Aklima bi maceram geldi,
Elemanin biriyle mahkemeligiz, bagiriyir cagiriyir mahkeme sacma sapan argumanlar, lan borclusun iste ode borcunu, yok.
Mahkeme cikisinda abuk sabuk konusmaya devam edince, ben tutamadim tabi kendimi buna daliverdim oracikta, boyle aykutun sevdigi sekil kanli canli. Rahatladim baya, bindim arabaya gittim
Aksam haber geldi bu utanmaz gitmis dilekce vermis bi fetodandir yazmamis dilekceye, kalanlar tulum yapmis
Bu sessiz sessiz yururken ben buna dalmisim, agzini burnunu gafasini girmisim ustune bu barismak icin para getirmis, cebinden o parayi almisim, yaninda annesi varmis onu da dovmusum gibisinden
Piskinlige bak
Polise gidip anlattim olayi, proseduru ogrendim ben de karsi dilekce yazdim, yalandir boyle olmamistir falan diye.
Sonra gene mahkemeye ciktik, yargic buna sordu borcunu odeyecek parayi getirmisin cebine sigdirmisin mahkemede vereydin de barisaydin, dedi
Bu cevap veremedi tabi, kapattik mevzuyu
Anafikri babafikri nedir?
Arkadas herkese anladigi dilden cevap vereceksin, efendilik falan efendi insana soker, okuzu lafla terbiye edemezsin, alacaksin sopayi vuracaksin kirbaci
Sen cevap veremezsin insanlar iyice arsizlasir
Baskan olaylarin basindan beri acizlik icerisindedir. Piyasada da yoktur
Simdi efendjm fikret baskana sus denildi, fikret ormana sozler verildi falan bunlar hikayedir
Oglen karar cikinca, fikret orman basini duvarlara vurmasin, bana sozler verildi ben kandirildim, diye
En bastan en agir tepkiler verilip bu arsizliklara meydan birakilmayacakti madem basta hic telki vermedin o halde hic aciklama yapmayacaktin. Aciklama da denilemez ya
Is isten gectikten sonra alinan onlemler “altin kasiktir” olsa ne olur olmasa ne olur
Cok yanlis strateji izlendi ders cikartilsin bunlardan.
Ormanda yasiyorsun ayi saldiriyir, efendilik mi yapacaksin bugun ayi saldirir yarin okuz saldirir misliyle karsilik vereceksin.
Ayi saldirinca obur yanagini uzatana ben efendi degil korkak, enayi, iktidarsiz derim