Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Ben geçen sene bunu çok dile getirdim çok sorumluluk alıyor ve her olayda bizim futbolcuları korumak için en önde koşuyordu

Marcelo da liderlik vasfı kesinlikle vardı ve kaptanlık verilmeli diyen ilk kişi de bendim

Çok yazık oldu Lyon da tapıyorlar adama..

Pepe ŞL maçlarında üst düzey oynarken kimsenin sesi çıkmıyodu, ligin sonuna doğru yaşından dolayı/dünya kupası nedeniyle performansı düşünce mi aklımıza geldi eleştirmek ? Dünkü maçta ilk yarıda Gomisle çıktıkları kontrada Pepe dışında kimse yetişemezdi öyle emin olun. Ekstradan ligin en az gol yiyen takımıyız onu da ekliyeyim.

Atiba takımı yavaşlatıyo diyenler, bu maçı mı buldu sakatlanacak falan demiş. Ozi üflesen düşüyor Tolgay oynamalı diyenler Medeli yalnız bıraktı en kötü oyuncu Tolgaydı demiş. Biraz şu balık hafızamızdan kurtulsak çok güzel gelişeceğiz de hafıza sorunumuz var.

Çevrimdışı mylife1903

Pepe ŞL maçlarında üst düzey oynarken kimsenin sesi çıkmıyodu, ligin sonuna doğru yaşından dolayı/dünya kupası nedeniyle performansı düşünce mi aklımıza geldi eleştirmek ? Dünkü maçta ilk yarıda Gomisle çıktıkları kontrada Pepe dışında kimse yetişemezdi öyle emin olun. Ekstradan ligin en az gol yiyen takımıyız onu da ekliyeyim.

Atiba takımı yavaşlatıyo diyenler, bu maçı mı buldu sakatlanacak falan demiş. Ozi üflesen düşüyor Tolgay oynamalı diyenler Medeli yalnız bıraktı en kötü oyuncu Tolgaydı demiş. Biraz şu balık hafızamızdan kurtulsak çok güzel gelişeceğiz de hafıza sorunumuz var.
Atiba olsa topa cok daha fazla sahip olurduk
Mesela vidanin hatasi ile basliyor penalti pzosiyonu, atiba orda olsa kendini bosa atar top alirdi
Ilk golde de fernandoyu tutardi

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sezon  futbol lig diye birşey yoktu  boşuna kendimizi kandırmayalım,
sezon başında  herşey ayarlanmış yazılıp  çizilmiş  sahnelendi işte

suçlu aramaya gerek yok, hükümet takımı satılmak  paraya çevrilmek isteniyor  desteklendi,  gs  bu sene boş geçse  emin olun kayyuma giderdi desteklendi, fb  koç gelmesin diye azizide  kupada desteklediler,

iddia  ediyorum  bu yaşanılanlardan yönetiminde haberi var  bir yerlerden  susmaları  istenmiş, başka bir açıklaması yok  bunca  şey yaşanacak 1 kişi çıkıpta açıklama yapmayacak  şaka gibi

1 oldu  2 oldu  tamam hakem hatası  denip  geçilebilir,  sezon başından beri  sistematik şekilde atamalardan  tut  yan hakem ayarlamaları kadar  herşey   o kadar bariz ki, aksini kimse söleyemez  zerre de inanmam
Bu kadar net bir açıklama, tebrikler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın kupada Manisa'ya attığı 4 golün bize ne faydası oldu? Sırf haklı çıkmak için Cenk'i durmaksızın gömüp Negredo'yu tepeler çıkardılar. Cenk de o kadar kötü oynuyor ki ilk 11 başladığı 7 maçta 5 gol atmış düşmeme hesapları yapan yeni takımını Avrupa Ligine katılmanın kıyısına getirmiş. Bu Negredo kaç gol atmıştı düşen Middlesbrough'da ? 9 gol mü neydi sanırım koskoca sezonda. Şimdi Middlesbrough çok az pozisyona giriyor şeklinde savunmalar çıkacak. Cenk'in 7 maçta 5 gol attığı takım da 20 takımlı Premier Liginde en az pozisyona giren 2. takım. Ama yok Negredo daha iyiymiş ; Talisca'yı pozisyona sokuyormuş. Talisca geçen kendisi itiraf etti ligin ilk yarısında fizik olarak yetersiz olduğunu. Haklı çıkmak adına Cenk'e durmaksızın saldırılsın, günah keçisi ilan edilsin. Bu Cenk ne kötülük yaptıysa artık.

Cenk 10 maçta ilk 11 başladı yeni takımında, ve takımı küme düşme hattında değil.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk 10 maçta ilk 11 başladı yeni takımında, ve takımı küme düşme hattında değil.

Artik degil tabi 25 milyon verdi adamlar cenke 5 gol salladi cocuk puanlari topladilsr

Çevrimdışı Savaş

Biz bu adama nasıl 4.35 verdik hala aklım almıyor.

Başka hangi takım bu adama 4.35 verir onu da bilmiyorum. Vay arkadas nasıl ayıkamadık zamanında ya biz..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Başka hangi takım bu adama 4.35 verir onu da bilmiyorum. Vay arkadas nasıl ayıkamadık zamanında ya biz..

Almeida dan ders almayana negredo müstehak. Bize zenci forvetten başkası yalan... Bir tek gomez.i es geçiyorum. 

Sol ayaklı beyaz tenli forvet istemiyorum. Özellikle sol ayaklı...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Anormal pahali oyuncu negredo valensiyada da yakin para aliyordur
Saldiray abi bile almazdi bunu

Çevrimdışı mylife1903

Almeida dan ders almayana negredo müstehak. Bize zenci forvetten başkası yalan... Bir tek gomez.i es geçiyorum. 

Sol ayaklı beyaz tenli forvet istemiyorum. Özellikle sol ayaklı...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guiza vardi iste ispanyol

Çevrimdışı f_madida

Torres gelsin Torres. Atletico'dan ayriliyor. Hem kariyerinde Ingiltere de var, Milan'da da oynamis daha ne yapsin. Siz simdi Torres'i de begenmezsiniz.

Aman ha! Ciddiye alan olmasin sonra.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

Pektemek bile atardı muhtemelen..

Yine bir gelenek haklı çıktı ; ispanyol forvet Türkiye ligine fos gelir. (Ek olarak; organize grup videosu olan zevkü sefa yaşamayı seven forvetler de bize yaramaz , bknz yula, bknz wagner)

Akın torres morres, aman ha.

Dip not :  burak alınmasın diye şenol hocaya ben de dahil veryansın ettik. Hoca ne kadar haklıdıysa, biz de haklıydık. O yüzden fazla da şeetmemek lazım. Hocanın söylediği adam alınsaydı atardı, biz aldırmadık. Skor bu
türkiye liginin olmazsa olmaz forvet tiplemesi biraz ayıboğan cinsinden olmalı.hızlı, sert ,kafacı.

Çevrimdışı savaş altay

Sakinliğimden korkup girmedim foruma. Dışarı ile bağlantımı da kestim, uzandım sadece.

Pepe ve Negredo sezon kapamış, geçmiş olsun diyelim. Maç özelinde de özellikle ilk yarı
bekledikleri baskıyı kurdurmadık. Oyun kontrolümüzdeydi fakat ceza sahası içi anlaşmazlıkları
bu sezon çok fazla denk geldiğim bir durum değildi, şaşırttılar.

Hoca'nın Babel'i soldan alıp öne atması solumuzu zayıflattı. Babel entresan bir adam. Dalgalanma yaşıyor.
Tosic'i ben bu sezon başında artık 11'de görmem diye düşünürken şu seviyedeki takımda umuyorum artık son
senesi olur 11'de. Negredo poz vericem diye gol kaçırdı. Çalımlasan poz olmuyor mu ki çalımladın zamanında.
Köşeye bıraksan Poz olmuyor mu Şampiyonluk geldiğinde. Poz olmuyor mu üzerinden kale dibine aşırtıp
yanında geçip gitmek ? Eksik de bırakabilirdi. Son seçenek idman styla bir vuruş ile bizleri mahvetti.

Maçtan haftalar öncesinden emindim galibiyete fakat Atiba'yı göremeyince yine 3 dedim ama net 3 diyemedim.
İç oynayan Adriano desteği ile Atiba-Medel alırız orta sahayı sabaha kadar vermeyiz diye düşündüm.
Can sağolsun çünkü Beşiktaş her sene favori girecektir Lige. Herkes biliyor ki Beşiktaş'ın Fw'i bu sezon durdu.
Zaten ondan umutlulardı. Ne ara böyle meydan buldularda doldurdular sanıyoruz ?

Fırat Adriano'ya sarı verirken Belhanda'ya (çöp) nasıl aynı rengi uygun gördü ? İlk yarı gs hız alamayınca iki'liler
alehimize işledi. gs döve döve topçularımızı maç almaya baktı. Terim'in takımında ikinci kez derbide böyle salakça
bir müdahaleden kırmızı görürsen yanarsın. Belhanda nasıl bu kadar emin hareket edebildi ve sarıdan sonra hala
yaptığında bir halt yokmuş gibi kibirli kibirli yürüyüp gidebildi ? Aklmda deli sorular.

Negredo ve Pepe çıktığı an şok oldum beklemiyordum. Bir an ''yoksa o an bu an mı'' oldum. Larin giriyor sandım.
Hoca takdir hakkını performans veremeyen Lens'den yana kullandı. Solumuzda zayıfladı, performansı dalgalanan
oyuncunun mevkisi ile oynadı. Örnek zamanında Talisca vb.. Mevki değiştirerek performans alamazsın oyuncu
dalgalanıyora eğer.. Hem de maç içinde. Demem o ki Babel solda kalsaydı, fw girseydi başka birşey konuşabiliyorduk.
Negredo ve Babel'in son vuruşlarını görünce Larin diye yırtınıyordum içimden. Şu an için en iyi bitiricilerimiz, kaleye
ulaşabilirse Love. Buluşturursan Larin. Bakalım fw tercihimiz ne yönde olacak.

Çevrimdışı savaş altay

Dogru, zaten ben mesela baskani elestiriyorum ama daha ziyade zayif yonetim kurmasindan dolayi.
Istifa edip bu yonetimi dagitmalidir baskan. Bir suru gereksiz her ise burnunu sokan insan var.
senol gunesi de iyice motive etmeki fikret orman seneye silindir gibi ezmeliyiz bunlari
Kesinlikle taze kan gerek Başkan'ın etrafında. Vizyon katar, yenilik katar. Bir şeyler katar.

Çevrimiçi murat

Torres gelsin Torres. Atletico'dan ayriliyor. Hem kariyerinde Ingiltere de var, Milan'da da oynamis daha ne yapsin. Siz simdi Torres'i de begenmezsiniz.

ben ezelden beri beğenmem torresi.kınalı kuzu gibi.

Çevrimdışı Savaş

İspanyadan forvet çıkmıyor aga. Sol ayaklı forvetten de cacık olmuyor.

Bu hem ispanyol hem sol ayaklı. Çifte vurgun. Hem de anormal pahali.

Baloyu alaydık zamanında tur atıyorduk şimdi! Ah ulan ah!

Çevrimiçi murat

sene başı pepeyi fiyatınıda hesaba katarak gereksiz bulmuştum, fikrim değişmedi.vidayıda yine fiyatı ve tosiçten çok fazla artısı olmadığı için istememiştim yada şüphec yaklaşmıştım ondada fikrim  değişmedi.lens konusunda ise yararlı olmasını bekliyordum onda fikrim değişti.marcelo kalsa bedava demba varken parayla negredo ise tüy dikti üstüne.

Çevrimdışı cursedofdragon

Manuel Fernandes: "Bu tür olaylar hiç hoş değil. Türkiye'de benim de başıma gelmişti. Futbolun içinde olmaması gereken olaylar. Beşiktaş'a geçmiş olsun diliyorum. Tabi ki teknik direktörlerine de. Umarım bir daha yaşanmaz."

Çevrimdışı Kutay

İspanyadan forvet çıkmıyor aga. Sol ayaklı forvetten de cacık olmuyor.

Bu hem ispanyol hem sol ayaklı. Çifte vurgun. Hem de anormal pahali.

Baloyu alaydık zamanında tur atıyorduk şimdi! Ah ulan ah!

emenike bile olsa 12-13'ten aşağı atmazdı vallahi seneye için remy veya balotelli ile uçarız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

sene başı pepeyi fiyatınıda hesaba katarak gereksiz bulmuştum, fikrim değişmedi.vidayıda yine fiyatı ve tosiçten çok fazla artısı olmadığı için istememiştim yada şüphec yaklaşmıştım ondada fikrim  değişmedi.lens konusunda ise yararlı olmasını bekliyordum onda fikrim değişti.marcelo kalsa bedava demba varken parayla negredo ise tüy dikti üstüne.
Nukalma 10da 1 parasina lensten daha cok katki verirdi.
Fbye cakacaz cakaz derken boyle oldu
Yahu ismeli cakmisiz adamlara otesi var mi?

Fb uyandi mesela ismaeli oynstmiyorlar yukselmeye basladi adamlar. Biz uyanamadim hala en onemli macta sans veriyoruz

Çevrimdışı underworld

Reyis kalp krizi geçiriyorduk

Çevrimdışı Kutay

abi vidaya biraz daha vakit ver daha geleli yarım sezon oldu ben mitroviç ile beraber oynatılması taraftarıyım vidanın
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Reyis kalp krizi geçiriyorduk
Gs macinda geleni tores atardi onu unutmayalim ama

Çevrimdışı savaş altay

Avrupa arenasında iyi. Lig'de dökülmüş bu sezon fakat bizim Lig alt sınıf. Derbilere eu kafası ile girerse
yoktan bir gol bile çıkarabilir. Negredo'nun deparı iyiydi ama hakkını yemeyelim. Steal = 1

Çevrimdışı underworld

Onunda sabıkası çok

Çevrimdışı savaş altay

Fw sezonu kapadı ise bizim için yeni dönem fw arayışı başlayabiliyor mu ? Yeni bir sayfa mı açsak  :D
Mod almayalım durduk yere. Gireceğiz az kaldı transfere  :lol:

Etiketler: