Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5813552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu olaylar bizim sahada yaşanmış olsaydı hemen ertesi gün karar verilirdi men edilmemize.

Çevrimdışı murat

Aynen boyle olay ama biz ne yaptik surecin basindan beri @MURAT abi?
Baskan nerede
@mylife1903 türkiyedeki iş adamları cb tuvalete gitme dese altına sıçar yine gidemez.hürriyet milliyet gazetesi cb emriyle ve desteğiyle satın alınmış ufacık bir ceza olayını mı beceremeyecekler.emredersiniz efendim diyecekler tabi böyle bir istek karşısında.

Çevrimdışı tangaz

Kararın şuan alındığını falan sanmıyorum şuan kamuoyuna nasıl açıklarız toplantısındalar.

karar maç tekrarı kaldığı dakikadan seyircisiz şeklinde olacak orası belli

belli olmayanlar fenere saha kapatma verelim mi verirsek kaç maç verelim aslında verirsek ayağımıza sıkarız malmıyız biz en iyisi beşiktaşa 2 maç fernandese 5 maç verelim fikret ormanın nasılsa sesi çıkmıyor sesi çıkarsa da 6 ay hak mahrumiyeti veririz sustururuz vbvb gibi detaylar tartışılıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

Anlatamıyorum herhalde, heriflerin ne yaptığının önemi yok. Tepedeki ne derse o işte.

İlk gece Emre Bol dışında zırvalayıp duran kimse var mıydı? Erman ve Deniz Çoban bile hükmen Beşiktaş diyordu.

Algıyı Fenerbahçe yönetimi yönlendirmedi, malum şahısın açıklamasından sonra onun yalakaları yönlendirdi. Mardinspor Arsinspor diye osurmaya başladılar.

Beşiktaş'lı yazarlar bile tekrar oynama muhabbeti yapmaya başladı. Yoksa Aziz stadın önünde kendini yaksa 3-0 kararı değişmezdi.

Tek yumruk olmuş camianın Antalya maçında stadın yarısı boştu bu arada.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftarıyla barıştı dediler birde.artık ful çekiyormuş.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yazıklar olsun.. baska birsey demiyorum..

Çevrimdışı Eray

Maç kaldığı yerden seyircisiz devam edecek (Aspor)

Sayın cımhırbışkınım ne derse doğrudur kumpas vardır deyip kendi kulübünün hakkını bile savunmaktan aciz kalırsan olay bu olur. Teknik direktörünün kafası yarılan maç devam ettiriliyor. Çünkü burası Türkiye.  :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maça çıkan takıma yazıklar olsun, kupayı alsınlar münasip bir taraflarına soksunlar.

Çevrimdışı ekrembaser

karar maç tekrarı kaldığı dakikadan seyircisiz şeklinde olacak orası belli

belli olmayanlar fenere saha kapatma verelim mi verirsek kaç maç verelim aslında verirsek ayağımıza sıkarız malmıyız biz en iyisi beşiktaşa 2 maç fernandese 5 maç verelim fikret ormanın nasılsa sesi çıkmıyor sesi çıkarsa da 6 ay hak mahrumiyeti veririz sustururuz vbvb gibi detaylar tartışılıyor.

fenerin saha kapatma kararı yarın abi pfdk verecek bugün sadece maç sonucu ile ilgili karar verilecek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu ayıp Türk futboluna yeter..

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı tuncaboylu

ne yapalım bankaları renkliler parsellemiş
Yok öyle bir şey abi.

Büyük yerli özel banka bir tek Yapı Kredi ve Akbank kaldı zaten. Hemen hepsi satıldı.

Denizbank Ruslara, Finansbank Yunan'lara satıldı. ING Hollanda, TEB Fransa.

Bir de Fibabank (Özyeğin), Aktifbank ve Anadolubank(Özilhan) falan var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olan pepeye oldu, operasyon başarıyla yapıldı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gelecek sezon bizim sahadaki maci iple cekiyorum..  madem sahaya yabancı madde atılinca sorun yok.. bizde misliyle bunu yapmalıyız.

Çevrimdışı murat

tff nin üstündeki baskıya binaen şöyle bir karar almasını mazur görebilirim.evsahibi takımın yetersiz güvenlik önlemi nedeniyle hükmen malubiyetine karar verilmesine ve emniyet teşkilatının araştırmalarının bitimine kadar fenerbahçe kulübüne saha kapatma ve seyircisiz oynama yada kupalardan men gibi cezaların kumpas olup olmadığı kesinleşene kadar
herhangi bir ceza verilmemesine... gibi bir açıklama en güzel sonuç olur.sonra içlerine sızmış kumpasçıları arasınlar.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle maça çıkılmamalı yemişim kupalarını bu maça hükmen kararını seve seve aldıracaksın fenere
veremiyorlarsa Beşiktaşa versinler.

Çevrimdışı Liquidator

İnsanoğlu ağlamayan bebeyine bile mama vermiyor. Yani doğma çoçuğun bile ağladıkdan sonra kalkıp mamasını verirler. Biz susup her şeyi kabul etdik. Şimdide sonuclarına katlanıcaz. Her kes bir tarafını yırtdı durdu yahu çıkıp 1-2 kelme bir şey söyleyin amma yok sustuk biz. Bu saatden sonra konuşmanın bir anlamı yoktur. iş bittdi geçmiş olsun :s20: :s20:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelecek sezon bizim sahadaki maci iple cekiyorum..  madem sahaya yabancı madde atılinca sorun yok.. bizde misliyle bunu yapmalıyız.
aynen öyle, baktık maç kötü gidiyor. fenerlilerin canına okuruz

Çevrimiçi Necmi

gelecek sene kupada bunlarla bizi eşleştirmezler emin ol
eşleşirsek ne olacağını biliyorlar

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

aynen öyle, baktık maç kötü gidiyor. fenerlilerin canına okuruz
Maçın kötü gitmesine gerek yok.

Çevrimdışı spiegel

Beşiktaş'ın hakkını koruyamayan yönetim koltuğu bırakmalıdir

Çevrimdışı murat

Allah belanızı versin ne diyeyim.

Çevrimiçi Necmi

artık pepeye bir maç ceza çıkar

Çevrimdışı Eray

Yap da versinler 10 maç ceza sonra kal öyle.

Senin Aziz gibi takımını haksız olmasına rağmen savunan başkanın mı var yoksa Şekip gibi hukukçun mu? Beşiktaş'ın hakkını savunan kimse yok sosyal medyadaki taraftardan başka. Aynı olay bize olsaydı en az 10 maç ceza yemiştik. Teknik direktörün kafası yarılıyor kulüpten çıkıp başkan "sayın cımhırbışkınımın dediği gibi kumpas var" diye açıklama yapıyor. BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI KİM SAVUNACAK KİM!!!!!

Çevrimdışı murat

kaldığı yerden nasıl devam edecek caner koltuk değneğiylemi oynayacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

artık pepeye bir maç ceza çıkar
belli olmaz abi, bunlar kasti hareketten 3 maç kitleyebilir

Etiketler: