Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802162 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Eğer ilahi adalet varsa biz şampiyon olmalıyız. İçimden geçen kuvvetli bir his bu

Abi gs 1 mağlubiyet 1 beraberlik başak 1 mağlubiyet 1 beraberlik fener 1 mağlubiyet almalı. Ha olması imkansız mı değil ama ancak mucize üstü biseyler lazım ben ikincilikte hatta gs ceza alacaksa üçüncülükle bile çok sevinirim açıkçası.

Çevrimdışı mylife1903

Eğer ilahi adalet varsa biz şampiyon olmalıyız. İçimden geçen kuvvetli bir his bu
Unut abi unut yok oyle bi adalet turk futbolunda

Çevrimdışı mylife1903

Abi gs 1 mağlubiyet 1 beraberlik başak 1 mağlubiyet 1 beraberlik fener 1 mağlubiyet almalı. Ha olması imkansız mı değil ama ancak mucize üstü biseyler lazım ben ikincilikte hatta gs ceza alacaksa üçüncülükle bile çok sevinirim açıkçası.
Haftaya netlesir

Çevrimiçi tolga1903

Haftaya netlesir

Hayat enerjim kalmadı gibi hissediyorum abi ya ne bağımlıymışız şu takıma alıştırdı bide adiler 3 yıldır başarıya kaldık sap gibi valla.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hesabın yanlış gs ve başak iki beraberlik alsa fb bir beraberlik alsa yine yetiyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Unut abi unut yok oyle bi adalet turk futbolunda
Biz ilklerin takımıyız.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Biz ilklerin takımıyız.
Deplasman derbisi icin kotu bile oynarken zorunlu degisiklikler yapmislen yeterli pzosiyona girildi. Napacaktik deplasmanda derbi macta 30 tane pzosiyona mi girecekti ustelik 10 kisi kalmissin.

Beraberlik icin ywtwrliydi bu oyun. Firat itnesi izin vermedi ve yardimcisi

Kazanmak icin de santrforun olcak futbolcuya benzeyen.

Gomis ile negredoyu yer degistirelim bak mac noluyor

Arkadas dedik kendimi silkeleyecem sinirden
Sol ayakli santrafor olmaz ispanyolsa hic olmaz
35 gol atacakti alan aciyordu duvar oruyordu
Ayak bilekleri vucudun agirligini kaldirmiyir artik

Obur lens zaten komple facia
Takim 10 kisi azicik kos
Sahada malak malak etrafina bakiyor nereye kostgunu nerede durdugunu bilmiyor kafasimi dumanidir nedir

Bu ikisini hemen gondereceksin bugun
Takimi mahvettiler
Sonra bunlari alani, izleyeni, begenenleri de temizleyeceksin

Larin oynasin tore oynasin love oynasin bunlardan kotu olmaz

Çevrimiçi tolga1903

Hesabın yanlış gs ve başak iki beraberlik alsa fb bir beraberlik alsa yine yetiyor

Doğru abi abartmış biraz ama bu da mucize tabi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca'nın her maç etkili olması için arkasındakilerin sağlam hamal olması lazım ve Talisca'nın maç standartının olması lazım. Yeri geldi attı, takımı bu noktaya kadar neredeyse kendi getirdi ama seneye bu şekil bir düzen olmaz. Olursa yine aynı şeyleri yaşarız.
Taliscayı talisca yapan Kale Aboubakar idi Talisca yı duvar gibi sağlamlaştıran adam Aboubakar idi oda gidince talisca tek başına kaldı ve tüm yük Taliscaya bindi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yazık oldu işin özü yanlış planlama yanlış idare yanlış oyuncular hepsini geçtim bitik gs şampiyon oluyor hamzadan sonra terimede kiyagimizi yaptık. adamlar hocayi gönderdi başkanı gönderdi ona rağmen devre arası aldıkları bir adam nagatomo ve sinan gümüş şampiyon yaptılar takımı bizde yedeklerden verim alamadığımız gibi devre arası yaptığımız love hamleside tutmadı.
İlk Cümle ile aylardır hemfikirim
Transfer tercihleri Hepsi yanlış Birilerine nispet olsun diye Lens i almak felan filan bu tarz kişisel hırslar kulübe zarar veriyor Burası beşiktaş kulübü kimsenin babasının yeri değil herkes kendi kişisel menfaatlerine göre pragmatist açıdan hareket ediyor yok öyle
Negredo Lens love yanlış transferler Pepe de bana göre beklentileri karşılayamadı Marcelo gibi olamadı

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Marcelo lider vasıflı stoperdi Pepe de o yok Pepe  saha içinde yönetmiyor daha doğrusu yönetemiyor Bakınız Marcelo Lyon a gittikten bilmem kaç maç sonra.kaptanlık pazubandını taktı neden demekki bi Lider vasfı görülmüş adamda ki takmışlar Marcelo oyun içinde takımı çok iyi yönetiyor keşke onu satmasaydık forvetsiz devam etsek daha iyiydi Talisca yine oynardı forvette
Seneye Pepe ye güvenerek lige başlamak büyük risk teşkil ediyor.

Çevrimdışı blackeagle35

Derbilerde ne olursa olsun eksilmeyeceksin bu malesef bizim alışkanlığımız haline geldi..Hakemdir falan bunu bir kenara bırakmak lazım, kırmızı görene cezayı ciddi bir şekilde vereceksin..Dün Tosic'in yaptığının,ilk fb maçında o anki atmosferde,her ne kadar ikinci sarı yanlış olsa da Quaresma'nın yaptığının hiçbir mantıklı açıklaması yok..Biliç döneminden beri bakın kaybettiğimiz derbilerin hemen hemen hepsinde eksik kalmışız..Bu maçlarda gerginlik bize hiç yaramıyor..Geçen sezon deplasmandaki fb maçı,önceki iki sezonki deplasman gs maçları hep sakindik ve istediğini alan taraftık..

Çevrimiçi tolga1903

Marcelo lider vasıflı stoperdi Pepe de o yok Pepe  saha içinde yönetmiyor daha doğrusu yönetemiyor Bakınız Marcelo Lyon a gittikten bilmem kaç maç sonra.kaptanlık pazubandını taktı neden demekki bi Lider vasfı görülmüş adamda ki takmışlar Marcelo oyun içinde takımı çok iyi yönetiyor keşke onu satmasaydık forvetsiz devam etsek daha iyiydi Talisca yine oynardı forvette

+ Dünya kupası gibi motivasyonu da kalmayacak. Ama stoper mevkisine kadar takımda revizyona gidilecek o kadar çok yer varki stopere bütçe ayırmayabilirler. Mitrovic gönderilmezse eldeki 4 stoperle yola devam etmeyi tercih edeceklerdir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aslında Sol bek oynayan adamı kalkıp stoperde oynatmak da doğru değil Şenol hoca Senelerdir Vida yı isteyip durdun Vida geldi hala stoperde sol bek olan tosic var üstelik dün hem penaltı yaptırıp hemde kırmızı gördü var bu adamın böyle gitgelleri biliyorsun saatli bomba bu adam hala onu oynatıyorsun neymiş Pepe tosic uyumuymuş yok öyle bi mantık uyummuş gördük uyumu 50 yıldır kardeşini görmeyen adam gibi gomise sarılıyor bukadar acemice hakaret edilmezki canım ayıptır yüzden uyum muş felan geçtiniz efendim bunları Tosic ten stoper olmaz tamam canını dişine takarak oynamasına bir Allahın kulu bişey demiyor ama yeter artık bomba bu adam nerde patlayacağı belli değil
Ah hoca ah saçlarımızı beyazlattın vallahi şu oyuncu terciblerinle

Çevrimdışı mylife1903

Pepe transferi aciklanabilir, anlayisla karsilanabilir bir hamle. Isimli oyuncu iyi stoper
Negredo lens vida transferlerinin aciklanabilirligi yok

Medel de ayrica cok da gerekli degildi. Santraforun yok vidali koysan nolacak

Çevrimiçi tolga1903

Bizim için en büyük soru işareti şl gelirlerinin kaybedildiği sezonda transfer için kaynak yaratabilecek potansiyel oyuncu satışı, tamam fpp kalktı ancak kulüp hala borçlu ve elden oyuncu çıkarmak elzem. Elimizdeki yüksek kontratlı oyuncuları nasıl ikna edeceğiz? Demba ba sosa marcelo cenk ersan bunlar çok iyi performanslar gösterip izleyen takımların kadrolarında görmek istediği isimler oldular. Fakat bu sene farklı, elimizden çıkarabileceğimiz oyuncuların hem maliyeti fazla hem performansı çok kötü hem de yaşlılar. Maalesef yönetimin işi yeni sponsorluk veya beklenmeyen oyuncumuza talih kuşu konması gibi durumlar yaşanmazsa çok zor bu yaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepe transferi aciklanabilir, anlayisla karsilanabilir bir hamle. Isimli oyuncu iyi stoper
Negredo lens vida transferlerinin aciklanabilirligi yok

Medel de ayrica cok da gerekli degildi. Santraforun yok vidali koysan nolacak
İsmini cismini kara kaşını gözünü napayim ben verdiği katkıya bakarım ben optisyenim Ray-Ban güneş gözlüğü nünde ismi var ama sadece ismi var millet o yüzden alıyor onun dışında diğer gözlüklerle hiçbir farkı yok cam aynı çerçeve aynı sadece markaya para veriyosun o yüzden ismi cismi beni ilgilendirmez ben verdiği katkıya bakarım Fb maçında gördüğü kırmızı dünkü futbolu marcelo yapmaz dı böyle şeyler

Çevrimdışı arena_t2000

Bence 2.yarı performansimiz diger sampiyon oldugumuz sezonlarla ayniydi.Yeterli puan alindi.Burada bir sorun yok.Ancak bu sezonki ilk yari performansiyla hic bir takim sampiyon olamaz.Kacan sampiyonlugun en buyuk nedeni ilk yari kaybettigimiz sacma puan kayiplariydi...Eger bu puan kayiplari olmasaydi orta sahasiz,10 numarasiz, forvetsiz sampiyon olurduk...tff si mhk si de arkadan bakardi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

hepimize geçmiş olsun... daha öncede yazmıştım sanırım burada... bu sene benim beklentilerimi kısmen karşıladı takım... hepsinin eline ayağına sağlık...

lig maalesef olmadı... yapacak bişey yok...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sanırım şampiyon olacağımızı benden başka düşünen yok. Neyse buraya not düşeyim
Abi ben üniversitedeyken GS son 3 veya 4 maçını kaybetmişti biz de şampiyon olmuştuk. Ama şimdi 3 rakip var önde. Tabi şöyle bir durum da var ki bu sarıların Avrupa macerası daha netleşmedi. Herkes GS'ye bakıyor ama FB'nin durumu da sakat. Öncelikle hoca ve takım son 3 maçı almak durumundalar. Yarın neye gebe bilemeyiz. Sonradan kahrolmamak için son 3 maç kesinlikle alınmalı.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı arena_t2000

Ilk Yarı(17 hafta)  1.IBFK:36 puan 2.GS:35 puan 3.FB:33 puan 4.BJK:30 puan.   Ikinci Yarı(14 hafta)   1.GS:66 puan (+31 puan)  2.IBFK:65 puan (+29 puan)  3.FB:63 puan (+30 puan) 4.BJK:62 puan (+32 puan)   Gördüğünüz gibi ilk yari sampiyon takim olmak icin gerekli puani toplayamamisiz.En az bi + 6 - 8 puan arasi almaliydik.Kacan sampiyonlugun ozeti..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ligin ikinci yarısı 14 maçın 10u kazanılmış 32 puan yapılmış yeterlidir son 3 maçta da 9 puan çıkarılırsa 41 eder ve şampiyonluk performansıdır AMA ilk devre 30da kalırsan treni kaçırırsın, bakmayın lig çok daha evvel biterdi de rakipler ilk devre çok puan bıraktı bu da bizi yarışta tuttu. herşeye rağmen şampiyon olabilirdik ama bu seferde yönetim devreye girdi ve gerekeni yapmadılar bursa ve konya maçları kayıpsız geçilebilirdi özelikle konyada fahiş hakem hataları olduğunda dahi gık çıkarmadı bu yönetim...

fırat dün kıçından penaltı uydurdu avantaja bırakmışsın herif gol vuruşunu da yapmış yani bıraktığın avantajı kullanmış ondan sonra durdur penaltıyı ver yok öyle bir hakemlik. maç başı belhandayı atmamış fernado net elle kesmiş sarı vermemiş q7yi kontraya çıkarken indirmiş sarı vermemiş maç biterken sarı veriyor yersen sonra donk gözünün önünde kontraya koşarken talişkaya çelme takıyor net sarı pozisyon bitmeden talişka düşerken birde tekme savurdu bu da direkt kırmızı yanisi aynı pozisyonda herif hem sarı hem kırmızılık hareket çekiyor fıratoğlanın gözleri önünde şeref noksanı oyna dewam modunda orda da bunlardan cesaret alan itnelerde basıyor tekmeyi babel yerdeyken donkun salladığı tekme bile kart görmedi. şeref noksanı pırlanta gibi fıratoğlan bizi ince ince doğradı bu maçtan sonra bile bizimkilerden tek bir çık çıkmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Ligde içerde dışarda yendiğimiz takım sayısı 4. Ya varya şu 3 yıl içinde en kolay şampiyon olabileceğimiz seneydi bu sene insan kahroluyor düşündükçe. İçerde akhisarla trabzonu yensek şimdi gsnin önündeydik olaya bakar mısın? Kime ne denirki akhisarla trabzon ya. Biri penaltıyı atsa biri yanına pas verse şimdi neler konuşuyorduk.

Çevrimdışı kyiv

3 maçı da alalım. Her maç para bu maçları kazanamazsak nereden çıkaracağız Lensin parasını Negredonun parasını?

Çok iş yaptılar ya. Hemen ödeyelim paralarını. Üstün performans gösterselerdi hemen yıılk ücrete zam gündeme gelirdi. Şimdi indirim olacak mı? İkisi birlikte 10 golü bulamadılar daha.

Çevrimdışı ekrembaser

Şaka maka adamlar zorla maça çıkartacaklar takımı böyle bir baskı olamaz

Etiketler: