2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927532 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

takımın başarısını ve oyununu gölgelemeye çalışıyorlar yoksa öteki türlü her şeyi sorsunlar problem değil.
Bu kulübün başarısını Q7 ile tv'lerde meşgul olmasına yeğliyorsanız bir şey demiyorum .
Q7 olmazsa başkasıyla gölgeleyecek. Bunlar gölgeleme işine bakıyor zaten diyor adam.

Çevrimiçi Samet Ç

Marcelo'yu hangi yönetim aldı? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pedro, Milosevic, Mitrovic, Dany'i hangi yönetim aldı ?

Çevrimdışı tuncaboylu

kaç tane stoper aldık abi son 6 senede bozuk saat bile arada bir doğruyu gösteriyor.
Rhodolfo da fena değildi. Ben Mitrovic'in de tutacağını düşünüyorum.

Öteki aldıkların (Pedro-Milosevic-Alexis vs) zaten ya tutarsa transferi, 1-2 milyona aldığın stoperlerden çok bir şey beklememek lazım.

Neyse zaten alınacaklar belli. Mangala-Vida gelecekse, Marcelo gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Unuttuğum Escude'de var. Alexis'de var onu da unutmuşum.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 11:50:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovic bu listeye girmez henüz.
Diğer hepsinin toplamı 3.5 milyon euro.
1-2 milyona tutacak adam alman zor zaten, denk gelmesi lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Unuttuğum Escude'de var.
Berat da var, @Serhat Akkaya hatırlatır birazdan.

Çevrimdışı underworld

kaç tane stoper aldık abi son 6 senede bozuk saat bile arada bir doğruyu gösteriyor.

:outtahere:
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 12:01:20 underworld ]

Çevrimiçi Samet Ç

Menajerlerin lafıyla gidip çer çöplere 1-2 milyon bayılırsan tabi tutmaz. Bir kulüpte alınacak oyuncuları önce Metin Albayrak ve Umut Güner sonra başkan izliyorsa kusura bakmada ben her şeyi beklerim böyle bir durumda.

Çevrimdışı underworld

Q7 olmazsa başkasıyla gölgeleyecek. Bunlar gölgeleme işine bakıyor zaten diyor adam.
elbette onların işi o ama bunların ekmeğine her fırsatta kaymaklı bal süren biri var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajerlerin lafıyla gidip çer çöplere 1-2 milyon bayılırsan tabi tutmaz. Bir kulüpte alınacak oyuncuları önce Metin Albayrak ve Umut Güner sonra başkan izliyorsa kusura bakmada ben her şeyi beklerim böyle bir durumda.
O zaman kadrodan kimseyi satmayalım, çünkü zaten yerine kötüsü gelecek. Çünkü Umut Güner, Metin Albayrak falan oyuncu izliyor.
5 senedir takımdan kim gittiyse yeri doldu. O saydığın ve kötü dediğin stoperler bile kendilerinden öncekilerden iyiydi ama bizim seviye için yetersizdi.
O yüzden bu tarz şüphelerini çok anlamlı bulmuyorum.

Çevrimdışı Savaş

:outtahere:
Kaç lira bu liste acaba? Türk lirası cinsinden hesaplasak ne kadar yapar? 200 milyon tlsi var muhtemelen.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

takımın başarısını ve oyununu gölgelemeye çalışıyorlar yoksa öteki türlü her şeyi sorsunlar problem değil.
Bu kulübün başarısını Q7 ile tv'lerde meşgul olmasına yeğliyorsanız bir şey demiyorum .
3 saat konusuyorlar sen cimbizla 2 dakikasini cekiyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Saat demeseydin keske @Serhat Akkaya kosacak simdi

Saatci demedim ercan dedim

Çevrimdışı mylife1903

O zaman kadrodan kimseyi satmayalım, çünkü zaten yerine kötüsü gelecek. Çünkü Umut Güner, Metin Albayrak falan oyuncu izliyor.
5 senedir takımdan kim gittiyse yeri doldu. O saydığın ve kötü dediğin stoperler bile kendilerinden öncekilerden iyiydi ama bizim seviye için yetersizdi.
O yüzden bu tarz şüphelerini çok anlamlı bulmuyorum.

Aynen kimseyi satmayalim, gelenler verimsizlerin yerine gelsin verdikleri verime gore verimlerini seedip yeni verimsizleri verelim gitsin

Çevrimdışı underworld

3 saat konusuyorlar sen cimbizla 2 dakikasini cekiyorsun

2 dk mı ?

Çevrimdışı mylife1903

2 dk mı ?

Reklaminda iyisi kotusu olmaz nekadar cok konusulursak okadar iyidir
Daha bursaspor kume dusecek ve 2 sene daha quaresma konusulacak.

Çevrimdışı tangaz

ben bşkan ve hocanın açıklamalarından görüyorum ki listenin ağır topu mitroviç olacak gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Reklaminda iyisi kotusu olmaz nekadar cok konusulursak okadar iyidir
Daha bursaspor kume dusecek ve 2 sene daha quaresma konusulacak.

bursa vagner lawa diş biliyormuş eyyyy law sen nasıl cezalı duruma düşersinde rize maçında oynamazsın diyollarmış :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

bursa vagner lawa diş biliyormuş eyyyy law sen nasıl cezalı duruma düşersinde rize maçında oynamazsın diyollarmış :bandit:
Onlar yine bize düşman olur bir şekilde. En salakları çıkıp "Bizi yenmeseler de şampiyon olacaklarmış, bizi düşürmek için yenmişler" der, diğerleri de onu takip eder.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bşkan ve hocanın açıklamalarından görüyorum ki listenin ağır topu mitroviç olacak gibi duruyor
Ben güveniyorum o çocuğa, dur bakalım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ajans Beşiktaş

HABERLERFUTBOLFUTBOL HABERMangala'dan Beşiktaş'a müjde!

Mangala'dan Beşiktaş'a müjde!

Ricardo Quaresma’nın Kara Kartal’da forma giymesi sebebiyle Mangala'nın İstanbul’un yolunu tutmaya sıcak baktığı bildirildi.

Ajans Beşiktaş - La Liga ekibi Valencia’yla kiralık sözleşmesi sona eren Eliaquim Mangala’ya, bonservisinin bulunduğu Manchester City, geri dönüş yolunu kapatmıştı.

Bu gelişmenin ardından kendisine takım bulması için menacerine talimat veren 26 yaşındaki futbolcuya, Beşiktaş talip olmuştu.

Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alması ve ek olarak eski takımı Porto’dan yakın arkadaşı Ricardo Quaresma’nın Kara Kartal’da forma giymesi sebebiyle Fransız futbolcunun, İstanbul’un yolunu tutmaya sıcak baktığı bildirildi.

Başkan Orman’ın, başarılı oyuncuyu kiralamak için girişimlere başladığı öğrenildi. (Fanatik)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Ozi gidici. Veloso falan yoklamak lazım.

Çevrimdışı cagdas44

Elimizden çıkartacağımız her bir Türk oyuncunun yerini bir başka Türkle doldurmamız gerektiğini bu olmuyorsa 18'e girecek en az 1 Türk oyuncuya ihtiayç duyduğumuzu unutmayalım bu önemli.  :busted_cop:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Oğuzhan ın sözleşmesine 12 milyon euro Serbest kalma maddesi baya bi komik olmuş üstelik Oğuzhan ın isteği doğrultusunda Oğuzhan mı söz sahibi kulüp mü ? Adam 12 milyon euro yu verse Ozzy serbest kalacak 20 milyon liki adam 8 milyon zararla gidecek bu durum hiç hoşuma gitmedi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Oğuzhan ın sözleşmesine 12 milyon euro Serbest kalma maddesi baya bi komik olmuş üstelik Oğuzhan ın isteği doğrultusunda Oğuzhan mı söz sahibi kulüp mü ? Adam 12 milyon euro yu verse Ozzy serbest kalacak 20 milyon liki adam 8 milyon zararla gidecek bu durum hiç hoşuma gitmedi
Bonservisin %25 i Arsenal'e gidecek. Bruma için 18 istenen yerde sözleşme fesih bedelini 25M altına koymak büyük saçmalık olur.

Etiketler: