2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946565 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Onlar 30-40 basar lazım olanı bir günde alır
Biz anca beleş oyuncu kovalarız.

Ayrıca

Oynamayan oyuncuları da yazmışsın yaşlı diye :D

Dybala higuain pjanic sol bek falan genç oyuncular da var 😀

Juventus un yaşlısı ile bizim yaşlılar bir değil bir de :D

Neyse yaş mevzu boş verelim

#SahurÖzel
Dinamo Kiev kanadında gelen bilgi Vida transferi için Beşiktaş ile anlaştiklari ve şartların ve ödeme planının konuşulduğu yönünde.

Beşiktaş Transfer Gündemi isimli sayfada gördüm.

ilk 11'de 8 oyuncusu 30 yaş üstü Juve'nin :)

Real madrid ilk 11'inide yazayım mı ? :D

6 tane ilk 11 oyuncusu 30 yaş üstü onunda :)

Bu 2 takımda CL'de final oynadı :)

Yaş mevzusunu açan sensin bidaha açma diye uğraşıyorum bu kadar :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim 7 oyuncumuz 30 yaş üzeri ilk 11 de.

Çevrimiçi Necmi

Emre konusunda mı Burak konusunda mı?
ikisi ilede ilgili bu forumda renkli seviciliği yapılmaz yapan renklidir ve direk atılır.
renkli oyuncular asla Beşiktaş oyuncularıyla mukayese edilemez.
sen Beşiktaşlılığı kimden öğrendin bilmiyorum ama yanlış öğrenmişsin sürekli insanlarda renkli olduğuna dair
düşünce yaratıyorsun bir Beşiktaş forumunda asla renklilerle ilgili muhabbet yapılmaz onlarla
ilgili başlık açılmaz heleki Beşiktaşa ait başlıkta adlarının geçmesi bile atılma nedenidir.
heleki ırkçı birini ve bir emek hırsızını iyi lafıyla yan yana getirmek bir Beşiktaşlıya asla yakışmaz.
Onun ötesinde Beşiktaşlılığıda sorgulanır.

Çevrimiçi Necmi

artık performanslar 34-35 lere çıktı bu Türkiyede takıntı çünkü türk oyuncular bu seviyeye yükselmiyor
ama yabancılar 30+ iken bile yüksek bonservislerle transfer olabiliyor önemli olan yaş değil ne verdiği
al atibayı bütün genç oyuncularından daha yüksek performans veriyor bugün en iyi devamlılık sağlayan
oyuncularımız 30+ yaşta atibaya bir bak birde cenke hangisi acaba 34 yaşında
ben atiba iki yıl daha 11 e direk yazılır diyorum peki bunu cenk için söyleyebilecek biri varmı :bandit:

Çevrimiçi Necmi

şimdi kadro yaparken kaç Beşiktaşlı adriano yerine caneri genç diye ilk 11 yazar  :D

Çevrimdışı taner37

ikisi ilede ilgili bu forumda renkli seviciliği yapılmaz yapan renklidir ve direk atılır.
renkli oyuncular asla Beşiktaş oyuncularıyla mukayese edilemez.
sen Beşiktaşlılığı kimden öğrendin bilmiyorum ama yanlış öğrenmişsin sürekli insanlarda renkli olduğuna dair
düşünce yaratıyorsun bir Beşiktaş forumunda asla renklilerle ilgili muhabbet yapılmaz onlarla
ilgili başlık açılmaz heleki Beşiktaşa ait başlıkta adlarının geçmesi bile atılma nedenidir.
heleki ırkçı birini ve bir emek hırsızını iyi lafıyla yan yana getirmek bir Beşiktaşlıya asla yakışmaz.
Onun ötesinde Beşiktaşlılığıda sorgulanır.
Madem renkli seviciliği yapılamaz o zaman 9 sene fenerin kaptanı olan Gökhana ve GS FB de oynamış Caner i neden sahiplendik? Neden FB forması giymiş Lens i istiyoruz?

Ben kimseyi kimseyle mukayese etmedim. Emre Belözoğlu şu yaşına rağmen Türkiye'nin en iyi orta sahasından birisidir halen. Karakterini de biliyorum ama ben futbolculuğu ile ilgili yazıyorum. Burak in da öyle..

Gökhan Gönül FB de iken Şenol güneş e ne demişti? Kanirta kanirta şampiyon olduk 2012 de diye.. O zaman neden şike ile şampiyon olan takımın ve bunu savunan adamını aldık? Caner peki? FB de iken yaptığı artistiklere hangimiz küfür etmedi?

Bunları sindirebiliyorsunuz da Burak ve emre mi dert oldu. Sırf iyi topçu bunlar dedim diye Beşiktaşlılığım sorgulanır duruma gelmiş. Kötü mü diyeyim emre iyi topçu. Adam tek başına 31. Haftaya kadar takımını yarışta tuttu. Karakteri kötü ise kötü benim yorumunun futbolculuğuna..

Dediğim gibi sınırsız Ban üyelik silinmesini bekliyorum. Burda ne yazsak suç oluyor zaten.

İyi geceler. Foruma son mesajımdır..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Madem renkli seviciliği yapılamaz o zaman 9 sene fenerin kaptanı olan Gökhana ve GS FB de oynamış Caner i neden sahiplendik? Neden FB forması giymiş Lens i istiyoruz?

Ben kimseyi kimseyle mukayese etmedim. Emre Belözoğlu şu yaşına rağmen Türkiye'nin en iyi orta sahasından birisidir halen. Karakterini de biliyorum ama ben futbolculuğu ile ilgili yazıyorum. Burak in da öyle..

Gökhan Gönül FB de iken Şenol güneş e ne demişti? Kanirta kanirta şampiyon olduk 2012 de diye.. O zaman neden şike ile şampiyon olan takımın ve bunu savunan adamını aldık? Caner peki? FB de iken yaptığı artistiklere hangimiz küfür etmedi?

Bunları sindirebiliyorsunuz da Burak ve emre mi dert oldu. Sırf iyi topçu bunlar dedim diye Beşiktaşlılığım sorgulanır duruma gelmiş. Kötü mü diyeyim emre iyi topçu. Adam tek başına 31. Haftaya kadar takımını yarışta tuttu. Karakteri kötü ise kötü benim yorumunun futbolculuğuna..

Dediğim gibi sınırsız Ban üyelik silinmesini bekliyorum. Burda ne yazsak suç oluyor zaten.

İyi geceler. Foruma son mesajımdır..
yolun açık olsun seni çok idare etmeye çalıştım ama her mesajın fazla renkli kokuyor.
Bence önce Beşiktaşlı nasıl olunur öğrenmen lazım.

Çevrimdışı Travis

Sorun yaşlı oyuncu oynatmak değil yaşlı oyuncu transfer etmek, kadro mühendisliği. Juventus'ta 30 yaş üstü olan oyuncuların transfer olduğu sezonlardaki yaşlarına bakalım.

Buffon 23, Bonucci 23, Chiellini 21, Barzagli 30, Lichtsteiner 27, Marchisio 22, Khedira 28, Mandzukic 29. Dani Alves dünyanın en iyi sağ beklerinden biri ve bedava. Benetia ise bu sezon 30'una girdi.

Yani yaşlı oyuncu alıp oynatmıyorlar, genç-orta yaş oyuncu alıp eskitiyorlar. Tabii bu durumda Juventus ile bizim aramızdaki en büyük fark finans. Şu an hem anında vereceği katkısı hem de potansiyeli yüksek, gelişim yolu açık olan bir oyuncuyu almamız zor. Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Cenk, Töre, Kerim, Pedro, Milosevic, Talisca, Aboubakar. Bu isimler yetenekli fakat soru işareti isimlerdi. Zamanla kimin ne olduğunu gördük. Şu an soru işareti olmayan bir genç almamız zor, çünkü çok pahalı. Birkaç sezon daha kumar genç transferi ve vereceği katkı Caner, Babel gibi belli olan orta-yaşlı oyuncu transferleri göreceğiz. Gelirlerimiz arttığında 10 milyonluk transfer yapabilriz ancak. Şu an başarı istiyorsak şimdiki transfer politikasını sürdürmemiz şart fakat 2-3 sezon sonra bunu bırakmamız gerekecek.

Çevrimdışı Mahmut

Evet takımımız yaşlı, şu an pek bir sıkıntı gözükmüyor. Ama hayatın kanunu yaşın arttıkça nabız yavaşlar, yani hızın kondisyonun düşer. Sakatlık ihtimali artar.
Bizim kadro riskli çünkü çok oyuncu birden yaşlanacak ama bonservis gerçeği var, satmadan alamıyoruz şu an yatırım yapacak halimiz yok. Eksik bölgelerimiz var.
Bu kadro bu yaşla giderse her sene biraz daha düşer ama ne yazık ki 1 sene daha idare etmek zorundayız.
Seneye ve ondan sonrasına 2şer-3şer 3-4m lik gençlere yatırım lazım, bu mecburi hale gelecek. Yoksa birden çöküş yaşamaya başlayabiliriz.
Hatta bence Mitro transferi sırf geçen seneki bonservis hakkımız oldugu için yatırım niyetiyle kullandık, bence bu açıdan çok da iyi transfer oldu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Navas transferi olmayacak gibi yemlediler gibi çünkü Sinan Engin çok tedbirli konuşmuş yem olduğunu biliyormuş gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan Engin: Burak Yılmaz'la kesin anlaştılar diyorlar..?

Fikret Orman: Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı.

❗️ Dün başkan baya övdü ve hemen konuyu kapattı, sanırım aldık Burak'ı
:tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Navas transferi olmayacak gibi yemlediler gibi çünkü Sinan Engin çok tedbirli konuşmuş yem olduğunu biliyormuş gibi.
Serdar Sarıdağ'da yazdı. Ama öncelik Dudu'daymış. Dudu'yu alırsak ne Babel'i kesebilir nede kalırsa Quaresma'yı kesebilir onu da baştan söyleyeyim. Verilecek paraya değmez kısacası ki kulübü 5 milyon Euro istiyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdar Sarıdağ'da yazdı. Ama öncelik Dudu'daymış. Dudu'yu alırsak ne Babel'i kesebilir nede kalırsa Quaresma'yı kesebilir onu da baştan söyleyeyim. Verilecek paraya değmez kısacası ki kulübü 5 milyon Euro istiyormuş.
salladığı çok bariz senin listende mata, navas,lens ve dudu olacak ve dudu liste başında olacak  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

salladığı çok bariz senin listende mata, navas,lens ve dudu olacak ve dudu liste başında olacak  :evillol:
Kesme ya kalbi kirilmasin yani ona mahsuben liste basi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesme ya kalbi kirilmasin yani ona mahsuben liste basi
yahu hepsi kesme zaten  :D  illa kesme olacaksa mata olsun o olmadı da navas oldu o da olumlu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Jesus navas in hesabına hücum ediyor bizimkiler

Çevrimdışı tuncaboylu

Buffon 39
Bonucci 30
Chiellini 32
Barzagli 36
Alves 34
Lichtsteiner 33
Marchisio 31
Khedira 30
Mandzukic 31

Sıkıntı varmı ?  :D
Var.
Bizim örnek alacağımız takım, bir adama 95 milyon Euro verebilen bir takım olmamalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

Navas'ın değil Beşiktaş'a transferi futbolu bırakması lazım. Adam mental açıdan hasta. Uçak korkusundan uçağa binemez, maçlara kendi arabası ile gider. Şizofren derecesinde içine kapanık ve iletişimsizdir. Sevilla'dan gittiğinde hatırladığım kadarı ile baya mutlu olmuştu taraftar. Bakın aynı mesele leverkusen ve Gökhan Töre için de vardı. Başkanları chealse'ye gitti de kurtulduk demişti üzeri kapalı. Durum ortada.

Neyse, olursa inşallah başarılı olur bizde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Jesus navas in hesabına hücum ediyor bizimkiler

bize skorer kanat lazım navas o görevi ne kadar ifa edebilir bence soru işareti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Selam Arkadaşlar,

Navas'ın değil Beşiktaş'a transferi futbolu bırakması lazım. Adam mental açıdan hasta. Uçak korkusundan uçağa binemez, maçlara kendi arabası ile gider. Şizofren derecesinde içine kapanık ve iletişimsizdir. Sevilla'dan gittiğinde hatırladığım kadarı ile baya mutlu olmuştu taraftar. Bakın aynı mesele leverkusen ve Gökhan Töre için de vardı. Başkanları chealse'ye gitti de kurtulduk demişti üzeri kapalı. Durum ortada.

Neyse, olursa inşallah başarılı olur bizde.
zaten ilk tercihim mataydı  abi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bize skorer kanat lazım navas o görevi ne kadar ifa edebilir bence soru işareti
lens, dudu falan hikaye matayı almak lazım ama hayal tabii düşük bir ihtimal kiralanabilir.

Çevrimdışı tangaz

lens, dudu falan hikaye matayı almak lazım ama hayal tabii düşük bir ihtimal kiralanabilir.

ben ispanyol istemiyorum sscb bir ispanyol iki, gereksizler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben ispanyol istemiyorum sscb bir ispanyol iki, gereksizler...
iyi oyuncu olduktan sonra önemli değil, tabii balkan coğrafyasından gelen  adamların başarılı olma olasılıkları daha yüksek.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 09:40:21 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

iyi oyuncu olduktan sonra önemli değil, tabii balkan coğrafyasından gelen  adamların başarılı olma olasılıkları daha yüksek.

ispanyolun iyisi la ligayı bırakıp bizim lige gelmez ülke dışına çıkanlar genelde epl.deler ve bitik halde ayrılıyorlar ordan

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağda solda Marcelo Lyon'a 8 milyona satıldı söylentileri çıkmaya başladı.
Duyum alan var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: