Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802622 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ne yapilacakmis sakat futbolcular icin?
Koltuk deynekleri ile oynatir bunlar

Çevrimdışı f_madida

O maçta esame listesinde olan oyuncular içerisinden değişiklik hakkı verilecekmiş.

Esame listesindekiler de sakatlanirsa ne olacak?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Fb cephesinden
Takimimiz besiktas ile oynayacagi mac icin kampa girmistir falan haberi gelmiyor mu daha
Sakatliklari dolayisiyla rvo ve kuyt macta forma giyemeyecektir, diye ekler bunlar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fb cephesinden
Takimimiz besiktas ile oynayacagi mac icin kampa girmistir falan haberi gelmiyor mu daha
Sakatliklari dolayisiyla rvo ve kuyt macta forma giyemeyecektir, diye ekler bunlar
Lafın üstüne geldi valla abi

Çevrimdışı mylife1903

Bizim basket hocasi vardi ahmet kandemir
Hakeme sana uyuz oluyorum mu ne demisti
Hakem de buna kasiniyorsun dediginde
Evet ulan kasiniyor demis sahadan atilmisti
Sonra uyuz raporu goturup beraat etmisti

Konuyu baglayalim
O doktoru bulalim butun takima uyuz raporu versin
Fbye uyuz oluyorlar sari gorunce tahrik oluyorlar
Kasintidan hareket edemezler
2 gun istirahat

Çevrimdışı Factatum

Sakatlık belgenirse, federasyon esame listesi haricinde ilave değişiklik hakkı verecek.

O değil de bu baskı Beşiktaş'ı terbiye etmek, Türk futbolunu da dizayn etmektir.

Dahası seçim öncesinde bir camiayı öfkelendirmenin kime faydası var? Biz duruşumuzdan, Fenerbahçe sonuçtan memnun. 

Çevrimdışı f_madida

Fb cephesinden

aykut tedbiri elden birakmamaliyiz dedi ya gecen gun.

Bir de bizi yumusatmaya calisiyorlar demis,  dogustan yumusaksiniz, biz ne yapalim ?

Çevrimdışı mylife1903

Lafın üstüne geldi valla abi
Ne diyolar
Iste algi budur
Boyle boyle yapiyor adamlar

Çevrimdışı mylife1903

Sakatlık belgenirse, federasyon esame listesi haricinde ilave değişiklik hakkı verecek.

O değil de bu baskı Beşiktaş'ı terbiye etmek, Türk futbolunu da dizayn etmektir.

Dahası seçim öncesinde bir camiayı öfkelendirmenin kime faydası var? Biz duruşumuzdan, Fenerbahçe sonuçtan memnun.
Bu alamanyada merkeli rahatsiz etmiyor mu acaba bayern sampiyonluklari
Gina gelmedi mi
Mesela bayern sehrinde yasayan turkler bayerni desteklesin diye 2 tane turk topcu alin dese kadincagiz ne guzel yani

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs 3 maçta max 5 puan alırsa
Basak 3 maçta max 5 puan alırsa
Fener 3 maçta max 7 puan alırsa

Biz 3 te 3 yaparsak şampiyonuz :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Kutay

Volkanda açıklama yapmış gelsinler bekliyoruz diye bu kadar maça çıkmamızı istediklerine göre vardır bir planları yine pislik yapacaklar anlaşılan şikeciler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Su gs maci icin son seyleri yazip kapatalim. Daha 3 mac 9 puan var ortada
Haftaya gsye caktiwrinda havaya gireriz

Simdi dun icin
Ben aslinda bir deplasman derbisi icin oynanan oyunu yeterli buldum. Atesli bi gs ile dolu ve umutlu tribunler onunde oynuyorsun. Bulunan pozisyonlar bence yeterliydi. Deplasman derbisinden cok pzosiyona giremezsin. Yarisahayi zor bela gectifimiz derbiler seyrettik son 15 senede
Baya baya net pzosiyonlar bulduk
Biraz takim hazir ve motive degildi biraz taktik yanlisti hakem de tuz biber oldu

Ftnin yalamalari baslar bu aksam efendim boyle
Mat etti soyle sahmat dedi falan
Oyle bisi yok
3-2 bile alabilirdik maci
Onumuzdeki maclara bakacagiz
Nirmal sonuclar alinirsa son haftaya kadar umudumuzu tasiyip hata bekleyecegiz
Fb gibi son hafta verirler belki sampiyonlugu

Çevrimdışı mylife1903

Gs 3 maçta max 5 puan alırsa
Basak 3 maçta max 5 puan alırsa
Fener 3 maçta max 7 puan alırsa

Biz 3 te 3 yaparsak şampiyonuz :bandit: :bandit:
Aynen, normal sartlar altinda
Gs 2 puan alir
Basak 4 puan alir
Fb 6 puan alir zaten

Buyu sinerji

Çevrimdışı f_madida

Su gs maci icin son seyleri yazip kapatalim. Daha 3 mac 9 puan var ortada
Haftaya gsye caktiwrinda havaya gireriz

Simdi dun icin
Ben aslinda bir deplasman derbisi icin oynanan oyunu yeterli buldum. Atesli bi gs ile dolu ve umutlu tribunler onunde oynuyorsun. Bulunan pozisyonlar bence yeterliydi. Deplasman derbisinden cok pzosiyona giremezsin. Yarisahayi zor bela gectifimiz derbiler seyrettik son 15 senede
Baya baya net pzosiyonlar bulduk
Biraz takim hazir ve motive degildi biraz taktik yanlisti hakem de tuz biber oldu

Ftnin yalamalari baslar bu aksam efendim boyle
Mat etti soyle sahmat dedi falan
Oyle bisi yok
3-2 bile alabilirdik maci
Onumuzdeki maclara bakacagiz
Nirmal sonuclar alinirsa son haftaya kadar umudumuzu tasiyip hata bekleyecegiz
Fb gibi son hafta verirler belki sampiyonlugu

Demba son hafta caksa bunlara  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Ömer Kaan

Aynen, normal sartlar altinda
Gs 2 puan alir
Basak 4 puan alir
Fb 6 puan alir zaten

Buyu sinerji
Olur da akhisar bunlara çelme takarsa, son hafta geçme şansımız olur. Ha ben inanmıyorum geçeceğimize ama ciddiyeti bırakmadan 9 puan almalıyız. Bu takım her sene 70 puan barajını aşmalı, kaçıncı oluruz bilmem ama genelde 70+ puan ilk ikiden çıkarmaz.

Çevrimdışı Kutay

Şu ana kadar hep fb'nin son maçta şampiyonluk kaybettiğini gördük bir sefer de gs'nin göreceğiz inşallah gs akhisarı ve yeni malatyayı yener ama son maç göztepe yenilir ve şampiyon olamaz bence inşallah bu senaryo gerçekleşir. terimi tekme tokat kovarlar ardından uefa'nın vereceği cezayla tamamen çöküşe geçerler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Negredo sezonu kapatmis bu gidisle gelecek sezonu da kapatir
Besiktasin rvosu olur
Fbliler de bizim romantikler gibi ondirek kosusu falan sayiyordu, sumkurme sayiyordu
7 golle sezonu kapatti adam
8 gollu cenki de gecemedi
31 macta sans bulmus ligde

Turkiye kupasinda manisa gibi garibana golleri siralarken iyiydi tabi
Simdi anlasilmistir herhalde neden hic toplama degil sadece lig istatistiklerine baktigim

Guiza bile atardi o golu, gomez demba falan demiyom cenk hem penalti hem gol hem kirmizi kart alirdi bea

Avarel isminde de futbolcu almasinlar daha

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Negredo sezonu kapatmis bu gidisle gelecek sezonu da kapatir
Besiktasin rvosu olur
Fbliler de bizim romantikler gibi ondirek kosusu falan sayiyordu, sumkurme sayiyordu
7 golle sezonu kapatti adam
8 gollu cenki de gecemedi
31 macta sans bulmus ligde

Turkiye kupasinda manisa gibi garibana golleri siralarken iyiydi tabi
Simdi anlasilmistir herhalde neden hic toplama degil sadece lig istatistiklerine baktigim

Guiza bile atardi o golu, gomez demba falan demiyom cenk hem penalti hem gol hem kirmizi kart alirdi bea

Avarel isminde de futbolcu almasinlar daha
Adamın kupada Manisa'ya attığı 4 golün bize ne faydası oldu? Sırf haklı çıkmak için Cenk'i durmaksızın gömüp Negredo'yu tepeler çıkardılar. Cenk de o kadar kötü oynuyor ki ilk 11 başladığı 7 maçta 5 gol atmış düşmeme hesapları yapan yeni takımını Avrupa Ligine katılmanın kıyısına getirmiş. Bu Negredo kaç gol atmıştı düşen Middlesbrough'da ? 9 gol mü neydi sanırım koskoca sezonda. Şimdi Middlesbrough çok az pozisyona giriyor şeklinde savunmalar çıkacak. Cenk'in 7 maçta 5 gol attığı takım da 20 takımlı Premier Liginde en az pozisyona giren 2. takım. Ama yok Negredo daha iyiymiş ; Talisca'yı pozisyona sokuyormuş. Talisca geçen kendisi itiraf etti ligin ilk yarısında fizik olarak yetersiz olduğunu. Haklı çıkmak adına Cenk'e durmaksızın saldırılsın, günah keçisi ilan edilsin. Bu Cenk ne kötülük yaptıysa artık.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas ozeti izlerim 5 sefer
Duzgun ozet koymuslar fena degil

Bu negredonun kacirdigi gol varya
Maryo gomeze gelse
200 sefer vursa ordan 200 kere gol olur

Maryo gomezi gectim bizim ligden ilk aklima gelen takim karabukspor olsa onlarin santraforu vardi yatabare mi ne
100 sefer gelse 90 tane gol atar
Selezneve gelse 100kere 99 tane gol atar bir tanesinde de penalti kirmizi kart aldirir

Ya arkadas
Su pzoisyonda penalti ve musleraya kirmizi ciktigini bi dusunun, firatboy vermezdi tabide dusunun yani

Sahteqar Osmanlı torunu janum evladum ordan 100 vurusta 100 gol atar

Çevrimdışı mehmetthedum

Pektemek bile atardı muhtemelen..

Yine bir gelenek haklı çıktı ; ispanyol forvet Türkiye ligine fos gelir. (Ek olarak; organize grup videosu olan zevkü sefa yaşamayı seven forvetler de bize yaramaz , bknz yula, bknz wagner)

Akın torres morres, aman ha.

Dip not :  burak alınmasın diye şenol hocaya ben de dahil veryansın ettik. Hoca ne kadar haklıdıysa, biz de haklıydık. O yüzden fazla da şeetmemek lazım. Hocanın söylediği adam alınsaydı atardı, biz aldırmadık. Skor bu

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ümit

Merhaba arkadaslar, stad insaatinin yarilanmasindan beri forumu takip eden biriyim, yaklasik 1 yildir da uyeyim,ama daha cok okuyucu olarak takip ediyorum sizleri. Her biriniz saygiyla selamlıyorum :) sampiyonluk büyük olasilikla kaybedildi, saglik olsun. Bundan daha onemlisi besiktasin gecirdigi bu dönüşümü sekteye ugratmamaktir. Kesinlikle fikret orman oncesi doneme donulmemelidir. Basta fikret orman olmak üzere tum yonetime ve senol hocaya destek olunmalidir. Yapilan baski yenilir yutulur turde bi baski degil arkadaslar. "Beyefendi "nin istegine karsi ge liyoruz ve birlik olmaya ihtiyacimiz var. Yonetimi eleştirirken hem mevcut siyasi iklimi , hem de yonetime geldiğinden beri gerçekleştirdiği icraatleri göZardı etmeyelim. once fikret baskan, Sonra senol hoca benim siralamam. Eger biz bu stadi yapamasaydik, kusura bakmayin ama bu basarilarin hicbiri olmazdi. Bizim bi incimiz var,bunu izmirde yasayan biri olarak soyluyorum. Bunu yapanin kredisi benim icin neredeyse bitmezdir. Neyse cok uzattim, son uc maci da alalim,olabilecek en yuksek siralamada bitirelim. Ozellikle istanbuldaki arkadaslr geregini yapacaklardir gerci ama onlara buyuk is dusuyor, iki evsahibi oldugumiz macta,sampiyonluk maci gibiymiscesine destek vermeliler. Ozellikle su feneri gecmeliyiz. Ayrica akp karsiti bi insan olarak basaksehirin şampiyon olmasini diliyorum. Gslilerin winner muhabbetini cekemem. Saygilar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo lider vasıflı stoperdi Pepe de o yok Pepe  saha içinde yönetmiyor daha doğrusu yönetemiyor Bakınız Marcelo Lyon a gittikten bilmem kaç maç sonra.kaptanlık pazubandını taktı neden demekki bi Lider vasfı görülmüş adamda ki takmışlar Marcelo oyun içinde takımı çok iyi yönetiyor keşke onu satmasaydık forvetsiz devam etsek daha iyiydi Talisca yine oynardı forvette
Seneye Pepe ye güvenerek lige başlamak büyük risk teşkil ediyor.
Ben geçen sene bunu çok dile getirdim çok sorumluluk alıyor ve her olayda bizim futbolcuları korumak için en önde koşuyordu

Marcelo da liderlik vasfı kesinlikle vardı ve kaptanlık verilmeli diyen ilk kişi de bendim

Çok yazık oldu Lyon da tapıyorlar adama..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Merhaba arkadaslar, stad insaatinin yarilanmasindan beri forumu takip eden biriyim, yaklasik 1 yildir da uyeyim,ama daha cok okuyucu olarak takip ediyorum sizleri. Her biriniz saygiyla selamlıyorum :) sampiyonluk büyük olasilikla kaybedildi, saglik olsun. Bundan daha onemlisi besiktasin gecirdigi bu dönüşümü sekteye ugratmamaktir. Kesinlikle fikret orman oncesi doneme donulmemelidir. Basta fikret orman olmak üzere tum yonetime ve senol hocaya destek olunmalidir. Yapilan baski yenilir yutulur turde bi baski degil arkadaslar. "Beyefendi "nin istegine karsi ge liyoruz ve birlik olmaya ihtiyacimiz var. Yonetimi eleştirirken hem mevcut siyasi iklimi , hem de yonetime geldiğinden beri gerçekleştirdiği icraatleri göZardı etmeyelim. once fikret baskan, Sonra senol hoca benim siralamam. Eger biz bu stadi yapamasaydik, kusura bakmayin ama bu basarilarin hicbiri olmazdi. Bizim bi incimiz var,bunu izmirde yasayan biri olarak soyluyorum. Bunu yapanin kredisi benim icin neredeyse bitmezdir. Neyse cok uzattim, son uc maci da alalim,olabilecek en yuksek siralamada bitirelim. Ozellikle istanbuldaki arkadaslr geregini yapacaklardir gerci ama onlara buyuk is dusuyor, iki evsahibi oldugumiz macta,sampiyonluk maci gibiymiscesine destek vermeliler. Ozellikle su feneri gecmeliyiz. Ayrica akp karsiti bi insan olarak basaksehirin şampiyon olmasini diliyorum. Gslilerin winner muhabbetini cekemem. Saygilar.
Dogru, zaten ben mesela baskani elestiriyorum ama daha ziyade zayif yonetim kurmasindan dolayi.
Istifa edip bu yonetimi dagitmalidir baskan. Bir suru gereksiz her ise burnunu sokan insan var.
senol gunesi de iyice motive etmeki fikret orman seneye silindir gibi ezmeliyiz bunlari

Çevrimdışı mylife1903

Ben geçen sene bunu çok dile getirdim çok sorumluluk alıyor ve her olayda bizim futbolcuları korumak için en önde koşuyordu

Marcelo da liderlik vasfı kesinlikle vardı ve kaptanlık verilmeli diyen ilk kişi de bendim

Çok yazık oldu Lyon da tapıyorlar adama..
7.5 iyi para
O para olmasa
Negredoyu lensi falan izleyemeyecektik

Etiketler: