Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5806881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tünelde yaşananlar Hocanın yere dusme anı ve sonrası.

Yeni detayli goruntüler yayınlanmış :akuma: :akuma:

https://www.facebook.com/YeniSafakSpor/posts/873990512795586
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

onu da şöyle çürütürler hepsi sarı lacivert forma giymişler :lol: :kop:
Çoğunun Fb kombinesi var.O şıkkıda ele :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vay be. Pazar günü liderde olabiliriz, 4. Olabiliriz(Allah korusun).  Son 2 3 yıldaki en kritik macımizı olabilir bu gs macı.

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc abi negredoyu yerin dibine soktuk adam golünu attı :lol: :evillol: bundan sonra totemimiz olsun bari :evillol:

Keşke kardeşim, keşke :)
Yine aşırı kötü oynadı... Pozisyon içinde mucize olmadan gol atamıyor. Galatasaray maçı bol mucizeli geçer inşallah...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Keşke kardeşim, keşke :)
Yine aşırı kötü oynadı... Pozisyon içinde mucize olmadan gol atamıyor. Galatasaray maçı bol mucizeli geçer inşallah...
Adam sahada yok
Neyse golunu atti gelisme var, sezon bitecek gollere basladi
Malatyanin santrafor tosic ve vida ile bogustu, herif pes etmedi
Tosic ile vida zor oyuncu zaten, negredo bizde yedek takimla antreman yapsa, hayatta as takima yukselemez, antremanlarda ezilir ikiis arasinda

Ayrica o butalin midir nedir o da zor oyuncu. Hem uzun hem teknik hem guclu azicik gerizekali galiba ama ayku testi sonucuna bakmak lazim, iyi oyuncu bizimkileri baya zorladi

Çevrimdışı ozankarakoc

Vay be. Pazar günü liderde olabiliriz, 4. Olabiliriz(Allah korusun).  Son 2 3 yıldaki en kritik macımizı olabilir bu gs macı.

Her şey bir yana, bizde hakkaten inanılmaz heyecanlı bir şampiyonluk yarışı var... Belki Avrupa'da bile bu kadarı görülmemiştir uzun zamandır...

Bu sene Avrupa dükkanı kapatalı zaten çok oldu...

İngiltere'de iş bitti. Lider City ile United arasında 16 puan fark var.
İspanya'da iş bitti. Barcelona ile Atletico Madrid arasında 11 puan fark var.
Almanya'da iş bitti. Bayern ile Schalke arasında 22 puan fark var.
Fransa'da iş bitti. PSG ile Monaco arasında 20 puan fark var.
Hollanda'da iş bitti. PSV ile Ajax arasında 8 puan fark var.
Yunanistan'da iş bitti. AEK ile PAOK arasında 8 puan fark var.
İsviçre'de iş bitti. Young Boys ile Basel arasında 13 puan fark var.

İtalya'da Juventus ve Napoli kaldı. 3. sıradaki Roma, 2. Napoli'nin 17 puan gerisinde.
Portekiz biraz heyecanlı görünüyor. Benfica, Porto ve Sporting ciddi çekişiyor.

Bizde ise tam anlamıyla kıyamet! Son 4 haftada kalplerimizi koruyalım, bol bol spor yapalım, sigaradan uzak duralım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Erman Toroğlu: "Şikeyi halının altına süpürüp kumpas dediler şimdi aynı şeyi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı içinde söylüyorlar. Süpür süpür halının altında yer kalmadı, pislikler dışarıya çıkmaya başladı. Bu gidişat iyi değil,birileri gelir o pislikleri kökten süpürür."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Adam sahada yok
Tosic ile vida zor oyuncu zaten, negredo bizde yedek takimla antreman yapsa, hayatta as takima yukselemez, antremanlarda ezilir ikiis arasinda

Ayrica o butalin midir nedir o da zor oyuncu. Hem uzun hem teknik hem guclu azicik gerizekali galiba ama ayku testi sonucuna bakmak lazim, iyi oyuncu bizimkileri baya zorladi

Hehuehu evet aykû meselesi çok kendini gösterdi bu hafta... Alanyalı oyuncularda ortalama 65-70 civarında sanıyorum. Malatyalılar da fena değildi. Onlar da 85-90'ı zorlar :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Erman Toroğlu: "Şikeyi halının altına süpürüp kumpas dediler şimdi aynı şeyi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı içinde söylüyorlar. Süpür süpür halının altında yer kalmadı, pislikler dışarıya çıkmaya başladı. Bu gidişat iyi değil,birileri gelir o pislikleri kökten süpürür."

Olay o kadar net ki, Erman bile, hatta Ahmet bile saçmalayamadı.

Çevrimdışı kyiv

Adam sahada yok

Negredo maçlarda kayboluyor rakibi zorlamıyor, zorlayamıyor o kadar güçlü değil çünkü. Ancak herşeye rağmen şu final maçında gol atarsa kötü bile oynasa görevini yapmış sayarım. Ivır zıvır maçlarda coşup 3,4 gol atacağına bana can alıcı maçta iş yapsın. Negredo konusunda yine ısrarcıyım ilk 11 başlarsa pekbir varlık göstereceğini sanmıyorum ama son 30-35 dakikada oyuna girerse yorgun Galatasaray defansını çok daha fazla zorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Hehuehu evet aykû meselesi çok kendini gösterdi bu hafta... Alanyalı oyuncularda ortalama 65-70 civarında sanıyorum. Malatyalılar da fena değildi. Onlar da 85-90'ı zorlar :)
Malatya felaket hocasindan oyuncusuna bizim quaresmayo versen aynstiyan gibi kalir orda

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo maçlarda kayboluyor rakibi zorlamıyor, zorlayamıyor o kadar güçlü değil çünkü. Ancak herşeye rağmen şu final maçında gol atarsa kötü bile oynasa görevini yapmış sayarım. Ivır zıvır maçlarda coşup 3,4 gol atacağına bana can alıcı maçta iş yapsın. Negredo konusunda yine ısrarcıyım ilk 11 başlarsa pekbir varlık göstereceğini sanmıyorum ama son 30-35 dakikada oyuna girerse yorgun Galatasaray defansını çok daha fazla zorlar.
Kesinlikle. Lens te öyle mesela. Bu sezon beklentilerin cok altında kaldı ama cıkıp gs macinda gol atıp macı kazandırırsa benim gözümde kendini fazlasıyla affettirir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı mylife1903

Cenk kardesimiz pirlanta gibi sahada. 21 tane gerizekalinin arasinda parliyor cocuk.

Gozum kaniyo everton izlerken ne igrenc takim. Taraftari da gerizekali galiba bir suru para harcayam kulubun izlettigi futbol bu. Kordogusu

Iki takima da 3-4 tane sallariz bu kadroyla negredoylA
Omur torpusu takimlar.
Dingilizleri iyi uyutuyirlar. Sosir babam sisir

Derken gol oldu
Aslanim everton be ayni besiktas be
Kartallar
Sagdan orta karambol ve gol

Çevrimdışı ozankarakoc

Allahım, aklıma mukayet ol!

Aykut yine çıkmış piyasaya...

'Maçın oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen taraf Beşiktaş. Çok net görünüyor.'
'Maçın tatil edilmesi için hiçbir şey yoktu.'
'Olmayan bir şeyle kimse Fenerbahçe'yi suçlamasın.'
'Kan yok kardeşim kan yok! Bu bölge yarılırsa kanar. İçerde bir şey yapıldı, açıklanması lazım.'

Ne utanmaz, ne arlanmaz insanlar bunlar ya...

Yine bunlar konuşuyor, bunların yerine utanmak bize düşüyor... Düzene bak!

Çevrimdışı underworld

Cenk bu maç mutlaka gol atmalı

Çevrimdışı tangaz

bu maç tartışmasız şekilde 3-0 hükmen die konuşulurken cb aynı partisini savunur gibi sıvama işlemi sonrası kumpas deyip fenerliliğini ortaya aynı 101.yılda oldugu gibi dökünce suyun yönü değişti adam gaz çıkarsa keheke yapılan bi coğrafyada yönetimi eleştirmek yersiz olur ama olur da maça çıkılırsa o zaman ilk ben eleştiririm.

diğer taraftan burda pek çok kişi bu maç kaldığı yerden oynanırsa bir daha hiç bir maç hükmen veremezler kumpas diyen yırtar die konuşuyor ben de okurken ne balık hafızalı toplumuz diyorum daha bu sene canere özel yasa çıkarıp ceza verip sonra kimseye uygulamadılar bu  yasayı, dolayısı ile  bu maçta  hükmen çıkmazsa başka maçlarda da hükmen çıkmaz düşüncesini ve iyimserliğini bırakın.

futbol bu ülkede beşiktaşa karşı oynanan bir oyundur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

bu maç tartışmasız şekilde 3-0 hükmen die konuşulurken cb aynı partisini savunur gibi sıvama işlemi sonrası kumpas deyip fenerliliğini ortaya aynı 101.yılda oldugu gibi dökünce suyun yönü değişti adam gaz çıkarsa keheke yapılan bi coğrafyada yönetimi eleştirmek yersiz olur ama olur da maça çıkılırsa o zaman ilk ben eleştiririm.

diğer taraftan burda pek çok kişi bu maç kaldığı yerden oynanırsa bir daha hiç bir maç hükmen veremezler kumpas diyen yırtar die konuşuyor ben de okurken ne balık hafızalı toplumuz diyorum daha bu sene canere özel yasa çıkarıp ceza verip sonra kimseye uygulamadılar bu  yasayı, dolayısı ile  bu maçta  hükmen çıkmazsa başka maçlarda da hükmen çıkmaz düşüncesini ve iyimserliğini bırakın.

Kumpas olmadığı ortaya çıktı abi organize şube el çekti ellerinde tek kalan kafa kanadı mı kanamadı mı

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Allahım, aklıma mukayet ol!

Aykut yine çıkmış piyasaya...

'Maçın oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen taraf Beşiktaş. Çok net görünüyor.'
'Maçın tatil edilmesi için hiçbir şey yoktu.'
'Olmayan bir şeyle kimse Fenerbahçe'yi suçlamasın.'
'Kan yok kardeşim kan yok! Bu bölge yarılırsa kanar. İçerde bir şey yapıldı, açıklanması lazım.'

Ne utanmaz, ne arlanmaz insanlar bunlar ya...

Yine bunlar konuşuyor, bunların yerine utanmak bize düşüyor... Düzene bak!
Eger bizim sahada aykuta aynı seyler yapilsa simdiye bizi kupadan men etmişlerdi. Ama fb sahasında olunca işler başka oluyor tabi. Gs ve fb liler kardeş gibi oldu bu olayda yine. Adamlar resmen bizi suclu cikaracaklar. Aykut yine mac devam etmeli falan demiş. 12numara.org bizim hukmen maglup olmamızı, 3 puanimızın silinmesini ve gelecek sene kupaya katılmamamız gerektigini yazmiş. Gercekten merak ediyorum. Acaba şu olayların aynisı bizim sahada yaşanmıs olsa fb ve gs liler neler diyecekti?

Çevrimdışı mylife1903

Caner sakatlandi mac tekear
Edilirse ne poh yiyecez

Çevrimiçi Necmi

Ben hükmen çıkmayacağını düşünüyorum. İlk günde de söyledim bunu. Fakat bunun uzun vadede inanilmaz olumsuz sonuçları da olucaktır. Nasil olsa ceza gelmiyo ayağına sonuçlar sıkıntılı olabilir. Bunu göze almaları gerekiyor.

Biz bu durumda ne yapmalıyız? Tabiki de maça çıkmamalıyız. Dik durmalıyız. Seneye olmayacak mı olmasın anasını satayım çok önemli değil zaten. Burada önemli olan mesaj vermek. Dik durmak. Onurlu olmak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş mesaj veriyor zaten divan olağan toplantısını yapacakken perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrılıyor bu uyarıdır. Açık dillendirmeden biz maça çıkmayacağız sinyali veriyor. çarşamba karar açıklanacak perşembe Divan acil toplantıya çağrılıyor. Neden

Çevrimdışı tangaz

Kumpas olmadığı ortaya çıktı abi organize şube el çekti ellerinde tek kalan kafa kanadı mı kanamadı mı

organize şubenin ne dediği önemli mi dostum herşeyi bilen herşeyi tayin eden şahıs kumpas dedi yetmez mi hala mı bu ülkeyi çözemiyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Böyle bir karar çıkarsa kesinlikle maça çıkmamalıyız !
Bu durumda hocanı satmış olursun !
Hacasını satan yönetim bir zahmet istifasını da verek gelsin deriz
aynen katılıyorum dik durmak bu şekilde olur.
külfeti neyse katlanırız yönetimi alkışlayarak

Çevrimdışı levitate

laaağnet olası fenerliler

aids gibiler
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

Beşiktaş mesaj veriyor zaten divan olağan toplantısını yapacakken perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrılıyor bu uyarıdır. Açık dillendirmeden biz maça çıkmayacağız sinyali veriyor. çarşamba karar açıklanacak perşembe Divan acil toplantıya çağrılıyor. Neden

Abi bu olaydan kararın belli olduğu anlamı mı çıkarmalıyız?

Etiketler: