2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939558 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriyanoyu satmasinlar da baska bisi lazim degil, hepsini satsinlar hatta kim varsa adriyanoya daha 2 sene dokunmasinlar daha seneye atiba azicik sallandiginda bu atiba yaslandi falan dinleyecez...
Oğuzhanı da satmamak lazım

Çevrimdışı cursedofdragon

Demba olayi da sakat. Eplye transfer yapar saglikli bi demba.
Abu belirsiz, demba belirsiz, cenk satilacak mi belirsiz, seneye mustafa pektemekle kanser keyfi olmasin

pektemek ve ömer atta abi atta :D

Çevrimdışı cagdas44

para kazandırarak gitsinde en az 1 milyon € filan.

Nereye gitti önemli değil :)

Paradan çok daha fazlasını getirerek gitmesi mümkün olabilir geliyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

para kazandırarak gitsinde en az 1 milyon € filan.

Nereye gitti önemli değil :)
Kiralanabilir bence daha iyi olur

Paradan çok daha fazlasını getirerek gitmesi mümkün olabilir geliyor.

ne gibi ?

Bende kadroyu çok bozmama taraftarayım ve bozulmayacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Savaş

Adriyanoyu satmasinlar da baska bisi lazim degil, hepsini satsinlar hatta kim varsa adriyanoya daha 2 sene dokunmasinlar daha seneye atiba azicik sallandiginda bu atiba yaslandi falan dinleyecez...

Valla tamam çok maç eksiği falan da var ama dün Caner'in arkada verdiği açıkları görünce Adriano'ya dokunmak yasaklanmalı diye düşünüyorum. Adriano kalmalı. Hatta etrafını elektrikli tellerle falan çevirelim dokunan çarpılsın falan.

Çevrimdışı cagdas44

ne gibi ?

Kanatta iş yapacak mı dedirtmeyen bir oyuncu kazandırabilir.

Kanatta iş yapacak mı dedirtmeyen bir oyuncu kazandırabilir.

Ha hepimizin istediği şey yani :D

Çevrimdışı mylife1903

Valla tamam çok maç eksiği falan da var ama dün Caner'in arkada verdiği açıkları görünce Adriano'ya dokunmak yasaklanmalı diye düşünüyorum. Adriano kalmalı. Hatta etrafını elektrikli tellerle falan çevirelim dokunan çarpılsın falan.
Kanim cekildi benim, cok fena oldum, caner daha 3-4 ay kendine gelemez gibi duruyor. Adriyanoyu izlesin azicik kenardan, nasil got koyulur, nasil hava topuna cikilir ogrensin, stajini tamamlasin iki seneye sonra satariz adriyanoyu amerikaya.

Barselona cikmasi > inter cikmasi

Çevrimdışı Egos

bu arada gene quaresmanın oynamadığı bir maç ve gene onsuz olunca farka gidilmiş bir maç :bandit:

bu değerlendirme olmamış ağabey. quaresma ile daha iyi rakiplere fark attığımız maçlar da oldukça fazla. quaresma'yı eleştirmek için sağdan soldan istatistik oluşturmaya gerek yok, adamda malzeme bol zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada gene quaresmanın oynamadığı bir maç ve gene onsuz olunca farka gidilmiş bir maç :bandit:
:steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Aklın yolu bir

Tek yapmamız gereken abuobakar ve lens için biraz para çıkartmak.

Boyko
Rhodolfo
Franco
Milosevic
Veli
Gökhan İnler
Aras
Pektemek

Şu oyunculardanda çıkıversin bi zahmet 10 milyon € kadar.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Yaptığın kadro en rasyoneli ama gerçek şu ki yaptığın listedekiler Abou ya da Lens ten sadece birini alabilir.Muhtemelen sevdiğimiz birine güle güle demek zorunda kalacağız

Yaptığın kadro en rasyoneli ama gerçek şu ki yaptığın listedekiler Abou ya da Lens ten sadece birini alabilir.Muhtemelen sevdiğimiz birine güle güle demek zorunda kalacağız

demeyiz abuobakar yada lens'i 2 taksit alırız :D

Çevrimdışı Zafer55

:bandit:

Şu kadro ile sezona başlayacan deseler.Hoca haftaya antremanlara başlar.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

demeyiz abuobakar yada lens'i 2 taksit alırız :D
Taksitle ya da peşin alman FFP için fark yaratmıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taksitle ya da peşin alman FFP için fark yaratmıyor.

eminmiyiz ben farkediyor diye biliyordum  :alala:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Adem Büyük ü hiç sevmem ama daha 15-16 yaşlarında bizim alt yapıda izlemiştim.O zamanlar Nihat ortalığı kavuruyordu ve içimden bu çocuk Nİhat tan çok daha iyi olacak diye geçmişti.İzledigim maçta omuz vurdugunu yıkıyor ve zımba gibi şutlar çekiyordu artı çok süratliydi.Gerçi muhtemelen o zamanlar bu zamanki kadar denyo değildi😀Acaba Cenk i iyi bir fiyata satıp yerini Adem ile doldurup gelen parayı Abou ya gömüp,Demba-Abou-Adem yapılabilir mi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Etmiyor, kesin bilgi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fark etmiyor. Başkan daha dün açıklamasında Caner'in ücretini de sayıp şu an 2.750 euro içerdeyiz ve oyuncu satmamız lazım dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: