Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807916 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

zaten daha öncede söyledim emniyet kumpas kararı alamazdı bu böyle olmak zorunda yoksa açıklayamayacakları olaylara gebe olurlar
özellikle avrupa maçlarında resmen resmi ağızdan Türkiye stadları güvensiz bilgisi vermektir.
Feneri kurtaracağım diye bu kadar bedel ödenmez.

Çevrimdışı murat

çıkacak sonuçlardan sadece maçı tekrar oynamak bizi yaralar.onun haricinde maç tekrarı ve kalan yerden tamamlanması kararı her ne olacak ise maça çıkmadığımız taktirde bizim kazanımımız olur.yani demem odur ki maça çıkmadığımız her durumda biz kazanırız.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 00:20:12 MURAT ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız 'requiem for a dream' acayip, filmi bile birkaç basamak yükselten bir müzik. Açıkçası sadece bu dekadans haline ve hocaya üzülüyorum. İşler diyalog ile çözülecek boyutta değil. @ozankarakoc

Çok korkunç. Diyalog ile çözülemeyen bir konu başka nasıl çözülebilir ki? Tam bir kördüğüm... Ülkenin içinde bulunduğu durum gibi. Ya psikolojik savaş sonsuza kadar sürecek ve ortalama ömür 50 seneye falan inecek, ya da iç savaş çıkacak, AKP'liler CHP'lileri, Aykut'çular Şenol'cuları, Lens'çiler Quaresma'cıları falan kesecek... Ha bu arada Negredo'cu varsa ayağını denk alsın...  :ebebe:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ömer Kaan

emniyet yalanlamış haberi
Macı devam ettirecekler, her yol oraya çıkmaya başladı. Yönetim tarihi bir sınav verecek bana göre.

Çevrimiçi Necmi

Çok korkunç. Diyalog ile çözülemeyen bir konu başka nasıl çözülebilir ki? Tam bir kördüğüm... Ülkenin içinde bulunduğu durum gibi. Ya psikolojik savaş sonsuza kadar sürecek ve ortalama ömür 50 seneye falan inecek, ya da iç savaş çıkacak, AKP'liler CHP'lileri, Aykut'çular Şenol'cuları, Lens'çiler Quaresma'cıları falan kesecek... Ha bu arada Negredo'cu varsa ayağını denk alsın...  :ebebe:
sen buralara gelmede kestirtme kendini :D

Çevrimiçi Necmi

Macı devam ettirecekler, her yol oraya çıkmaya başladı. Yönetim tarihi bir sınav verecek bana göre.
başka bir haber daha geldi organize çekilmiş spor şube devam ediyormuş
bakalım dedikodular tavan olur

Çevrimdışı caner.eryigit

Arkadaş bu gözaltına alınan adamları 6222 değilde örgütten yargılayacaklar asmasalar bari.yok abi valla bunlara laf anlatamazsın hiç uğraşmayın bence...yrn Aziz’in tehditleri görürüz.bence konuşması yararımıza olacak bu da burada Dursun ağır saçmalayacak gibi geliyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Tek korkum bu olayların hafta sonu bizi etkilemesi.adamlar resmen bizi kendi bok çukurlarına çekmeye çalışıyor.bence bir khk ile bu alınanları örgüte katıp birşeyler yaparlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın bir taraftar aykutun kafasına sandalye fırlatsa ne olacak? Bunun cevabını bulurlarsa maç tekrar edilir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ömer Kaan

başka bir haber daha geldi organize çekilmiş spor şube devam ediyormuş
bakalım dedikodular tavan olur
Kumpas diye azizin mamaladığı falan ortaya çıkarsa çok komik olur yalnız :D

Çevrimdışı İhsan

laaağnet olası fenerliler

aids gibiler

katılıyorum
 koydukça sorun oluyorlar
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu işden en büyük faydayı gs sağlıyor kıs kıs gülüyorlardır
biz bırakalım bu işleri bizim için önemli olan hafta sonu oynayacağımız maç
yemişim kupayıda feneride.

Çevrimdışı tangaz

alper ulusoy denen kavşağa sabah akşam sövüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar :

"Aykut Kocaman 2 gündür kan arıyor. Beni arasın. Ben sana anlatayım nerede olduğunu. Ara beni."

Ahmet Çakar :

"Kafa travmalarında kan olması gerekmez. Bir maçın tatil olması için hakemin kanı görmesi  gerekmez. Bir adamın her yere düştüğünde kan gelmez."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Ahmet Çakar :

"Aykut Kocaman 2 gündür kan arıyor. Beni arasın. Ben sana anlatayım nerede olduğunu. Ara beni."

Ahmet Çakar :

"Kafa travmalarında kan olması gerekmez. Bir maçın tatil olması için hakemin kanı görmesi  gerekmez. Bir adamın her yere düştüğünde kan gelmez."

Hepsi ilk kafaya gelen paradan ve yedek kulübesinin oraya düşüşünden bahsediyor. Burada buz tedavisi yapıldı ve kan yoktu.
Ama koridora girerken kafasına tekrar yabancı bir cisim geliyor ve bayılarak yere düşüyor. (yeni görüntüleri gördüm içim gitti).
Ondan sonra eli kafasında soyunma odasına gidiyor.

Bunlar kafa tasın yarılmasını benin dışarı çımasınımı bekliyor ?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş mesaj veriyor zaten divan olağan toplantısını yapacakken perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrılıyor bu uyarıdır. Açık dillendirmeden biz maça çıkmayacağız sinyali veriyor. çarşamba karar açıklanacak perşembe Divan acil toplantıya çağrılıyor. Neden

Sanirim perde gerisinden federasyona "kardeşim bu maci tekrar oynatırsanız biz de divan kurulundan maca çıkmama iznini alip, maca cikmayiz" denmiştir. Eminim öyledir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mellfred

Maçla ilgili tekrar kararı çıksın, ve yönetim kupa organizasyonlarından çekilme kararı alsın ya da asla as kadroyla gitmeme gibi bir protesto
İşte o gün en mutlu beşiktaşlı olacağım

Çevrimdışı Librarius

Besiktas artık Fenerbahce camiasının kimyasını sevip atacak seviyeye ulaştı. Her turlu pisliği yapmalarina ragmen, hakemlere ve federasyona ragmen altımızda ezilmeleri sildirtiyor onları. Hele hele bu mactan sonra ki onları umursamaz tavrımız heriflerin kimyasını sevip atıyor.  :D

Taraftarimizin onları hiç kaale almaması, her maçta futbol olarak ezmemiz ve elbette ki basarilarimiz bunları tarumar ediyor. Bence artık bu meseleye bir nokta koyup derbiye yogunlasalim. Bu hasta camiayla muhattap olup seviye kaybına uğramayalım.

Çevrimdışı Librarius

Gercekten de cok buyuk bir oyun oynanıyor Besiktas'a karşı. Besiktas sampiyon olmasinda ne olursun olsun düşüncesi hakim renkli futbol lobilerinde. Istisnasiz her mac hakemleri de yenmek zorunda kalıyoruz. Fakat rakibimiz mağlubiyetle ve kalecisini kaybederek bitireceği maci 3 puan alarak geciyor. Hemde yan hakemin ofsayt bayrağı kaldirmadigi bir pozisyonun ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle.  Yani acikca hakem sikesi yapıldı ve konuşulmuyor.

Fenerbahce derbilerinde 2 gol atınca 1 gol yazıyorlar. Istisnasiz her FB derbisinde gollerimiz sayılmadı, ofsayttan gol yedik ve penaltilarimiz verilmedi ama medyaya baksan FB mağdur.  :D

Konya'da ve Bursa'da hakemler direk sonuca etki etti.

Ve butun bunlara ragmen halen daha yaristayiz ve insallah bu hafta GS'yi yenerek liderliğini alacağız.  Celik gibi bir psikoloji gerekecek son 4 hafta icin. Allah utandırmasın.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 04:40:08 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Ayrıca inceden inceye Senol Güneş'i Beşiktaş'tan koparma sinsiligi de alttan alttan isleniyor. Fotomac'in fanatik Gs'li muduru Zeki Uzundurukan sureti haktan görünüp, guya Senol Güneş'i koruyor ayağıyla Besiktas başkanına laf atıyor, Aziz Yildirim'i ovuyor. Hani Mete Kalkavan'a pence manşeti atan guldurukcu sefil varya ha iste o.

Diyor ki "Besiktas yönetimi nerde? Senol Güneş'e niye sahip cikmiyor? Fikret Orman hocayı cok uzdu. Fenerbahce'liler yapmadi o olayları, kesinlikle Fenerbahceliler yapmadi. Aziz Yildirim cok şey biliyor ama susuyor. Adam bizi cok onceleri bu tehlikeler icin uyardı [bak bak bak]. Senol Gunes sezon sonunda Trabzon'a donerse kimse sasirmasin cunku cok yipratildi." 

Simdi bu sark kurnazına ne diyeceksin? Ulan Senol Gunes Beşiktaş'ta yipratiliyorsa TS'de rahat mi olacak? Senin gönüllü masası oldugun renkli lobilerinin hammunu seviyor Besiktasta.

Herif oyle hiddetli bir sekilde saldırıyor ki Besiktas başkanına sanki FB sucsuz, Senol Gunes mağdur ama tek suclu Fikret Orman ve yönetimi.  Bu sark kurnazlarına inat Senol Güneş'i birakmayacagiz, Besiktas yonetimini de yedirmeyip hep bilikte hepsinin hammunu seveceğiz.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Gerzekce bir oyun oynaniyor, bu oyunda fbnin tecrubesi cok, bizi tecrubesi ile yeniyir.

Camianin lideri cikip bunlarin agzinin payini madde madde vermedikce, camia sakinlesmez.

Stada gidenlerden, istanbuldan ibaret degil besiktas camiasi, anadolunun sehirlerinde kiraathanelerdeki besiktaslilari hic dusunmediniz mi?
Ordaki tartismalarin seviyesini dusunmediniz mi?
O besiktaslilar su dakikalarda neler dusunuyor, hic tercuman olmaya calismadiniz mi?

Sabah tarlasini sulayip bi cay icmek, gazetesini okumak icin kiraathaneye gelen besiktasli, gazeteyi actiginda baskaninin konusmasini gorsun, kendi duygularina tercuman olan baskanini gorsun, bi gulumsesin, sonunda be, desin cigarasini yakip, cayini icsin adamcagiz.

Ayiptir, burasi ortadogu, cikip konusacaksin ama @Necmi abinin dedigi gibi panikle konusmayacaksin, stratecik olacaksin, al kagidi kalemi eline, bugun bunu acikliyoruz, yarin bu deniyolar boyle cevap veriyor, ona bunu sokuyoruz, bundan bunu cikartip buna koyururuz, obur gun bu cevap geliyor vs.
Diye gider

Ha en son feto feto diye agliyorlar, fetocu savcilarin gotunu yalayan bunlardi, bir suru sampiyon oldular onlarda feto bunlar yardim etti mi? Diye de sorarsin

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar herkes sakinlestiricisini alsin, buralar karisacak yakinda.

Ridvan diye bir mm ehmm immm ne desem kotu aile cocugu var, senol gunesin basi kanamadi diyor, doktor musun lan sen?
Benimde gafa yarilmisti buna benzer, fazla kan cikmamisti, kel olmasam hic gozukmezdi hatta, alin, kas tarafinda acilma olunca fiskiriyir valla selale gibi fiskiye gibi, kafaya siseyle koyunca da baya kan cikiyir, ama boyle darbeyle ustten acilma olunca cikmiyor kan, acik yara gibi aciliyor. Doktor varsa sebebini analtomisini yapar, ben bilmem, tecrubelerimden faydalanarak olani soyluyom

Bu ridvan cocuk, senol hoca frene bassin falan diyor, eyy ridvan sen kimsin lan, safagin yetmez senin senol gunese frene bas demeye, iste bu itnelerin agzinin payini vermedikce bunlar boyle arsizlasir

Hem suclu hem guclu bunlar boyledir, yavuz hirsizdir
Sike yap, radar tuttular
Mac satin al, kumpas sahaya yansimadi
90 dakika anamiza kufur et, kafasi yarilmadi ondan

Lan ertugrulun kafasini yarmis bizim tribunler, o maci neden tatil etmemis, ertugrul kim lan, teknik direktorun mi senin, kim o?
Gozlek heriflere bah ya
Sabah sabah psikolocimi bozuyorlar

Lan hayvansi insan butun mac sahaya kicinizda stada ne soktuysaniz attiniz, dua edin bizim quaresma azicik nasi desem biraz aykusu dusuk, kafasina yiyip yiyip hirslanip ayakta kaldi, burak yil,az falan olaydi daha 3. Kornerde eve gitmistiniz.
Sanki tek olay senol gunesin hastanelik olmasi, hayir degil (Küfür Yasak)₇, her koseden madde madde nefretinizi attiniz, sonra tolga kiskirtmis, korneri de tolga mi atti, ulan ne bicim insanlarsiniz, cigeri bes para etmez, yalaka, kendini bi poh sanan, donek, dansoz, omurgasiz ve terbiyesizsiniz.

Sokakta gorursem bayram degil seyran degil bu amca beni neden dovdu, deme

Çevrimdışı mylife1903

alper ulusoy denen kavşağa sabah akşam sövüyorum
Pirlanta gibi bir cocuk, halis muhlis pirlanta cocugu

Çevrimdışı mylife1903

Uzundur aziz yildirim izlemiyorduk, sukur kovusturana
Yanina sekip ile mahmutu da alir

Canli yayina cikinca bi link ativerin arkadaslar, bornazla katilirsa buyuk sikinti olabihahahahahaha

Etiketler: