Sakinliğimden korkup girmedim foruma. Dışarı ile bağlantımı da kestim, uzandım sadece.
Pepe ve Negredo sezon kapamış, geçmiş olsun diyelim. Maç özelinde de özellikle ilk yarı
bekledikleri baskıyı kurdurmadık. Oyun kontrolümüzdeydi fakat ceza sahası içi anlaşmazlıkları
bu sezon çok fazla denk geldiğim bir durum değildi, şaşırttılar.
Hoca'nın Babel'i soldan alıp öne atması solumuzu zayıflattı. Babel entresan bir adam. Dalgalanma yaşıyor.
Tosic'i ben bu sezon başında artık 11'de görmem diye düşünürken şu seviyedeki takımda umuyorum artık son
senesi olur 11'de. Negredo poz vericem diye gol kaçırdı. Çalımlasan poz olmuyor mu ki çalımladın zamanında.
Köşeye bıraksan Poz olmuyor mu Şampiyonluk geldiğinde. Poz olmuyor mu üzerinden kale dibine aşırtıp
yanında geçip gitmek ? Eksik de bırakabilirdi. Son seçenek idman styla bir vuruş ile bizleri mahvetti.
Maçtan haftalar öncesinden emindim galibiyete fakat Atiba'yı göremeyince yine 3 dedim ama net 3 diyemedim.
İç oynayan Adriano desteği ile Atiba-Medel alırız orta sahayı sabaha kadar vermeyiz diye düşündüm.
Can sağolsun çünkü Beşiktaş her sene favori girecektir Lige. Herkes biliyor ki Beşiktaş'ın Fw'i bu sezon durdu.
Zaten ondan umutlulardı. Ne ara böyle meydan buldularda doldurdular sanıyoruz ?
Fırat Adriano'ya sarı verirken Belhanda'ya (çöp) nasıl aynı rengi uygun gördü ? İlk yarı gs hız alamayınca iki'liler
alehimize işledi. gs döve döve topçularımızı maç almaya baktı. Terim'in takımında ikinci kez derbide böyle salakça
bir müdahaleden kırmızı görürsen yanarsın. Belhanda nasıl bu kadar emin hareket edebildi ve sarıdan sonra hala
yaptığında bir halt yokmuş gibi kibirli kibirli yürüyüp gidebildi ? Aklmda deli sorular.
Negredo ve Pepe çıktığı an şok oldum beklemiyordum. Bir an ''yoksa o an bu an mı'' oldum. Larin giriyor sandım.
Hoca takdir hakkını performans veremeyen Lens'den yana kullandı. Solumuzda zayıfladı, performansı dalgalanan
oyuncunun mevkisi ile oynadı. Örnek zamanında Talisca vb.. Mevki değiştirerek performans alamazsın oyuncu
dalgalanıyora eğer.. Hem de maç içinde. Demem o ki Babel solda kalsaydı, fw girseydi başka birşey konuşabiliyorduk.
Negredo ve Babel'in son vuruşlarını görünce Larin diye yırtınıyordum içimden. Şu an için en iyi bitiricilerimiz, kaleye
ulaşabilirse Love. Buluşturursan Larin. Bakalım fw tercihimiz ne yönde olacak.