Merhaba arkadaslar, stad insaatinin yarilanmasindan beri forumu takip eden biriyim, yaklasik 1 yildir da uyeyim,ama daha cok okuyucu olarak takip ediyorum sizleri. Her biriniz saygiyla selamlıyorum

sampiyonluk büyük olasilikla kaybedildi, saglik olsun. Bundan daha onemlisi besiktasin gecirdigi bu dönüşümü sekteye ugratmamaktir. Kesinlikle fikret orman oncesi doneme donulmemelidir. Basta fikret orman olmak üzere tum yonetime ve senol hocaya destek olunmalidir. Yapilan baski yenilir yutulur turde bi baski degil arkadaslar. "Beyefendi "nin istegine karsi ge liyoruz ve birlik olmaya ihtiyacimiz var. Yonetimi eleştirirken hem mevcut siyasi iklimi , hem de yonetime geldiğinden beri gerçekleştirdiği icraatleri göZardı etmeyelim. once fikret baskan, Sonra senol hoca benim siralamam. Eger biz bu stadi yapamasaydik, kusura bakmayin ama bu basarilarin hicbiri olmazdi. Bizim bi incimiz var,bunu izmirde yasayan biri olarak soyluyorum. Bunu yapanin kredisi benim icin neredeyse bitmezdir. Neyse cok uzattim, son uc maci da alalim,olabilecek en yuksek siralamada bitirelim. Ozellikle istanbuldaki arkadaslr geregini yapacaklardir gerci ama onlara buyuk is dusuyor, iki evsahibi oldugumiz macta,sampiyonluk maci gibiymiscesine destek vermeliler. Ozellikle su feneri gecmeliyiz. Ayrica akp karsiti bi insan olarak basaksehirin şampiyon olmasini diliyorum. Gslilerin winner muhabbetini cekemem. Saygilar.