2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934460 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fark etmiyor. Başkan daha dün açıklamasında Caner'in ücretini de sayıp şu an 2.750 euro içerdeyiz ve oyuncu satmamız lazım dedi  :tabe:

hmm o zaman baya kötü oldu.

bizim o zaman kesin bir tane iyi oyuncumuzu satmamız lazım.

Çevrimdışı Zafer55

Fark etmiyor. Başkan daha dün açıklamasında Caner'in ücretini de sayıp şu an 2.750 euro içerdeyiz ve oyuncu satmamız lazım dedi  :tabe:
Rhodolfo boyko pedro falan onlardan satalım.Oynamayanlarla halledebilmeyi umuyorum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Rhodolfo boyko pedro falan onlardan satalım.Oynamayanlarla halledebilmeyi umuyorum.

Onları satsanda sadece 2.750 yi ödeyebilirsin savunmaya forveyte felan nasıl adam alıcaksın.

Birşeyleri elde etmek için birşeylerden vazgeçmek zorundayız.

Çevrimdışı El Nino

:bandit:

Bu kadrodan bir de Şampiyonlar Ligi için kadro yaratabilir miyiz acaba :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Adem Büyük ü hiç sevmem ama daha 15-16 yaşlarında bizim alt yapıda izlemiştim.O zamanlar Nihat ortalığı kavuruyordu ve içimden bu çocuk Nİhat tan çok daha iyi olacak diye geçmişti.İzledigim maçta omuz vurdugunu yıkıyor ve zımba gibi şutlar çekiyordu artı çok süratliydi.Gerçi muhtemelen o zamanlar bu zamanki kadar denyo değildi😀Acaba Cenk i iyi bir fiyata satıp yerini Adem ile doldurup gelen parayı Abou ya gömüp,Demba-Abou-Adem yapılabilir mi diye düşünüyorum.
Adem kanat forvet, santrafor değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onların parasını ordan çıkartırız zatende oyuncu transferi yapmak için yetmez ki  :alala:

Şöyle gittiler desek en iyi ihtimalle.

Rhodolfo 1.4 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Boyko 1.5 milyon €
Aras 1 milyon €
Veli 500 bin €
Pektemek 1 milyon €
Gökhan İnler 1 milyon €

Tahmini : 8,4 milyon €  Caner-Talisca paralarını düşünce 5,15 milyon € kalıyor bu parayla şey bile çekilmez :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

onların parasını ordan çıkartırız zatende oyuncu transferi yapmak için yetmez ki  :alala:

Şöyle gittiler desek en iyi ihtimalle.

Rhodolfo 1.4 milyon €
Franco 1 milyon €
Milosevic 1 milyon €
Boyko 1.5 milyon €
Aras 1 milyon €
Veli 500 bin €
Pektemek 1 milyon €
Gökhan İnler 1 milyon €

Tahmini : 8,4 milyon €  Caner-Talisca paralarını düşünce 5,15 milyon € kalıyor bu parayla şey bile çekilmez :D  :evillol:

Veli'yi saymayın. Yine ameliyat olmuş. Başkan ona izin verdik dedi dün  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

1 sene izin verdik dedi kiralıcaz bir yere işte öpücük mü vericek karşı takım birşeyler attırsın 3-5 :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 sene izin verdik dedi kiralıcaz bir yere işte öpücük mü vericek karşı takım birşeyler attırsın 3-5 :D
Beleş bırakırız büyük ihtimalle maaşı yüzünden  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Sizleri üzmek istemem ancak bu yaz bizim transfer başlığımız çok sönük geçecek
sadece 1 transfer bekliyorum
bundan sonrası her satış la 1 transfer olabilirki en yakın aday satışdaki adayımız Adriano
ancak oda çok yüksek bir rakam gelmezse çine gitmeyebilir
Quaresma kalıyor nedeni 2018 rusya dünya kupası
Harcanacak fazla mesai daha çok kiralıkladıklarımızın Atınç,Aboubakar,Ersan 1 yıl daha devam etmesi
ile Oyuncu satışlarımız da olacak.
ilk oyuncu satışımızla sol stoperin bonservisi  alınır
Dembaba  mart 2018 de Çine dönebilir 

Saygılar

Beleş bırakırız büyük ihtimalle maaşı yüzünden  :tabe:

oda olumlu kızmam ziraa 2 yıldır ayağına top değmedi en azından maaş'ın dan kurtulmuş oluruz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Onu bende duydumda biraz garip geldi ne izni kafa iznimi askerlikmi bu  :)  Ya birine kiralık gönderirsin yada sözleşmesini dondurursun yada bedava bırakırsın. Tamam vefalıyızda vefanında bir sınırı olmalı ha bu ameliyatlar bizim doktorlar veya kulübün anlaşmalı olduğu hastaneler yüzünden felan bu hale düştüyse o zaman Veli'ye bakmakta boynumuzun borcu orası ayrı bu konu çok muallakta yıllardırda net bir açıklama yapılmamasıda işin ayrı bir boyutu.

Çevrimdışı Zafer55

Onları satsanda sadece 2.750 yi ödeyebilirsin savunmaya forveyte felan nasıl adam alıcaksın.

Birşeyleri elde etmek için birşeylerden vazgeçmek zorundayız.
Kiralık alsak.Kiralama ücretini karşılayacak kadar kalmazmı ki elimizde?  :alala:
Abubakar için porto ya sözleşmesini 1 yıl uzatıp bize kiralayın seneyede bonservisini alalım gibi bir teklifimiz de sözkonusu diye duydum.

Çevrimiçi Necmi

Bu başlık renkli transferlerinin başlığı değil renkli transferlerinden bahsedeni direk mod bekliyor
bu konuda kesinlikle af yok.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kiralık alsak.Kiralama ücretini karşılayacak kadar kalmazmı ki elimizde?  :alala:
Abubakar için porto ya sözleşmesini 1 yıl uzatıp bize kiralayın seneyede bonservisini alalım gibi bir teklifimiz de sözkonusu diye duydum.

Zor iyi oyuncuları iyi parayla ancak kiralayabilirsin örnek takımın teknik direktörünün taktiğine uymadığı ve gelişmesi için göndermek istediği Talisca 2M€ kiralama bedeli.  Arasıra şans yüzüne gülebilir bedava kiralayabilirsin imkansız değil tabiki ama koca transfer sezonunu bunu umarakta bekleyemeyiz.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2017, 19:41:09 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı 38life

Bu seneki şampiyonlukta Atınç'ın, Rhodolfo'nun, Olcay'ın, Demba Ba'nın, Ömer'in de gollerinin olması güzel bir detay.

Çevrimdışı arda

Bu seneki şampiyonlukta Atınç'ın, Rhodolfo'nun, Olcay'ın, Demba Ba'nın, Ömer'in de gollerinin olması güzel bir detay.

+Adri ve GG'nin maç zkazandıran golleri de, Adri2nin golünde Caner'in pes etmeyişi kabullenmeyeşi de!  :claps: :claps: :claps:
Tolgay'ın Atiba'sız ahvalde verdiği asist katkıları da.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Doğukan E.

Muazzam

Transfer etmek istedikleri oyunculara şu videoları izletsinler her oyuncunun gelmek için dibi düşer kesinlikle

Çevrimdışı Zafer55

+Adri ve GG'nin maç zkazandıran golleri de, Adri2nin golünde Caner'in pes etmeyişi kabullenmeyeşi de!  :claps: :claps: :claps:
Tolgay a ayrı parantez açmak lazım:
Atibanın artık tükendiği dönemde, ki en krtik dönemde sezon başından beri 11 oynuyormuş gibi takıma katkı yapması alkışa değerdi.Tam da hocanın istediği tip oyuncu profili çizdi.Oynamasa da varlığıyla takıma katkı veren ihtiyaç anında görevini yapan oyuncu.Her oyuncuyu her an oynacak gibi hazır tutmak da bir marifet tabi ki.Hem hocaya hem Tolgay'a alkışlar.. :claps:

Çevrimdışı wbishop82

Beni en çok merakta bırakan konu hoca ve başkan ın ''tık'' söylemleri.Takımı 1 tık ileri taşımalıyız diyor her ikiside.Bence her zamanki gibi adını duymadığımız sürpriz isimler gelecektir.Tık tan dolayı kalite bekliyorum kendi adıma.Ancak dün akşam beyaz tv de burak yılmaz ile ilgili söylediklerini analiz eden olmamış pek.Korktuğumuz başımıza gelecek sanırım.Çıkarımım bu yönde.Lens ile bence 3 4 ay önceden işi bitirdik gibi duruyor.Gönül transerinin seyrine benzer söylemler.Lens ve Burak Yılmaz ile anlaşıldığını düşünüyorum.Burak konusunda umarım yanılırım

lens'in sözleşmesi 2019'da bitiyormuş ona dikkat etmemiştim.

1 senede biz kiralarız ücretsiz fener gibi derdimizi anlatırız seneye FFP kalkıyor satın alırız deriz :D

Fener'e ücretsiz kiralamışlar bizede kiralasınlar :)

Çevrimdışı İhsan

Neyi kast ediyor?

Bu onlardan bir neden.
Bazı yerler Fetö intikamını fena alıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Onlar zaten başrolde. Benim demek istediğim çok az süre almasına rağmen gol atıp adını bir köşeye yazdıran futbolcular  :)

Çevrimdışı 38life

Bu arada kimse konuşmuyor ama benim bildiğim kadarıyla Utku kiralık. Bonservisini almak için bir girişim yapıldı mı, edildi mi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

Etiketler: