Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5801274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

bu mesajıda baskı ile yollamıs olabiliriz abi.

Tabiki olabilir ama maça çıkmayacağımız tescillendi o manada dedim bu saatten sonra maça çıkmıyoruz ona sevindim. Baskı yok diye açıklama yapılıyorsa çıkmamız için bir sebep de yok demektir. Taraftarın bugünkü tepkisi siyasetin geri adım attığını gösteriyor

Çevrimdışı mellfred

İspanyadan forvet çıkmıyor aga. Sol ayaklı forvetten de cacık olmuyor.

Bu hem ispanyol hem sol ayaklı. Çifte vurgun. Hem de anormal pahali.

Baloyu alaydık zamanında tur atıyorduk şimdi! Ah ulan ah!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İspanya milli forvetini bile Brezilya’dan alıyorken üstelik

Çevrimdışı underworld

babel ve talisca gibi gole gidebilen iki adamın varken bu durumda olmak gerçekten üzücü.got atamayan forvet ve arkasında

gol atamayan dört ortasaha oyuncusu.gol atamıyorsun asist yap o da yok.golcü kadar efektif 6 ve 8numara lazım.atiba ile

vedalaşılmalı bir onun yerine birde ozi yerine oyuncu lazım bize 5+5 yapabilecek en az.ideali 6 numara için 6+6  8 numara

için 8+8  golcü için 20+
İkili oyun, set oyunu hak getire...
Varsa orta yoksa şutla gidiyoruz.
İllaha biri gelecekse iyi orta yapan biri gelsin

Çevrimdışı tangaz

ooofff ulan offff başlarım ben böle santrafora malmeydadan bile kötü dedik eleştiri geldi yineliyorum malmeydadan bile kötü drama bakarmısın pektodan bile kötü hatta ikisinin toplamından kötü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir Beşiktaş ımız var,gücü yeten gelsin alsın!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

ooofff ulan offff başlarım ben böle santrafora malmeydadan bile kötü dedik eleştiri geldi yineliyorum malmeydadan bile kötü drama bakarmısın pektodan bile kötü hatta ikisinin toplamından kötü

4 forveti topla 1 forvet etmiyor al abi ben daha kötüsünü söyledim.

Negredo
Love
Larin
Pektemek

Pektemek 0 gol
Larin 1 gol
Negredo 7 gol
Love 2-3 gol

Çevrimdışı mylife1903

Malmeydanin derbilerde falan golu vardi o da kaciriyordu donen kaleye giriyordu bunun az gol atan tiplemesiydi. Bobo olaydi 20, 45 yasindaki nobre olaydi 15 atardi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Herkesin kandili mübarek olsun.

Çevrimdışı alperenn58

babel ve talisca gibi gole gidebilen iki adamın varken bu durumda olmak gerçekten üzücü.got atamayan forvet ve arkasında

gol atamayan dört ortasaha oyuncusu.gol atamıyorsun asist yap o da yok.golcü kadar efektif 6 ve 8numara lazım.atiba ile

vedalaşılmalı bir onun yerine birde ozi yerine oyuncu lazım bize 5+5 yapabilecek en az.ideali 6 numara için 6+6  8 numara

için 8+8  golcü için 20+

gole giden talisca gole giden babel zaten sadece gole gidiyorlar kaptirilan toplara veya baskiya gidemiyorlar ardina birde q7 miz var top kapmiyan baski kuramayan ama gole giden!!! sonra vay efendim orta saha hatta pepe bile bitmis yersen! nedense futbolu hep boyle hayal ediyoruz  aslinda soyle olsa fantezimiz kalecimiz dahil herkes gole gitse ne goller atardik ama bu modern futbol dedikleri baska sey olsa gerek!!!

Çevrimdışı mylife1903

4 forveti topla 1 forvet etmiyor al abi ben daha kötüsünü söyledim.

Negredo
Love
Larin
Pektemek

Pektemek 0 gol
Larin 1 gol
Negredo 7 gol
Love 2-3 gol
Maliyetlerini toplasan 3 abubakar gucunde bunlar

sadece negredo 4.5 alıyor.
Love da 2.5 alsa
Pektemek 2 desek.
Larin de yarım sezon için 500 bin € desek.

10 milyon € yuvarladım.

Çevrimdışı tangaz

sırf negredo parasına şampiyon kadro kurardık bi zamanlar  ooof off
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı tangaz

en kolay şampiyon olacağımız sene en paralı oldugumuz sene şu yaşadıklarımıza bak

herşeyi alt alta koyuyorum yönetim tff hakemler oyuncular vbvb tüm parametreleri değerlendirince ligi kaçırmamızın 1 numaralı sorumlusu ilk devredeki şenol hoca

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sezonun özeti ...

Çoğu anadolu kulübünü de eklemek lazım. Başta konyaspor falan olmak üzere

Çevrimdışı underworld

Sezonun özeti ...

Oraya başkan, hoca ve oyuncuları da eklemenizi rica ediyorum.

en kolay şampiyon olacağımız sene en paralı oldugumuz sene şu yaşadıklarımıza bak

herşeyi alt alta koyuyorum yönetim tff hakemler oyuncular vbvb tüm parametreleri değerlendirince ligi kaçırmamızın 1 numaralı sorumlusu ilk devredeki şenol hoca

herşey var bu sene 1 numaralı sorumlu şenol hoca diyemeyiz.

1-)Yanlış transferler.
2-)Şenol hoca
3-)Hakemler,Medya,Tff,Mhk,Anadolu takımlarında bile bize karşı kin ve nefret.
4-)Yaşlanan ve isteksiz/doymuşluk olan oyuncularımız.

Daha çok şey sayarız.

Çevrimdışı mellfred

Fener son yaptığımız maç sonrası sistematik olarak Beşiktaş hocasını taciz etti
adamlar başkanıyla hocasıyla kalecisiyle taraftarıyla Şenol Güneş’i taciz ettiler hakaret ettiler yalancılıkla suçladılar
Sinirleriyle oynadılar ve istediklerini (Hakaret Yasak)₅ aldılar
Şu son maçta demotive olup kaybetmemizin temel sebebi hocayı kaybetmemizdi

Çevrimdışı mylife1903

sırf negredo parasına şampiyon kadro kurardık bi zamanlar  ooof off
Abi
Negredo 2.5 4.35 4.35 4
Lens 5.6 2.2 2.25 2.3 1.95 1.8 100.000 bonusu da var 25 maca
Negredo 15.2
Lens 16.1
Vergisi menejeri yok taahhitlere bah
31.3 milyon yuro %10 menejer caksa %15 vergisi olsa yeme icme 40 milyona yaklasir o da 200 milyon tl
Suclu hep ffp ama yani

Çevrimdışı underworld

Eksik var ikinci devre de hatalı

Çevrimdışı tangaz

herşey var bu sene 1 numaralı sorumlu şenol hoca diyemeyiz.

1-)Yanlış transferler.
2-)Şenol hoca
3-)Hakemler,Medya,Tff,Mhk,Anadolu takımlarında bile bize karşı kin ve nefret.
4-)Yaşlanan ve isteksiz/doymuşluk olan oyuncularımız.

Daha çok şey sayarız.

gayet rahat deriz
dedim bile
1 numaralı sorumlu şenol hocadır

diğerleride takip eder 2.sıraya da ben yusuf namoğlunu koyarım

Çevrimdışı caner.eryigit

Eksik yerleri siz doldurun işte abiler nelerle uğraşmışız koca sezon

Eksik yerleri siz doldurun işte abiler nelerle uğraşmışız koca sezon

4 koldan biden her yerden saldırdılar.

Çevrimdışı tangaz

Eksik var ikinci devre de hatalı

ikinci dewre 14 maç 32 puan yapmış hoca konya maçında çalınan 2 puanı da ekle 34 eder kalan 3 maçta da 7-9 puanı ekle 41-43 eder ki şampiyonluk performansıdır bu da bu nedenle katılmıyorum

Etiketler: