Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812366 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam oz be öz Sakaryali Mustafa ile Artvin'li TolGEA ya Trabzonlu dedi ya laa :kop: :kop: :kop:

Mustafa Sakarya Akyazıli ya bu garibimde Trabzon Akyazili sandı heralde :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Herifler o kadar çaresiz ki basın toplantısının özeti şu:

1. Şenol Güneş taraftarımızın attığı çakmaklara kafa atarak bizi tahrik ve mağdur etmiştir.

2. Beşiktaş hükmen mağlup sayılmalıdır.

3. Yok yok maç kaldığı yerden devam etsin.

Sefil soytarılar. :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Yarın cezayı tff de kim görüşecek,kim karara bağlayacak.İsimleri ve hangi takımlı olduklarını bilen var mı?Demirören ve yönetimi mi?Yoksa disiplin kurulu mu alacak kararı?Disiplin kurulunun eskiden Şekip'in dediği gibi 4 e 3 üz orada filan gibi olma ihtimali var mı?Caner'e cezayı kesen kurulsa  :alala:
kararı tff yönetim kurulu verecek ama kim verirse versin karar YD nin kararıdır
onun isteği dışında bir kararı pfdk nın alabileceğine inanıyormusunuz. tff yönetim kurulu kararına göre
pfdk nın alacağı kararlarda şekillenecek.
yönetim kurulunda 7 Beşiktaşlı 3 trabzonlu var Başkanla birlikte toplam 15 üyesi var.
yediyi şöyle yapıyoruz ama Ahmet gökçek osmanlısporun sahibi ama Beşiktaşlı onla 7
oluyor. 3 fenerli bir gs li var bir kişiyi bulamadım hangi takımlı YD ne karar verirse
yönetim kurulundan o karar çıkar

Çevrimdışı ProjectOrigin

Herifler o kadar çaresiz ki basın toplantısının özeti şu:

1. Şenol Güneş taraftarımızın attığı çakmaklara kafa atarak bizi tahrik ve mağdur etmiştir.

2. Beşiktaş hükmen mağlup sayılmalıdır.

3. Yok yok maç kaldığı yerden devam etsin.

Sefil soytarılar. :D

Yahu bunlar eğitilmezler

Ölene kadar devam et Sirk Başkanı, sakın bizi bırakma   :D

Çevrimdışı murat

Adam oz be öz Sakaryali Mustafa ile Artvin'li TolGEA ya Trabzonlu dedi ya laa :kop: :kop: :kop:

Mustafa Sakarya Akyazıli ya bu garibimde Trabzon Akyazili sandı heralde :D
gümüşhaneli değilmi tolga

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhana da trabzonlu demis, adam hollandadan gelmedi mi

Çevrimiçi Necmi

artvin hopalı ama aslen gümüşhaneli sanırım

Çevrimdışı tangaz

kararı tff yönetim kurulu verecek ama kim verirse versin karar YD nin kararıdır
onun isteği dışında bir kararı pfdk nın alabileceğine inanıyormusunuz. tff yönetim kurulu kararına göre
pfdk nın alacağı kararlarda şekillenecek.
yönetim kurulunda 7 Beşiktaşlı 3 trabzonlu var Başkanla birlikte toplam 15 üyesi var.
yediyi şöyle yapıyoruz ama Ahmet gökçek osmanlısporun sahibi ama Beşiktaşlı onla 7
oluyor. 3 fenerli bir gs li var bir kişiyi bulamadım hangi takımlı YD ne karar verirse
yönetim kurulundan o karar çıkar

yd fenerbahçemizi! üzecek karar almaz rtenin dediğini yapar herif her türlü rteye biat eden bir iş adamı! en son doğanmedyayı almak için devletten beleş kredi aldı ondan evvelde benzer krediyi totali almak için kullandı yd'nin ipleri rte'nin elinde karar rte'nin kararı olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

adamın bordo maviye alerjisi var herkesi öyle görüyor.
bunlar hep geçmişde yaptıklarının utancının dışa vurumu işde.

Yani en azından Oğuzhan de dimi Ozi Trabzonlu :D

Herif gitti Sakaryali Pektemeke Trabzonlu dedi abi Akil sağlığını tamamen kaybetmiş herif :kop:

Çevrimdışı mylife1903

yd fenerbahçemizi! üzecek karar almaz rtenin dediğini yapar herif her türlü rteye biat eden bir iş adamı! en son doğanmedyayı almak için devletten beleş kredi aldı ondan evvelde benzer krediyi totali almak için kullandı yd'nin ipleri rte'nin elinde karar rte'nin kararı olacaktır.
Ne bicim iliskiler bea

Olaya bak
Bana da bi 50-60 milyon dolar kredi versinler et gondereyim ulkeye
Beles versinler krediyi 2 sene odemesiz olsun
Ohh mis 2-3 sefer gonderirim et, belese gonderirim ki para vermesinler ete
Parayi da bankaya koyar, monakodan el sallarim
Ohh mis

Çevrimdışı mylife1903

Yani en azından Oğuzhan de dimi Ozi Trabzonlu :D

Herif gitti Sakaryali Pektemeke Trabzonlu dedi abi Akil sağlığını tamamen kaybetmiş herif :kop:
Oguzhan trabzonlu mu? Pes

Tolga trabzondan geldi diye trabzonlu dedi sandim
O mantikla ozi hollandali oluyor da
Pekto ne alaka trabzonlu onu cozemedim

Vazgectim bunlara cevap falan vermesinler, yazik kimin baskaniysa

Çevrimdışı murat

işin özeti Adam idama gidiyormuş, kadın don ısmarlamış

Çevrimdışı tangaz

Ne bicim iliskiler bea

Olaya bak
Bana da bi 50-60 milyon dolar kredi versinler et gondereyim ulkeye
Beles versinler krediyi 2 sene odemesiz olsun
Ohh mis 2-3 sefer gonderirim et, belese gonderirim ki para vermesinler ete
Parayi da bankaya koyar, monakodan el sallarim
Ohh mis

vermişken bir 50-60da bana versinler ortak olalımsermayeleri birleştirip daha çok et göndeririz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Oguzhan trabzonlu mu? Pes

Tolga trabzondan geldi diye trabzonlu dedi sandim
O mantikla ozi hollandali oluyor da
Pekto ne alaka trabzonlu onu cozemedim

Vazgectim bunlara cevap falan vermesinler, yazik kimin baskaniysa
Pekto Sakarya Akyazıli abi

Aziz kesin Trabzon Akyazili sanmıştır :kop:

Çevrimdışı mylife1903

vermişken bir 50-60da bana versinler ortak olalımsermayeleri birleştirip daha çok et göndeririz
Valla abi 100milyon kafi, turkiyenin et ihtiyacini karsilariz, mis gibi
Hatta et degil, salam sucuk, sosis gondeririz helal hepsi

Çevrimdışı caner.eryigit

Kulüp birazdan açıklama yayınlayacakmış...

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulüp birazdan açıklama yayınlayacakmış...

gelmedi açıklama  :alala:

Fenerbahçe 16 Yıllık Seba Döneminde Sadece 2 Kez Şampiyon Oldu..! 3 yıllık Güneş Döneminde Liderlik Görmedi..Beşiktaş Feda Dönemi'nden Çıktığından Beri Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Yok..

Beşiktaş'a, Süleyman Seba'ya ve Şenol Güneş'e Küfretme Nedenleri Bu Sahiplerine Havlıyorlar..🐕🐶

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ağır saçmalamışlar. İyice battılar. Şu basın toplantısı bir hükmen 3~0 sebebidir. Hakem odasına adam görmerdim diyor, kredisi bitti diyor. Hocası arsız değilim ki hükmen isteyeyim diyor başkasını hükmen istiyor. Ev sahibi olarak güvenliği sağlamak işi kendinin olduğunu unutmuş arkadaşlar. Korner köşelerinden madde yağmış bütün algı Şenol Güneş üzerinden yapılıyor. İyice sıvadılar iyice aciz duruma düştüler.

Çıkıp adam akıllı sahamız da olmaması gereken olaylar yaşandı, Şenol Hocaya geçmiş olsun diyoruz ve bundan sonrası için gerekli önemlileri alacağız diyecek yürek yok maalesef.

UEFA ve FIFA kuralları bu kadar açık ve net iken. Bu kadar saçma sapan açıklama ve algı yönetiminde dibe vurmadan sonra bizim istediğimizi 3-0 sonuç gelmez ise sahaya çıkmayalım. Her sene zarar gördümüz bu kupaya katılmama durumunda nasıl bir yaptırımı varsa araştırıp bir daha katılamayalım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 18:39:22 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı caner.eryigit

gelmedi açıklama  :alala:
Ali Fuat duatepe yazdı valla Twitter da onun yalancısıyım;)manifesto yayınlanacak fln dedi...

fenerli gerçeği gören bi sayfa :)

Ali Fuat duatepe yazdı valla Twitter da onun yalancısıyım;)manifesto yayınlanacak fln dedi...

hele bi yarın sonuç açıklansında duruma göre perşembe günü karar verilir bi daha hiç katılmayız bu kupaya olur biter.

Zarardan başka birşey değil kupa zaten.

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile yapılan ve meydana gelen olaylar nedeniyle tatil edilen maçta yaşananlarla ilgili sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun kamuoyunu yanılttığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Mahmutyazıcıoğlu, sarı-lacivertlilerin bugün düzenlediği basın toplantısında örnek verdikleri Trabzonspor maçı ile ilgili olarak, "Aziz Bey ve Şekip Bey insanların aklıyla alay ediyor. Bugünkü basın toplantısında sürekli örnek verdikleri Trabzonspor maçında Fenerbahçe, o günkü kulüp başkanının talimatıyla sahadan çekilmiş ve hakemin bütün ikazına rağmen sahaya çıkmamıştır. Karşılığında da cezasını almıştır." diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, maçın tatil edilmesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldüğünün altını çizen Mahmutyazıcıoğlu, "Şenol hoca stattan ambulansla ayrıldı diye maç tatil edilmiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Maçın temsilcisi, soyunma odası önüne gelip takım kaptanını yanına çağırarak müsabakanın tatil edildiğini haber verince Şenol Güneş ambulansla hastaneye götürülüyor. Dersine bu kadar iyi çalışan, belgesel gibi görüntü hazırlayıp dakika dakika kritik yapıp algı oluşturmaya çalışan Aziz Bey ve Şekip Bey neden bu görüntüleri paylaşmadı. Temsilci mi önce gelmiş yoksa Şenol hoca mı ambulansa önce binmiş yayınlasınlar da herkes görsün." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe, kurulları etkilemeye çalışıyor"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun bugün yaptığı basın toplantısıyla Türkiye Futbol Federasyonundan yarın çıkacak kararı etkilemeye çalıştıklarını savunan Beşiktaşlı yönetici, şunları kaydetti:

"Hakemin maçı tatil etme sebebi ortada. Kaldı ki Aziz Yıldırım bile tribünden durumun vehametini görmüş ve devre arasında hakem odasına bir personelini göndermiş. Yetmemiş güvenlikten sorumlu yetkiliyi aramış. Ayrıca bana göre bir kulüp başkanına yakışmayacak şekilde hakemi alenen tehdit etmiştir ve hakemin bu kararı vermesinde en büyük etkiyi kendisi yapmıştır. Fenerbahçe, kamuoyunun algısını değiştirmeye, kurulları da yarın çıkacak karardan önce etkilemeye çalışıyor. Bu maç güvenlik zafiyeti sebebiyle tatil edilmiştir. Biz orada misafir takımız. Bizim oyuncularımızın, teknik heyetimizin, personelimizin ve hatta taraftarımızın güvenliği stadın girişinden çıkışına kadar ev sahibi ekibe aittir."

"Şampiyonlar Ligi'nde sahaya kedi girdi diye UEFA bize ceza verdi." ifadesini kullanan Mahmutyazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu olaydan bile ev sahibi ekip sorumlu tutuluyor. Bizim federasyondan ekstra bir talebimiz yok. Bu işin kural kitabındaki karşılığı ne ise onu yerine getirmelerini bekliyoruz. Aziz Yıldırım da yaptığı basın toplantısında sahaya atılan maddeleri itiraf etmiştir. Fenerbahçe Kulübü, statlarının en güvenli statlardan biri olduğunu söylese de olanlar kamuoyunun gözü önünde yaşandı. Binlerce insan statta, milyonlarca insan da televizyon başında bu şiddete tanık oldu. Bu kadar güvenli olduğu iddia edilen statta saha olayına karışan taraftarlardan ikisi, bugün kendi açıklamalarından anlıyoruz ki Antalyaspor maçına girmiş ve bu esnada polis tarafından gözaltına alınmış. Madem bu kadar güvenli bir stat, olaylara bizzat karışan taraftarlar bu maça nasıl girdi?"

"Beşiktaş, hakemin talimatları dışında bir harekette bulunmamıştır"
Yaşanan olayların ardından devam eden adli bir süreç olduğunu da kaydeden siyah-beyazlı yönetici, müsabaka esnasında suç teşkil eden 57 ayrı fiil tespit edildiğinin altını çizerek, "Devam eden adli süreçle ilgili kafa karıştırıcı bilgiler paylaşılmaktadır. Gerçek şudur, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olaylara ilişkin 'Silahla yaralama, müsabaka alanına yasak madde sokma ve seyircilere temin etme, müsabaka alanında yanıcı, yakıcı madde kullanma' suçlarından soruşturma başlatmıştır. Ayrıca müsabaka esnasında suç teşkil eden 57 ayrı fiil tespit edilmiş, bunlardan 36'sının müsabaka alanına yasak madde atma ve yaralama suçlarının unsurlarını oluşturduğu kaydedilmiştir. Bu şartlar altında maçın güvenli bir şekilde oynanmayacağı açıktır. Daha önce yaşanan kötü olayları örnek göstererek Beşiktaş sahadan çekildi imasında bulunmak tamamen yanlıştır. Beşiktaş, hakemin talimatları dışında bir harekette bulunmamıştır." yorumunda bulundu.

"Türk futbolu düzlüğe böyle mi çıkacak?"
Beşiktaş'ın, taraftar olaylarını sona erdirmek için kendi taraftarlarına karşı iyi niyetle sert yaptırımlar uyguladığını dile getiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şunları söyledi:

"Aslında spor adamı olarak bu noktadan sonra önemli bir kararın eşiğindeyiz. Statlarımızda bu tür olayların devam etmesine izin verip, bir şekilde savunup şiddeti normalleştirecek miyiz, yoksa bu tür görüntülerin ortadan kalkması için hamle mi yapacağız? Beşiktaş, bu çirkin hadiselerin önüne geçmek için üzerine düşeni yaptı, yapmaya da devam ediyor. Çok sayıda taraftarımızı, kulübümüzü maddi manevi zarara uğrattığı için mahkemeye verdik ve bu işi nihayetlendirdik. Ortam bu kadar gerginken Evkur Yeni Malatyaspor maçında Fenerbahçe'ye tek satır küfür edilmedi. Kadıköy'de dün oynanan Antalyaspor maçında ise rahmetli Seba'ya, Şenol Güneş'e edilen küfürleri herkes duydu. Bugün de bu duruşlarını savunmaktadırlar. Türk futbolu düzlüğe böyle mi çıkacak?"

Beşiktaşlı futbolculara talimat değiştirilerek ceza verildiğini, Dusko Tosic ile Anderson Talisca'ya savcılık soruşturması başlatıldığını da söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, "Beşiktaş'ın başına bugüne kadar neler geldi. Bizim oyuncumuza talimat değiştirilerek ceza verildi. Geçen sezon Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında Tosic ve Talisca'ya saha içindeki hareketlerinden dolayı savcılık tarafından resen soruşturma başlatıldı ve haklarında iddianame düzenlendi. Ancak aynı maçta Van Persie'nin yaptıkları bizim şikayetimize rağmen takipsizlikle sonuçlandı." diye konuştu.

Etiketler: