Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5801911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

2015 sezonunda ne güzel kadromuz vardı Kerim frei Sosa Olcay Gomez Marcelo Beck felan gencecik turp gibi taş gibi rakiplere hızlı paslarıyla illallah ettiren bi kadro vardı şimdi huzur evi ne döndü takım o zamanları çok özlüyorum Kerim Frei ilk 11 oynamıyordu belki ama varlığı oyuna sonradan girişiyle verdiği katkılar muazzamdı böyle oyuncuları takımda tutmak lazım

Çevrimdışı caner.eryigit

Hahaha her kanalda Aziz Yıldırım güzellemesi .oldu olacak devlet nişanı da takın tam olsun.yılın spor adamının üstüne.sir lakabı da aldımı işlem tamamlanır...

Çevrimdışı cursedofdragon

2015 sezonunda ne güzel kadromuz vardı Kerim frei Sosa Olcay Gomez Marcelo Beck felan gencecik turp gibi taş gibi rakiplere hızlı paslarıyla illallah ettiren bi kadro vardı şimdi huzur evi ne döndü takım o zamanları çok özlüyorum Kerim Frei ilk oynamıyordu belki ama varlığı oyuna sonradan girişiyle verdiği katkılar muazzamdı böyle oyuncuları takımda tutmak lazım

o kadroyu özlüyorum şimdi ki kadar kaliteli oyuncular yoktu belki fakat takım oyununu çok iyi beceriyorduk.

Tolga
                                      Boyko
                                      Günay

Beck                Marcelo              Tosic               İsmail
Serdar              Rhodolfo            Ersan              Motta

Oğuzhan             Atiba
                       Tolgay                 Necip

Töre                                Sosa                          Olcay
Quaresma                                                        Kerim

Gomez
                                     Cenk
                                     Mustafa

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens trabzon macında cenk e pası verse
Quaresma akhisar macında penaltiyı atsa
Sadece şu ikisi olsa bile şu an 66 puandaydık.. bu 2 pozisyon gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum hâlâ

Çevrimdışı Savaş

Herşeyi geçtim, Atiba - Medel - Oğuzhan - Tolgay 4'lüsünün koca sezonu 3 golle bitirecek olmalarına ne demeli?

Beşiktaşın orta sahası 3 golle sezonu bitirecek. Şaka gibi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

gayet rahat deriz
dedim bile
1 numaralı sorumlu şenol hocadır

diğerleride takip eder 2.sıraya da ben yusuf namoğlunu koyarım
Zincir Great Orman'da başlıyor, Negredo diye bir şey geldi  :D Hoca da ağırlaştı. 1 2 3 4 git diyen adam dondu.
Beden dili umrumda değil hocanın.  Zamanı doğru kullanamayan, kim iyi kim değil
göremeyen, hucumu kontrole atan hoca. + dışarıdan kaos + derbilere kadar bize kafa tutan maç yönetimleri.
Avrupa izliyor bizi artık dediler ama utanmadılar da.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu arada hep söylerim, ömer şişmanoğlunun hakkı yenildi bence. Adam 2013 te geldi bize.. geldigi ilk sezon eskisehir ve antep deplasmanlrını kazandırdı. Gecen sezon kayseri deplasmanını kazandırdı.  Aldıgı süreye göre kritik goller attı.. 3. Forvet olarak kalmalıydı bence..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Herşeyi geçtim, Atiba - Medel - Oğuzhan - Tolgay 4'lüsünün koca sezonu 3 golle bitirecek olmalarına ne demeli?

Beşiktaşın orta sahası 3 golle sezonu bitirecek. Şaka gibi.

Tolgay 38 aydır gol atamıyor. 26 şubat 2015 ten bu yana.
Mehmet topal ve souza bile bu sezon kritik goller attılar ama tolgay ve oguzhandan tık yok..

Çevrimdışı underworld

ikinci dewre 14 maç 32 puan yapmış hoca konya maçında çalınan 2 puanı da ekle 34 eder kalan 3 maçta da 7-9 puanı ekle 41-43 eder ki şampiyonluk performansıdır bu da bu nedenle katılmıyorum
Bşk ve gs maçları başlı başına 12 puan eder

Çevrimdışı ardiles

en kolay şampiyon olacağımız sene en paralı oldugumuz sene şu yaşadıklarımıza bak

herşeyi alt alta koyuyorum yönetim tff hakemler oyuncular vbvb tüm parametreleri değerlendirince ligi kaçırmamızın 1 numaralı sorumlusu ilk devredeki şenol hoca

sezon öncesi her türlü haltı yiyen ama ne hikmetse cezalandırılmayan üstüne mayışa zam yapılan ve koca ilk yarı sahada gezen talisca beyin performansı kötüydü o yüzden kaçtı bu şampiyonluk. eksik kalan "uçan tekme" konusunu şu cümlenin neresine koyacağımı da şaşırdım.

yerli oyuncular inisiyatif alır takımdaki arkadaşlık ortamını canlı tutarlardı. şimdi kala kala şımarık berezilyalı veletlerin eline kaldık oyuncak olduk.

Çevrimdışı Kutay

Herkesin kandili mübarek olsun.
sağol abi senin de mübarek olsun
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Savaş

Tolgay 38 aydır gol atamıyor. 26 şubat 2015 ten bu yana.
Mehmet topal ve souza bile bu sezon kritik goller attılar ama tolgay ve oguzhandan tık yok..
Medel hariç hepsini gözden çıkardım ben. Böyle bir istatistik yok. Inanılmaz yani. Umarım önümüzdeki sezon sağlam bir revizyon yaparız.

Çevrimdışı savaş altay

Ya Ozzy'e 4 beden büyük kaptanlık ve yaklaşık 1 tümer mesafesinde duran 10 numara verildi.
Hala great ama ben söylemiştim yine ben yineliyim. Yıprandı ama oynayarak. Bu da kötü yönetim.
Toparlanıp gelme şansı tanınmadı. 10'un sihiri mi Orman'ın bilmeden yaptığı baskı mı karar veremedim.

Bu sezon yükselen oyuncu performansları ve sayısı :  ? ?

Ya bir daha böyle yakalayamazlar diye düşünüyorum  :D
Kamp dönemini imkanım olsada yerinde izlesem. Ne pis bilendim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

o kadroyu özlüyorum şimdi ki kadar kaliteli oyuncular yoktu belki fakat takım oyununu çok iyi beceriyorduk.

Tolga
                                      Boyko
                                      Günay

Beck                Marcelo              Tosic               İsmail
Serdar              Rhodolfo            Ersan              Motta

Oğuzhan             Atiba
                       Tolgay                 Necip

Töre                                Sosa                          Olcay
Quaresma                                                        Kerim

Gomez
                                     Cenk
                                     Mustafa

Kalede Tolga ile stadsız şampiyon olan efsane kadro..

Çevrimdışı ardiles

Ya Ozzy'e 4 beden büyük kaptanlık ve yaklaşık 1 tümer mesafesinde duran 10 numara verildi.
Hala great ama ben söylemiştim yine ben yineliyim. Yıprandı ama oynayarak. Bu da kötü yönetim.
Toparlanıp gelme şansı tanınmadı. 10'un sihiri mi Orman'ın bilmeden yaptığı baskı mı karar veremedim.

Bu sezon yükselen oyuncu performansları ve sayısı :  ? ?

Ya bir daha böyle yakalayamazlar diye düşünüyorum  :D
Kamp dönemini imkanım olsada yerinde izlesem. Ne pis bilendim.

ozzyi takan kim allasen. patron quaresma ve şımarık prensi talisca. her ne yaparlarsa yapsınlar yönetim bile susuyor. q7 yönetiminde üzerinde beşiktaş ceo'su. kabul edelim.

Beyler Renkli seviciliğini bırakın!

Çevrimdışı savaş altay

Vida orta sahaya ayak basmıyor geri atıyor kendini deniliyor yahu hoca savunma çizgisini çekince stoperlere
2 metre şaşar şaşmaz hızı olduğu kadar kullanır alanı. Savunma öne talimatı uygulamadık.

Orta saha puding kıvamında haftalarca izledik. Artsı olsa kazandırsa aralarda anlarım, kazandırmıyor.
Bu arada bu düzen yüzünden Talisca'yı suçladık destek fw'i yani  :poops:

Oyun geriden başlar. Takım boyu arasında godzilla uyur! Tam domine oynadığımız maç sayısı çok az beni kesmedi  :D

Çevrimdışı savaş altay

ozzyi takan kim allasen. patron quaresma ve şımarık prensi talisca. her ne yaparlarsa yapsınlar yönetim bile susuyor. q7 yönetiminde üzerinde beşiktaş ceo'su. kabul edelim.
Quaresma'nın bir ağırlığı var doğru fakat oynamayada çalıştı sirke de çevirdi.. Quaresma işte.
Yalnız sen free kickler başında mı hayal ediyorsun onları hala ? Talisca şımarsa ne yazar
şımarmasa. Kaç istiyor bu çocuk rakam mı artırdı tamam otur. Bu rakamla memnun olup
bu parayı istedi isen ben senin kalmandan yanayım dersin çünkü kalmaya karar verirse
kafası rahat olacak. Performansı dalgalanmayacak. Kafası yerinde olmayan bir çocuk bu.
Yerinde olduğunda neler yapar hayal edemeyiz. Attıklarını ettik mi ?

Ayrıca maaş yükselmesi dışında Talisca'nın ne şımarıklığı görüldü ?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu haftaya kadar yarışta kaldıysak Talisca sayesinde. Hakkını yemeyelim takke reyizin.

Çevrimdışı ardiles

Quaresma'nın bir ağırlığı var doğru fakat oynamayada çalıştı sirke de çevirdi.. Quaresma işte.
Yalnız sen free kickler başında mı hayal ediyorsun onları hala ? Talisca şımarsa ne yazar
şımarmasa. Kaç istiyor bu çocuk rakam mı artırdı tamam otur. Bu rakamla memnun olup
bu parayı istedi isen ben senin kalmandan yanayım dersin çünkü kalmaya karar verirse
kafası rahat olacak. Performansı dalgalanmayacak. Kafası yerinde olmayan bir çocuk bu.
Yerinde olduğunda neler yapar hayal edemeyiz. Attıklarını ettik mi ?

Ayrıca maaş yükselmesi dışında Talisca'nın ne şımarıklığı görüldü ?

kampa katılmamalar, koca takım üzerine yapılmışken sahada hiç umursamamalar, 5 metre yanındaki rakip oyuncuyu marke etmeyip olduğu yerde öylesine ayağını kaldırmalar,  q7 nin yönetim veya hoca ile yaşadığı sorun yüzünden maç kadrosuna alınmamasını protesto etmeler kasten oynamamalar, kendini beşiktaşın üzerinde görmeler... say say bitmez. görmek isteyenler gerçekleri görüyor

Çevrimdışı savaş altay

kampa katılmamalar, koca takım üzerine yapılmışken sahada hiç umursamamalar, 5 metre yanındaki rakip oyuncuyu marke etmeyip olduğu yerde öylesine ayağını kaldırmalar,  q7 nin yönetim veya hoca ile yaşadığı sorun yüzünden maç kadrosuna alınmamasını protesto etmeler kasten oynamamalar, kendini beşiktaşın üzerinde görmeler... say say bitmez. görmek isteyenler gerçekleri görüyor
Kötü oynaması kasıtlı olduğu anlamına mı geliyor ? Bunlar aşılamaz durumlar değil.
Ne var geldiğinde idman yapmıyordu Hoca çağırmadı mı ne yapıyorsun sen diye ?
Sanki Benfica'da böyle sezonu var. Bunlar gelişme sayılmıyor mu ?

Ayrıca ben herhangi bir demecini görmedim Ben Beşiktaş'ın üzerindeyim başlıklı.

Çevrimdışı ardiles

Bu haftaya kadar yarışta kaldıysak Talisca sayesinde. Hakkını yemeyelim takke reyizin.

bütün takım taliscanın sol ayağına mahkum edilmiş, mecbur bırakılmışken beyimiz lütfetsin atsın o kadar golü. talisca olmasaydı 10 kişi oynamayacaktık yerine mutlaka başka biri oynayacaktı.

Çevrimdışı Kutay

abi öyle deme yarışı buraya kadar getirmemizde talisca en büyük pay sahibi. yukarıda saydığın davranışları sergiledi maalesef  bu yönü biraz fernandese benziyor bu da bizim şansızlığımız  son yıllarda takımdaki 10 numara pozisyonunda oynayan oyucularımız vurdumduymaz ve disiplinsiz sosa da böyleydi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI