2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957814 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş, Álvaro Negredo'nun kiralanması konusunda Valencia ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun kararı bekleniyor. (@trtspor)

Geçen sene ingiltere 2 de oynadı neyin kararını vericekmiş? Middlesbrough'dan Beşiktaş'a geliyor, Şampiyonlar liginde oynayacak bir de karar mı vericekmiş?

Te arkadaş ya :)
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2017, 19:37:10 Savaş ]

Çevrimdışı Necmi

Türk futbolu avrupaya pazarlanıyor artık bunun izlenebilir olması gerekiyor.
bunuda marka oyuncularla yapabilirsin en büyük şansızlık bütün takımlar ffp kıskacında yakalandı.
iyi oyuncular gelmeli

Çevrimiçi tolga1903

Zor ama PSG'den bi' büyük balık bekliyorum. Polonyalı, Fransız veya İspanyol olabilir. Diğer takımlar için bilemiyorum. @tolga1903 Sonuçta bu sportif ve mali bir kararın sonucu olacak.

Krychowiak jese veya ben arfa geldi aklıma. Jese kanat için çok mantıklı duruyor ama maaşı hakkında fikrim yok keşke olsa...

Çevrimdışı ardiles

mali anlamda kötü yönetilen renklilerin en büyük problemi mazideki gibi siyasi destek bulamamaları. şimdilik uefa yı atlatadursunlar.

siyasilerin spora yeni bakış açısını başakşehirin yönetim politikasından anlayabiliriz. başakşehir borçsuz harçsız pusuya yatmış bekliyor. vakti zamanı gelince renklilere ve ekonomisi kötü kulüplere kimse acımaz. katar tsl ye iki kat fazla değer biçmişken avrupadan men yiyen kulüplere bir darbede yayıncı kuruluştan gelir.

o yüzden biz kendi işimize bakalım. renklilerin bağzı işlerini referans almayalım. sonu pislik çukuru zira.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı atalay

beIN France ve Fransızca Kuzey Afrika için önemli. Zaten sürekli bahsettiğim Mena bölgesinin, bizim için en büyük potansiyel ve yağlı müşterileri Kuzey Afrika'da aynı zamanda Arap yarımadasının doğusunda ve güneydoğusunda. Yine Körfez ülkelerinden birkaçı sayısal müşteri kazandırmasa da sponsorluk anlaşmaları için önemli olabilir. Burada ülkenin siyasi konjonktürü ve yatırımları önemli. Yayıncı kuruluşta olduğu gibi. Belki de aşağıdaki 30 milyonu veya Türki Cumhuriyetlerdeki milyonları saflara katamamak adına en büyük engel de bu. Ayrıca taraftar sayısından ziyade ne kadarını merkeze çekebildiğimiz önemli. Bu iç pazarda da böyle. Bu müşteri olmaz, ticari anlaşmalar olur. Keza stratejik işbirlikleri olur. Burada marka yönetimini bilen, bu bölgelere girişin biletini verecek kişi veya kurumlar ile yürümemiz lazım. Fizibilitenin bir ayağı bu. Medya, reklam, sponsorluk vesaire gibi hususların yönetilmesi, pazarlaması ve satışı ile ilgili hakların IMG tarzı destek verebilecek bir şirket ile ortaklık anlaşması sonucunda belirlenmesi ve bir yol haritası çizmek lazım. Fakat bu kararlar riskli. Doğru adımlar atılmadığı taktirde kulübü sıkıntılı durumlara sokabilir. Güneydoğu Asya da önemli bir pazar. Fakat ilgiyi çekmek kolay değil. Mesela Singapur fazlasıyla kozmopolit bir yer. Malezya planları varsa mutlaka değerlendirilmeli. İlaveten başta pastanın en büyük dilimi olan Ülke Futbolu ve sonrasında Ülke Sporu, spor endüstrisi doğru pazarlanmadığı ve yönetilmediği için birkaç küçük yatırım dışında çok büyük büyümeler ve atılımlar beklemiyorum. Zaten bunlar süreç ister. Fakat öyle bir altyapı yok. Bir kere gerek saha içinde gerek saha dışında büyümek istiyorsanız rekabetin kalitesi artacak. Bunu her seferinde söylüyorum. Rakiplerinizin kötü olmasını bekleyerek veya kendinizi yeterli görerek filan gelişmeyeceksiniz. Bu halinizle ve organizasyon yeterliliğiniz ile neden cezbedici olasınız? O yüzden bu demeçleri yeterli bulmamak maalesef yanlış olmaz. Çünkü kulüpler henüz eldeki mevcut potansiyeli doğru kanalize edemiyor.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2017, 19:55:24 atalay ]

Çevrimdışı ozgurkaracan

ribery?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Atiba nın önerdiği cyle larin nasıl bilgisi olan varmı @atalay bilir belki

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PAOK'un boyko için kiralık 500 bin € teklifini reddetmişiz  :alala:

Çevrimdışı Kutay

PAOK'un boyko için kiralık 500 bin € teklifini reddetmişiz  :alala:
Tek mantıklı açıklaması bonservis geliri olarak gösteremediğimiz için olabilir ya da daha yüksek bir teklif falan vardır bende anlam vermedim tam olarak :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AvrupaKartalı

demem  :bandit:
griezman olmayacagina göre, söyle bi olivier giroud desem :D :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kutay

griezman olmayacagina göre, söyle bi olivier giroud desem :D :D
Giroud iyi değil bence abi almedia'yı hatırlıyorum o adamı görünce sinirim bozuluyor :s20: tarzları aynı sanki
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Giroud iyi değil bence abi almedia'yı hatırlıyorum o adamı görünce sinirim bozuluyor :s20: tarzları aynı sanki
ne yapdin kardesim sen, almeidayi nasil hatirlatir seni. inan bana en az mario gomez etkisi yaratir olivier giroud, hatta gignac bile gomezi gölgede birakabilir, bu takima su ikisinden birisini forvete koy, yaslan geriye, o bicim yani :icool:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Atiba Kyle Larin için çok ısrarcıymış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

uçak mangala için olabilir mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allahıımm transfer mi geliyorr çıldırdık artık forvet gelsiiinn  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu ucagin nereye gittigini Necmi abi bilir :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: