2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942368 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hocayı gömüyoruz çaktırmadan tatlı tatlı ama @Serhat Akkaya ortalarda yok. kesin tatile gitti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

ama pozisyona giriyooor  :evillol:
Dün golde orta sahadan gücüyle o taşımış kale içine ve gol olmuş.
Biz de ne cenk ne Negredo bunları yapabilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/ne-yaptin-aboubakar-o-goller-kacar-mi--WeKSjZ8mLK8p.html

:evillol: :evillol:
herkesin sevmediği yada oyunundan zevk almadığı beşiktaşlı futbolcu vardır kimi tosiçi sevmez, kimi becki....
  bazısı q7  gıck olur  bazısı cenke ,oguzhanı yetersiz bulan olur tolgaya bu topcumu diyen olur vs vs yanlız abubacarın golculügünden futbol mayasından şüphesi olanın futbol bilgisini ben şüphe ederim

lafı senin gıyabına ortaya yazdım
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 15:59:09 Oktay ]

Çevrimdışı underworld

herkesin sevmediği yada uyunundan zevk almadığı beşiktaşlı futbolcu vardır kimi tosiçi sevmez, kimi becki....
  bazısı q7  gıck olur  bazısı cenke ,oguzhanı yetersiz bulan olur tolgaya bu topcumu diyen olur vs vs yanlız abubacarın golculügünden futbol mayasından şüphesi olanın futbol bilgisini ben şüphe ederim

lafı senin gıyabına ortaya yazdım

Gölcülugunden şüphe ediyorum

Çevrimdışı Oktay

Gölcülugunden şüphe ediyorum

Anlıyorum seni çok dogal tabi şüphe etmen

Çevrimdışı Ayberk

Son 10 sezonda 3 büyüklerin gördüğü kırmızı kart sayıları;
Beşiktaş: 63
Galatasaray: 43
Fenerbahçe: 41
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ilhan mansız

İşin ilginç tarafı Tosic'in yaptığı iş doğruydu.
tosic hızlı bir şekilde hücuma çıkıyordu. Rakibin savunma planında olmadığı için kimsenin engelleyebileceği bir durum yoktu, Şenol hoca hariç 😂😂. Tosic aslında ilk iki maçta da buna benzer çıkışlar yaptı ve çok iyi asist sayılabilecek paslar verdi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Oktay

neyse ki ciddiye alınacak bir figür değilsin  :bandit:
banamı dedin

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Dün golde orta sahadan gücüyle o taşımış kale içine ve gol olmuş.
Biz de ne cenk ne Negredo bunları yapabilir...

Bunun sıkıntısını en çok CL'de yaşayacağız.

Çevrimdışı tangaz

Bunun sıkıntısını en çok CL'de yaşayacağız.

belki negredo bu görevi sırtlar, henüz hiç birimiz fikir edinemedik saolsun hoca ser verip sır vermiyor

Çevrimiçi mayguntr

Boşuna kadro planlaması diye bir tarafımızı patlatmıyoruz.
malesef bizde her yeni gelen oyuncu kendiyle beraber yeni bir düzeni de beraberinde getiriyor.
yeni gelen oyuncunun kriteri ''iyi oyuncu '' diye bakılmaya devam ettiği sürece bu böyle gidicek gibi gözüküyor.

Şöyle bir şey de var fernandao, şener, ozan, volkan şen ile oynattığı bursa oyunu da var. Ligde belki de en keyif veren anadolu takımı performansıydı. Oyuncuların foyası takım değiştirince ortaya çıktı. Ya takımda bir iki sağlam el freni var ki olağan şüpheliler belli ya da hoca artık görevini eskisi gibi icra edemiyor.

Çevrimdışı mylife1903

yok sana değil ortaya söyledim
Abi ben bu abujan hemen unutur diyordum senol gunesin ogrettiklerini pingi hesaba katmamisim, hazirlik maclarini falan gecti pingiyle simdi normale dondu. 

Karsi karsiya kacirdiginda mesela duserkenvurma feynkini atsaydi kesin goldu.

Seneye gelip baslasin boyle kapanacagimiz maclarda prekogillerden adama ihtiyac olacak. Bu bizim cenk ile negro kapandigimiz zaman bisi yapamayacaklar gibi bir hissiyatim var. pepe cenkten hizli kontraya cikiyor yahu

Ben hep dedim ama tosici oynatalim santrafor diye karsi kaleye yakin olsun dusmana korku salsin dedim

Çevrimdışı sametbagan

Ucluye donmeliyiz diyom bu lens isine falan hic girmeden karijmayi postalayip ujluye donecektik, sokup cikartip oyunculari sampiyon olacaktik

Pepe atiba tosic
Gg tolgay medel oguzhan adriyani
                   Taliska
                    Negro
Hem hesapli hem yikici 20golden fazla yemez bu takim 75 gol atar 88 puanla sampiyon olur efenim

Atiba top biZdeyken sokacak top rakipteyken cikartacak boylw sokup sokup cikartacak kendini stoperlerin arasina ve ortasahaya, hem sokmus hem cikartmis olacagiz
Bir farkla benim kadroyu kurmuşsun.Medel ile atiba yer değiştirdi mi işlem tamamdır.

Çevrimiçi Necmi

tosic hızlı bir şekilde hücuma çıkıyordu. Rakibin savunma planında olmadığı için kimsenin engelleyebileceği bir durum yoktu, Şenol hoca hariç 😂😂. Tosic aslında ilk iki maçta da buna benzer çıkışlar yaptı ve çok iyi asist sayılabilecek paslar verdi.
hoca haklı pepe gitti açtığı koridordan gol yedik tosiçde gittiğinde caner zaten
hep ilerde bir top kaptırdığımızda geri dönüşü olmayan bir durum olurdu o driplingi yapacak olan tosic
değil iki gol atmışız duran toptan bu demekki gol yollarımız kapalı beraberlik golünü attıklarında
telafi etmenin yolu yok. Orda stoperin hücuma çıkması evla bir durum değil kırkbin kişi
tribünde dokuz doğuruyordu. bir kontra gol demek pozisyon vermiyoruz bedavadan goller yiyoruz zaten
gerçi savunma oyuncuları çıkmasa gol atacağımızda yoktu.

Çevrimdışı mylife1903

Adam solbek sonucta hayatinin yarisi orta kesmekle gecti ayagi oyle kotu bir oyuncu degil hayatinda ilk defa buyuk takimin banko oyuncusu oldu adam.

Aslanim tosic ayni ramos

belki negredo bu görevi sırtlar, henüz hiç birimiz fikir edinemedik saolsun hoca ser verip sır vermiyor

Negredo'nun açık alanda topu alıp yardıramayacağını görmek için beklemeye gerek yok ki. Mesela Napoli deplasmanındaki golü sadece Abou atabilirdi. Hocanın tercihi pivot santrfor ise (aslında Abou'yu istediğinden şüphem olmasa da) 13 Eylül'e kadar alternatif hücum planlarını devreye sokacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Abi ben bu abujan hemen unutur diyordum senol gunesin ogrettiklerini pingi hesaba katmamisim, hazirlik maclarini falan gecti pingiyle simdi normale dondu. 

Karsi karsiya kacirdiginda mesela duserkenvurma feynkini atsaydi kesin goldu.

Seneye gelip baslasin boyle kapanacagimiz maclarda prekogillerden adama ihtiyac olacak. Bu bizim cenk ile negro kapandigimiz zaman bisi yapamayacaklar gibi bir hissiyatim var. pepe cenkten hizli kontraya cikiyor yahu

Ben hep dedim ama tosici oynatalim santrafor diye karsi kaleye yakin olsun dusmana korku salsin dedim

son maç yediğimiz golde pepenin geriye koşusunu bizim hiç bir oyuncu yapamaz boşuna 10 sene real yazmıyor cv.de

Çevrimiçi Necmi

Böyle giderse hoca porto maçınada cenkle başlar karabük maçında negredo 11 oynar cenk porto maçına çıkar.
senin 3 maç oynamış penaltıdan bir gol atmış forvetin var gollerin savunmacılardan geliyor
bu demekki ilerisi iş yapmıyor ne yapıyorsun dalga geçer gibi son 5 dakika oyuna sokuyorsun
geçen senenin en iyi hücumcularından birini kulübede tutuyorsun tamam form tutmamış olabilirler
ama sahadakilerden ne kadar kötü olabilirlerki. şl geldi dayandı ne zaman deneyeceksin önünde bir maç kaldı
oda deplasman. Neyi beklediğine anlam veremiyorum bunlar antrenmanlı geldi yatarak gelen bir tek pepe oda sahada
takımamı uyum sağlamadılar oynamadan nasıl sağlasınlar. Ben hocayı anlamıyorum. sahada gezinen 3-4 oyuncu var
kasımpaşa maçında lens quaresmadan daha fazla iş yapardı onun kutuya yönelip mikser etkisi yaratma ihtimali var
kapanan takımın arasına giren oyuncu penaltı alır zaten forvetin girmiyor içeri, kaç defa orta açacaklar kutuda adam olmadığı için
açamadılar.

Çevrimdışı mylife1903

son maç yediğimiz golde pepenin geriye koşusunu bizim hiç bir oyuncu yapamaz boşuna 10 sene real yazmıyor cv.de
Hiz abi hiz
Hiz hiz hiz

Oguzhan ile cenki kafese sokup tavuk kovalatmak lazim

Çevrimdışı Oktay

valla benim gözüm hala forvette abubakarı arıyor bazen kıcı ayrı başı ayrı oynuyodu (kırmızı kart görüyodu) ama daldımmı rakip defansa hallaç pamugu gibi dagıtıyodu.. öylede bi fizik ve hırsı vardı

Çevrimiçi Necmi

yapamaz demeye gerek varmı ondan daha yakın dokuz tane oyuncumuz vardı
ama ilk o ulaştı sadece iki stoper depar attı sinir oldum ya seyrettiler resmen. ceza sahasında iki Beşiktaşlı oyuncu vardı
tosicle pepe. pepe için burda biri yavaş diyordu kimdi acaba :alala:

Çevrimiçi Necmi

Hiz abi hiz
Hiz hiz hiz

Oguzhan ile cenki kafese sokup tavuk kovalatmak lazim

hız kazanmazlarki çabukluk kazanırlar. hız kazanmaları için köpeklere kovalatmak lazım
öyle tavukla falan olmaz.

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş : Ba'nin kalmasından yanayım.

Son ana kadar süpriz, domino, mucize falan bekliyorum.

Etiketler: