Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800444 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Biz alt yapıyı çok boşladık son senelerde. Son ürün necip. Ya adam akıllı bir alt yapı kurulacak.

Ya da alman ekolüne devam edip yurt dışından yerli oyuncuları kapıp gelcez.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

🗯️"Şenol Güneş hocama teşekkür etmeliyim. Beni..."
🗯️"Brezilyalı için müzik ve futbol ayrılmaz iki unsurdur"
🗯️"Biz Beşiktaş takımı ve taraftarıyla bir bütün olmayı başardık"

Anderson Talisca'nın Beşiktaş Dergisi'ne verdiği röportaj 👇🏻

https://t.co/kGoRjFfgCP

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2018, 12:36:02 underworld ]

🗯️"Hentbol takımımız, her zaman yüzümüzü güldürmeye, bize büyük gururlar yaşatmaya devam ediyor"
🗯️"Beşiktaş armasının olduğu her kulvarda daha büyük başarılara hep birlikte şahit olacağız"

✍🏼Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısı 👇🏻

https://t.co/sdTRUeyMXw

Çevrimdışı uğur07

Yabancilardan;
Fabri adriano pepe vida tosic medel babel larin kalmali. 8 yabanci yapiyor

Yerlilerden;
Tolga zengin utku Gokhan gonul caner fatih
Tolgay necip orkan kalmali. 8 yerli yapiyor.

Kalanlardan artik duruma gore baksınlar

Yabancilardan;
Boyko aras mitrovic lens negredo kesin gitmeli. Querasma talisca love atiba opsiyonel
Yerlilerden;
Veli gokhan tore pektemek atinc kesin gitmeli. Oguzhan opsiyonel.

Bu sartlarda; yabanci sagbek. Yerli stoper. Yabanci orta saha yabanci forvet arkasi yabanci forvet kesin gerekli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

*Poziyon: Penaltı kırmızı kart şampiyon beşiktaş olması gerekirken....

*Verilen 4.3 e mi yanarsın atamadığı gollere mi.

*yoksa kağıda şekil yapıp yazdığı 35 gole mi...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ümit

Su pozisyonda gercekten,muslerayi calimlayip gol yapsa ya da dediginiz gibi penalti kirmizi kart alsa, suan bambaska seyler konusuyor olurduk.

Çevrimiçi tolga1903

Tam unutmaya çalışırken yine tokat gibi vurdun yüzümüze şu pozisyonu her seferinde gol olacak zannediyorum ya şu topu dışarı vurdu ya.

Çevrimiçi tolga1903

*Poziyon: Penaltı kırmızı kart şampiyon beşiktaş olması gerekirken....

*Verilen 4.3 e mi yanarsın atamadığı gollere mi.

*yoksa kağıda şekil yapıp yazdığı 35 gole mi...

Fenerin arkasında kaldığımıza yandığım kadar hiçbirine yanmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ailemisin cimbizcisi geldi
Ayni sekilde quaresma kacirsa neler yazilirdi burda onu dusunuyorum.

Çevrimdışı f_madida

Yabancilardan;
Fabri adriano pepe vida tosic medel babel larin kalmali. 8 yabanci yapiyor

Yerlilerden;
Tolga zengin utku Gokhan gonul caner fatih
Tolgay necip orkan kalmali. 8 yerli yapiyor.

Kalanlardan artik duruma gore baksınlar

Yabancilardan;
Boyko aras mitrovic lens negredo kesin gitmeli. Querasma talisca love atiba opsiyonel
Yerlilerden;
Veli gokhan tore pektemek atinc kesin gitmeli. Oguzhan opsiyonel.

Bu sartlarda; yabanci sagbek. Yerli stoper. Yabanci orta saha yabanci forvet arkasi yabanci forvet kesin gerekli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Fabri adriano pepe vida tosic medel babel larin kalmali. 8 yabanci yapiyor
Tolga zengin utku Gokhan gonul caner fatih Tolgay necip orkan kalmali. 8 yerli yapiyor."

Tore-Oguzhan-Quaresma da kalsin. Quaresma'ya cok laf ediyor millet ama takimin en kaliteli oyuncusu.

Negredo-Boyko-Love-Lens kesin gonderilmeli. Iyi bir teklif gelirse Vida da gitmeli. Vida'ya belki dunya kupasi sonrai 10 Euro civarinda teklif alabiliriz. Ayni sekilde Mitrovicten 4-5 civari teklif aliyorsak onu da gonderebiliriz. Hem maas hem kadro yukunden kurtuluruz.

Marcelo'yu 4'e geri alabiliyorsak alalim derim ayrica. Demba zaten donecek gibi, bir de yukunu paylasacak o ayarlarda bir forvet bulursak iyidir. Kiralik sistemle de olur belki, Porto-Benfica vsden bir iki oyuncu  bakabiliriz, yeter ki en az bir Demba'miz olsun elimizde.   

Sagbek-Solbek ve ortasaha icin hem tempolu oynayabilecek hem de ayagi iyi oyuncular gerek. Talisca'nin yerine de bir oyuncu lazim.

Gidip ilk is Medel'i satmasinlar da, malum en iyi kim oynuyorsa onu satiyorlar hemen.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Aslinda Negredo'nun gole gitmesi cok kolay, kirmizi kart aldirmasi da ama iste insanda gereksiz bir ozguven olunca sonuc bu.

Babel'in ki daha kotu belki de, arkasindan Lens geliyor, iceride diger bir opsiyon acilmis, kalecinin sagina cekip penaltiya da zorlayabilir, bu kadar alternatifli pozisyonda bu vurus cok mantiksiz olmus.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kartal190321

divan toplantısında  tff deki Beşiktaşlıların  ihracı konuşulduktan sonra, demiörenin sahibi oldugu  basın yayın organları   hergün sistematik olarak   Fikret başkan aleyhine yayın  yapmaya  başladılar,başkanı devirmek için  hükümet  kartınıda oynuyorlar, hayalinde tekrar  Beşiktaş başkanı olmak geçiyor, ihraç edilirse  bir daha başkanlık yapamaz, bu yüzden  fikret başkanı  kaçırmak için   tetikçi  kalemleri  üstüne üstüne gidiyor, başkan  bu pislik çamura batmış  düzene karşı ne kadar  dayanabilecek görecez, serdar  bilgiliyi  kaçıran  demirören ve satılmış adamları   yine sahnedeler  :akuma:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Ömer Kaan

Babel'in son instagram hikayesi nedir?

Çevrimdışı mylife1903

divan toplantısında  tff deki Beşiktaşlıların  ihracı konuşulduktan sonra, demiörenin sahibi oldugu  basın yayın organları   hergün sistematik olarak   Fikret başkan aleyhine yayın  yapmaya  başladılar,başkanı devirmek için  hükümet  kartınıda oynuyorlar, hayalinde tekrar  Beşiktaş başkanı olmak geçiyor, ihraç edilirse  bir daha başkanlık yapamaz, bu yüzden  fikret başkanı  kaçırmak için   tetikçi  kalemleri  üstüne üstüne gidiyor, başkan  bu pislik çamura batmış  düzene karşı ne kadar  dayanabilecek görecez, serdar  bilgiliyi  kaçıran  demirören ve satılmış adamları   yine sahnedeler  :akuma:
Demiroreni ihrac icin oylama yapsak babasi bile kabul oyu verir anca kendisi, cocuklari, esi ve kongreye uye yaptigi maasli dalkavuklar buna ret oyu verir.
Baskan sallasin sunlari herkes rahat etsin

Besiktas bagirsaklarini temizliyor

Çevrimdışı mylife1903

Babel'in son instagram hikayesi nedir?
Aybaslarinda boyle atarlaniyor yutubir reyiz. Ergenlesiyir aybaslarinda sakinlesir yakinda sonra cikip iki tane yerlestirir kayseri idman yurduna

Çevrimdışı Liquidator

Yazmak istemiyordum amma bu pozisyonu tekrar-tekrar görünce dayanamadım. Pazar gününün acısı hala çıkmadı, kolay-kolayda çıkmayacak. Bu Negredoyu en çok savunanlardan biriyim. amma bu pozisyonu harcadığı anda benim içinde bittdi kendisi. Son sürat kalecinin üstüne gidiyorsun, kalecine senin üstüne geliyor, Denayerin yetişmesi mümkün değil, atsana çalımı sola doğru, en kötü ihtimal penaltı ve kırmız alaçaksın. Kaleciyi çalımlasa zaten solak bir oyuncu boş kaleye topu göndereceksin ve gs o golden sonra toparlanamaz. Biz bu gün gelecek sezonda kimin gidip gitmeyeceyini degilde şampiyonluğu konuşuyorduk. ah ah hala icim yanıyor nasıl yani nasıl orda böyle bir vuruş yaparsın? atıp kahraman olmak, gs-yi yere gömmek varken, paratorun karizmasını çizmek varken nerelere geldik. yazacak o kadar şok şey var ki. amma yapacak bir şey yok maaalesef.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Bence Pepe Türkiye'de sanırım bir daha kırılamayacak bir ŞL macerasına imza attı. İlk 5 içindeydi her maç takımda.
Lige kafasını veremedi ben de haftalardır görüyorum. Pepe'den sakin olmasını istedik ama bu kadar da değildi  :)
Sorun savunmamızda değil ileri uçta. Pepe görevini yaptı sayarım. Ligin en az gol yiyen takımının stoperi Tosic ile
oynamak zorunda kaldı tüm sezon. Pepe geyik adam az oturtsak yanımıza çok şey dinleriz  :evillol:
pepe görevini yaptı doğru ligin en az gol yiyen takımının stoperi 2041 dakika oynamış ligde 2 gol 1 asist katkısıda var
tosiç 2113 dakika oynamış 4 gol 1 asist katkı yapmış ama tabi ligin en az gol yiyen takımının en fazla süre alan birinci stoperi değil kamboçya liginde oynadı. kamboçya ligi şampiyonu olarak gelip şl nin en iyi stoperlerinden biri oldu.
yani daha az süre alanların ligin en az gol yiyen takımı olmamızda katkısı büyük ama en fazla süre alan stoperimizin katkısı yok.
Bu kadar art niyetli olmayın gerçekten yakışmıyor bir Beşiktaşlıya. bu sene koy hataları sıraya en az hata yapan stoper
tosiç çıkar herhalde bu arada pepenin gelmesini en çok isteyen benim burda ve takımımda olmasındanda gurur duyuyorum. Bu tosiçin hakkını yemeyi gerektirmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

ℹ️Kiralıklarda son durum👇

👉Orkan Çınar 9 maç 1 gol 0 asist - 360 dk
👉Sedat Şahinturk 28 maç 7 gol 4 asist - 1483 dk
👉Aras Ozbiliz 2 maç 0 gol 0 asist - 75 dk
👉Matej Mitrovic 12 maç 1 gol - 889 dk
👉Boyko 14 maçta 11 gol yedi. - 1244 dk

Çevrimdışı cursedofdragon

2002 Dünya Kupası'nda 3. oldu. Kıyafetini eleştirdiler.
2011'de Anadolu gücüyle şampiyon oldu. Emeğini çaldılar.
2018'de Beşiktaş ile rekorlar kırdı. Saldırdılar, tiyatro yapıyorsun dediler.

Hayatı boyunca sürekli hakkını yediler!

Türk futbolunun Şenol Güneş'e özür borcu var.

Çevrimiçi Necmi

4 forveti topla 1 forvet etmiyor al abi ben daha kötüsünü söyledim.

Negredo
Love
Larin
Pektemek

Pektemek 0 gol
Larin 1 gol
Negredo 7 gol
Love 2-3 gol
larin oynadığı süre 7 dakika ve bir gol bence algı yaratmakta haksızlık yapmıyormusun yatırım için alınmış genç oyuncu süre almamış nasıl kötü damgası yiyebilir.

Çevrimiçi Necmi

Maliyetlerini toplasan 3 abubakar gucunde bunlar
bütün sene gömdüğünüz parasını ortaya koyup ha bere salladığınız aboubakar
şimdi ne kadar değerli oldu. Demişdim siz gömerken gittiğinde çok ararsınız diye ne diyordun
o zaman 3.3 M alıyor.

Etiketler: