@Necmi abi sen başka maçı izlemişin unutturmada bi ara 90 dk maçın tekrar linkini vereyim
dostum boş ver maçın görüntüsünü sen oziyi canlı gözle izleyeceksin sana garanti veriyorum
maçın 5. dakikasında küfür etmeye başlarsın. nasıl saklandığını koşamadığını gördüğünde sahaya insem ondan daha iyi
oynarım dersin canlı yayında siz topu takip ediyorsunuz oziye top geliyor veriyor yanındakine
gördüğünüz bu görmediğiniz çok müsait pozisyonda olup rahatça göndereceği birine sırf biraz uzak diye atamadığı
çünkü o topa vuracak gücü yok olmayınca en yakındakine veriyor verdiğinde normalde kendini boşa atması gerekir
nereye gitmesi gerektiğini görüyorsun ama gitmiyor gitse top kendisine verilecek oda hücum etmek zorunda kalacak tabi koşamayacak
topu kaptıracak tribünlerden homurtu yükselecek daha maçın başında tribün hoca çıkart şunu oyundan diyordu.
ben gs maçındada tribündeydim medelin girdikten sonra oyunu nasıl lehimize döndürdüğünü gördüm ondan önce top bizdeydi ama maş dengede gidiyordu pozisyonumuz yoktu doğru dürüst maçı ikinci yarı oynadığımız oyunla kazandık. gs maçında ceza sahasında bile topu nasıl ayağında gevelediğini seyret bence
bir pozisyonda kaleye atacağı topu bile vuramadı geveleyip kaybetti. adamda güç olmayınca oyun zekasıda işlemiyor
kafa ayaklara hükmedemiyor. bizim pozisyon kıtlığı çektiğimiz bütün maçlar ozinin sahada olduğu maçlardır.
3 ve+ kazandığımız maçlar ozi ya sahada yoktur yada sonradan girmiş veya erken çıkmışdır. bir tek 3 gol attığımız
gs maçı 90 dakika sahada kaldı. onuda zaten ikinci yarı medelin girmesiyle çevirdik.
70 dakika ve üstü oyunda kaldığı maçlarda korkunç pozisyon kısırlığı çekiyoruz ya puan kaybediyor yada sidik zoruyla bir farkla
falan kazanıyoruz.