2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6921949 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

1) Fabri
2) Boyko
3) Adriano
4) Marcelo
5) Tosic
6) Mitrovic
7) Rhodolfo
8) Pedro
9) Milosevic
10) Atiba
11) Quaresma
12) Babel
13) Talisca
14) Aboubakar
15) Demba ba

Yabancı sayımız bunlar değil mi şuan kiralıktan geri gelecekler dahil. Eksik var mı?
beck ve arasıda ekle listeye

Çevrimdışı taner37

beck ve arasıda ekle listeye
1) Fabri
2) Boyko
3) Adriano
4) Marcelo
5) Tosic
6) Mitrovic
7) Rhodolfo
8) Pedro+
9) Milosevic
10) Atiba
11) Quaresma
12) Babel
13) Talisca
14) Aboubakar
15) Demba ba
16) Beck
17) Aras

Gidecekler;

Kesin gitmesi gerekenler

1) Boyko
2) Rhodolfo
3) Pedro
4) Milosevic
5) Aras
5) Quaresma 😑

Gitmesi muhtemelen isimler

7) Aboubakar
8) Demba ba

Bence artık teşekkür edilmesi gerekenler

9) Beck

Bu isimler giderse elimizde 8 yabancı kalıyor. Kadroda 14 yabancı bulundurma hakkımız var..

Yani 6 yabancı kontenjanı açılıyor.

1) Demba ba
2) Aboubakar
3) Lens
4) Mangala
5) Vida
6)

Bir tane de sağ bek ya da orta saha Atiba stilinde defansif anlamda bir oyuncu gelebilir. İki stoper almazsak yabancı bir orta saha ve bir yabancı sağ bek de olabilir.

Sağ bek işini de Gökhan ve yerli bir sağ bek ile çözebiliriz.. Ben Gençlerbirliği deki sağ beki Gökhan Gönül ün gençliğine benzetiyorum.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

1) Fabri
2) Boyko
3) Adriano
4) Marcelo
5) Tosic
6) Mitrovic
7) Rhodolfo
8) Pedro+
9) Milosevic
10) Atiba
11) Quaresma
12) Babel
13) Talisca
14) Aboubakar
15) Demba ba
16) Beck
17) Aras

Gidecekler;

Kesin gitmesi gerekenler

1) Boyko
2) Rhodolfo
3) Pedro
4) Milosevic
5) Aras
5) Quaresma 😑

7) Aboubakar
8) Demba ba

9) Beck

Bu isimler giderse elimizde 8 yabancı kalıyor. Kadroda 14 yabancı bulundurma hakkımız var..

1) Demba ba
2) Aboubakar
3) Lens
4) Mangala
5) Vida
6)

Bir tane de sağ bek ya da orta saha Atiba stilinde defansif anlamda bir oyuncu gelebilir. İki stoper almazsak yabancı bir orta saha ve bir yabancı sağ bek de olabilir.

Sağ bek işini de Gökhan ve yerli bir sağ bek ile çözebiliriz.. Ben Gençlerbirliği deki sağ beki Gökhan Gönül ün gençliğine benzetiyorum.

Bir gece ansızın
18-lens
19-mangala
20-vida

Çevrimdışı taner37

Bir gece ansızın
18-lens
19-mangala
20-vida
18
19
20
Değil de

12
13
14

Olması lazım onun 😂

Amma gereksiz varmış takımda..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Cenk ,ozi,tolgay neden satilmamali gerçeğini üst satirdan görebiliyoruz.

Fabri
Bek
Adri
Marce
Ati
Tali
Babel
Ba
Tosic

Lens
Mangala veya vida
 Nokta

11 yabancı yeterli

11 yabancı + 11 yerli + üçüncü forvet ve kaleci ile 24 kişilik kadro tamam.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 04:45:06 underworld ]

Çevrimdışı taner37

Cenk ,ozi,tolgay neden satilmamali gerçeğini üst satirdan görebiliyoruz.

Fabri
Bek
Adri
Marce
Ati
Tali
Babel
Ba
Tosic

Lens
Mangala veya vida
 Nokta

11 yabancı yeterli

11 yabancı + 11 yerli + üçüncü forvet ve kaleci ile 24 kişilik kadro tamam.
Yabancı kontenjanın da yer kalırsa ben genç ucuza yabancılar alınması taraftarıyım mesela Elazığspor dan ayrılan ve boşta olan Hamidou traore gibi.

++
Beşiktaş, Lens transferi için kulübü Sunderland’e farklı seçenekler sundu. Sunderland Beck+Milosevic+para takasına sıcak bakıyor.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Fırat Günayer @firatgunayer
·
1 sa

Hem Mangala hem Vida'yla ücret konusunda ortak noktaya ulaşıldı..
Kulüplerle görüşme sürüyor..
Mangala'yı isteyen kulüp sayısı fazla..
Savunmaya en kritik hamle mangala olacak gibi kiralık geleceği için maliyeti uygun olur hemde kalite bi stoper olduğu için yönetimin her türlü kumarı oynama şansı var yanına ortalama bir stoper bile koysan sırıtmaz. Marcelo takıma uyum sağladı standartıda var mangala ile gayet sağlam ikili olurlar ama iyi bir teklif gelirse satılıp mangalanın yanına mitroviçde monte edilebilir söylendiği gibi mitroviçede teklif varsa oda satılıp vida,rakitsy gibi bir stoper daha alınabilir.

Benim tercihim mangala alınabilirse yanına marceloyu koyar tosiçide yedek stoper olarak tutar mitroviçi satarım marceloyu kesecek potansiyelde geleceği olan atletik bir oyuncu alır mangalanın yanına marcelomu alınan oyuncumu hazırlık kampına göre karar verir defansı şekillendiririm.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

1) Fabri
2) Boyko
3) Adriano
4) Marcelo
5) Tosic
6) Mitrovic
7) Rhodolfo
8) Pedro+
9) Milosevic
10) Atiba
11) Quaresma
12) Babel
13) Talisca
14) Aboubakar
15) Demba ba
16) Beck
17) Aras

Gidecekler;

Kesin gitmesi gerekenler

1) Boyko
2) Rhodolfo
3) Pedro
4) Milosevic
5) Aras
5) Quaresma 😑

7) Aboubakar
8) Demba ba

9) Beck

1) Demba ba
2) Aboubakar
3) Lens
4) Mangala
5) Vida
6)

hepsini gönderelim 14 boşluk olsun o zaman
bu iş sana göre olmuyor kafana göre gönderemezsin becki gönderirsen yerine bir sağ bek almak zorundasın
GG ile bu lig bitmez yerlide bulamazsın. quaresma varken bile kanat oyuncusuna ihtiyacın varken onu gönderip
sakatlık riski olan lensi alamazsın bir tek senin yaptığın gibi kadro planlaması yapılmaz
şu an kadroda olmayan oyuncular gene kadroda olmayacak onları pişirmeye gerek yok
13 yabancımız var bunlardan abou kalır ba kalır rudolfho gider aras kiralanır büyük ihtimal yabancı sayısı 11 e düşer
3 kişilik kontenjan açılır. hepsi bu burda işi ciddi konuşacaksanız yazın bence hayal kurmayın fazla ergence oluyor.
gerçekleri konuşmadıktan sonra konuşmanın bir faydası yok twiteer deki ergenlerden farkımız kalmaz
Bu kadroya 3 ten fazla takviye ancak satılan olursa yapılır. oynatmadığın oyuncuyu alamazsın biz ne o kadar yabancıyı şl kadrosuna yazabiliriz
nede oynatabiliriz yabancı kontenjanı yaparken ozi cenk tolgay töre inlerde yabancı listesine alınacak şlde onları yabancı olarak yazıyoruz.
hep kadroyu lige göre yapıyorsunuz ama artık şl ye göre yapmak gerekiyor buna alışmak lazım.

Çevrimdışı Necmi

Savunmaya en kritik hamle mangala olacak gibi kiralık geleceği için maliyeti uygun olur hemde kalite bi stoper olduğu için yönetimin her türlü kumarı oynama şansı var yanına ortalama bir stoper bile koysan sırıtmaz. Marcelo takıma uyum sağladı standartıda var mangala ile gayet sağlam ikili olurlar ama iyi bir teklif gelirse satılıp mangalanın yanına mitroviçde monte edilebilir söylendiği gibi mitroviçede teklif varsa oda satılıp vida,rakitsy gibi bir stoper daha alınabilir.

Benim tercihim mangala alınabilirse yanına marceloyu koyar tosiçide yedek stoper olarak tutar mitroviçi satarım marceloyu kesecek potansiyelde geleceği olan atletik bir oyuncu alır mangalanın yanına marcelomu alınan oyuncumu hazırlık kampına göre karar verir defansı şekillendiririm.
mitrovicin üstünü çizdin ama herkes çok yanılacak mitrovic iyi bir stoper
ve gelecekte çok iyi yerlere gelecek adam oynadığı her maçta iyi sinyaller verdi
devre arası gelmiş ilk kez yurt dışına çıkmış bir oyuncu olduğu hep unutuluyor.
şu Beşiktaş taraftarındaki sabırsızlık olduğu sürece messi olsa hikaye 3 maç kötü oynarsa satarlar.
sabır yok bu gün mitrovic hakkında söylenenlerden misli fazlası geçen sene marcelo için söyleniyordu.
sadece attığı iki golle eleştirileri lig sonunda susturmuştu ama burda yerden yere vuruluyordu.

Çevrimdışı murat baltacı

ve gelecekte çok iyi yerlere gelecek adam oynadığı her maçta iyi sinyaller verdi
şu Beşiktaş taraftarındaki sabırsızlık olduğu sürece messi olsa hikaye 3 maç kötü oynarsa satarlar.
sabır yok bu gün mitrovic hakkında söylenenlerden misli fazlası geçen sene marcelo için söyleniyordu.
sadece attığı iki golle eleştirileri lig sonunda susturmuştu ama burda yerden yere vuruluyordu.
Aslında tamda çizmedim abi yazının sonuna potansiyelli oyuncu yerine mitroviçi elde tutmayıda tercih edebilirler buda olumlu bir iş olur yazdım sonra geri sildim :) Aslında sıkıntı mitroviç değil alınış şekli ve ondan önce alınan denemelerin hiçbirinin tutmaması yeni bir pedro miloseviç olurmu diye korkuyoruz ama özellik olarak atletik çabuk hamleli bir stoper alınsaydı hatta bide siyahi olsaydı kesinlikle olumlu bakardım bu oyuncuya biraz pisikolojik yani.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı taner37

hepsini gönderelim 14 boşluk olsun o zaman
bu iş sana göre olmuyor kafana göre gönderemezsin becki gönderirsen yerine bir sağ bek almak zorundasın
GG ile bu lig bitmez yerlide bulamazsın. quaresma varken bile kanat oyuncusuna ihtiyacın varken onu gönderip
sakatlık riski olan lensi alamazsın bir tek senin yaptığın gibi kadro planlaması yapılmaz
şu an kadroda olmayan oyuncular gene kadroda olmayacak onları pişirmeye gerek yok
13 yabancımız var bunlardan abou kalır ba kalır rudolfho gider aras kiralanır büyük ihtimal yabancı sayısı 11 e düşer
3 kişilik kontenjan açılır. hepsi bu burda işi ciddi konuşacaksanız yazın bence hayal kurmayın fazla ergence oluyor.
gerçekleri konuşmadıktan sonra konuşmanın bir faydası yok twiteer deki ergenlerden farkımız kalmaz
Bu kadroya 3 ten fazla takviye ancak satılan olursa yapılır. oynatmadığın oyuncuyu alamazsın biz ne o kadar yabancıyı şl kadrosuna yazabiliriz
nede oynatabiliriz yabancı kontenjanı yaparken ozi cenk tolgay töre inlerde yabancı listesine alınacak şlde onları yabancı olarak yazıyoruz.
hep kadroyu lige göre yapıyorsunuz ama artık şl ye göre yapmak gerekiyor buna alışmak lazım.
Ben gönderilsin dediğim yabancılardan sadece  Quaresma ilk 11 oyuncusu ve beck de yedek sağ bek.

Onun dışında gönderilsin dediğim isimler zaten bizde oynamaya şansı olmayan yabancılara değil mi?

Quaresma giderse yerine Lens gelecek gibi
Zaten Gökhan Töre de dönüyor.

Lens Gökhan Babel ve bir kanat oyuncusu daha alınabilir.

Benim yazdığım liste de aman aman bir şey yok. O listede çoğumuzun gitmesin kalsın diyeceği bir beck var sadece. Birde bazıları Quaresma gitmesin der. Onun dışında gitsin dediklerim zaten takımda fazlalık olan yabancılar. Ve herkesin gitsin dediği isimler..

Öyle fantastik olmayacak şeyler yazdığımı düşünüyorum açıkçası.

Zaten ben kiralık oynayamayan yabancıları elden çıkarınca mangala vida lens yani 3 yabancı alınsın dedim sanki 6-7 yabancı alınsın yazdım : D

Beck gider yerine uygun maliyetli daha kaliteli birisi gelir. Değişen bir şey olmaz değiş tokuş gibi.  Vsvs
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 05:38:37 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Marcelo kötü oyuncu değilde yanına kalite bir stoper alınmadı A klas bir stoper al marcelo süper bir tamamlayıcı stoper olur ama sen defansı marcelo üzerine kurarsan olmaz hele tosiç marcelo hiç olmaz yoksa lyon maçındaki marcelo baya baya performans sergiledi önemli maçlarda performans sergilemesi daha değerlidir benim gözümde bu seneki transfer hamlelerindede marcelo gibi büyük maçlarda büyük oynayacak oyuncular tercih edilir umarım.

Mesela lens böyle bir oyuncu töre formda olursa böyle bir oyuncu adriano böyle oyuncu avrupada iş yapmak istiyorsak oyuncuda hem yetenek hem fiziki yeterlilik hemde akıl olacak ne zaman sorumluluk alacağını ne zaman riske gireceğini ne zaman karakter koyacağını bilecek talisca bu yüzden büyük oyuncu olacak adriano bu yüzden büyük oyuncu ozi,q7 bu konuda eksik oyuncular tolgay mesela durumun farkında olan oyunculardan sezonun son virajında hem oyunu hem açıklamaları hem hırsı ile şampiyon takım oyuncusu nasıl olur gösterdi ozide son düzlükte sorumluluk aldı ama sezon içinde çok dalgalı performans sergilemesi ve avrupa maçlarında etki edememesi kendisi adına büyük eksik bu eksiklerini giderir fiziğini geliştirse zaten avrupada üst seviye takımlarda rahat oynayacak ama yapamıyor bi türlü.

Mangala ve lens alınır,atibanın muadili bir genç orta saha bulunur,gökhan gönülün muadili bir oyuncu bulunur,abou ve ba nın arkasına bir üçüncü forvet yada kadroyu şişirmeden hem kanatlara babel,töre,lens üçlüsüne hemde forveti yedekleyecek kanat forvet tipinde biri alınır yada kiralanırsa süper bir transfer sezonu geçirmiş oluruz. q7,cenkin satıldığını hesaplıyorum.
Artı olarak 2018 dünya kupası için gomez gibi sıçrama yapacak milli takım hedefi olan yada talisca gibi yıldız olma yolunda eksiği olan bir oyuncunun takıma katılacağını tahmin ediyorum abou ve taliscanın gelişim göstermesi referans anlamında çok çok iyi oldu biz hamle yapmasak bile emre morun bize kiralanma teklifinin bile geleceğini düşünüyorum dünya kupası için oynaması lazım zaman ne gösterir bilemeyiz ama bir bakmışız töre akıllanmış emre gelişim göstermiş dünya kupasına milli takımın kanatlarını ve iskeletini biz gönderiyoruz ozi,caner,gökhan zaten banko.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 06:03:27 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Yabancı kontenjanın da yer kalırsa ben genç ucuza yabancılar alınması taraftarıyım mesela Elazığspor dan ayrılan ve boşta olan Hamidou traore gibi.

++
Beşiktaş, Lens transferi için kulübü Sunderland’e farklı seçenekler sundu. Sunderland Beck+Milosevic+para takasına sıcak bakıyor.
Oynatamadiktan sonra yok yere kadroyu sisirmenin manası yok( mali yükte cabasi).
Hoca bile, Allahtan şampiyonlar Ligi , uefa ligi vardi da rotasyon oyuncularini bir şekilde kullanabildik dedi.
Kullanamasaydik kenarda devamli mutsuz bir grup olacaktı.
Onun için kadro planlamasında bu konulara çok dikkat edilmeli.
(  mesela seneye caner bu konuda çok arıza çıkartabilir).

Çevrimdışı underworld

@necmi abi avrupa için 23 oyuncu , bunların 4 tanesi altyapı diğer 4 tanesi tr oyuncusu mu oluyordu ?

Çevrimdışı underworld

@taner37 , iyi bir takım her zaman 11+3-4 oyuncu ile oynar.
Dünya genelinde durum budur.
Senin dediğin komple rotasyon ancak tr kupasındaki grup ve ilk eleme maçlarında olabilir.
Şimdi ekstra oyuncu için oynama ihtimali çok düşük olan yabancı oyuncular almak pek mantıklı bir iş olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

@taner37 , iyi bir takım her zaman 11+3-4 oyuncu ile oynar.
Dünya genelinde durum budur.
Senin dediğin komple rotasyon ancak tr kupasındaki grup ve ilk eleme maçlarında olabilir.
Şimdi ekstra oyuncu için oynama ihtimali çok düşük olan yabancı oyuncular almak pek mantıklı bir iş olmaz.
Duzgun adam alamiyorsan, almayacaksin sonra stoper hurdaligina donuyor takim. Bek meseleside ayni sekil, askerden gelmis gibi girisirsen bek transferine elinde caner, adriyano, gg ve beck olur. Bu 4u bizim seviyemiz icin luks.
Iyi bir solbek sagda gg ve beck ise daha gercekci bir cozumdu. Beck hem sagi hem solu yedekliyor elde tosic de var.
bazi zamanlar azicik gozunu kapatacaksin firsat transferi de olsa almayacaksin.

Stoperlere bakalim
Rodolfo
Pedro
Milosevic
Atinc
Tosic
Mitrovic
Marselo

Super ligde 4 takim cikar bu kadar stoperle
Hala daha iki tane alacaz diyorlar, alma kardesim eldekini gonder duzgun bir oyuncu alamiyorsan alma hatta devre arasi sakin alma, yetti gari
Bir suru de kaleci var takimda

Mangala ve vidayi alsak kalanlari satip genclerle destekleyip guzel bir cl kadrosu yapabiliriz

Boyko
RoDOLFO vida mangala milosevic
         Marselo pedro
      Mitrovic atinc tosic
                TOLGA(bizim kaleden uzak rakip kaleye yakin tutuyoz rakip dusunsun)

Çevrimdışı underworld

@mylife1903 reyis caner'e  sol bek + sol kanat yedeği olarak bakmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reyis caner'e  sol bek + sol kanat yedeği olarak bakmak lazım.
Mecbur bir sekil degerlendirecez. Adriyanoyu ekonomik kullanacaz 2 sene daha

Çevrimdışı tuncaboylu

ön libero almayacağız hiç bu gibi bir hayale kapılmayın giden olmazsa
dediğin gibi stoper ve kanat alınıp transfer kapatılır. Atiba götürür herhangi bir durumda yedeği tolgay necip inler
varken o mevkiye oyuncu almak lüks.
Genç, kelepir yatırım için bir defansif orta saha alma fırsatı bulursak alınabilir bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Genç, kelepir yatırım için bir defansif orta saha alma fırsatı bulursak alınabilir bence.

nemanja matiç olabilir çelse yönetimine ayrılmak istediğini sölemiş. tam söylediğin profilde bir oyuncu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou için söylenenleri de ekleyebilirsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Duzgun adam alamiyorsan, almayacaksin sonra stoper hurdaligina donuyor takim. Bek meseleside ayni sekil, askerden gelmis gibi girisirsen bek transferine elinde caner, adriyano, gg ve beck olur. Bu 4u bizim seviyemiz icin luks.
Iyi bir solbek sagda gg ve beck ise daha gercekci bir cozumdu. Beck hem sagi hem solu yedekliyor elde tosic de var.
bazi zamanlar azicik gozunu kapatacaksin firsat transferi de olsa almayacaksin.

Stoperlere bakalim
Rodolfo
Pedro
Milosevic
Atinc
Tosic
Mitrovic
Marselo

Super ligde 4 takim cikar bu kadar stoperle
Hala daha iki tane alacaz diyorlar, alma kardesim eldekini gonder duzgun bir oyuncu alamiyorsan alma hatta devre arasi sakin alma, yetti gari
Bir suru de kaleci var takimda

Mangala ve vidayi alsak kalanlari satip genclerle destekleyip guzel bir cl kadrosu yapabiliriz

Boyko
RoDOLFO vida mangala milosevic
         Marselo pedro
      Mitrovic atinc tosic
                TOLGA(bizim kaleden uzak rakip kaleye yakin tutuyoz rakip dusunsun)
Oyuncu profiline bakarsak, bek rotasyonumuz lüks değil, tam kıvamında bence.
Adriano ve Gökhan Gönül ün sakatlık sicilleri kabarık, bir tek Beck'le yedekleyemezsin o iki meviiyi.
Öte yandan stoper konusunda haklısın, kadrodan en az 5 stoperle vedalaşmak lazım.
Bu arada başkan 2 stoper alınacak derken Atınç kkalmayacak demiş oldu sanki. UEFA listesinde kimi koyacaklar o zaman?

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncu profiline bakarsak, bek rotasyonumuz lüks değil, tam kıvamında bence.
Adriano ve Gökhan Gönül ün sakatlık sicilleri kabarık, bir tek Beck'le yedekleyemezsin o iki meviiyi.
Öte yandan stoper konusunda haklısın, kadrodan en az 5 stoperle vedalaşmak lazım.
Bu arada başkan 2 stoper alınacak derken Atınç kkalmayacak demiş oldu sanki. UEFA listesinde kimi koyacaklar o zaman?

Adem buyuk, aydin karabulut
Lukus @tuncaboylu lukus etimiz ne butumuz ne 4 tane iyi bek var elimizde, yemisim sakatligini falan ama bir tanesini gonder, ciz ustunu desen hicbjrine kiyamam. Hepsinin islevi var

Çevrimdışı tuncaboylu

Adem buyuk, aydin karabulut
Lukus @tuncaboylu lukus etimiz ne butumuz ne 4 tane iyi bek var elimizde, yemisim sakatligini falan ama bir tanesini gonder, ciz ustunu desen hicbjrine kiyamam. Hepsinin islevi var
Aydın bizim altyapıdan sayılmıyor olabilir.

Abi bu sene 54 maç yapmışız, cumartesi 55 olacak. Seneye en az 47, belki 60 maç yapacağız. Bu kadar maç için 4 adam gibi bek lazım en az. Ha hepsi sağlam ve sakatlınmayab türden olsa 3 tamam belki, ama bizdekiler öyle değil.

Bek kısmı mühim, yoksa stoperi beke çekiyorsun, tandemini bozuluyor, Necip stoper mi oynasa diyorsun, Atiba yoruluyor oyuna stoper alıp Necip'i ileri alıyorsun. Of yazarken içim şişti yeminle.

Etimiz 1.5 milyona oynayan 4 beki karşılamaya yeterli, yeter ki diğer ağırlıkları atalım.

Veli, Pektemek, Rhodolfo gibi oynamadan 1.5 alanları göndersek, etimiz yeter.

Çevrimdışı sozkul

vida hertürlü olur diye düsünüyorum. hem kendisi gelmek istiyor, hemde 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor diye biliyorum.

Vida'nın yetenekleri sınırlı, fizik gücü, savaşçılığı ve Viking tipi onu gösterişli ve değerli hale getiriyor.
Marcelo ile değişmem hayatta..

Etiketler: