belki negredo bu görevi sırtlar, henüz hiç birimiz fikir edinemedik saolsun hoca ser verip sır vermiyor
Böyle giderse hoca porto maçınada cenkle başlar karabük maçında negredo 11 oynar cenk porto maçına çıkar.
senin 3 maç oynamış penaltıdan bir gol atmış forvetin var gollerin savunmacılardan geliyor
bu demekki ilerisi iş yapmıyor ne yapıyorsun dalga geçer gibi son 5 dakika oyuna sokuyorsun
geçen senenin en iyi hücumcularından birini kulübede tutuyorsun tamam form tutmamış olabilirler
ama sahadakilerden ne kadar kötü olabilirlerki. şl geldi dayandı ne zaman deneyeceksin önünde bir maç kaldı
oda deplasman. Neyi beklediğine anlam veremiyorum bunlar antrenmanlı geldi yatarak gelen bir tek pepe oda sahada
takımamı uyum sağlamadılar oynamadan nasıl sağlasınlar. Ben hocayı anlamıyorum. sahada gezinen 3-4 oyuncu var
kasımpaşa maçında lens quaresmadan daha fazla iş yapardı onun kutuya yönelip mikser etkisi yaratma ihtimali var
kapanan takımın arasına giren oyuncu penaltı alır zaten forvetin girmiyor içeri, kaç defa orta açacaklar kutuda adam olmadığı için
açamadılar.