Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5808791 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Arkadaslar herkes sakinlestiricisini alsin, buralar karisacak yakinda.

Ridvan diye bir mm ehmm immm ne desem kotu aile cocugu var, senol gunesin basi kanamadi diyor, doktor musun lan sen?
Benimde gafa yarilmisti buna benzer, fazla kan cikmamisti, kel olmasam hic gozukmezdi hatta, alin, kas tarafinda acilma olunca fiskiriyir valla selale gibi fiskiye gibi, kafaya siseyle koyunca da baya kan cikiyir, ama boyle darbeyle ustten acilma olunca cikmiyor kan, acik yara gibi aciliyor. Doktor varsa sebebini analtomisini yapar, ben bilmem, tecrubelerimden faydalanarak olani soyluyom

Bu ridvan cocuk, senol hoca frene bassin falan diyor, eyy ridvan sen kimsin lan, safagin yetmez senin senol gunese frene bas demeye, iste bu itnelerin agzinin payini vermedikce bunlar boyle arsizlasir

Hem suclu hem guclu bunlar boyledir, yavuz hirsizdir
Sike yap, radar tuttular
Mac satin al, kumpas sahaya yansimadi
90 dakika anamiza kufur et, kafasi yarilmadi ondan

Lan ertugrulun kafasini yarmis bizim tribunler, o maci neden tatil etmemis, ertugrul kim lan, teknik direktorun mi senin, kim o?
Gozlek heriflere bah ya
Sabah sabah psikolocimi bozuyorlar

Lan hayvansi insan butun mac sahaya kicinizda stada ne soktuysaniz attiniz, dua edin bizim quaresma azicik nasi desem biraz aykusu dusuk, kafasina yiyip yiyip hirslanip ayakta kaldi, burak yil,az falan olaydi daha 3. Kornerde eve gitmistiniz.
Sanki tek olay senol gunesin hastanelik olmasi, hayir degil (Küfür Yasak)₇, her koseden madde madde nefretinizi attiniz, sonra tolga kiskirtmis, korneri de tolga mi atti, ulan ne bicim insanlarsiniz, cigeri bes para etmez, yalaka, kendini bi poh sanan, donek, dansoz, omurgasiz ve terbiyesizsiniz.

Sokakta gorursem bayram degil seyran degil bu amca beni neden dovdu, deme

Ar damarları çatlamış diyeceğim ama öyle bir damarları yok. Sanki tek olay Şenol hocanın başına atılan maddeymiş gibi. Yahu kornerleri kullanamadı Beşiktaş deyince, ya orası kumpas diyorlar. Yok öyle kumpas deyip sıyrılmak. Görelim bakalım kumpasın içeriğini. İnanılmaz aşağılık bir camiaki insanın midesi bulanıyor ahlaksızlıklarından.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı balkan-kartal

talisca bize geldiginde transfermarkt degeri 7.5 milyon euro, simdi ise 19 milyon euro
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Librarius

Gerzekce bir oyun oynaniyor, bu oyunda fbnin tecrubesi cok, bizi tecrubesi ile yeniyir.

Camianin lideri cikip bunlarin agzinin payini madde madde vermedikce, camia sakinlesmez.

Stada gidenlerden, istanbuldan ibaret degil besiktas camiasi, anadolunun sehirlerinde kiraathanelerdeki besiktaslilari hic dusunmediniz mi?
Ordaki tartismalarin seviyesini dusunmediniz mi?
O besiktaslilar su dakikalarda neler dusunuyor, hic tercuman olmaya calismadiniz mi?

Sabah tarlasini sulayip bi cay icmek, gazetesini okumak icin kiraathaneye gelen besiktasli, gazeteyi actiginda baskaninin konusmasini gorsun, kendi duygularina tercuman olan baskanini gorsun, bi gulumsesin, sonunda be, desin cigarasini yakip, cayini icsin adamcagiz.

Ayiptir, burasi ortadogu, cikip konusacaksin ama @Necmi abinin dedigi gibi panikle konusmayacaksin, stratecik olacaksin, al kagidi kalemi eline, bugun bunu acikliyoruz, yarin bu deniyolar boyle cevap veriyor, ona bunu sokuyoruz, bundan bunu cikartip buna koyururuz, obur gun bu cevap geliyor vs.
Diye gider

Ha en son feto feto diye agliyorlar, fetocu savcilarin gotunu yalayan bunlardi, bir suru sampiyon oldular onlarda feto bunlar yardim etti mi? Diye de sorarsin

Tecrübesi mi çok? Herifler Perşembeden beri şokta, daha olayı bile anlayamadılar henüz. Öyle bir çakıp geçtik ki heriflerin feleği şaştı.
Gerilim politikalarını rulo yapıp münasip bir yerlerine taktık.

Emsal karar diye bir sefilliğe dolanmış vaziyetteler. Valla benim gördüğüm şu: camia olarak kimyalarını paramparça ettik. Bugun rıdvanından ilkerine, abdulkeriminden gürcanına hepsi barut fıçısı gibiydi. Güya kupa maçında bizi hırpalayıp zarar vermeyi amaçlıyorlardı ama kendileri  hırpalanıp zarar gördü. :D

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar herkes sakinlestiricisini alsin, buralar karisacak yakinda.

Ridvan diye bir mm ehmm immm ne desem kotu aile cocugu var, senol gunesin basi kanamadi diyor, doktor musun lan sen?
Benimde gafa yarilmisti buna benzer, fazla kan cikmamisti, kel olmasam hic gozukmezdi hatta, alin, kas tarafinda acilma olunca fiskiriyir valla selale gibi fiskiye gibi, kafaya siseyle koyunca da baya kan cikiyir, ama boyle darbeyle ustten acilma olunca cikmiyor kan, acik yara gibi aciliyor. Doktor varsa sebebini analtomisini yapar, ben bilmem, tecrubelerimden faydalanarak olani soyluyom

Bu ridvan cocuk, senol hoca frene bassin falan diyor, eyy ridvan sen kimsin lan, safagin yetmez senin senol gunese frene bas demeye, iste bu itnelerin agzinin payini vermedikce bunlar boyle arsizlasir

Hem suclu hem guclu bunlar boyledir, yavuz hirsizdir
Sike yap, radar tuttular
Mac satin al, kumpas sahaya yansimadi
90 dakika anamiza kufur et, kafasi yarilmadi ondan

Lan ertugrulun kafasini yarmis bizim tribunler, o maci neden tatil etmemis, ertugrul kim lan, teknik direktorun mi senin, kim o?
Gozlek heriflere bah ya
Sabah sabah psikolocimi bozuyorlar

Lan hayvansi insan butun mac sahaya kicinizda stada ne soktuysaniz attiniz, dua edin bizim quaresma azicik nasi desem biraz aykusu dusuk, kafasina yiyip yiyip hirslanip ayakta kaldi, burak yil,az falan olaydi daha 3. Kornerde eve gitmistiniz.
Sanki tek olay senol gunesin hastanelik olmasi, hayir degil (Küfür Yasak)₇, her koseden madde madde nefretinizi attiniz, sonra tolga kiskirtmis, korneri de tolga mi atti, ulan ne bicim insanlarsiniz, cigeri bes para etmez, yalaka, kendini bi poh sanan, donek, dansoz, omurgasiz ve terbiyesizsiniz.

Sokakta gorursem bayram degil seyran degil bu amca beni neden dovdu, deme
neden sinirlenelimki aslında tam tersi ben şahsım adına bayağı eğleniyorum
biz yükselirken adamlar çiçekmi verecekti bu kadar canhıraş yönetimleri değil
tüm camialarıyla saldırmaları aslında bizim ulaşmamız gereken yere ulaştığımızı
gösteriyor. sari lacivert renklere gönül vermiş her yürek güm güm atıyor popolarıda
yusuf yusuf ediyor
herkes takılmış tff ne karar verecek ya ne verirse versin bir önemi yokki önemli olan
düştükleri durum adamlar panikle saldırıyor eskiden böyle olmazdı sinsice yapar
sonrada tvlere çıkıp kıs kıs gülerlerdi. şimdiki gibi çaresizce saldırmazlardı adamlar
cb nin lafını kullanıyor düşünün artık bu bittiklerinin işareti aslında bizimle baş edemeyecek duruma gelmişler.
Bazı arkadaşların anlamadığı bir şey var hala idrak edemediler Beşiktaş çok güçlü hem
ekonomik olarak hemde prestij olarak sürekli taraftar topluyor yeni nesil komple
Beşiktaşlı oluyor geçen bir istatistik yapılmış çocukların %60 ı Beşiktaşlıymış
Elbet girdiğimiz her dövüşü kazanamayabiliriz hala karşımızda kökleri güçlü
renkliler var ne kadar bitikte olsalar destekleyen uzantıları var bunların bitmesi zaman meselesi
kaç yıldır tek büyük biziz diyordum bir çok arkadaş anlamıyordu bakın Beşiktaşın biraz kıpırdanması
renklileri darmadağın etti ve gelecekte Beşiktaş kıpırdanmayacak kükreyecek
bunun için önümüzde zaten minimum 3 yıl var bu renklilerin ffp kıskacında iyice kan kaybedeceği bir
3 yıl sonrada toparlanmaları 2 yıllarını daha alır önümüzdeki 5 yılda bizim aldığımız yolu yakalama
şansları yok bunu dibine kadar hissediyorlar. Beşiktaş artık ayağa kalktı bu yolun dönüşü yok
bu sene ffp bitiyor biz 21 M lik taliscayı almanın hesabını yapıyoruz adamların ikiside bir araya gelse toplam
transfere bu parayı harcayamazlar.
açıklandı işde ikisinin toplam geliri 550 M civarı bizimde şimdi 750 M yi geçti ve buna daha lig sonu eklenecek para var bu onları çok korkutuyor.
Hikaye kupa falan değil Beşiktaşı bölmek ve taraftar gücünü ellerinden almak her zaman aynı silahlarla
çıkıyorlar karşımıza taraftar yönetimi hedef alırsa amaçlarına ulaşmış olacaklar bizi
durdurmanın en kolay yolu bu taraftar karşısında yönetimi yıpratmak Beşiktaş artık bu oyuna gelmez
içimizde bunu beslemeye çalışan insanlar yokmu ama çoğunluk sağ duyulu. insanlar artık ufku görüyor.
Başkana saldırmaları Hocaya saldırmaları boşa değil panikle saldırıyorlar. artık az kaldı gartları düşüyor bu son feryatları bu sene şampiyon olabilirsek zaten fişi çekeriz olamazsak bir sene daha uzatmış oluruz
ama kaçınılmaz sonu yaşayacaklar.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada FB’li yorumcuların yürüttüğü mantık harika.  Neymiş “eğer bu maç yeniden oynanmasaymış, bundan böyle hiçbir maç bitmezmiş. Çünkü yenilen olay çıkarıp maçı bırakırmış.”  Ne kadar düşünceli şeyler bunlar. Çok tatlı ve hassaslar bu keratalar. :D

Çevrimdışı Necmi

Tecrübesi mi çok? Herifler Perşembeden beri şokta, daha olayı bile anlayamadılar henüz. Öyle bir çakıp geçtik ki heriflerin feleği şaştı.
Gerilim politikalarını rulo yapıp münasip bir yerlerine taktık.

Emsal karar diye bir sefilliğe dolanmış vaziyetteler. Valla benim gördüğüm şu: camia olarak kimyalarını paramparça ettik. Bugun rıdvanından ilkerine, abdulkeriminden gürcanına hepsi barut fıçısı gibiydi. Güya kupa maçında bizi hırpalayıp zarar vermeyi amaçlıyorlardı ama kendileri  hırpalanıp zarar gördü. :D
adamların tek tecrübesi kavga gürültü işlerini görmekti. bağırarak uzun süre götürdülerde
arık bu ülkede kimse bağırarak iş göremez. ellerindeki tek güç buydu
kaybettiler. karşılarında zekasıyla işini yürüten bir kulüp var biz her zaman böyleydik fener bağırır gövde gösterisi
yapar gs sinsidir el altından yürütür. ama ikiside yanlış ata oynadığı için ellerinde bir güç kalmadı.
biraz kalıntılar var. fenerin basın gücü diyorlarda dönün bakın ellerinde rıdvan abdulkerim gürcandan
başka basın gücümü kaldı basın artık başkalarının gücünde sadece gs yi destekleyen fetö artıkları kaldı
onlarda temizlenir yakında.
çok yol kat ettik. can çekişmeleri şiddetli olur bu normal biz soğuk kanlılığımızı koruyalım yeter.
bütün hepsi bu işi hayati mesele olarak görüyor tribünlerinin durumundan belli ama
maç bittiğindede söylemişdim Beşiktaş tribünleri bunları kaale bile almadı fenere karşı tek bir
slogan bile atılmadı her maç dokundururduk bu sefer yok hükmündeydi taraftarın ciddiye almaması
onları iyice dağıttı bütün amaç buydu ve başarısız oldular. Barut fıçısı gibi olmaları gayet normal süreci
yönetemiyorlar. tekrar çıkması bizi pek bozmaz ama hükmen çıkması onları bayağı sarsar.
amaçları bizi yıpratmaktı ama yıpranan kendileri oldular.

Çevrimdışı Necmi

Bu arada FB’li yorumcuların yürüttüğü mantık harika.  Neymiş “eğer bu maç yeniden oynanmasaymış, bundan böyle hiçbir maç bitmezmiş. Çünkü yenilen olay çıkarıp maçı bırakırmış.”  Ne kadar düşünceli şeyler bunlar. Çok tatlı ve hassaslar bu keratalar. :D
adamlar madde atılsa bile oynanmasını savunuyor madde atılmasını normalleştirmeye uğraşıyor.
iyi ya işde men çıkarsa bir dahada kimse yabancı madde atmaya cesaret edemez biri atmazsa birileride
kullanamaz bunu bu kadar basit. atanda karşılığında ne alacağını bilir.
yabancı madde atılıyorsa bitmesin zaten maçlar. hiç söylemiyorlar bu maçtan men çıkmazsa bir daha
yabancı maddelerden sahada maç yapamaz duruma gelirler.
akşam ertemmi diyordu uefa tff kararını bekliyor diye. işin şovunda olsalar bile akşam feneri fena patakladılar.

Çevrimdışı mylife1903

Soyunma odasinda senol gunesle tarisip senol gunesin gafasini yaran lokomotof moskovo oyuncusu manuel fernandezin pfdkya sevkine...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu işden en büyük faydayı gs sağlıyor kıs kıs gülüyorlardır
biz bırakalım bu işleri bizim için önemli olan hafta sonu oynayacağımız maç
yemişim kupayıda feneride.

Aylardir diyorum bu gerizekalilari ayagimiza doladilar, sen benim ne guzel rakibimdin vs. diye hoplatiyorlar FB'yi kucaklarinda. FB tam GS'nin tuvalet kagidi konumunda. Gerektikce kullaniyorlar, isleri bitince atiyorlar delige ayni sike davasinda UEFA'ya belgeler, mesajlar gonderdikleri gibi.

Bizim haftasonu final macimiz var. Bu ketolari daha da konusmaya gerek yok. Vurduk gectik, konu kapandi artik kimse tekrar mekrar cikaramaz. Haa, olur da tekrar karari verirler UEFA'ya kadar goturebiliriz cunku guvenlik gerekcesiyle tatil edilen bir maci oynatmak futbol talimatnamelerine aykiri. Avrupa organizasyonlari olmasa iyice yelil yelil taa yelil diye Arapliga baglayacaklar, kabile kurallariyle keyfi uygulamalar yapacaklar. Yok, ugrasmayalim denirse de maca cikmayiz olur biter. Bunlarin derdi bizi yipratmak, bolmek. Ama artik asiliyiz kuduza karsi.

Çevrimdışı mylife1903

adamlar madde atılsa bile oynanmasını savunuyor madde atılmasını normalleştirmeye uğraşıyor.
iyi ya işde men çıkarsa bir dahada kimse yabancı madde atmaya cesaret edemez biri atmazsa birileride
kullanamaz bunu bu kadar basit. atanda karşılığında ne alacağını bilir.
yabancı madde atılıyorsa bitmesin zaten maçlar. hiç söylemiyorlar bu maçtan men çıkmazsa bir daha
yabancı maddelerden sahada maç yapamaz duruma gelirler.
akşam ertemmi diyordu uefa tff kararını bekliyor diye. işin şovunda olsalar bile akşam feneri fena patakladılar.
Hersey mi ithal oldu be abi, sahaya attigimiz maddeler bile mi yabanci, fbye bir sonraki macta yerli maddeler haftasi yapalim
Kafalarina iznik cinisi, bursa iskenderi, manisa kebabi falan atalim

Sen seversin manisa kebabini, atmazsin, cengelkoy hiyari at abi sen

Kendine guvenen arkadaslar da fbnin eksik esansini tamamlayabilirler, fbnin itibarina golge dusmesin

Yeterli ortalama tutmazsa mozambik merkez besiktaslilar derneginden gerekli takviye kuvvet vodafone arenaya aktarilabilir

Çevrimdışı mylife1903

Bu hizli resim biloklu nedense
Baska bir kaynak kullanim arkadaslar goremiyorum resimleri

Sonra meraktan cildiriyorum
Insan zaten ya meraktan ya
Neyse ben meraktan gidecem de aykutik icin bilemiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar anket yapiyom
Aziz yildirim icin bornoz modelleri aradim internetten

3 modelde karar kildim
Bugunku basin toplantasina hangisi ile ciksa daha iyi olur

1-kapusonlu

2-model unlu bir dizaynirin ortamlarda pestamal dersin adli calismasi

3-model ise tam fblik helokiti model klasik bornoz takimi, penpe renklerde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

UEFA, olaylı derbiyle ilgili TFF'nin vereceği kararı yakından takip ediyor. Cezalar tatmin edici olmazsa Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı riske girecek. (Beyaz TV)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

gerizekalılar işte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

UEFA, olaylı derbiyle ilgili TFF'nin vereceği kararı yakından takip ediyor. Cezalar tatmin edici olmazsa Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı riske girecek. (Beyaz TV)

ben dün de yazdım ilk müdahaleyi ben yapıcam bu rezillikler diyarına mı vereceksiniz organizasyonu nerede oyuncuların hocaların can güvenliği konulu kolaj çalışması yapıp uefaya yollayacam. dileyene çalışmamı yollarım herkes bireysel müracaatını yapar uefaya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aykutun demek istedigi çok açık bence. Bana da vodafone arena da istediginiz maddeyi atın. Eger herhangi bir kanama olmazsa sıkıntı yok demeye calısıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaslar anket yapiyom
Aziz yildirim icin bornoz modelleri aradim internetten

3 modelde karar kildim
Bugunku basin toplantasina hangisi ile ciksa daha iyi olur

1-kapusonlu

2-model unlu bir dizaynirin ortamlarda pestamal dersin adli calismasi

3-model ise tam fblik helokiti model klasik bornoz takimi, penpe renklerde

Suratı da kapatan bir model yok mu, yüzsüz herifler için?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bunlar yuzsuz degil yahu binbir suratli

Çevrimdışı İhsan

Bu test mi ? :alala:
Yüzsüz lerin surati nasil kapatilir ki  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tabloda goze carpan ilk sey mal fenerin evinde akhisara yenilmese sampiyonluk ihtimaminin yuzde 90 lara gelecegi :D

Kadikoy cehennemi yersen

Çevrimdışı levitate

ben dün de yazdım ilk müdahaleyi ben yapıcam bu rezillikler diyarına mı vereceksiniz organizasyonu nerede oyuncuların hocaların can güvenliği konulu kolaj çalışması yapıp uefaya yollayacam. dileyene çalışmamı yollarım herkes bireysel müracaatını yapar uefaya

ben varım valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tabloda goze carpan ilk sey mal fenerin evinde akhisara yenilmese sampiyonluk ihtimaminin yuzde 90 lara gelecegi :D

Kadikoy cehennemi yersen

Ayrica gs ardarda 4 deplasman maglubiyetinin ardindan deplasmanda 1 kazan 1 kaybete donmus. Sira kaybet e gelmis :D 

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Maalesef fb gs vr basak ın kaybettigi haftaları iyi degerlendirememişiz.

Çevrimdışı yoruk

Yarın ne karar çıkarsa çıksın bir şeyler değişmeyecektir.Çünkü bizim zihniyet başka,kafa başka.

Bir şeylerin değişmesi için yaptırımlar yapıldıktan sonra 1 nesil geçmesi lazım ki artık düzen olsun..Bizim kafa şu "yıllardır"

sen yaptın ,ben de yapacağım.Ama siz de küfür ettiniz ? O zaman biz de edelim.Yok şu attı yok bu attı.Yok kumpas yok başka şey.Adamın neden o hastaneye gitmediği bile tartışılıyor lan !  :lol: Neymiş uzak hastaneye gitmiş o yüzden ceza olmasınmış  :lol:

Bakın UEFA yakın zamanda ne yaptı ? Fransa Lyon maçlarında yapılan olaylar kimmiş neymiş bakmadı bile.Tak cezayı kesti.

Etiketler: