Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804534 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Medel stoper atiba tolgay yapar mı acaba hoca? Tosic baskı gördüğünde çok aksıyor bazen öyle yerlerde hatalar yapıyorki dönüşü olmaz bu maçta. Ama bir yandan da gomis tehdidine karşı tosic daha mantıklı geliyor zor durum ya hoca için.

Medel stoper olursa hava toplarindan basit fauller alirlar durduk yere, gerek yok bence. Tosic-Pepe onunde Atiba-Medel baski altinda topu cikartmak icin yeterli.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan oynamazsa Atiba sağbeke geçecekmiş sanırım

Bu durumda orta saha Medel - Tolgay olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Gökhan oynamazsa Atiba sağbeke geçecekmiş sanırım

Bu durumda orta saha Medel - Tolgay olur

Necip opsiyonunu tercih ederim, ayni anda iki mevkii birden etkileyecek yamalara karsiyim.

Bu yamalarin bir diger versiyonu Adriano'yu sagbeke cekip, Tosic'i solbeke koymak. Defansi Vida-Pepe yapmak olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fikstürde şöyle bir not var.
NOT: Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası sonucunda elenen takımın 32. Hafta müsabakası, yayın programı sebebiyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'ye alınacaktır.
Bein sports uygulamasında bizim mac c.tesi gunü 16 da gösteriyor.  Ama not böyleyse p.tesi gününe alınabilir bizim maç.

Çevrimiçi tolga1903

Medel stoper olursa hava toplarindan basit fauller alirlar durduk yere, gerek yok bence. Tosic-Pepe onunde Atiba-Medel baski altinda topu cikartmak icin yeterli.

O halde daha sert orta saha için tosic'in olası sakarlıklarını minimuma indirmemiz şart. Bunun için oyun kurulumunda pepe ağırlıklı uzun çıkabiliriz. Tek derdim çıkarken saçma sapan pas hatası yapmayalım ve gs olmadık yerde pozisyona girmesin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O halde daha sert orta saha için tosic'in olası sakarlıklarını minimuma indirmemiz şart. Bunun için oyun kurulumunda pepe ağırlıklı uzun çıkabiliriz. Tek derdim çıkarken saçma sapan pas hatası yapmayalım ve gs olmadık yerde pozisyona girmesin.
Golü yersek böyle yeriz zaten. Pas hatası sonucu yeriz

Çevrimdışı mylife1903

Medel stoper atiba tolgay yapar mı acaba hoca? Tosic baskı gördüğünde çok aksıyor bazen öyle yerlerde hatalar yapıyorki dönüşü olmaz bu maçta. Ama bir yandan da gomis tehdidine karşı tosic daha mantıklı geliyor zor durum ya hoca için.
Baski yapacak adamlar gomis belhanda falan yahu
Buyutmeye gerek yok
3 pas yaparsin yana birakir doner bunlar feguli dahil

Çevrimdışı mylife1903

gokhan baslasin maca, sakatlanirsa necip'i koyariz oraya, necip belki cok ileriye cikamaz ama defansif yonunu halleder kolay kolay bos birakmaz o tarafi. hemen takimi bozmayalim durduk yere.
Vida var maceraya girmeye gerek yok

Çevrimdışı özgür

Vida var maceraya girmeye gerek yok

vida bence de daha mantikli. Hem duran toplarda ve kornerlerde pepe tosic vida talisca ve negredo cok buyuk avantaj olur. Gs adam adama eslesemez alan savunmasi yapar. Vida ve talisca arkadan gelip vurmada! baya iyiler.

Çevrimdışı underworld

vida bence de daha mantikli. Hem duran toplarda ve kornerlerde pepe tosic vida talisca ve negredo cok buyuk avantaj olur. Gs adam adama eslesemez alan savunmasi yapar. Vida ve talisca arkadan gelip vurmada! baya iyiler.
Talisca   kafayla kornerden gol attı mı ?

Çevrimdışı balkan-kartal

Ve vida simdiye dek 60 macta sag bek oynamis toplamda 90 macta bek oynamisligi var transfermarkt a gore
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı balkan-kartal

1 veya 2 tane golu var

Çevrimdışı onurturan

@onurturan nerede yahu yaz dedim babelin golü war dedim yazmadı maçı kaybedersek sorumlusu @onurturan dır :bandit:
Abi Paris'te yim beş gündür eğitim amaçlı hep geriden okuyorum yetişemedim bi türlü size bugün dönüyorum nasipse ..
O totem en son patladıydı diye hatırlıyom ben oyüzden direk Osvaldonun Totemine mi yazılsak hep beraber :alala:

Çevrimdışı balkan-kartal

Çevrimdışı onurturan

Hangi maç?
Underworld taliscayı rahat bırakır mısın yarın maçı alacaklardan biri..

Bu arada yarın Negredoya da iyi bakın iddiamın arkasındayım necmi abbi vahiy mi geldi ddemişti ..
Negredo yarın süper işlere imza atacak.

Çevrimdışı Librarius

Babıl ve talisca 2 yılda gs, fb, bşk maçlarında sadece 1 er golleri var.
(talisca nınki de bruma kk)

Sanırım dün Gürkan Kubilay denen hokkabazın veri diye yutturmaya kalktığı safsatalara rast gelmişsin. Öyle sinsi hazırlarmış ki verileri, art niyetli bir çakal olduğu anlaşılıyor.

Çakallıklarından bir kaç örnek.

1. Talisca bu sezon 2 derbide oynayamadı. GS maçında hoca tercih etmedi, FB derbisinde de Alper Ulusoy izin vermedi. Herif sanki bu maçlarda da oynamış gibi “ya bakın Talisca Talisca diyoruz ama önemli maçlarda yok” diyerek algı kastı. 

2. GS ve Beşiktaş’ın ilk 5 te bulunan takımlardan aldığı puanları veriyor güya.  Beşiktaş’ın TS derbisinden aldığı 3 puanı eklememiş, böyle olunca verilerden sonra yine “bakın Beşiktaş büyük maçlarda iyi oynuyor GS iyi onamıyor diyoruz ama gerçek öyle değil” dedi.

3. Çakal herif “bakın şimdi size çok çarpıcı bir gerçeği göstereceğim” diyerek şu sinsi veriyi kullandı: yok efendim o çok övülen Talisca’nın şutları varya, Tali’nin kaleyi bulan şut oranı Gomis’ten çok daha azmış. Buradaki çakallığa dikkat. Allah’tan programdaki GS’li Ilgaz Çınar “ama şunuda hesaba katmak lazım, Gomis zaten hep cezasahasında buluşuyor topla ve kaleyi isabet ettirme oranının yüksek olması şaşırtıcı değil” deyince, ahlaksız çakal hemen “ ya ya, bak bu çok önemli bir ayrıntı” deyip çakallığını masumlaştırma çabasına girdi. Lan çakal ortasaha oynayan adamla forveti böyle karşılaştırmak nerden çıktı. Senin analiz yeteneğini eşekler sevsin.

4. Geçen sene de Beşiktaş’a çok penaltı veriliyor iftirasını güya yine objektif verileriyle işlemeye çalışılmıştı. Herif “penaltısız gol karallığı” diye bir analiz sunmuştu, bu analizde bile yalana başvurmuş, Cenk’in penaltısız attığı gol oranını 2 veya 3 gol daha eksik gösterip, atılan penaltı sayılarını yüksek göstermişti. Sosyal medyadan tepki gelince “bir hata olmuş, kusura bakmayın” mealinde bir açıklama yapmıştı.

Şimdi Beşiktaş aleyhine bu kadar hatalı analizler yapması tesadüf mü?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kyiv

Sanırım dün Gürkan Kubilay denen hokkabazın veri diye yutturmaya kalktığı safsatalara rast gelmişsin. Öyle sinsi hazırlarmış ki verileri, art niyetli bir çakal olduğu anlaşılıyor.

Çakallıklarından bir kaç örnek.

1. Talisca bu sezon 2 derbide oynayamadı. GS maçında hoca tercih etmedi, FB derbisinde de Alper Ulusoy izin vermedi. Herif sanki bu maçlarda da oynamış gibi “ya bakın Talisca Talisca diyoruz ama önemli maçlarda yok” diyerek algı kastı. 

2. GS ve Beşiktaş’ın ilk 5 te bulunan takımlardan aldığı puanları veriyor güya.  Beşiktaş’ın TS derbisinden aldığı 3 puanı eklememiş, böyle olunca verilerden sonra yine “bakın Beşiktaş büyük maçlarda iyi oynuyor GS iyi onamıyor diyoruz ama gerçek öyle değil” dedi.

3. Çakal herif “bakın şimdi size çok çarpıcı bir gerçeği göstereceğim” diyerek şu sinsi veriyi kullandı: yok efendim o çok övülen Talisca’nın şutları varya, Tali’nin kaleyi bulan şut oranı Gomis’ten çok daha azmış. Buradaki çakallığa dikkat. Allah’tan programdaki GS’li Ilgaz Çınar “ama şunuda hesaba katmak lazım, Gomis zaten hep cezasahasında buluşuyor topla ve kaleyi isabet ettirme oranının yüksek olması şaşırtıcı değil” deyince, ahlaksız çakal hemen “ ya ya, bak bu çok önemli bir ayrıntı” deyip çakallığını masumlaştırma çabasına girdi. Lan çakal ortasaha oynayan adamla forveti böyle karşılaştırmak nerden çıktı. Senin analiz yeteneğini eşekler sevsin.

4. Geçen sene de Beşiktaş’a çok penaltı veriliyor iftirasını güya yine objektif verileriyle işlemeye çalışılmıştı. Herif “penaltısız gol karallığı” diye bir analiz sunmuştu, bu analizde bile yalana başvurmuş, Cenk’in penaltısız attığı gol oranını 2 veya 3 gol daha eksik gösterip, atılan penaltı sayılarını yüksek göstermişti. Sosyal medyadan tepki gelince “bir hata olmuş, kusura bakmayın” mealinde bir açıklama yapmıştı.

Şimdi Beşiktaş aleyhine bu kadar hatalı analizler yapması tesadüf mü?

Programı izlemedim genelde olumsuzluklara algı yapmaya çalışmış anladığım kadarıyla. Peki ya Negredo? Negredo bütün sezonun genelinde bence hiçte yeterli değil ama derbilere bakınca gol ve asist döktürmüş.Bundan bahsetti mi?

Çevrimdışı underworld

kasimpasa ya karsi ilk gol
Yani kornerde pek etkili diyemeyiz.
Genelde arkadan süpriz bindirmeyle yazıyor

Çevrimdışı underworld

Underworld taliscayı rahat bırakır mısın yarın maçı alacaklardan biri..

Bu arada yarın Negredoya da iyi bakın iddiamın arkasındayım necmi abbi vahiy mi geldi ddemişti ..
Negredo yarın süper işlere imza atacak.
Aylar öncesinden dedik şimdi yan çizemeyiz

Çevrimdışı balkan-kartal

Yani kornerde pek etkili diyemeyiz.
Genelde arkadan süpriz bindirmeyle yazıyor
dogru ama kornerlerde ceza sahasinin icinde olmasi oguzhanin veye tolgayin orda olmasinda biraz daha iyi gibi

Çevrimdışı alimm

sağ bek gökhanın yokluğunda atiba bence en son seçenk olmalı hatta seçenk olmamalı... adri ortsahaya yanaşarak orada 1 fazla olmamızı sağlıyor eğer sağda vida oyarsa 3-3-2-2 gibi bi dizliş maç içerisinde gormemiz muhtemel....

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı oblomov

Arkadas bu kaya cilingiroglunun nasi anlatsam kufursuz
Baya baya buyuk deve kusu yumurtasi gibi de nerden geliyor bu yumurtanin kaynagi

Adam trtde
Catir catir dogrulari soyluyor, helal olsun herife kaya cilingiroglu yazilir kisa olarak kamasullah diye okunur

Hierimize tercuman olan budur. Diger korkak karaktersizlere kapak olsun
Bu adam neden tirsmiyir
Bu adami neden yahina cikartiyorlar
Helal olsun kaya, baban da iyiydi
Kaya cilingiroglu olsun basin sozcusu daha iyi konusur arkadas

Icimjn yaglari eridi trt spikeri korkudan donlarina doldurdu

Ahahaha kamera arkasında reji ve spiker kesinlikle altlarına bırakmışlar belli ki. Spiker rejiye bakıyor ha bire, "ne bok yiyecez?" diye.
Reji de başka çözüm bulamayınca spikeri falan kadrajdan çıkarıp, tek tabanca Çilingiroğlu yapıyor. O da verdikçe veriyor maşallah küsküyü...

Bu arada yarın tarihi bir maç olacak ve kupa maçının sonrasında, arkasındaki taraftar/kulüp desteğini gören Şenol hoca bu maçta şapkadan öküz bile çıkartır diye umuyorum. Ayrıca bu atmosferin oyuncular için de motive edici olacağını ve deplasman dezavantajını mininum yaşayacağımıza inanıyorum. Kırmızı kart, fahiş bireysel hata vb olmadan bi temiz... İnşallah.

Bu arada hala forma almayan, almayı düşünen varsa Vodafone Kararkartal indirimi de devam ediyor %20.
ASAP

Çevrimdışı kyiv

Şu ölüm kalım maçımızda artık Negredodan GOL ATMASINI bekliyorum. Hani şu 3 direk var ortasından geçince futbolun ana amacı olan şey. Onu o direklere en yakın oynayan kişiden başarmasını bekliyoruz. Zira artık bu taraftara da AYIP ediyor. Bu kadar destek bu kadar beceriksizliğe çok. Gerçekten sevildiğini bilsin şu önemli zor maçta bir zahmet GOL ile sahne alsın. 2. yarıda 11 haftada atılan 2 veya 3 gol gerçekten komik duruyor ve işte belki de sırf bu nedenlerden bile şampiyonluk şansımız Beşiktaşlı olmayanlar tarafından az görülüyor. Geçmişte bu takım 1 sezon iyi maçlar çıkarıp en önemli haftalarda ortadan kaybolanları da gördü bu sefer ummak istiyorum tersi olmasını hayal ediyorum 1 sezon ortalarda gözükmeyip kalan 6 haftada işi bitiren bir santrafor düşlüyorum.

Kalan 4 haftada iş yapmasını yani gol atmasını düşlemeye devam...

Çevrimdışı özgür

Hımm...Tamam ozaman fatih hoca da kornerlerde taliscayı boş bıkarın kornerden kafayla gol atmamış o der.

Etiketler: