Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814027 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Lick kelimesinin türkçesi nedir? Az önce Liverpool-Roma maçında Liverpool seyircisi bağırıyordu lick more, lick more diye...
Yalamak demek, daha fazla dil atın anlamında takımlarına sesleniyor olabilirler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Devlet Bahçeli Beşiktaş kongre üyesi mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun maç tekrar oynanacak Aziz ve RTE pazarlık yaptı Bahçeli de pazarlığa razı oldu umarım bu taviz karşılığında bir şey almışızdır kupanın bir önemi yok , bu taviz karşılığında ligde "adil bir yönetim" sözü aldıysak bence yinede yönetim başarılıdır.

yılın romantiği oscarı goes to mrred
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Sonuç olarak Hıncal'ın bugün yandaş kanalda Fener aleyhine gözüken ve fakat Beşiktaş başkanını alçaltmaya çalışan açıklamaları da eklenince burdan başkanı sıkıştırmaya çalıştıklarını rahatlıkla anlayabiliriz. Fikret Ormanı ne RTE ne de diğer sarışınlar başkan olarak kalmasını istemiyor . RTE nin neden istemediği ayan beyan ortada malum Gezi olaylarında başkanın yaptığı açıklamalar ortada renklilerin istemediğini de açıklamaya lüzum görmüyorum yine olay döndü dolaştı kamuoyu oluşturma hadisesine geldi. Bu olaylardan sonra başkanın yerinde olmak istemezdim şu an çok kırgın ve kızgın olduğuna eminim tıpkı Seba gibi bütün gerçekleri görmesine rağmen elinden bir şey gelmemesi adeta ona dejavu yaşatıyordur. Başkan neden şimdi hep Trabzon ve Başakla iyi geçiniyor şu an herkes daha iyi anlamıştır. Biz  Trabzon ve bir kaç köklü Anadolu kulübünü yanımıza almadan bu pisliklerle başa çıkamayız. Çünkü şu an ki siyasi yapı Azizle kader ortaklığı yapıyor ya da yapmak zorunda kalıyor çünkü adam genel kurulda çok güçlü adamı RTE bile deviremiyor. Başkanda genel kurulda ve divan kurulunda gücünü gösterecek ve maça çıkmama kararı alacak  Sakın saf gibi başkan konuşmuyor diye tepkiler vermeyelim çünkü başkan konuşamıyor spor tamamen siyasete batmış durumda yine en temiz bizim kulüp beşiktaş ve kimseye taviz vermeden bileğinin hakkıyla başkan oldu ve kimseye taviz vermeden başkanlığını devam ettirmek istiyor. Yazık adam stadı açarken 32 kere sayın cumhurbaşkanı demek zorunda kaldı bunu gerçekten isteyerek mi yaptı sanıyorsunuz. Elbet bunların hesabını soracak merak etmeyin zaman herşeyin ilacıdır. Biz taraftar olarak herşeyde 1. olmaya bakıp kamuoyu oluşturalım
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 23:23:39 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

tasmasını tutan sahibinin ağzıyla konuşmuş şaşırmadık herifin hayatı zaten tornistan sahibi zincirini ne yöne çekse o yöne gidiyor büyük beşiktaşlı bunu unutmaz bunun 24 haziranıda var.

Ona en İYİ cevap yakında Türk Milliyetçileri tarafından verilecek artık ondan sonra da Kanarya Severler Derneğinin Başkanı olarak devam eder hayatına.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Devlet Bahçeli Beşiktaş kongre üyesi mi?
Kongre üyesi diye biliyorum ben
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Eğer tekrar kararı çıkarsa, o maça çıkan benim gözümde Beşiktaşlı değildir bu kadar netim.

Çevrimdışı tangaz

Geçmiş olsun maç tekrar oynanacak Aziz ve RTE pazarlık yaptı Bahçeli de pazarlığa razı oldu umarım bu taviz karşılığında bir şey almışızdır kupanın bir önemi yok , bu taviz karşılığında ligde "adil bir yönetim" sözü aldıysak bence yinede yönetim başarılıdır.

bahçeli ve pazarlık aynı cümle içerisinde bile yanyana gelemiyor, 2 koyunu güdemeyen biri pazarlık yapacaklar ve bahceli istedigini alacak, gülerim ben buna dostum. bahcelinin artık kulislerde dillendirilen hangi açıkları doğru bilmem ama tasmasından tutanın onay memurlugundan başka bir vasfı kalmadı aldıgı nefes bile yerküreye ihanet.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Eğer tekrar kararı çıkarsa, o maça çıkan benim gözümde Beşiktaşlı değildir bu kadar netim.

uefa başkanı bile caydırıcı ceza beklentisini dile getirmişken siyasi irade tekrar kararı çıkartırsa 24 haziranda gereğini yapmayan benim gözümde beşiktaşlı değildir.

Çevrimdışı Alper1903

uefa başkanı bile caydırıcı ceza beklentisini dile getirmişken siyasi irade tekrar kararı çıkartırsa 24 haziranda gereğini yapmayan benim gözümde beşiktaşlı değildir.

+1

Çevrimdışı ekrembaser

Abi UEFA başkanının kupa maçıyla ilgili yaptığı açıklama feyk olabilir ama senin sabah bahsettiğin olayı yaparız biz yazarız çabalarız

Çevrimdışı kyiv

Bütün bu olanlardan sonra illaki tekrar kararına gerek var mı? 24 haziranda gereği tekrar çıksa da çıkmasa da yapılmaz mı sence?

Çevrimdışı murat

yarın ola hayrola.ben hala hakemin gerekeni yaptığına ve gözlemci temsilci raporlarına güveniyorum.

Çevrimdışı Jimexi

Sen benim hocamın kafasını yaracaksın bunu yapanda senin kombineli taraftarın olacak. Sonrada maç kaldığı yerden devam kararı vereceksin. Çünkü dış mihrakların oyunu çünkü kumpas çünkü oyun çünkü hile yemiyoruz artık kardeşim sökmüyor mağdur ayakları. Ne kadar şerefi kıt insan varsa Beşiktaş üstüne oynuyor. Hadi başkanımız efendi adam diyip susuyoruz ama bu maça kaldığı yerden devamı gelirde ve bizim takım bu maça çıkarsa yazıklar olsun. Direk turu versinler fenere. Yemişim kupasını beni hocamın ve takımının itibarı, güvenliği, sağlığı ilgilendirir. Zaten kupada bize yarardan çok zarar veriyor. Beşiktaşsız oynasınlar kupayı yalan uydurmak kumpas demek zorunda kalmazlar hem.

Çevrimdışı tangaz

Bütün bu olanlardan sonra illaki tekrar kararına gerek var mı? 24 haziranda gereği tekrar çıksa da çıkmasa da yapılmaz mı sence?

ben bireysel olarak zaten gereklerini yapacağım hem haziran sonu hem de uefa nezdinde lakin gereğini yapmayan benim gözümde beşiktaşlı değildir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Nasıl bir cenderenin içine düştük biz arkadaş aklım almıyor

Çevrimdışı celiker1

yarın ola hayrola.ben hala hakemin gerekeni yaptığına ve gözlemci temsilci raporlarına güveniyorum.
Hakemin raporunda "Şenol Güneş'i yerde görünce maçı tatil ettim" raporu yetiyor zaten.Hakeme,gözlemci raporuna güveniyoruz zatende siyasetçilere güvenmiyoruz.Dünyanın adalet olan her ülkesinde bu maç bize 3-0 yazar.Sorun bizde adalet var mı?Spor özerk mi?Spora siyaset bulaşıyor mu?
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 23:36:36 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 'TaNeR'

"İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."

Anlatılmak istenilen:

İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu "bunların" hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.

kimler:
- Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip (sahalara fitne yaymak isteyenleri) ve bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakları...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

gün, tüm beşiktaşlıları organize edip gereğini 2 ay sonra yapma günüdür.

Çevrimdışı tangaz

"İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."

Anlatılmak istenilen:

İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu "bunların" hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.

kimler:
- Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip (sahalara fitne yaymak isteyenleri) ve bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakları...

sanki toplumda huzur ve dayanışma bırakmışlar gibi bir de utanmadan bu kelimeleri zikrediyolar ya insanın cinnet getirmesi işten bile değil

Çevrimdışı özgür

Ben buna kufur edince mod alacam degil mi?

Neden mod alasın ki. Küfür etmek serbest, buraya yazmak yasak ;)

Çevrimdışı mrred

Ne dediğini anlamaya çalışmaya gerek yok.

Ben esas başından beri siyasilerin bu olaya bu kadar müdahil olmasını anlayamadım.

Sıradan bir derbi maçında kantarın topuzunu kaçıran gerzek holigan taşkınlığı işte, ne komplolar kumpaslar bilmem neler...

Fenerbahçe avantajlıyken neden yapsınlarmış. Ulan skor adamların umrunda değil ki, oraya kin kusmaya gelmişler zaten.

Üç senedir rencide olmanın ezikliği ve yönetimlerinin + teknik direktörlerinin dolduruşu altındalar. Türkiye kupasında tur atlamak adamların umrunda değil ki, amaç Beşiktaş'a karşı hınç almak.

Hala komploymuş, kumpasmış. Böyle niyeti olan bir grup neden kupa maçını hedef seçsin, haftaya şampiyonluk derbisini seçer.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olay Beşiktaştan hınç almak falan değil. Beşiktaş Fenerbahçeyi safdışı ettikçe yani şampiyon oldukça başarılı oldukça Aziz Yıldırım başarız gözükecek. RTE o yüzden bizim başarılı olmamızı istiyormuş gibi görünüyor yoksa başarımızı falan istediğine inanmayın çünkü Azizi safdışı etmesi lazım ama Aziz de genel kurulda çok güçlü. Peki Aziz'in başarısız gözükmesi kimin işine yarar? Azizi istemeyen RTE'nin işine yarar çünkü RTE böylece azizden istediği tavizleri rahatça koparabilir. RTE neden Aziz'i sevmiyor tapeleri dinleyin anlarsınız ama kabaca Türkiye'nin 3 büyük kulübünden birini kontrol ve idare etme arzusu olarak açıklayabiliriz. RTE Mehmet Ali Aydınları destekledi ama Aziz hapiste bile seçimi kazandı adamın genel kuruldaki gücünü siz düşünün. Siyasi erk ülkede 40 milyon kişinin takip ettiği futboldan asla elini çekmez tam tersi onu kendisi dizayn etmeye çalışır hele bu erkin başında RTE varsa hiç şansı bile olmaz. Bizim başkan tekrar ediyorum bileğinin hakkıyla geldi o makama kimseye taviz falan vermedi ve haklı olarak da vermek istemiyor.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 23:47:54 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

benim ekstra birşey yapmama imkan yok.oyumuz belli.

sen ben meselesi değil tüm beşiktaşlıların birlik olma  ve cezayı kesme günü

Çevrimdışı ekrembaser

gün, tüm beşiktaşlıları organize edip gereğini 2 ay sonra yapma günüdür.

Abi dertleri ne taraftan daha çok oy alırız onun da diğer taraf olduğuna karar vermişler 1 kez daha tekrarlıyorum Allah büyük.

Çevrimdışı Jimexi

bence yeni bir terim bulalım literatüre ekleyelim.
isim önerim Fuiklik.

Tanım:
Fuiklik: Futbol ile devlet işlerinin birbirinden ayrı olması.

Etiketler: