Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada şimdi bu durumda meteye 1 yıl men cezası mı ne verilmesi gerekiyor sanırım öle bişeyler yazıyordu biryerde pekiii yusuf namoğlu  mhksı istifa için neyi bekliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu arada şimdi bu durumda meteye 1 yıl men cezası mı ne verilmesi gerekiyor sanırım öle bişeyler yazıyordu biryerde pekiii yusuf namoğlu  mhksı istifa için neyi bekliyor
Gs’yi şampiyon yapıp eder, 6 sonra geri seçilir.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Para tatlıdır kolay kolay vazgeçilmez ama Mete Kalkavan istifa etse ne olur acaba? Mete Kalkavanın kararını hiçe sayıyorsun daha önce Halis Muhlisin tükürük olayında raporunu hiçe sayıyorsun. Bu hakemler bu kadar mı paraya kalmışlar?Başka meslekleri yok mu bunların yani hakemliği bıraksalar aç mı kalacaklar?Biriniz de çıkıp dik durun ulan!

Çevrimdışı Factatum

Nereden bakılırsa bakılsın, yenir yutulur bir karar değil bu. Bugün sadece adaletsiz bir karar verilmiş olmadı.

Beşiktaş, -siyasi iradenin de katkısı olsa- Fenerbahçe karşısında %100 haklı olmasına rağmen hakkını alamadı.

Büyük takım gibi değil, adeta sıradan Anadolu takımı muamelesi gördü. Hem de basit bir entrikayla; 19. maddeden sevk edildiği kurulda 20. madde üzerinden alınan kararla. Tabirimi lütfen mazur görün. Bildiğin aptal yerine konduk. Olay mağduriyetin ötesinde.

Bu kararın etkisini de hafife almamak gerek. Bu büyük bir yanılgı olur.

Zira bundan sonra Fenerbahçe, haksız olmasına rağmen istediği sonucu alabilen güçte bir takım olduğu tescil edildi. Bundan sonra hakemlerin ve federasyonun, hatta basının sözkonusu Fenerbahçe olduğunda duraksayacağını ve Fenerbahçe'ye doğru meyil göstereceklerini tahmin etmek hiç zor değil. Fenerbahçe maçında hakemler artık Fenerbahçe aleyhine zor düdük çalabilirler.

Beşiktaş ise haklı olsa bile kolaylıkla feda edilebilen bir takım olacak. Hakemler ve diğer futbol öznelerinin kararlarını direkt olarak etkileyecek bu. Ezeli rekabette, rakipleri tarafından en zayıf ve ağzından lokması alınabilir bir takım olarak değerlendirilecek. Önümüzdeki yıllarda rakiplerimiz tarafından bu durum sürekli bize hatırlatılacak. 

Muhtemelen Şenol Güneş de bu kararın ardından, sezon sonunda futbol hayatını sona erdirecektir. Zira bu kararla birlikte, resmen yalancı ve düzenbaz yerine koyulmuş oldu. Zaten sıklıkla yorulduğunu beyan ediyordu. Gerçekleşmesi durumda, şu kararın Beşiktaş'ın gelecek sene yapılanmasını sekteye uğratabilecek bir gelişme olacağını söyleyebiliriz.

Bir diğer olumsuz etki futbolcular üzerinde olacak. Hakem hatalarından en olumsuz etkilenen takımken, şimdi masada haklı da olsalar kaybedebileceklerini bilecekler. Rakiplere iltimas, kendilerine zorluk çıkabileceği fikriyle maça çıkan futbolcunun, moral ve motivasyonun olumsuz etkilenmesi çok olası.

Kupayı kaybedebiliriz, ancak büyüklüğümüzü ve saygınlığımızı değil. Yönetimin takınacağı tutum, spor camiasında Beşiktaş'ın ezeli rekabetteki pozisyonu tescil edecektir. Beşiktaş bu maça çıkmayacağını ilan etmeli ve gerekçesini sosyal medyadan hem Türkçe, hem İngilizce, hem Almanca ifade etmelidir.

Bence; Beşiktaş üçüncü büyük müdür? üç büyükten biri midir? camia olarak bunu test edeceğiz.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 23:34:24 Factatum ]

Çevrimdışı murat

Para tatlıdır kolay kolay vazgeçilmez ama Mete Kalkavan istifa etse ne olur acaba? Mete Kalkavanın kararını hiçe sayıyorsun daha önce Halis Muhlisin tükürük olayında raporunu hiçe sayıyorsun. Bu hakemler bu kadar mı paraya kalmışlar?Başka meslekleri yok mu bunların yani hakemliği bıraksalar aç mı kalacaklar?Biriniz de çıkıp dik durun ulan!
senede 500-600 bin liraya daha bir dik duruyorlar

Çevrimdışı mellfred

Her neyse önümüze bakalım geçmişte yaşanmaz
çok çok çok ama çok önemli maçımız var
PaZar günü Cimbom’a koyacaz sesi taaaaa Kadıköy’den aksıyacak
İki film bir arada yapacaz
Önümüze bakalım
Biz Beşiktaşız ilk defa mı haksızlığa uğruyoruz
silktir edin artık maça odaklanalım

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Beyler bos verin, UEFA bunlari yaziyor. Euro 2024 falanmis, size olsa olsa Bedevi Cup 2024 olur derler artik. Yapacagimiz maca cikmamak, hukmen maglubiyet ve kupadan men almak. Olayi da UEFA'ya havale etmek. Sonra kendileri ugrassin dursun. Bizim GS macimiz var, o maci ne yapip edip kazanmaliyiz. Bu gereksiz, GS'nin tuvalet kagidi camiayla ugrasip da dikkatimizi dagitmaya degmez.

Çevrimdışı kyiv

Hani din ile yatıp din ile kalkanlar var ya KUL HAKKI YEMEK diye bir şey vardır dinde muhtemelen bilirsiniz.Kendimce inancımı içinde yaşayan mükemmel müslüman olmayan biri olarak ben işte o hakkımı helal etmiyorum hem vatandaş olarak hem de Beşiktaşlı olarak. Kim kul hakkı yerse, yedirirse, yenilmesine göz yumarsa ona hakkımı helal etmiyorum. Kim isterse üstüne alınabilir. Zaten kul hakkı yemeyenlerin üzerine alınmasına gerek yoktur.

Çevrimdışı Alper1903

Bugün verilen karar beni gerçekten çok üzdü. Umarım takımı maça çıkarmak gibi bir saçmalık yapmaz yönetim -siyasi baskıya rağmen- ve en azından dik duruşumuzu koruduk deriz.

Çevrimdışı mylife1903

Beyler bos verin, UEFA bunlari yaziyor. Euro 2024 falanmis, size olsa olsa Bedevi Cup 2024 olur derler artik. Yapacagimiz maca cikmamak, hukmen maglubiyet ve kupadan men almak. Olayi da UEFA'ya havale etmek. Sonra kendileri ugrassin dursun. Bizim GS macimiz var, o maci ne yapip edip kazanmaliyiz. Bu gereksiz, GS'nin tuvalet kagidi camiayla ugrasip da dikkatimizi dagitmaya degmez.
Uefa butun turk takimlarini men eder mi?
Ben olsam bu aksam ederdim valla ne yalan soyliyim

Çevrimdışı cursedofdragon

🗞 "Fenerbahçe - Beşiktaş İstanbul derbisinde teknik direktörün yaralanarak hastaneye kaldırıldığı maçı Futbol Federasyonu yeniden oynatma kararı aldı." (Sport BG - Russia)

Çevrimdışı autopsy

Uzun zamandır yazmıyorum ama okuyorum hep. Bugün yazılanları görünce birşeyler söylemek istedim.
Özellikle genç arkadaşları anlıyorum ve hak da veriyorum ama şunun anlaşılması lazım.
Melankoli ve romantizm aşk dışında hiçbir yerde hiçbir zaman bir işe yaramamıştır.
Bu maçla ilgili olarak bu kararların çıkmasının nedeni ne Aziz'in ve Şekip'in bağırması ne de sosyal medyadaki 3 tane ergenin baskısıdır.
Lobi denen şey arka planda işler. Önde görünenler kamuoyunun gazını almak için yapılır.
Aziz'in ve Şekip'in toplantı yaparken ki hedefi federasyonu etkilemek falan değil kendi kitlesini konsolide etmektir.
Aziz'in kendi camiasında bile durumu sallantıda ve osursan yıkılacak durumda. Sallayın onu.
Fikret Başkan çıkıp bağırsaydı da sonuç değişmezdi, mhk-tff falan da ayağını denk falan almazdı boşa hayal kurmayın .
Siyaset bugün bizi ezdi ve yönetim şu an takımı gerginlikten uzak tutmaya çalışıyor çünkü çok önemli bir maçımız var.
İstenen hataya düşmeyin ve sadece gs maçına odaklanın. Takımın ve hocanın bize ihtiyacı var.
Ve sakın ola ki duygusallıkla hareket edip eleştiriyi yıkıcı boyuta getirmeyin.
Bu yönetim ve Şenol Güneş gittiği an 2004 sonrası geri döner.
Aklınızı kullanın noolursunuz . Duygularımızı GS'ye yasladıktan sonra yeterince tatmin edeceğiz.
İyi geceler herkese.

Çevrimdışı mylife1903

🗞 "Fenerbahçe - Beşiktaş İstanbul derbisinde teknik direktörün yaralanarak hastaneye kaldırıldığı maçı Futbol Federasyonu yeniden oynatma kararı aldı." (Sport BG - Russia)

Rusca degil bu yahu

Çevrimdışı Factatum

Maç başlığına yazdım. Burada da paylaşmak istedim.

Şu gerçeği kabul etmek lazım ki; Şenol Güneş'in aklı TFF'nin aldığı kararda olacaktır. Bu da Galatasaray maçın gidişatını etkileyecektir.

Bir de Fatih Terim'in bu zafiyeti kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım. Çok enteresan şeyler yaşanabilir bu maçta.

Hem Trabzonspor'da, hem bizde TFF tarafından büyük haksızlığa uğradı. Üstelik dolaylı olarak, yalancı ve düzenbaz yerine konmuş oldu. Çelik gibi sinirleriniz olsa, üç günde normalleşemezsiniz. Kaldı ki; Şenol Güneş'in çelik gibi sinirleri olmadığını iyi biliyoruz.   

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rusca degil bu yahu
aynen abi her kiril alfabesiyle yazılanı rusça olarak yedirmeye çalışıyorlar.Orda topsport.bg yazıyo hadi dili anlamıyosunuz sondaki bg yazısını da mı anlamıyosunuz  :lol: Bulgarca bu.

Çevrimdışı İhsan

Yaziyi birak abi
Telefonla ulas

Bu Filmi mutlaka izleyin: 'Top Secret'
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Kararı öğrendiğim an başlardaki ''organizasyon için ayağına kurşun sıkarlar'' sözünün hala arkasındayım.
Bu Kuralları olan bir oyun ve arabuluculuk yapılamaz.

Maça çıkmamıza kadar baskı vardır, muhtemelen iş buraya geldi ise noktalanır da. Başkan'ın kararını da merakla bekliyorum
Ama İstifasını istemiyorum. Hem siyasi etki var diyeceğiz hem de Başkan istifa etsin isteyeceğiz. Bu klüp içinde hala değişmeyen
şeyler var bunun başında en önemli konu birlikte durabilmek iken biz ilk fırsatda ''Great'' Orman'ın gücünü aşabildiğini bildiğimiz
bir konuda bu tutumu sergileyeceğiz öyle mi ?

Senede sadece iki kez giydiğimiz yine siyah konçu çekip, sahaya çıkmak ve o maçı kazanmak isterdim ama çıkmamamız gerekiyor.
Bütün oyun hızımı 90 dakikaya yayarak kesmek istediler ya, şimdi o birileri 10 kişi bunlar yine sakat diye düşünüyorlar emin olalım bundan.
Sıradaki gerginlik oynanırsa sahada mı olacak ? Resmen tribünü su ile organize etmişler kafamızı oyuna kaldıramadık. Şu maç oynanıyor diye
sevinmiyorlar. Onların dertleri sadece bizden nefret etmeleri. Bizim başımıza bir şey gelsin mutlu olurlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sabahtan beri deli gibi sinirliyim ama gerek burdaki abilerimizin kardeşlerimizin söyledikleri gibi gerekse mantıkla düşününce yapmamız gereken şunlar;

-biz taraftarlar olarak tepkimize heryerden arttırarak devam ettirmeliyiz
-yönetim bu saaten ses çıkarsa değişmez bu bizi kaosa sürükler artık
-gs maçında odaklanmalıyız sadece bizim psikolojikman etkileneceğimiz düşünüyordu ama gsyede bi anda makatta birşey patladı artık onlarda ligi onlara mı verdiler diye gerginleştiler pepenin cezasıda öyle.eşitlendik biz daha da sakinleşip durumu düzeltmeliyiz.
-biz bu olanlar için hesap sormak istemiyor muyuz, en büyük rakibimiz diyip fbyi gösterip fbnin bir taraflarını yaladılar şu günlerde onları yenersek sizi sahada yeneriz kendi işine bak diyip bir nevi hıncımızı da oluruz bu gslilerden.

özet:Bu 4 gün için içimize atıcaz herşeyi.Takımı odaklamamız lazım bizim de öyle gidelim sinirlerimizi boks torbasından mı nerden çıkartıyorsak çıkartalım ama takıma yansıtmayalım.Pazar günü yıkılmayan güçlü bir Beşiktaş görürlerse ve şampiyon olursak taş gibi yıkılmayan bir takım görüp fbliside gsliside tffside üst makamlarda herkese gücümüzü gösteririz.
Zeki ve güçlü insanlar gelen rüzgardan korkup düşmezler tam tersi önce o rüzgarla başa çıkar ve sonra kendi yararına kullanır.Bizde yıkılmayalım bu rüzgarı kendi lehimize kullanalım.

Çevrimdışı savaş altay

Maç başlığına yazdım. Burada da paylaşmak istedim.

Şu gerçeği kabul etmek lazım ki; Şenol Güneş'in aklı TFF'nin aldığı kararda olacaktır. Bu da Galatasaray maçın gidişatını etkileyecektir.

Şenol hoca'nın kafasındakini yine sadece kendi bilir. Gerçek dediğin şey gerçek değil.
Kimse b*ktan bir medeniyet ile yaşananları hatırlamak istemez. Kaldı ki deneyimli bir teknik adam.
Pepe de sahada olacağına göre daha güçlü bir Beşiktaş sahada olacak. Sezon başından beri istikrarlı
biçimde Şampiyon beklerimi birlikte oynatamamışım. Bu maç sahadalar + dinlenmiş Atiba olacak.
Hem de en işe yarar orta saha düzeninde oynayacağız muhtemelen ve lütfen. Atiba- Medel.
Hafta sonu panik yapması gereken ve bu günden yapıyor olan yine onlar. + saha olayları bu kadar
işin üstüne onları mum gibi yapacak. ŞL seviyesinde oynayacakları ikinci karşılaşmaları. Teknik adam
etkisi formamızı görene kadar. Herşey sahada yaşanacak. Tudor'dan farklı ne yapabilir ? Biz zaten
en etkin ve elit hucum takımlarına karşı oynadık. Necip bile etkilenmiyor o stadda. Deplasman değil orası.
Deplasmanlarımız ters hakemlerin bulunduğu yerler. Yine o gecenin en kilit (pardon güntekin anathar dio)
anahtarı dürüst bir hakem olacak. Mariano uçak, Nagamoto ( her ne haltsa) fişek  :lol:
gs setteyken Donk 1 kere biçer 2 kere biçer sonra ? Sağ bölgemizden 3 top ile kaleye giriyoruz şu sıralar  :bandit:

Çevrimdışı Factatum

Şenol hoca'nın kafasındakini yine sadece kendi bilir. Gerçek dediğin şey gerçek değil.

Malatya maçı sonrasında Hoca, sadece olaylı Fenerbahçe maçını konuştu. Fenerbahçelilerin çirkin iddialarına karşı öfkeliydi ve bunu hiç  saklamadı.

Şayet sen haklı olsaydın, Hoca sadece Malatya maçı üzerine konuşurdu.

Şenol Güneş deneyimli, ancak insan psikolojisini hafife almayın. Şenol Güneş bizim yaşadığımız haksızlık duygusunu ikinci kez yaşıyor ve direkt -şahsen- mağduru. Etkilememesi düşünülemez. Psikoloji 101!

Futbolcular bile etkilenecektir. Mental olarak hükmen galibiyet ve final beklerken, derbi maçından üç gün sonra 10 kişiyle 33 dakikalık maça çıkmak zorunda olacaklar. Rakibin 33 dakika gol yememesi, onlara yetecek. 10 kişiyle 33 dakikaya çok şey sıkıştırmak zorundasınız. Bunun hiç psikolojik yükü olmayacak mıdır?

Çevrimdışı mellfred

Uzun zamandır yazmıyorum ama okuyorum hep. Bugün yazılanları görünce birşeyler söylemek istedim.
Özellikle genç arkadaşları anlıyorum ve hak da veriyorum ama şunun anlaşılması lazım.
Melankoli ve romantizm aşk dışında hiçbir yerde hiçbir zaman bir işe yaramamıştır.
Bu maçla ilgili olarak bu kararların çıkmasının nedeni ne Aziz'in ve Şekip'in bağırması ne de sosyal medyadaki 3 tane ergenin baskısıdır.
Lobi denen şey arka planda işler. Önde görünenler kamuoyunun gazını almak için yapılır.
Aziz'in ve Şekip'in toplantı yaparken ki hedefi federasyonu etkilemek falan değil kendi kitlesini konsolide etmektir.
Aziz'in kendi camiasında bile durumu sallantıda ve osursan yıkılacak durumda. Sallayın onu.
Fikret Başkan çıkıp bağırsaydı da sonuç değişmezdi, mhk-tff falan da ayağını denk falan almazdı boşa hayal kurmayın .
Siyaset bugün bizi ezdi ve yönetim şu an takımı gerginlikten uzak tutmaya çalışıyor çünkü çok önemli bir maçımız var.
İstenen hataya düşmeyin ve sadece gs maçına odaklanın. Takımın ve hocanın bize ihtiyacı var.
Ve sakın ola ki duygusallıkla hareket edip eleştiriyi yıkıcı boyuta getirmeyin.
Bu yönetim ve Şenol Güneş gittiği an 2004 sonrası geri döner.
Aklınızı kullanın noolursunuz . Duygularımızı GS'ye yasladıktan sonra yeterince tatmin edeceğiz.
İyi geceler herkese.

keşke daha fazla yazsan

Çevrimdışı mellfred

Dedim yine diyorum silkmişim Zi̇raat kupasını
Gs maçına odaklanınız

Çevrimdışı savaş altay

Malatya maçı sonrasında Hoca, sadece olaylı Fenerbahçe maçını konuştu. Fenerbahçelilerin çirkin iddialarına karşı öfkeliydi ve bunu hiç  saklamadı.

Şayet sen haklı olsaydın, Hoca sadece Malatya maçı üzerine konuşurdu.

Şenol Güneş deneyimli, ancak insan psikolojisini hafife almayın. Şenol Güneş bizim yaşadığımız haksızlık duygusunu ikinci kez yaşıyor ve direkt -şahsen- mağduru. Etkilememesi düşünülemez. Psikoloji 101!

Futbolcular bile etkilenecektir. Mental olarak hükmen galibiyet ve final beklerken, derbi maçından üç gün sonra 10 kişiyle 33 dakikalık maça çıkmak zorunda olacaklar. Rakibin 33 dakika gol yememesi, onlara yetecek. 10 kişiyle 33 dakikaya çok şey sıkıştırmak zorundasınız. Bunun hiç psikolojik yükü olmayacak mıdır?

Hoca fb maçları geçtiğinde sonuç ne olursa olsun düzeliyor. Malatya maçı örneği doğru ama bu sezon nasıl fikstürden de çıktık.
Ben daha fazla kenetlenme bekliyorum. Babel görüyoruz diyor, Quaresma ben burayı çözdüm diyor öyle ise gösterecekler.
Oyuncuların motivasyonu bile yeter gs maçına. Bir büyük dediklerinden başka büyük dediklerine geçiyoruz. Herkes neyin
ne olduğunu biliyorsa çıkacaklar ve gösterecekler sadece topa bakarak. Şu an tesis ya kaynıyor ya kaynıyor. Bak orada
küfür edilme derecesinde herkes. Dövülen malzemecisine kadar. Varsa orada adam yanında Pepe gibi piskopatça ama
Atiba gibi bir kendinde bir duruş göstererek ilerlemeliyiz. Her topçu şimdi esas elini taşın altına koyacak.

Bunu adı duygusallık da değildir. Yaşananlardır şu an orada. Hoca'nın kimseyi motive etmesine luzum yok etrafına bakınca kendi silkenir öyle bir durumda ise bile. 30 dakika Şampiyonlar Liginin 15'i eder son 30 dakikası adına. Bize fizik mi kasacaklar ki en yakın onlar buyursunlar madem.
Ben olumlu düşünmek istiyorum. Bayrak güzelmiş bu arada  :halay:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün sosyal medyada bir sürü küfür ettim. Kimse bana yakıştıramamış. Ucu kendilerine dokununca... Hiç te umurumda değil. Neyse bu kararın yankıları çok uzun sürecek. Kaldı ki maç neden biz dahil seyircisiz. Bizim taraftar neden maça giremiyor. Benim laflarım uç noktalara idi. Bu arada erman toroğlu iyi konuştu ve Turgay Demir iyi yazmış. Ama bunlarda utanma yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Biraz sakin ve mantıklı düşününce ortaya şunlar çıktı kendi nezdimce.

Basit bir mantıkla önümüzde 3 senaryo var;

1-) Karar açıklandı ve kalemizde golü gördük 1-0. Şu anda herhangi bir şey söylemedik (maça çıkma-çıkmama) ve durum: 30 dk fener maçı ve 1 adet tt arena'da gs maçı. Olası fener maçına çıkmadan önce şampiyonluğu belirleyen gs maçına çıkacağız ve camianın moralleri dipte sayılır. Bu durum maalesef teknik ekibe ve futbolculara da yansımıştır. Yansımamasına ihtimal vermiyorum. Bu şekilde maça çıkarsak olayın ciddiyetini tam kavrayamayabiliriz ve puan kaybedebiliriz. Bu sadece bir olasılık. Derken birkaç gün sonra 30 dk'lık bir fener derbisi var ve durum 2-2. Yani avantaj onlarda. İki bilenmiş takım ve sadece yarım saatçik var. Zor iş.

Sonuç: En kötü senaryoda gs'ye puan kaybı + fb'ye gol atamama akabinde elenme + kaybedilmiş prestij. Yani elimiz avcumuz bomboş kalır ve 2014-15 sezonunun bir benzerini yaşayabiliriz psikolojik ve prestij açısından.

2-)Yarın divan kurulu kararı açıklar, maça çıkmayız ve ibreler bir anda Fikret Orman'a döner. İktidarla arası baya bir açılır. Fakat bu durum takımın işine gelir. Çünkü hem en azından o gerginlikten takım sıyrılır hem de psikolojik olarak rahatlarlar. Bu da gs maçına yansıyabilir. Taktiksel açıdan bir sıkıntı yaşayacağımızı zaten düşünmüyorum ama psikoloji önemli. Çünkü gs taraftarı da az otoban çocuğu değil. Muhtemelen haftasonu sahalarına düşman gelmiş gibi davranacaklar. Sakin ve soğukkanlı kalmak en önemli şey orada.

Sonuç: Bu senaryoda kupadan çekiliyoruz, kamuoyu prestijimiz biraz düzeliyor + gs maçında soğukkanlı ve rahat kafayla istediğimiz skoru alma ihtimali doğuyor. Yani şampiyonluk ihtimali bu senaryoda bence daha fazla.

3-)Son senaryoda da iki maça çıkıyoruz. Önce gs'yi sonra fb'yi yeniyoruz ve bir mucizeyi gerçekleştiriyoryuz. Hayat bayram oluyor. Açıkçası biraz ütopik şu koşullarda.

Yaşayacağımız muhtemel senaryolar bunlar. Subjektif olarak 2. senaryo daha garanti ve mantıklı duruyor ve bence -dik duramadıysak her şeyi at çöpe- ama bu sefer de başkan kişisel olarak zararlı çıkıyor. Ki şu durumda bir taraf seçmek zorunda. Başka seçeneği yok. Ya iktidar ya taraftar.

Edit: Ekstra senaryoda da kupa maçını bir kenarda tutuyorum. Her maçımızı kazanıyoruz ve başakşehir de her maçını kazanıyor ve başakşehir şampiyon oluyor. Bu durumda da kamuoyu tarafından siyaset futbola bulaştı algısı oluşuyor ve hem biz elimizden geleni yapmış hem de az zararla sezonu kapamış + cl elemelerine herhangi takıma bakmaksızın kalmış oluyoruz. Bu da oluru yüksek bir senaryo.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2018, 04:28:34 Alper1903 ]

Etiketler: