2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957722 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Bu detay Cincon'un zoruna gitmesin.

Kudurun  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

yalan haberdir abi merak etme yarım sezon iyi oynadı diye 12 milyon euro kimse falan  vermez yusuf yazıcı
ah be dostum kimlere ne veriliyor orda iş menejerde biter
avrupa futbolunu menejerler yönetiyor istedikleri oyuncuyu istedikleri fiyata
istedikleri takıma satıyorlar. psg ile kapıştığın oyuncuyu menejer desteği olmadan
nasıl alacaksın

Çevrimdışı Necmi

Bu detay Cincon'un zoruna gitmesin.

Kudurun  :biggrinking:

gelecek sene 17.00 puanları kalacak ve ilk yüze girememe ihtimalleri oldukça yüksek

Çevrimdışı Orhan_

Neden olmasın abi,ülkedeki genel iş kültüründen bahsediyorum ben,olumsuz örneklerinde çıkabilmesi genel fikri değiştirmez bence.

RB Leipzig dediğin genel iş kültürünün içinde mi dışında mı?

Çevrimdışı 38life

Şafak Malaya | Mangala konusunda C.tesi bir görüşme daha olacak. Hedef P.tesi Mangala'ya imza attırıp, Pepe ile kamp'a katılmasını sağlamak.

Çevrimdışı Kutay

ah be dostum kimlere ne veriliyor orda iş menejerde biter
avrupa futbolunu menejerler yönetiyor istedikleri oyuncuyu istedikleri fiyata
istedikleri takıma satıyorlar. psg ile kapıştığın oyuncuyu menejer desteği olmadan
nasıl alacaksın
abi yusuf yazıcının menejeri kim ki onu o kadar paraya pazarlasın avrupa takımlarına ? biz daha oğuzhanı o kadar paraya satamıyoruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Gökhan Kurt

The Guardian Beşiktaş yazısının çevirisi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adı Beşiktaş´la da anılan Aleksandar Kolarov‚ 6‚5 milyon euro karşılığında Roma´da! (Sky Sports)

Çevrimdışı Necmi

abi yusuf yazıcının menejeri kim ki onu o kadar paraya pazarlasın avrupa takımlarına ? biz daha oğuzhanı o kadar paraya satamıyoruz
menejeri olması şart değil başka menejerler çalar ts nin kapısını
yusufu 12 ye pazarlarız derler ama %30 unu komisyon alırız. kulüp kabul ederse
iş biter. zaten Başkanlarının açıkladığıda buydu menejerler kapımızı çalıyor şu
fiyata satalım diye dedi biz kabul etmedik dedi usta canlı yayında. mesela ahmet bulut
geliyor size pepeyi getireyim diyor pepenin menejerimi değil sende tamam getir diyorsun sonra
gidip yolunu yapıyor. sistem bu şekilde işlemezse sen pepeyi alamazsın. ispanyol ve portekizliler
bu işi iyi kıvırıyor. onlarla girdiğimiz transfer yarışını bu nedenle hep kaybediyoruz.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic'i imza attığı günden beri hiç eleştirmedim. Hatta yönetimin Mitrovic'e 4.2 milyon vermesini de 1 kez bile eleştirmedim! Çünkü atılım yapan kulüpler için gençlere yatırım yapmanın çok gerekli olduğunu ve bunun da riskleri olduğunu düşünüyorum. Kısacası Mitrovicten yana çok pozitifim. Ancak Mirovic'in "şu yıl" Pepe'nin partneri olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve ısrarla kaliteli bir stoper transferinin "elzem" olduğunu düşünüyorum. Mitrovic Pepe'nin arkasında 2 sene onu seyredecek, sonra formayı alıp uzun yıllar terletecek. Ama şimdi değil. Çok iyi oynadığı maçta bile hataları var. Bu hatalar onun için gayet normal, ama Beşiktaş için normal değil. Çünkü Beşiktaş Şampiyonlar Liginde hata yapma lüksünün olmayacağı maçlar oynayacak. Buyüzden Mitrovic şimdilik beklemeli. Pepe transferinin "anlam kazanması" için yanına kaliteli bir partner getirilmeli, getirilmek zorunda.

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2017, 17:58:16 38life ]

Çevrimdışı Kutay

Adı Beşiktaş´la da anılan Aleksandar Kolarov‚ 6‚5 milyon euro karşılığında Roma´da! (Sky Sports)
31 yaşındaki adama 6.5 milyon euro vermişler kerizlik resmen, biz daha iyisini 2.5 milyon euroya aldık hem de barçadan  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Kutay

menejeri olması şart değil başka menejerler çalar ts nin kapısını
yusufu 12 ye pazarlarız derler ama %30 unu komisyon alırız. kulüp kabul ederse
iş biter. zaten Başkanlarının açıkladığıda buydu menejerler kapımızı çalıyor şu
fiyata satalım diye dedi biz kabul etmedik dedi usta canlı yayında. mesela ahmet bulut
geliyor size pepeyi getireyim diyor pepenin menejerimi değil sende tamam getir diyorsun sonra
gidip yolunu yapıyor. sistem bu şekilde işlemezse sen pepeyi alamazsın. ispanyol ve portekizliler
bu işi iyi kıvırıyor. onlarla girdiğimiz transfer yarışını bu nedenle hep kaybediyoruz.
vay be abi hiç aklıma gelmezdi paranın olduğu her yerde böyle pis işler dönüyor demek ki  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovic'i imza attığı günden beri hiç eleştirmedim. Hatta yönetimin Mitrovic'e 4.2 milyon vermesini de 1 kez bile eleştirmedim! Çünkü atılım yapan kulüpler için gençlere yatırım yapmanın çok gerekli olduğunu ve bunun da riskleri olduğunu düşünüyorum. Kısacası Mitrovicten yana çok pozitifim. Ancak Mirovic'in "şu yıl" Pepe'nin partneri olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve ısrarla kaliteli bir stoper transferinin "elzem" olduğunu düşünüyorum. Mitrovic Pepe'nin arkasında 2 sene onu seyredecek, sonra formayı alıp uzun yıllar terletecek. Ama şimdi değil. Çok iyi oynadığı maçta bile hataları var. Bu hatalar onun için gayet normal, ama Beşiktaş için normal değil. Çünkü Beşiktaş Şampiyonlar Liginde hata yapma lüksünün olmayacağı maçlar oynayacak. Buyüzden Mitrovic şimdilik beklemeli. Pepe transferinin "anlam kazanması" için yanına kaliteli bir partner getirilmeli, getirilmek zorunda.

Mitrovic'i 2 sezon kenarda tutma lüksüne sahip değiliz: 2020 sezonunda sözleşmesi bitiyor ve 2 sezon sonra sözleşmesinin son senesine girecek.

Bu sezon belki 1 sezonluk bir plan yapılabilir ama Mitrovic seneye ilk 11'de düşünülmeli artık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

31 yaşındaki adama 6.5 milyon euro vermişler kerizlik resmen, biz daha iyisini 2.5 milyon euroya aldık hem de barçadan  :evillol:

Hem sol bek hem stoper pozisyonunda oynuyor iyi de oynuyor o paraları edebilir hala adriano aldığımız sezon barcada 19 maça çıkmış kolarov geçen sene cityde 40 maça çıkmış ki zaten adriano da 40 maç oynasa muhtemelen alamazdık bu kadar ucuza. Bence çok iyi transfer roma için. Milanın 32 yaşındaki bigliaya 20 milyon euro vermesi daha büyük kerizlik gibi.

Çevrimdışı Necmi

vay be abi hiç aklıma gelmezdi paranın olduğu her yerde böyle pis işler dönüyor demek ki  :bandit:
şimdi mendez gelse oziyi 25 e satacağım ama 5 ini alırım dese ne dersin sen 20 ye satamayacaksın
kaldıki adamlar yolları kapamış o saatten sonra satacak olsanda sattırmazlar kalır elinde
çünkü bu paraları verecek takım sayısı belli ve bu takımların yolunun önünde duranda belli
fiyodan gomezi aldık perde arkasında duran kimdi mendez Ahmet bulutla bütün iyi transferlerimizi yapıyoruz peki ahmetin arkasında
kim var. neden avrupa transfer borsası belli oyuncular üzerinden dönüyor garip şekilde transferler oluyor büyük
paralar ödenen böyle tuhaf transferlerin arkasında hangi menejerler var.
avrupada yürümek istiyorsan marka olmak istiyorsan ödenecek bedel var. biz 3-4 yıldır bütün ünlü
menejerleri sürekli Türkiyeye maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz. sürekli bağ kuruyoruz onlarla
oyuncu satmak istiyorsan onların tezgahından geçeceksin neden türkler pahalı oyuncu satamıyor
hiç biri bu ünlü menejerlerle çalışmıyorda ondan ne zaman auvvv oyuncu satıldı dersek arkasında ahmet bulut onunda
arkasında mendez çıkıyor. sadece bizim değil diğer takımlar içinde geçerli bir durum bu.

Çevrimdışı atalay

14 Kasım 2016, 17:46:35 »
Tamim bin Hamad es-Sani ve Nasser Al-Khelaifi ile ilişkileri iyi tutalım. Katar'dan para sadece Orta Doğu üzerinden gelmiyor.

Çin, Endonezya, Malezya, ABD hatta Singapur vesaire iyi de, aşağıda 30 milyon Türk var. beIN grubunun yol haritası çok önemli. Son iki senede Beşiktaş'ın 3 veya 4 maçını yayınlamışlardı. beIN SPORTS France merkez üssü. I*tv, A*estream tarzı programlar ile İnternet üzerinden ulaşılması çok kolay. Mesela sıradaki durak neresi?

Nasır el-Halifi-Yousef-Al-Obaidly el ele bize PSG'den oyuncu çözsün. Her şey beIN için.

Bunu yok yere yazmadık. Bu kadar Ligue 1 kökenli oyuncuların gelmesi ve bu oyunculara fahiş paralar ödenmesi tesadüf değil.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic'i 2 sezon kenarda tutma lüksüne sahip değiliz: 2020 sezonunda sözleşmesi bitiyor ve 2 sezon sonra sözleşmesinin son senesine girecek.

Bu sezon belki 1 sezonluk bir plan yapılabilir ama Mitrovic seneye ilk 11'de düşünülmeli artık.

Bu kulüpte sadece Pektemeklerin Tolga Zenginlerin mi sözleşmeleri uzatılabiliyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin, Endonezya, Malezya, ABD hatta Singapur vesaire iyi de, aşağıda 30 milyon Türk var. beIN grubunun yol haritası çok önemli. Son iki senede Beşiktaş'ın 3 veya 4 maçını yayınlamışlardı. beIN SPORTS France merkez üssü. I*tv, A*estream tarzı programlar ile İnternet üzerinden ulaşılması çok kolay. Mesela sıradaki durak neresi?

Bunu yok yere yazmadık. Bu kadar Ligue 1 kökenli oyuncuların gelmesi ve bu oyunculara fahiş paralar ödenmesi tesadüf değil.
Ligue 1 kökenli Gomis ve Dirar dışında kim alındı? Standartın dışında bir Ligue 1 akışı yok ki?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kulüpte sadece Pektemeklerin Tolga Zenginlerin mi sözleşmeleri uzatılabiliyor?
2.5 sene yedek beklettiğin adam senle biraz zor sözleşme yeniler. 6 ay daha bekler, oynayacak takıma gider.

Çevrimdışı sozkul

o zaman biz gomez olayında neden dolandırıldık diyoruz wolsburg alman takımı gayet
dürüst işler dönmüştür. Biz kendi kendimize sinir oluyoruz o zaman.

Wolsburg'un yaptığı yanlış bir şey yokki, onlar Gomez'e imza parası olarak ödemiştir, gomezde fioya.
Wolsburg, muhasebesel bir numara çevirmemiştir, ne yaptıysa kayıtlarıyla orantılıdır. Ayrıca bizim sorunumuz FIO ile.

Çevrimdışı 38life

Sevilla Navas'a teklif ettiği net 1.5 milyon euro'yu 2 milyon euro'ya çıkarmış...

Sevilla Mangala'ya kaç teklif etmiştir acaba @abdusta abi  :) Her ne kadar Sevilla'nın Mangala için teklif yaptığına dair bir haber olmasa da!

Çevrimdışı atalay

Ligue 1 kökenli Gomis ve Dirar dışında kim alındı? Standartın dışında bir Ligue 1 akışı yok ki?

Belhanda, Valbuena, Menez, Paul Le Guen, Remy Riou, Gouffran, Guidileye hatta Mevlüt. Temas olup da anlaşılamayanlar da var. Mesela Corchia gibi. Daha gelenler olacaktır.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2017, 19:30:55 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Belhanda, Paul Le Guen, Remy Riou, Gouffran, Guidileye, hatta Mevlüt. Temas olup da anlaşılamayanlar da var. Mesela Corchia gibi. Daha gelenler olacaktır.
Peki takımları buna teşvik eden gizli bir el mi var ve karşılığında ne veriyor?

Çevrimdışı 38life

2.5 sene yedek beklettiğin adam senle biraz zor sözleşme yeniler. 6 ay daha bekler, oynayacak takıma gider.

2.5 sene yedek kulübesine hapsedilsin diye birşey söylemedim ki ben Takımın 3.cü stoperi olacak Mitrovic. Sakatlık olacak, ceza olacak, Türkiye kupası maçları olacak. Takımın 5.ci değil 3.cü stoperi olacak. Ayrıca sen planlamanı yaparken sezon öncesi "Pepe'nin sözleşmesi bu sene bitiyor yerine sen geçeceksin, sözleşmeni de uzatıcaz ve maaşını yükselticez" diyeceksin. Nereye gidecek? Kim ne maaş verecek Mitrovic'e? 

Çevrimiçi tolga1903

Belhanda, Paul Le Guen, Remy Riou, Gouffran, Guidileye, hatta Mevlüt. Temas olup da anlaşılamayanlar da var. Mesela Corchia gibi. Daha gelenler olacaktır.

Peki ligue 1'den bizim ilgilenip alabileceğimiz forvet ismi var mı ? O pazara yönelsek nasıl oyuncuları getirebiliriz kanat stoper ve özellikle forvet?

Etiketler: