Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Evet daha kararı verecek mercii toplanmadan Mehmet ayanından fotomaçına kadar renkli medya kararın maçın kaldığı yerden devamı yönünde olduğunu açıkladılar şimdi.

Bu ahlaksızlığın dibidir, hukukun katledilmesidir, siyasetin spora müdahalesidir. Zaten Devlet Bahçeli’ye Tweet atması için emredenler çoktan minareyi çalmışlar.

Mehmet Ayan denen sefilin radyo programına denk geldim, çıldırmamak elde değil. Şekipi arayıp tebrik etmişmiş, çünkü hukuksal olarak çok sağlam bir dayanak sunmuşmuş. Oda şuymuş: maçın tatil edilmesine sebep olan şey Şenol hocanın başının yarılmasıymış ama hakem raporu dışındaki diğer iki resmî raporda baş yarıldı yazılmamış. İşte bu yüzden sorun varmış.

Yine Mehmet Ayan sefili diyor ki “Şenol hocanın başı yarıldı ve maçın tatili doğru ama işte 3 rapor aynı olmadığı için maç kaldığı yerden oynanmalı.”

Şimdi bunlara ana avrat sövsek haksızmıyız? Ulan sefil yaratık maç baş yarıldı veya yarılmadı mevzusundan mı tatil edildi? Sefil herif baş yarılana kadar 2 anons yapılmış, korner kullandırtılmıyordu. 

Ayrıca maçın tatil edilmesi haklı ama raporlar birbirini tutmadığı için hükmen çıkmaz hükmünü   sallıyorsun ama hukuk böyle diyor diyorsun.

Yok arkadaş bu ülke bitmiş. Adalet duygusunu sevip atmışlar bir kenara.

Yahu ne dayanağı gerizekalı mı bu herifler o mantıkta getirsinler bana normal bir maçın hakem ve gözlemci raporunu ikisi arasında 40 fark bulup o maç aleyhinde olan takım lehine iptal ettiririm. Dayanak bulmuşmuş dün saçma sapan örnekler verdiler milletin gözüne baka baka yalan söylediler görüntüleri kesip yayınladılar. Bu ülkede iyi hukukçu diye gösterdikleri adam şekip olduğu için ülkenin adalet ve hukuk mekanizması bu şekilde işliyor. Teknoloji çağında yaşadığımız için dün 1 saat içinde bu adamların argümanlarını çürütecek görüntüler hazırlanıp yayınlanabilirdi bunların yalanları gözlerine sokulabilirdi ama yönetim böyle bir yolu tercih etmedi. Yönetim efendilik yolunda yürüsün bu taraftar her zaman destekler lakin ağzından köpükler saçan tribünlere kin ve nefreti getiren, her ortamda haksız ve suçlu olduğunda mağduriyet yaratmaya çalışan bu adamlara efendilik yapılmamalıdır. Bizim talebimiz sadece yasa ve kuralların işlemesi onun dışında kimseden haksız bir beklentimiz bulunmamakta. Karar her ne çıkarsa çıksın umarım yarın divan toplantısında Başkan bunların ne kadar yalancı ve kötü insanlar olduğunu ülkeye anlatır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dogru dogru ama daha guzel ornek var ulkenin egitim, ogretim ve karakter seviyesini gostermek icin, yerlerde tekmelenen, yumruklanan, kufur edilen somali madenciler vardi, hah soma sonuclari trabzondan daha iyi ornektir.
Korku daglari acayip, neyse zaten hep suriyeli gocmenler suclu ve yabanci mihraklar suclu cünkü, Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çünkü Türk milleti millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. Ve çünkü, Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir.

Ilim evet, bizi cok yanlis tanimis adam, ya da gazlamaya calismis

Muhtemelen Atam da Türk Milleti derken Çin e kilometrelerce set kurduranlari, bir günde Anadoluyu fethedenleri, Kudüsü sabir ve bitmeyen bir azimle alan komutanlari, gemileri karadan yürürüp Haliçe indirenleri, düşmani vatanina sokmamak için yari aç yari tok çariksiz cephanesiz düsmanla boğazlaşanlari, 22 gece uyumadan Sakarya da savaşanlari kast etmiştir. Bizim gibi hazir vatani bulup şimariklik edenleri değil.

Çevrimdışı mylife1903

Evet daha kararı verecek mercii toplanmadan Mehmet ayanından fotomaçına kadar renkli medya kararın maçın kaldığı yerden devamı yönünde olduğunu açıkladılar şimdi.

Bu ahlaksızlığın dibidir, hukukun katledilmesidir, siyasetin spora müdahalesidir. Zaten Devlet Bahçeli’ye Tweet atması için emredenler çoktan minareyi çalmışlar.

Mehmet Ayan denen sefilin radyo programına denk geldim, çıldırmamak elde değil. Şekipi arayıp tebrik etmişmiş, çünkü hukuksal olarak çok sağlam bir dayanak sunmuşmuş. Oda şuymuş: maçın tatil edilmesine sebep olan şey Şenol hocanın başının yarılmasıymış ama hakem raporu dışındaki diğer iki resmî raporda baş yarıldı yazılmamış. İşte bu yüzden sorun varmış.

Yine Mehmet Ayan sefili diyor ki “Şenol hocanın başı yarıldı ve maçın tatili doğru ama işte 3 rapor aynı olmadığı için maç kaldığı yerden oynanmalı.”

Şimdi bunlara ana avrat sövsek haksızmıyız? Ulan sefil yaratık maç baş yarıldı veya yarılmadı mevzusundan mı tatil edildi? Sefil herif baş yarılana kadar 2 anons yapılmış, korner kullandırtılmıyordu. 

Ayrıca maçın tatil edilmesi haklı ama raporlar birbirini tutmadığı için hükmen çıkmaz hükmünü   sallıyorsun ama hukuk böyle diyor diyorsun.

Yok arkadaş bu ülke bitmiş. Adalet duygusunu sevip atmışlar bir kenara.
Sike yaptik ama yakalanirken tutanaklar yanlis tutuldu, gibi
Alismis kudurmustan beterdir

Simdi evde hirsiz yakalayip agzini burnunu kirsam beni hapse atar bunlar, hirsiz da calma eylemini gerceklestiremedigi icin bilmemne serbestiligi ile iyi halden serbest kalir

Çevrimiçi tolga1903

Dogru dogru ama daha guzel ornek var ulkenin egitim, ogretim ve karakter seviyesini gostermek icin, yerlerde tekmelenen, yumruklanan, kufur edilen somali madenciler vardi, hah soma sonuclari trabzondan daha iyi ornektir.
Korku daglari acayip, neyse zaten hep suriyeli gocmenler suclu ve yabanci mihraklar suclu cünkü, Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çünkü Türk milleti millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. Ve çünkü, Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir.

Ilim evet, bizi cok yanlis tanimis adam, ya da gazlamaya calismis

Gazlamaya çalıştığını düşünüyorum abi. Zeki bi adam çok zeki, fikirlerinden etkilenecek ve o doğrultuda yürüyecek çok fazla kişi olduğunun da farkındaydı muhtemelen, ancak gel gelelim bugünkü duruma hele hele şu yukarda verdiğin soma örneğine bidaha baktım da görse kahrından ölürdü kesin nerede hata yaptım diye.

Çevrimdışı mylife1903

Aklima bi maceram geldi,

Elemanin biriyle mahkemeligiz, bagiriyir cagiriyir mahkeme sacma sapan argumanlar, lan borclusun iste ode borcunu, yok.
Mahkeme cikisinda abuk sabuk konusmaya devam edince, ben tutamadim tabi kendimi buna daliverdim oracikta, boyle aykutun sevdigi sekil kanli canli. Rahatladim baya, bindim arabaya gittim
Aksam haber geldi bu utanmaz gitmis dilekce vermis bi fetodandir yazmamis dilekceye, kalanlar tulum yapmis
Bu sessiz sessiz yururken ben buna dalmisim, agzini burnunu gafasini girmisim ustune bu barismak icin para getirmis, cebinden o parayi almisim, yaninda annesi varmis onu da dovmusum gibisinden

Piskinlige bak
Polise gidip anlattim olayi, proseduru ogrendim ben de karsi dilekce yazdim, yalandir boyle olmamistir falan diye.

Sonra gene mahkemeye ciktik, yargic buna sordu borcunu odeyecek parayi getirmisin cebine sigdirmisin mahkemede vereydin de barisaydin, dedi
Bu cevap veremedi tabi, kapattik mevzuyu

Anafikri babafikri nedir?
Arkadas herkese anladigi dilden cevap vereceksin, efendilik falan efendi insana soker, okuzu lafla terbiye edemezsin, alacaksin sopayi vuracaksin kirbaci

Sen cevap veremezsin insanlar iyice arsizlasir

Baskan olaylarin basindan beri acizlik icerisindedir. Piyasada da yoktur
Simdi efendjm fikret baskana sus denildi, fikret ormana sozler verildi falan bunlar hikayedir
Oglen karar cikinca, fikret orman basini duvarlara vurmasin, bana sozler verildi ben kandirildim, diye
En bastan en agir tepkiler verilip bu arsizliklara meydan birakilmayacakti madem basta hic telki vermedin o halde hic aciklama yapmayacaktin. Aciklama da denilemez ya

Is isten gectikten sonra alinan onlemler “altin kasiktir” olsa ne olur olmasa ne olur

Cok yanlis strateji izlendi ders cikartilsin bunlardan.

Ormanda yasiyorsun ayi saldiriyir, efendilik mi yapacaksin bugun ayi saldirir yarin okuz saldirir misliyle karsilik vereceksin.
Ayi saldirinca obur yanagini uzatana ben efendi degil korkak, enayi, iktidarsiz derim

Çevrimdışı mylife1903

Cikan karar ne olursa olsun besiktas yonetimi aciz kalmistir ve fikret orman istifa etmelidir, yeni bir yonetim toplayip yoluna devam etmelidir.
Butun besiktas camiasinin sinirleriyle oynaniyor ve kulupten finlandiyada yasiyormusuz gibi aciklamalar geliyir, bu kabul edilemez.

Insaat muhenrlendi cozduler, stada cok katkilari oldu, devlete yakinlar denilerek yonetimde tutuldugu savunulan sadece maclardan sonra sacma sapan konusurken gordugumuz metin albayrak ile sadece transferlerde ayni bakislarla yeni futbolcularin yaninda maraba besiktas pozu veren umut guner daha da besiktas ilcesine gelmesin.

6 senedir besiktasi yonetip hala medyada guc sahibi olamayan yonetim zayiftir, yahu medyanin hepsinin tek sahibi var adam besiktasli, azicik sekil verirsin.

Camia yaniyor baskan bodrumda tatilde, fotograf falan paylasiyormus, bizim yuregimiz yaniyir.

Gs hakemle mac kazanmis, ortaligi yakacaksin yahu senin macin var gs ile haftaya, bizacaksin dagitacamsin hem gsyi hem hakemleri hem namoglunu.

Suskunluk kabullenmektir,
Basit

Siz fbnin bu mac icin mi oynadigini dusunuyorsunuz bu tiyatroyi, sonuc ne olursa olsun fb kazanmistir her sekilde
Adamlar bombaci kor yardimci hakem icin aciklama yayinladi, hakemi takar mi bunlar, takmaz mesaj baska
Simdi de baska sey icin ugrasiyorlar.
Yatirim yapiyor adamlar bugune degil, gelecege

Besiktas yonetimi bu kafayla devam ederse daha cok operasyon olur besiktasa bi 7 sene daha sampiyon falan olamaz bu takim isterse barselonayi komple getirsin realle karma yapip cikartsin sahaya.

Baska hop diyecek iki akil insan da yok camiada.

Hukmen cikar, tekrar cikar, devam cikar, kupayi akhisara verirler, akhisar ile gsyi bir daha oynatirlar, sacma sapan bir karar cikacagi zaten kesin, herkes biliyor olay kurullari ya da karari etkilemek degil, gelecege yatirimdi, baskan treni kacirdi

Çevrimdışı kyiv

Pazar günkü maçın en kritik 2 adamı Babel ve Talisca olacak. Bu 2 li iyi oynasın biz Galatasarayı her türlü yeneriz. Özellikle Talisca kafaca kopuk oynadığı maçlarda yaptığı pas hatalarıyla savunmayı da sıkıntıya sokuyor. Babel ise hücumda iyi oynamadığı maçlarda bile yine savunmasını düşürmüyor. Eğer Talisca ve Babel hem kafaca hem de fizik olarak hazır olsunlar biz kazanırız. Aksi durumda şanslar eşit olur. Quaresmadan bahsetmiyorum çünkü daha kendisinden bir deplasman derbisinde performans görmüşlüğümüz yok o yüzden Quaresma üzerinden hayal kurmak istemiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Pazar günkü maçın en kritik 2 adamı Babel ve Talisca olacak. Bu 2 li iyi oynasın biz Galatasarayı her türlü yeneriz. Özellikle Talisca kafaca kopuk oynadığı maçlarda yaptığı pas hatalarıyla savunmayı da sıkıntıya sokuyor. Babel ise hücumda iyi oynamadığı maçlarda bile yine savunmasını düşürmüyor. Eğer Talisca ve Babel hem kafaca hem de fizik olarak hazır olsunlar biz kazanırız. Aksi durumda şanslar eşit olur. Quaresmadan bahsetmiyorum çünkü daha kendisinden bir deplasman derbisinde performans görmüşlüğümüz yok o yüzden Quaresma üzerinden hayal kurmak istemiyorum.
2010dan itiraberen derbileri izliyorum, bu derbilerde performans vermiyor olayi galiba adama yapismis
Bu deplasman derbilerinde falan tusubasa gibi oynamis adam mac basina da 8-10 tekme yemis
Performansin sahaya yansimamasi biraz da malmeyda gibi gerzeklerden dolayi galiba
Yapi ve akil olarak tek basina mac alan bir oyuncu degil, olmadi da zaten ama derbilerde hirsinda, isteginde ve gucunde bir sikinti yok adamin

Cenkli gomezli fb deplasmani vardi bu sonradan girmisti galiba verdigi toplari iceri sokabilseler alacaktik neredeyse maci.

Bu maci yedirmezler bize, kimse heveslenmesin. Persembe hakem aciklaninca da kimse bagirip cagirmasin.
Bi penali iki kirmizi cat cat bam bam bam sonra yonetim bagirinca, iki senedir bu hakemelr ile sampiyon oluyonuz otur sifir, denilecek

Dedik, kazanirken sampiyon olurken bile bu hakemleri alip eline itleri rahatsiz edeceksin, elestirirken essekleri rahatsiz edeceksin, diye

Beraberlik bile su durumda iyi sonuctur

Çevrimdışı mylife1903

Tepkilere bak

7 dakika gec cikacakmisiz, 1 yonetici ile temsil edilecekmisiz, genc cocuklari kuduz kopeklerin onune atacakmisiz, baskan ile senol gunes gitmeyerek pritesto edecekmis.
Lan gul gul gul, karnim agridi gulmekten

Gorktular da gelmediler olur yahu. Anadoludaki besiktasliyi da dusunun ulan

Herkes koltugunun agirligini doldursun arkadas. Haber yalandir falan diye de kimse baslamasin, yalanda kulup yalanlasin, koskoca basin sozcusu, basin departimani falan filan var.

Tepkilere bah, biz ofonom jidi dikika protosto edocoz, haha fb yapsa boyle birseyi kicimizla guleriz be

4 farklı tepki...

Siyah-Beyazlılar, TFF’nin; maçın tekrar edilmesi ya da kaldığı yerden devam edilmesi gibi kararlara imza atması halinde.4 farklı tepki gösterebileceği konuşuluyor. Bunlardan ilkinin, TFF’nin bu yöndeki kararı halinde maçın oynanacağı gün Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in protesto amacıyla karşılaşmaya gitmeyip mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyebileceği bildirildi.

Genç takım kartı da masada

Federasyondan maçın oynanması yönünde karar gelirse Beşiktaş’ın karşılaşmaya genç takımıyla çıkması da konuşulan konulan arasında... Öte yandan yönetimin Kadıköy’e sadece 1 yöneticiyle gitmesi, mücadeleye de 7 dakika geç çıkılması da masada duran senaryolar arasında yer alıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sike yaptik ama yakalanirken tutanaklar yanlis tutuldu, gibi
Alismis kudurmustan beterdir

Simdi evde hirsiz yakalayip agzini burnunu kirsam beni hapse atar bunlar, hirsiz da calma eylemini gerceklestiremedigi icin bilmemne serbestiligi ile iyi halden serbest kalir
Belli canım, artık kızmıyorum ve gülüyorum.

Fotomaç'ın bugünkü haberi süper.

"Maç büyük ihtimalle kaldığı yerden oynanacak, çünkü örnekleri çok" diyip hangi maçları örnek göstermişler sence?

Hahaha, şaşırtmalı sordum ve maçları dedim.

Mardinspor - Arsinspor maçını tabii ki.

Başka verebildikleri örnek yok, verdikleri örnek de tarafsız sahada oynanan amatör küme maçı.

Ben artık anladım ki Aziz'le Şekip bu kupayı çok istiyorlar. Bu seneki kupa daha mı büyük, bakmak lazım. Belki yağlayıp, fantazi yapacaklar birbirleriyle.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Tepkilere bak

7 dakika gec cikacakmisiz, 1 yonetici ile temsil edilecekmisiz, genc cocuklari kuduz kopeklerin onune atacakmisiz, baskan ile senol gunes gitmeyerek pritesto edecekmis.
Lan gul gul gul, karnim agridi gulmekten

Gorktular da gelmediler olur yahu. Anadoludaki besiktasliyi da dusunun ulan

Herkes koltugunun agirligini doldursun arkadas. Haber yalandir falan diye de kimse baslamasin, yalanda kulup yalanlasin, koskoca basin sozcusu, basin departimani falan filan var.

Tepkilere bah, biz ofonom jidi dikika protosto edocoz, haha fb yapsa boyle birseyi kicimizla guleriz be

4 farklı tepki...

Siyah-Beyazlılar, TFF’nin; maçın tekrar edilmesi ya da kaldığı yerden devam edilmesi gibi kararlara imza atması halinde.4 farklı tepki gösterebileceği konuşuluyor. Bunlardan ilkinin, TFF’nin bu yöndeki kararı halinde maçın oynanacağı gün Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in protesto amacıyla karşılaşmaya gitmeyip mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyebileceği bildirildi.

Genç takım kartı da masada

Federasyondan maçın oynanması yönünde karar gelirse Beşiktaş’ın karşılaşmaya genç takımıyla çıkması da konuşulan konulan arasında... Öte yandan yönetimin Kadıköy’e sadece 1 yöneticiyle gitmesi, mücadeleye de 7 dakika geç çıkılması da masada duran senaryolar arasında yer alıyor.

yönetim ilk andan itibaren sınıfta kalmıştır başkan daha o hastanede kupayı sokup çıkartacaktı bunlara sonrasında elde onlarca kamera görüntüsü var bunları bir bir yayınlayacaktı dakika dakika analizlarle nette hepimiz gördük yedek kulübemiz sakin sakin oturuyor arkadaki onlarca fenerli dakikalarca küfrediyor en sonunda tolga kulübeden dışarı çıkıyor herifler herşeyi tolga başlattı die algı kasıyor bunu da rtenin demeciyle başlattılar zaten onu da feneri de yalancı duruma düşüreceksin yemişim siyasisini onlardan korkan onlar gibi olsun milyonlarca kişilik camiayız görüntülü analizlerle hakem den okey alınca girildiğini daha o aşamaya gelmeden hakemin kuralları uyguladığını anonsları temsilciyi çağırmasını orta sahaya gelmesini falan sırasıyla dakika dakika göstereceksin doktor raporlarını sokacaksın gözlerine doktorları da ayaklandıracaksın hipokrat yemini eden meslektaşlarımızın uğradığı bu çirkin saldırıyı kınıyoruz dedirteceksin uefa sopasını kullanacksın sonra 2024 için acaba uefa ne düşünür die aba altından da sopayı sokup çıkartacaksın her türlü geçireceksin bu ortadoğu ülkesinde sessiz kaldıkça laa bunlar korkak vurvur bir daha vur diyen çok olur

bu maç ceza çıkmazsa bir daha önünü alamazlar diyenlerde aşırı romantik canere çıkan ceza bir daha uygulandı mı biz sessiz kaldıkça daha çoook bize özel kararlar alınır biz de mal mal seyrederiz.

başkan ve yönetim sınıfta kalmıştır.

ben şenol güneş olayım bu maç için tekrar kararı çıksın o dakika istifa mı veririm başkana gese maçına falan da çıkmam hatta o dakika bavulları toplar isviçreye yerleşirim nyona yakın bir ev tutar gider uefa da tüm delilleri ortaya döker üstüne bir de uluslararası basın toplantısı düzenler rezilliği pisliği dökerim ortaya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ne dayanağı gerizekalı mı bu herifler o mantıkta getirsinler bana normal bir maçın hakem ve gözlemci raporunu ikisi arasında 40 fark bulup o maç aleyhinde olan takım lehine iptal ettiririm. Dayanak bulmuşmuş dün saçma sapan örnekler verdiler milletin gözüne baka baka yalan söylediler görüntüleri kesip yayınladılar. Bu ülkede iyi hukukçu diye gösterdikleri adam şekip olduğu için ülkenin adalet ve hukuk mekanizması bu şekilde işliyor. Teknoloji çağında yaşadığımız için dün 1 saat içinde bu adamların argümanlarını çürütecek görüntüler hazırlanıp yayınlanabilirdi bunların yalanları gözlerine sokulabilirdi ama yönetim böyle bir yolu tercih etmedi. Yönetim efendilik yolunda yürüsün bu taraftar her zaman destekler lakin ağzından köpükler saçan tribünlere kin ve nefreti getiren, her ortamda haksız ve suçlu olduğunda mağduriyet yaratmaya çalışan bu adamlara efendilik yapılmamalıdır. Bizim talebimiz sadece yasa ve kuralların işlemesi onun dışında kimseden haksız bir beklentimiz bulunmamakta. Karar her ne çıkarsa çıksın umarım yarın divan toplantısında Başkan bunların ne kadar yalancı ve kötü insanlar olduğunu ülkeye anlatır.
Hakem raporunda küfür ettiği yazmayan Caner'e hakeme hakaretten 6 maç ceza vermediler mi?

Sonra "cezayı hakaretten değil, hareketten verdik" demediler mi? (O günkü kurallara göre hakaretten veremezlerdi)

Sonra aşağılık bir hareket yapan Fernandao'yu hakaretten 2 maç verip, hareketten sevk edilmesi gerektiği  gerekçesiyle 1 maça indirmediler mi?

Bunların hepsi bu sezon oldu işte.

Kısacası aşağılık bir düzen var ortada. Baştan aşağı pislik olmuş.

Hafta sonu kazanırsak, bu düzene bir tekme atmış olacağız.

Şansımız bol olsun.

Çevrimdışı tangaz

dün yanküt kocamal bilin bakalım ankarada nereyi ziyaret etmiş?

ipucu: anıtkabir değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı tangaz

kaçta aciklanacak acaba ?

saat 1 de toplanacaklar muhtemelen mesai bitiminden sonra akşam saatleri açıklanır

Çevrimdışı ekrembaser

dün yanküt kocamal bilin bakalım ankarada nereyi ziyaret etmiş?

ipucu: anıtkabir değil

Ya ben onun kaşlarına ....

Çevrimdışı kartal190321

hakem  raporu   temsilci  raporları    görüntüler   herşey  bu kadar netken, siyasi erkin müdahalesi  sonucunda  bu maç  tekrar  oynatılırsa,
ve biz maça çıkarsak   F.orman ve yönetimi  biter, ülkede  futbol  diye birşey  kalmaz, statlarda kaos yaşanır  ve   her sezon  birkaç maç bu şekilde yarım kalır

aslında sonuç dün açıkladı  d.bahçelinin twiti  maçın kaldıgı  yerden oynanacagını gösterdi, o twitin dün atılması  çok manidar  ve twiti attıranda herşeye burnunu sokan şahsiyettir, d.bahçeliye özelikle attırdı   beşiktaşlılıgı  biliniyor, bakın işte Beşiktaşlılarda  devam etmesini  istiyor  demeye getirecekler

çogunlugun ortak  fikri maça çıkmamak   herşeyi göze almak, siyasi otoriteye boyun egmemek, bugün  maçı tekrar oynatmak isteyen siyaset, başka zaman şampiyonu tayin etmeye kalkar  şu takımı şampiyon yapın der, tepkimizi bugün koyacaz ki  bir daha cesaret etmesinler, boyun egersek  bir daha karşı çıkamayız  her dediklerine  tamam demek zorunda kalırız, herşey lehimize şuan F.orman ve kongre üyeleri dik duracak  boyun egmeyecek siyasilere   taraftar  arkasında zaten  gerekirse istifa edecekler   seçim öncesi  kaosa sürüklesinler ortamı, bu alemin bi  enayi biz değiliz, herşeyin başlangıcı  deneme tahtasımıyız

kulüp avukatı ve yöneticilerimiz  hakem  temsilci raporları tv görüntüleri  telefonla çekilen şahsi görüntüleri  derleyip   uefa   veyahut  fifa  artık hangi kurul bakıyorsa  giderse,  bakın herşey ortada  inceleyin  yaşanılanlar bunlar, bize maçı yeniden  kaldıgı yerden oynayın kararı verdiler ve siyasi erkin müdahale ettiği  twitleri görüntüleri  uefanın önüne koyarsa  uefa bu işe kayıtsız kalmaz, uefa asla siyasi erkin  federasyona  müdahale etmesini asla kabul etmez şuan avrupada  çok popüler bir kulübüz, ülke basını satılmış, bizde avrupa  basınını  kullanırız  o kararları alanları rezil ederiz   bir daha karşımızda  duramazlar  gün birlik  olma günüdür   boyun egmeme  günüdür  :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi tolga1903

Pepe'ye 1 maç ve kupa maçının tekrarı mı? Pepe'ye 2 maç hükmen galibiyet mi? Maci tekrar oynayıp pepe üzerinden ağzımıza bir parmak bal çalarlar mı? En merak ettiğim nokta bu.

Çevrimdışı tangaz

bu mal ordusu q7yi tribüne el hareketi çekti die şikayet edeceklermiş bir foto var görüntüye göre q7 elini aynı meirellesin zamanında halis muhlis ortam çocuğuna yaptığı hareketi yapıyor ulan mallar siz değilmiydiniz zamanında bu portekizde o anlama gelmez dien rvo bizim stadımızda elini orasına burasına sokarken neredeydiniz şeref noksanları alayınızı silkeleyim sizin

Çevrimiçi Sinan66

saat 1 de toplanacaklar muhtemelen mesai bitiminden sonra akşam saatleri açıklanır

:uyucam:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fotomaç okuyan kaldı mı?
İster istemez görüyoruz sağda solda.

Turgay Demir denen herif de görev tamamlandıktan sonra yine taraftara şirin gözükme yazısı yazmış. 1 haftadır neredeydin?

Çevrimdışı tangaz

uefanın fifanın futbolu özerkleştirme kararı bu denli net iken siyasilerin bu işe el atmasına ben sessiz kalmayacağım uefaya gerekli müracaatı ben şahsen yapacağım umarım başkan da yapar. biraz dik dur başkan kimse bu müracatı yaptın die seni himmetçi₁ die etiketleyemez korkma her şey ortada kullan uefa sopasını. örnekler ortada zamanında siyasiler futbola müdahale ediyor die uefa ve fifanın milli takımları ihraç edeceğini açıkladığı bu konuda müdahaleler yaptığı örnekler var.

bu kadar korkak olma başkan.

Çevrimdışı murat

Evet maç sonu başkan hastahanede maç hükmen bizim galibiyetimizle sonuçlanır aksini dileyen veya isteyen gerizekalıdır deseydi iş biterdi.

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Hocamın başını ellerinin arasına almış, ayaklar altındaki fotoğrafını ve tüneldeki yere kapaklanmış fotoğrafını yıllar geçse de unutmayacağım. O fotoğrafa rağmen çıkacak her karar siyasidir.

Etiketler: