2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957812 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Detaylıca bilemem, ama olması gereken birileri köprü oluyordur. Maç yayını kararı ve oluşan eksen kayması tesadüf olamaz. @tuncaboylu

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

RB Leipzig dediğin genel iş kültürünün içinde mi dışında mı?

İçinde kardeşim fazla uzatmaya gerek bir konu değil,iyi forumlar

Çevrimdışı atalay

Zor ama PSG'den bi' büyük balık bekliyorum. Polonyalı, Fransız veya İspanyol olabilir. Diğer takımlar için bilemiyorum. @tolga1903 Sonuçta bu sportif ve mali bir kararın sonucu olacak.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2017, 18:49:31 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

Peki ligue 1'den bizim ilgilenip alabileceğimiz forvet ismi var mı ? O pazara yönelsek nasıl oyuncuları getirebiliriz kanat stoper ve özellikle forvet?
bizim pepe için psg ile yarışıyor olmamız bile buna hizmet etti mesela şimdide mangala için
aynı şeyin söylenmesi marcelonun lyona gitmesi bizim gignaç peşinde olmamız resmen süperlig
fransada pazarlanıyor işte ötesi varmı. lyon sağlık testinden bile geçmişken mangala ile neden anlaşmadı vaz geçti :alala:
bu kadar büyük paraların döndüğü bir pazarda artık romantikliği bırakın bence

Çevrimdışı Necmi

Zor ama PSG'den bi' büyük balık bekliyorum. Polonyalı, Fransız veya İspanyol olabilir. Diğer takımlar için bilemiyorum. @tolga1903 Sonuçta bu sportif ve mali bir kararın sonucu olacak.
benimde aynı şey aklıma geldi ama kime olacak ben arfa olabilir mesela

Çevrimdışı Necmi

Detaylıca bilemem, ama olması gereken birileri köprü oluyordur. Maç yayını kararı ve oluşan eksen kayması tesadüf olamaz. @tuncaboylu
önümüzdeki sene gruplarda türk takımlarıyla fransız takımlarının karşılaşmalarını
bolcana görürsek şaşırmayalım. bizim grupta monaco veya psg beni şaşırtmayacak

Çevrimdışı cursedofdragon

önümüzdeki sene gruplarda türk takımlarıyla fransız takımlarının karşılaşmalarını
bolcana görürsek şaşırmayalım. bizim grupta monaco veya psg beni şaşırtmayacak

ingilizler bitti bide fransızları versinler :)

Çevrimdışı Necmi

Ligue 1 kökenli Gomis ve Dirar dışında kim alındı? Standartın dışında bir Ligue 1 akışı yok ki?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

velbuane yi unuttun galiba :)
yada çok ufak olduğu için gözden kaçmış olabilir

Çevrimdışı atalay

Olabilir. Bugün şart değil, bekledikleri geri dönüşü alabilirlerse yarın da olabilir. @Necmi

Çevrimdışı Savaş

Belhanda, Menez, Paul Le Guen, Remy Riou, Gouffran, Guidileye hatta Mevlüt. Temas olup da anlaşılamayanlar da var. Mesela Corchia gibi. Daha gelenler olacaktır.

Bu konuda Valbuena'yı bilerek mi atlıyorsunuz? Bu adamın kökeni Fransa Ligue 1 değil mi diye şüpheye düşürdünüz beni :)

Katılıyorum bu konuda size. Bu kadar Fransız adamın gelmesi ve ligin Fransa'da gösterilecek olması tesadüf değil. Bein pazarlama stratejilerine başladı. Ligde ne kadar Fransız köken olursa Fransa'da o kadar izlenir demek oluyor bu.

Hatta bi ara bizimle adı anılan ama inanamadığımız Benzema bile bu sebeple olabilir mi acaba? Hala dediğime inanmıyorum ama bilemedim şimdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen de az Poirot değilsin :evillol:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Bu konuda Valbuena'yı bilerek mi atlıyorsunuz? Bu adamın kökeni Fransa Ligue 1 değil mi diye şüpheye düşürdünüz beni :)

Katılıyorum bu konuda size. Bu kadar Fransız adamın gelmesi ve ligin Fransa'da gösterilecek olması tesadüf değil. Bein pazarlama stratejilerine başladı. Ligde ne kadar Fransız köken olursa Fransa'da o kadar izlenir demek oluyor bu.

Hatta bi ara bizimle adı anılan ama inanamadığımız Benzema bile bu sebeple olabilir mi acaba? Hala dediğime inanmıyorum ama bilemedim şimdi.
bence inan dostum benzemanın seneye Beşiktaş forması giymesi zidanın ağzından çıkacak tek bir cümleye bakıyor.
herkes bir şeyler söylüyor yok gelir gelmez ama unuttukları bir şey var bein isterse gelir. bein avrupa futboluna çok
büyük yatırım yapıyor ve bunu her şekilde paraya çevirmek zorunda size daha önce beinin türkiyede dekoter satmak umrunda değil
o nedenle fenerin tahtı gitti demişdim. şimdi deli gibi fransız oyuncu alıyorlar neden acaba :alala:
kaybettiklerini başka türlü telafi etmek bein için önemli bir kulüp olmak istediklerinden olabilirmi

Çevrimdışı Necmi

acaba mangalı neden yakıyoruz kimse mangalanın uyruğuna bakmıyor. :alala:

Çevrimdışı esguel

acaba mangalı neden yakıyoruz kimse mangalanın uyruğuna bakmıyor. :alala:

Gignac ? Aynı düşünce mi ?

Çevrimdışı Savaş

bence inan dostum benzemanın seneye Beşiktaş forması giymesi zidanın ağzından çıkacak tek bir cümleye bakıyor.
herkes bir şeyler söylüyor yok gelir gelmez ama unuttukları bir şey var bein isterse gelir. bein avrupa futboluna çok
büyük yatırım yapıyor ve bunu her şekilde paraya çevirmek zorunda size daha önce beinin türkiyede dekoter satmak umrunda değil
o nedenle fenerin tahtı gitti demişdim. şimdi deli gibi fransız oyuncu alıyorlar neden acaba :alala:
kaybettiklerini başka türlü telafi etmek bein için önemli bir kulüp olmak istediklerinden olabilirmi

Buna katılıyorum abi. Bunu daha önceden ben de farkettim. Renklilerin bile aldığı Valbuena, Dirar, Belhanda, Gomis vsvs.. Fransız yatırımı hepsi. Ne için? Bein için.

Bu sebeple ben Mangala'nın bize geleceğini düşünüyorum. Forvetinde Fransız olacağını düşünüyorum muhtemelen Gignac olacak veya daha adı çıkmamış bir fransız. Bizim takımımızda Fransız kökenli bir oyuncu yok şu an sanırım şimdi. İllaki olacaktır bu sene bir veya iki tane.

Bein bu konuda yatırım yapacak orası kesin lakin sportif olarak başarılı olan takıma yatırım yapacak orası da var. Bu sebeple yatırım bize gelecek gibi görünüyor. CL'de olan 2 senedir şampiyonluğu alan ve gelecek vadeden biziz şu an. Bu sebeple Benzema olayı çok uzaklarda değil bence. Belki de başkaları..

Çevrimdışı El Nino

gelecek sene 17.00 puanları kalacak ve ilk yüze girememe ihtimalleri oldukça yüksek

Daha da beter olurlar inşallah

Çevrimdışı atalay

Onu gözden kaçırmışım. Bahsi geçen isim biraz meczup üfürmesi. @Savaş | Biz Auguste Dupin'in paltosundan çıktık. @tuncaboylu

Çevrimdışı Necmi

Gignac ? Aynı düşünce mi ?
gignacı boşver büyük balık peşindeyiz
biz fransız oyuncu almadık daha şöyle iki tane olmalı kadroda
ve biz türkiyenin amiral gemisiyiz sıradan oyuncu olmaz sağlam isim olmalı
olay olmalı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

olay olmalı.

Benzema deme inanırım abi..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ilhan mansız

olay olmalı.
Necmi abi nasri olabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı esguel

Benzema o büyük balık  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

bizim için sanmıyorum başka bir takıma gelebilir

Çevrimdışı cursedofdragon

demem  :bandit:

trtspor negredo ile beşiktaş anlaştı diyor :D

Negredo da deme abi :D

Çevrimdışı 38life

olay olmalı.

Beşiktaş, Álvaro Negredo'nun kiralanması konusunda Valencia ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun kararı bekleniyor. (@trtspor)

Etiketler: