Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814715 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi herifler süreci manyak yönettiler algının kralını yaptılar mesela 2 gündür radyolara sözüm ona beşiktaşlı taraftarlar bağlanıyor ilk gün 3-0 hükmen diyordum ama kandırılmışım kumpasmış tekrar oynansın falan diyorlar yersen tabii ee bizim yönetimde 2 kişi arattıraydı ya ben fenerli oldugum güne lanet ettim bıraktım feneri böle çirkef bir camianın mensubu olduğun güne lanet olsun vbvb dedirtemedi bile.  gelinen noktada şenol hoca sahtekar ilan edilmiştir. ben karar tekrar çıkarsa hocanın yerinde olayım yarın sabah basın toplantısı ile istifamı açıklar bombayı da  fikret ormanın kucağına bırakırdım.
Senol gunes istifa etsin bu kadro gelen hocanin kucaginda patlar, gelen herif enkaz edebiyatindan baslar

Çevrimdışı tuncaboylu

Senol gunes istifa etsin bu kadro gelen hocanin kucaginda patlar, gelen herif enkaz edebiyatindan baslar
5 gün sonra şampiyonluk maçına çıkacağız, Şenol Güneş istifa etsin, Yönetim gitsin﹗ etsin.

Önerilere bak.

1 haftadır acayip algı yapıyorlarmış, alsınlar Türkiye kupasını soksunlar bir taraflarına. 6  gün önce maça yedeklerle başlamadığı için hocaya kızıyorduk.

Bu ülke böyle bir ülke işte, baştaki ne derse o olur. O kumpas falan demese, bu herifler ve medya böyle cesaret alabilir miydi sanıyorsunuz?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu abi hoca neden istifa ediyor mevzu hocaya neden geldi. Bu durumu bu hale getirenler istifa etsin

Çevrimdışı kartal190321

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk faturası iki foto muhabirine kesildi. Oğuz Yörük ve Hüseyin Çağlar, olaylar sırasında sınırlı alanı ihlal ettikleri için TFF tarafından 15’er gün statlara girmeme cezasına çarptırıldılar.

Habertürk'ten Atilla Türker'in sosyal medya paylaşımına göre; foto muhabirleri Oğuz Yörük ve Hüseyin Çağlar, olaylar sırasında sınırlı alanı ihlal ettikleri için TFF tarafından 15’er gün statlara girmeme cezasına çarptırıldılar.

olayları fotograflandırmak  belgelemek suçmuş demek , eeyy geri zekalılar  onca olay oluyor  onca yabancı madde atılıyor  t.direktörün kafası yarılıyor  eee  basın mensubu ne yapacak   olaylarımı çekecek  yoksa yerindemi duracak   ya  bunlar harbiden  aptal  yerine koyuyor  herkesi :s20:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

o da süreci yönetemeyen başkanın sorunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yahu abi hoca neden istifa ediyor mevzu hocaya neden geldi. Bu durumu bu hale getirenler istifa etsin
Yahu istifa etsin demiyorum
Fbli algisi yapiyonuz

Istifa ederse yan basariz diyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk faturası iki foto muhabirine kesildi. Oğuz Yörük ve Hüseyin Çağlar, olaylar sırasında sınırlı alanı ihlal ettikleri için TFF tarafından 15’er gün statlara girmeme cezasına çarptırıldılar.

Habertürk'ten Atilla Türker'in sosyal medya paylaşımına göre; foto muhabirleri Oğuz Yörük ve Hüseyin Çağlar, olaylar sırasında sınırlı alanı ihlal ettikleri için TFF tarafından 15’er gün statlara girmeme cezasına çarptırıldılar.

olayları fotograflandırmak  belgelemek suçmuş demek , eeyy geri zekalılar  onca olay oluyor  onca yabancı madde atılıyor  t.direktörün kafası yarılıyor  eee  basın mensubu ne yapacak   olaylarımı çekecek  yoksa yerindemi duracak   ya  bunlar harbiden  aptal  yerine koyuyor  herkesi :s20:

Oğuz yörük denen dallama korner köşelerini çekip buralarda üzgün Beşiktaş taraftarı var diye algıyı ilk başlatandır.

Çevrimdışı kartal190321

5 gün sonra şampiyonluk maçına çıkacağız, Şenol Güneş istifa etsin, Yönetim gitsin﹗ etsin.

Önerilere bak.

1 haftadır acayip algı yapıyorlarmış, alsınlar Türkiye kupasını soksunlar bir taraflarına. 6  gün önce maça yedeklerle başlamadığı için hocaya kızıyorduk.

Bu ülke böyle bir ülke işte, baştaki ne derse o olur. O kumpas falan demese, bu herifler ve medya böyle cesaret alabilir miydi sanıyorsunuz?

bu ülke  böyle diyorsun   peki   yarın  çıksa  şu takım  şampiyon olsun diyince  kabul edecekmisin  o  ne derse  o olur diyecekmisin
o kadar masraf yapıyorsun milyon dolarlar eurolar havada uçuşuyor   tek bir kişinin agzından çıkacak  lafamı bakacaksın   o zaman  ne gerek var  sahada mücadeleye  yapılan  ekonomik harcamalara
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Önerilere bak.

Fbnin yaptigini gunu kurtarmak saniyorsan yaniliyorsun, gelecege yatirim yapiyorlar
Sikandal hatalar yapan yardimci hakem icin aciklama yayinliyorlar
Biz oalaya bile iki laf edemezken

Ustune butun camiaya giydiriyorlar, herkese sopa gosteriyorlar
Hakemi de gozlemcisi de mesaji aliyor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA - Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ve Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Çevrimdışı ekrembaser

SON DAKİKA - Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ve Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Gözlerime inanamıyorum birileri mağduriyetimizi kabul etmiş

Çevrimdışı tuncaboylu

Fbnin yaptigini gunu kurtarmak saniyorsan yaniliyorsun, gelecege yatirim yapiyorlar
Sikandal hatalar yapan yardimci hakem icin aciklama yayinliyorlar
Biz oalaya bile iki laf edemezken

Ustune butun camiaya giydiriyorlar, herkese sopa gosteriyorlar
Hakemi de gozlemcisi de mesaji aliyor
Geleceğe yatırım yaptıkları için mi 10 senedir CL'ye gidemiyorlar ve FFP altında transfer yapamaz hale geldiler?

Geleceği biraz düşünen kafası çalışan adam "Ulan biz seneye Trabzonspor'a deplasmana gideceğiz. Türkiye kupası için değmez" diye düşünür ve böyle davranmazdı.

Dönüp dolaşıp kendilerine girecek yine.

Çevrimdışı tangaz

şöyle düşün maç kaldığı yerden dewam kararı çıkarsa hocanın sahtekarlığı resmi olarak tescillenmiş oluyor. onurlu kişilerde bu tür onursuzlukları kabul etmedikleri için ben bu pis ligde artık yokum derler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başımız sağolsun!
Geçirdiği kalp krizi sonucu uzun süredir yoğun bakımda bulunan Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Yemen Ekşioğlu, hayatını kaybetti.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Teknik ekip ve futbolcularda burdaki gibi gerildiyse hafta sonu işimiz zor.

Elini ateşe sokmak istemiyorsan maşa kullanırsın...
Tabi ateşin hiç olmaması için de aklını kullanırsın.

Serdar Sarıdağ (aspor) Ne olmuş adam bordo mavi giymişse adam trabzonlu istediğini giyer buna kimse birşey diyemez bunda tahrik aramak akıl dışı👏👏👏

Çevrimdışı tangaz

Teknik ekip ve futbolcularda burdaki gibi gerildiyse hafta sonu işimiz zor.

Elini ateşe sokmak istemiyorsan maşa kullanırsın...
Tabi ateşin hiç olmaması için de aklını kullanırsın.

elbette etkilendiler insanlar sonuçta

yaşananlar haftasonu yaşanacakların teminatıdır bu ülkede ben şahsen haftasonu için artık ümit beslemiyorum kazanırsak sürpriz olur operasyon ve kumpas başarıyla yapıldı devlet eliyle.

Ahmet Çakar: “Bugünü hiç unutmayın.Bundan böyle 25 Nisan lar DÜNYA KARTAL KATLİAM GÜNÜ olarak anılacaktır.”

Çevrimdışı b.damatoglu

Burası ne s...m bir ülke böyle. Yakacağım kendimi yemin ediyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Sarıdağ (aspor) Ne olmuş adam bordo mavi giymişse adam trabzonlu istediğini giyer buna kimse birşey diyemez bunda tahrik aramak akıl dışı👏👏👏
Cok iyi oldu cok guzel de iyi oldu,
Eyyorlamam bukadar

Oyle denilmez, sorulur azize hayvan mi bunlar renkten tahrik oluyor
Karisi evde bordo mavi giyinse napcak, bosanacak mi

Çevrimdışı mylife1903

Burası ne s...m bir ülke böyle. Yakacağım kendimi yemin ediyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzin alma pahali ben gonderem sana 4-5litre

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu karar açıklansa da lige dönsek.. Herkesin kafası başka yerde.. Umarım futbolcular etkilenmiyordur diyecem olayın kalbinde 1. ve 2. kaptanımız var.

Çevrimdışı mylife1903

Geleceğe yatırım yaptıkları için mi 10 senedir CL'ye gidemiyorlar ve FFP altında transfer yapamaz hale geldiler?

Geleceği biraz düşünen kafası çalışan adam "Ulan biz seneye Trabzonspor'a deplasmana gideceğiz. Türkiye kupası için değmez" diye düşünür ve böyle davranmazdı.

Dönüp dolaşıp kendilerine girecek yine.

Lig 34 mac
Sen kofteyi cakamadin hala
Ts maci gerilse nolur gerilmese nolur sifir yaz gec
99puanla basla lige

Heriflerin alehine faul veremiyor boyle bagirdikca hakemler
Senin 7 sefer macina gelmis 3 sezonda serkan cinar
Adamlar bagiriyor
Sen cikip cevap veremeyecek kadar acizsin senin 2 sezonda 14 macina firat gelmis, ismailden daha cok fb maci gormus diye

Gulup oynayin bu kafada sonra hakem diye hep beraber agliyoruz
Montaji gorduk alanya macinda

A Spor yorumcularından Hıncal Uluç, sezon aonu yorumculuğu bırakarak emekli olacağını açıkladı.

Sonunda..

Etiketler: