahatla hazımsa sonra yine yazarsın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

balotelli fabregaz hamsik alalım transferi kapatalım
q7, Oğuzhan gidebilir.

Etiketler: