bence inan dostum benzemanın seneye Beşiktaş forması giymesi zidanın ağzından çıkacak tek bir cümleye bakıyor.
herkes bir şeyler söylüyor yok gelir gelmez ama unuttukları bir şey var bein isterse gelir. bein avrupa futboluna çok
büyük yatırım yapıyor ve bunu her şekilde paraya çevirmek zorunda size daha önce beinin türkiyede dekoter satmak umrunda değil
o nedenle fenerin tahtı gitti demişdim. şimdi deli gibi fransız oyuncu alıyorlar neden acaba 
kaybettiklerini başka türlü telafi etmek bein için önemli bir kulüp olmak istediklerinden olabilirmi
Buna katılıyorum abi. Bunu daha önceden ben de farkettim. Renklilerin bile aldığı Valbuena, Dirar, Belhanda, Gomis vsvs.. Fransız yatırımı hepsi. Ne için? Bein için.
Bu sebeple ben Mangala'nın bize geleceğini düşünüyorum. Forvetinde Fransız olacağını düşünüyorum muhtemelen Gignac olacak veya daha adı çıkmamış bir fransız. Bizim takımımızda Fransız kökenli bir oyuncu yok şu an sanırım şimdi. İllaki olacaktır bu sene bir veya iki tane.
Bein bu konuda yatırım yapacak orası kesin lakin sportif olarak başarılı olan takıma yatırım yapacak orası da var. Bu sebeple yatırım bize gelecek gibi görünüyor. CL'de olan 2 senedir şampiyonluğu alan ve gelecek vadeden biziz şu an. Bu sebeple Benzema olayı çok uzaklarda değil bence. Belki de başkaları..