2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940469 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada kimse konuşmuyor ama benim bildiğim kadarıyla Utku kiralık. Bonservisini almak için bir girişim yapıldı mı, edildi mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Menajeri Ahmet Bulut'muş ve kiralık sözleşmesi 31 Mayıs'da sona ermiş

Beylerbeyi ile sözleşmesi 2019'da sona eriyor

Çevrimdışı 38life

Menajeri Ahmet Bulut'muş ve kiralık sözleşmesi 31 Mayıs'da sona ermiş

Beylerbeyi ile sözleşmesi 2019'da sona eriyor

Bunlar zaten transfermarktta yazanlar.

Çevrimdışı 38life

Bu arada yeni aklıma geldi; kutlamalarda Aras yoktu. Neden acaba?

Çevrimdışı brkntcnr

Bu Dudu'nun balon çıkacağını düşünen bir tek ben miyim? Kim bu Dudu 1 senedir burada pırlanta muamelesi görünüyor? Ben bu adamla ilgilenmeden önce adını bile bilmiyodum bunun ki eminim forumun %90'ı da bilmiyordu. Yalansa yalan diyin :D

Bir ara da böyle Nene vardı. Yanıp bittiğimiz şimdi nerede bilen var mı? Şey vardı iki sene evvel bak Quaresma'nın yerine alınsın dediğimiz sonra Bursa'ya gitti de kayboldu neydi onun adı? Bak adını bile unuttum adamın. Heh Duszcak mıydı neydi şimdi hatırladım.

Bazen bazı adamlara tutuluyoruz ya ona bitiyorum işte. Kim la bu Dudu? Ne başarısı var? Napmış şimdiye kadar? Büyütmeyin bu kadar ya.

Bakın transfer edilirken burada yerden yere vurulan Babel neler verdi takıma ikinci yarı. 2-3 kişi savunuyorduk iyi transfer diyorduk burada Babel'e. Beklentilerin düşük olduğu futbolcular da iyi performans verir takılmayın Dudu mudu bu kadar :)
+1 yaz abi bence de Dudu gelirse büyük patlayacak. Zaten Quaresma' yı gönderip aynısından bir tane daha getirmek ne kadar mantıklı?

Çevrimdışı underworld

Ba + sol stoper + lens gelirse tik atlariz öteki türlü yerimizde sayariz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız nasıl döşediysek bu havuz medyası hala çıkaramıyor...iyi döşemişiz kudurun godoşlar...

Çevrimdışı Zafer55

Bu arada kimse konuşmuyor ama benim bildiğim kadarıyla Utku kiralık. Bonservisini almak için bir girişim yapıldı mı, edildi mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?
Utku devam edecek izlenimi edindim ben bugün kü özel röportajda. Hoca  kale ile ilgili bir isteğim yok dedi başkanda onayladı fabri-tolga-utku ile devam dediler.ilave olarak Sambade ye teşekkür etti hoca fabri için bide noyeri istedi :) ya noyeri alın yada böyle  devam dedi.
Şahane bir programdı.Beinde 22 de tekrarı var.

Çevrimdışı 38life

Utku devam edecek izlenimi edindim ben bugün kü özel röportajda. Hoca  kale ile ilgili bir isteğim yok dedi başkanda onayladı fabri-tolga-utku ile devam dediler.ilave olarak Sambade ye teşekkür etti hoca fabri için bide noyeri istedi :) ya noyeri alın yada böyle  devam dedi.
Şahane bir programdı.Beinde 22 de tekrarı var.

Aynen ben de öyle anladım hoca Utkuyu saydığına göre ama sonuçta bir adım atılması gerekiyor. Belki de önemsenmediği için medyaya yansımıyordur. Ama bence önemli.

Çevrimdışı taner37

Tolga Utku Atınc Necip Gökhan Caner

Dışında sanırım diğer Türkler yabancı statüsünde.

Utku mecburen kalır. Bu 6 isimden giden olursa Türkiye ​alt yapısından çıkmış oyuncu almamız  lazım sanırım

+2 alt yapı
+4 de Türkiye alt yapısından çıkan oyuncu lazım değil mi Cl için?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Valla sözleşme bonservis konusunda bilgim yok ama Utku nun kaleci duruşu güven vermiyor gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Yaşı genç çocuğun ama bu çocuk oynamadan gelişemez bizde de oynayamaz. Alınırsa Kocaeli birlik spora gitmeli. Sırf Cl Ligi için adamı kadro da tutmamalıyız. PTT Ligi'nde 22-23 yaşlarında iyi kaleciler var. Mesela çağlar akbaba vardı 23 yaşında sözleşmesi bitiyordu adam Karabük e gitmiş.. Utku oynamalı ve gelişmeli çocuğu köreltmeyiz inşallah.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Benim santrafor konusunda kafam karışık.
Demba çok NET bir golcü bu sene olsaydı lig de 25 den aşağı atmazdı diye düşünüyorum.Abubakar ise özel bir oyuncu.20-30 m€ luk bonservisler getirebilecek bir potansiyeli var.Bu sene geç katıldı kupaya gitti kırmızılar falan derken 11 e direk yazılan santrafor olamadı çoğu zaman.Cenkin yerine girdi , kanatta falan oynadı.Buna rağmen özellikle son düzlükte iyi skor yaptı.
Gönül ilerde Ba&Bakar ikilisi istiyor ozaman da Talisca ya yer bulamıyorum :alala:

Çevrimdışı taner37

Aras'ın İngiltere 2. liginde oynaması mümkün müdür acaba? Zaten millilik gibi bir sorununun da olmaması lazım
Championship temposuna ayak uyduramaz Aras. Ciddiyim Türkiye 2. Ligi'nde süper bir yıldız olur.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu arada yeni aklıma geldi; kutlamalarda Aras yoktu. Neden acaba?
neden olmasın vardı

Çevrimiçi Necmi

Tolga Utku Atınc Necip Gökhan Caner

Dışında sanırım diğer Türkler yabancı statüsünde.

Utku mecburen kalır. Bu 6 isimden giden olursa Türkiye ​alt yapısından çıkmış oyuncu almamız  lazım sanırım

+2 alt yapı
+4 de Türkiye alt yapısından çıkan oyuncu lazım değil mi Cl için?
kendi alt yapın 3 olması gerekiyor olmayınca eksik veriyorsun yerini dolduramıyorsun

Çevrimdışı Zafer55

Valla sözleşme bonservis konusunda bilgim yok ama Utku nun kaleci duruşu güven vermiyor gibi. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Yaşı genç çocuğun ama bu çocuk oynamadan gelişemez bizde de oynayamaz. Alınırsa Kocaeli birlik spora gitmeli. Sırf Cl Ligi için adamı kadro da tutmamalıyız. PTT Ligi'nde 22-23 yaşlarında iyi kaleciler var. Mesela çağlar akbaba vardı 23 yaşında sözleşmesi bitiyordu adam Karabük e gitmiş.. Utku oynamalı ve gelişmeli çocuğu köreltmeyiz inşallah.
U-21 de 23 maç, A takımla ztk da 2 maç olmak üzere 25 maç oynamış bu sezon.Köreleceğini sanmıyorum.Şenol Güneş in takımında Mrmiç ile çalışması ve u21de de olsa maç yapması yeter.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı taner37

U-21 Ligi'nde gol kralı olan Hamza küçükköy lü 2. Ligde kiralıktı bu devre arası 13 maçta gol atamadı. Demek istediğim u-21 de ki gelişme ile profesyonel lig arasında gelişme farkı var. Bu sebepten ötürü Necip den sonra alt yapıdan oyuncu çıkmadı. Necip de öyle ahım şahım değil ama seviyoruz kaptanı.
U-21 de 23 maç, A takımla ztk da 2 maç olmak üzere 25 maç oynamış bu sezon.Köreleceğini sanmıyorum.Şenol Güneş in takımında Mrmiç ile çalışması ve u21de de olsa maç yapması yeter.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

Gecen sene 2 altyapi 6 turkiye altyapisi şeklinde olmus. Bir tane de tolerans tanimislar. Yani maksimum 23-7 :16 adet yabanci statusunde oyuncu yazabiliriz. Bu yabanciya tolgay cenk oguzhan gibi avrupa altyapili oyuncular dahil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Su anda utku tolga caner gokhan gonul atinc mustafa yerli statusunde

Çevrimdışı uğur07

Sozlesmesi bitenler
Utku
Atinc
Caner
Ersan
Demba
Omer
Abubakar

Çevrimdışı cursedofdragon

Sozlesmesi bitenler
Utku
Atinc
Caner
Ersan
Demba
Omer
Abubakar

Kendi görüşüm Ersan-Atınç,Ömer lazım değil.

Utku,Caner'i kesin alırız.

Demba ba,Abuobakar şüpheli.İnş şu çinliler free olarak demba ba yı bırakırda.

Çevrimdışı uğur07

Utku da bir opsiyon bulamadim. Ne kadar para isteyecekleri belli degil. Belki bir sene daha kiralariz. Olmamasi kontenjani cok etkilemez. Yerine besiktas altyapili kaleci yazariz

Çevrimdışı mylife1903

Championship temposuna ayak uyduramaz Aras. Ciddiyim Türkiye 2. Ligi'nde süper bir yıldız olur.
Saglikli bir arasi hic 90 dakika izledin mi?

Aras saglikli olsun o fbli lens falan yedek oturur arasin takiminda.

Cocuk ayrica milli takiminda.

Rusyada iyi oynadi catir cutur takir tukur da transfer yapti. Oyle her futbolcu rusya liginda oynayamaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Utku da bir opsiyon bulamadim. Ne kadar para isteyecekleri belli degil. Belki bir sene daha kiralariz. Olmamasi kontenjani cok etkilemez. Yerine besiktas altyapili kaleci yazariz

aynen öyle  :tabe:

Çevrimdışı uğur07

Aras tekrar krasnodara donebilir. Oyuncunun 1.3 m euro yillik aldigi yaziyor. Medyada dogru mu bilmiyorum. Bu parayi krasnodar verirm i bileme?

Etiketler: