Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797968 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Aslında uefa bu olaydan sonra acil olarak toplanıp fenerbahçeyi 2 yıl avrupa kupalarından men etseydi işte o zaman milat olurdu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ÖZEL | İşte Temsilci Vahap Şimşek’in 24 sayfalık raporu 💥

Kalkavan, Volkan Demirel’e ne dedi; içeri girme kararını kim aldı, Tolga’ya kim küfür etti? Edilen küfürler, yaşanan olaylar ve daha fazlası. 👇🏻

https://t.co/EoeSQ1OrkF

@Librarius
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Gozlemci raporunu okuyorum
Adam yememis icmemis elinde saatle bizim deplasman tribunun soylediklerini yazmis

Buraya kopyalamak isiyorum gormeyenler gorsun bizimkiler nedemis ama mod alirim

90 dakika ana avrat azizden girip fbden cikmis bizim ttibun
Gozlemci kufurleri anlamis
Hepsini acik acik yazmis

Boylece aziz yildirim hakkinda camianin dusuncelerini tutanaklara resmi olarak gecirmis olduk

Çevrimiçi tolga1903

Aslında uefa bu olaydan sonra acil olarak toplanıp fenerbahçeyi 2 yıl avrupa kupalarından men etseydi işte o zaman milat olurdu.

Dur abi daha ülke içi mağduriyetlerini bitiremedik yeminle uefa içindeki feto yapılanmasından tut 3 temmuzu uefa yaptıya kadar gider iş, seçimlerde uefa kazanmamizi istemiyor diyen siyasiler falan peydah olur. Önce ülke içindeki cezaları adil bir şekilde verilsinde hele. Bir de ben anlamıyorum kupa maçında kırmızı gören oyuncu ligde oynamazken kupa maçında sahası kapatılan takım neden ligde seyircisiz oynamaz bu ne mantıksız aptalca talimat diyen yok mu acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Tur gelir tur gider muhim degil

Sozluk gerzeklerini okuyorum 2 gundur
Ulke bitmis resmen bitmis bir ulke
Bu insanlarla bu kafa yapisiyla bu ulke bir adim ileri gidemez.

Bu okudugumuz insanlar da iki kelime yazabilen cahil olsa bile en alt tabaka degiller. Futbol konusunda boyleler siyaset konusunda daha kotu olurlar bunlar onlari baglar ama bu cahil, kindar egitimsiz insanlarla ayni pasaportu paylasiyoruz bizi de bagliyorlar donumuza kadar soyuyorlar sonra bu sereffsiz ferizekali comarlar yuzunden.

Ulan hanim cocuk bikti beni beklemekten havalimanlarinda.
Yakinda kicimiza da bakacaklar bi sunnet kontrolu yapmadiklari kaliyor zaten.

Iki tane gotlek ucak dusurttu diye az yerleri opmedik. Avrupali salak mi bu goruntuleri gormuyor mu, bizim kafa yapimizi bilmiyor mu? Herkes salak bi biz mi akilliyiz, igrendim yahu

Saha olaylarindan bir problem yok, burasi finlandiya degil bunlara aliskiniz
Suc ve ceza vardir
Bi bok yedin xezasina katlanacaksin. Ceza da kararinda olmalidir.

Benim sinirimi bozan igrendiren insanlarin kafa yapilari. Bu insanlarla ayni oksijeni tuketen aile fertlerimiz var. sonra beyin gocu bilmem ne
Yahu duzgun ogretim sistemi olsa turkiyede  egitimli insan kalmaz.

Ulkenin anahtarini vermisler yakinda monarsi ile yonetilecek diye goruyor ve bakiyor gavur.
Sözlük yazarlığım devam ediyor olsaydı, şu maçtan sonra kesin atılırdım zaten.

Şu Türkiye kupasındaki Fenerbahçe maçları sözlük yazarlığı kaybetmek için bire bir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

yukarıdaki bir açıklama yaptı, koyun sürüsü basında    hemen  hemen aynı manşetle  aynı köşe yazılarıyla çıkmış   provakasyon  operasyon, bir tane sorgulayan  araştıran yok

diyelim provakasyon  operasyon var    kim yaptı  peki  fetö, hadi  o zaman yakaladıklarınızı  fetöden  yargılasanıza  neden hemen salıyorsunuz içeri atın   provakasyonu yapanlar  kombine biletli taraftarın   neden bu maçta yaptı   neden   bir kaç hafta önce  gas macında  değilde  bu maçta yaptılar  seyircin  çakmakla  anahtarla   bozuk  parayla içeri giriyor  bunları aramadan içeri sokan kimler  hadi onlarıda yakalasana, stat müdürün  güvenlikçin  çalışanların   görevlilerimize  saldırıyor   onlardamı operasyonun içinde   hadi onlarıda yakalasın  savcı sorgulasın  demek operasyonju  yapanlar içinize  kadar sızmış

madem operasyon var   maç başladıgı gibi 2 köşeden  yabancı madde yagdı  belliydi böyle olacagı  hakem anons yaptı maçı durdurup  kale arkalarını boşaltıp  operasyonu  neden engellemediniz

galip  gelseydiniz çıkıp operasyon vardı  diyecekmiydiniz   koyun sürüsü  basın  bunları sorgulamaz   kukla görevi görüyorlar

erken seçim yakın oldugu  için   2 takımıda  karşılarına almazlar    3  0  hükmen   galip  geliriz  fb  de  2  maç ceza alır kupada çeker cezayı pepeyede  2 maç ceza verirler  olayın üstünü kapatırlar

işin ilginç tarafı  olayı yaşayan biz  yaralanan biz  magdur olan biz   yönetimimiz susuyor  bana göre yönetimi  susturan var  yoksa bu kadar sessiz kalınmazdı  cebi açıklama yapardı şenol hocayla arası çok iyi,  karaktersizler  konuşuyor açıklama üstüne açıklama yayınlıyorlar  olayı farklı yerlere çekiyorlar
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Spor Hukuk Enstitüsü Başkan Yardımcısı Alpay Köse yazdı: "3-0 olmazsa büyük sürpriz"

https://t.co/vWpCMu4EWp

Çevrimiçi tolga1903

Sözlük yazarlığım devam ediyor olsaydı, şu maçtan sonra kesin atılırdım zaten.

Şu Türkiye kupasındaki Fenerbahçe maçları sözlük yazarlığı kaybetmek için bire bir.

Çaylağım abi ben de orda 1100 kişi engellemişim sanırım 5000 engelleme sınırı şükela moda almadığım sürece görmüyorum çoğunu ama sanırım yeni gelenlerden baya bi engellemek gerekecek beni de delirttiler dünden beri.

🗯 "İlla komalık mı olmak lazım?"

🗯 "O an nereye gittiğimi bilmiyorum"

🗯 "Aykut Kocaman ve Volkan Demirel iyi niyetle yaklaştılar"

Şenol Güneş, çıkan olaylar hakkında konuştu!

https://t.co/Nrem8JjwGD

Çevrimdışı Berat

İmkanı olan gitsin şu ülkeden cidden.

Beşiktaş’ın içeri hakemin izniyle mi girdiği, yoksa izinsiz mi girdiği karmaşası ise bu raporla sona eriyor..

https://t.co/AIv82wkT05

Çevrimiçi Samet Demir

Mylife1903'ün dediği gibi şirkette bana laf edenlere diyorum ki maç tekrar olacaksa gs maçı ile aynı gün olsun. Kombo yapalım...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kartal190321

tuhaf olan  tolga ve mustafanın ismi hakem ve temsilci raporlarında  geçiyor,  taraftarla  tartışma diyor   2  futbolcumuzda  sevk edilmiyor  bu demek oluyor ki   bizim futbolcularımızın proveke  ettiği tezlerini çürütüyor

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe taraftarı küfür etmemiş gözüküyor bir yerlerde kaçırmadıysam?Yani sırf biz mi küfür etmişiz?

Çevrimdışı mylife1903

Vodafone arenadaki ilk fb macinda gorun siz olaylari

Bu (Küfür Yasak)₇ gerecek gerim gerim gerecek sonra bir tane su sisesi dusecek sahaya hop iceri kacacaklar. Sonra gene hakli duruma gececekler gene igrenc karsilastirmalar yapacaklar

Bize 10 mac seyircisiz ceza caktiracaklar, fernandese de 5 mac. Cocuk futbolu biraksa da kurtulsa

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe taraftarı küfür etmemiş gözüküyor bir yerlerde kaçırmadıysam?Yani sırf biz mi küfür etmişiz?
Kufur etmez fb tarafari abi cok terbiyeli cocuklar

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Alanyaspor bugün bir kaysın da, pambuk gibi olalım.

Çevrimdışı kyiv

Canlı yayında kaç kere duyuldu gücüne güç katmaya geldik tezahüratını küfürlü söylediler. Gözlemci Beşiktaş tribünlerini kulağıyla, Fenerbahçe tribünlerini kaba etiyle mi dinlemiş o zaman normaldir orayla dinlersen küfür duyulmaz.

Çevrimdışı tangaz

herkes hala fener maçı etkisinde yazıyor ama ben tekrarlayayım da arada kaynamasın dün ardanın golünde kayseri kalecisi şike yaptı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sercan62

Youtube'da fenerlilerin çektiği videolarda da bile kaç kez küfür ettikleri görülüyor. Bu küfürler rapora yazılmamış mı yoksa raporun o kısmı yayınlanmamış mı? Çünkü canlı yayında bile duyuldu birçok küfür atv sağolsun. O küfürlerin rapora girmemesi skandal olur. Ayan beyan öyle bir şey yapamazlar.

Çevrimdışı kartal190321

Trabzon camiasınada helal olsun  Şenol güneş ve Tolga zengin  degerlerine sahip çıktılar  başkanları hastaneye gitmiş  hastane önünde ts  formalılar  var resimlerde,

şu maçta yaşanılanlardan sonra  caydırıcı bir ceza  çıkmazsa   çıkacagını hiç sanmıyorum ya,

ilk oynanacak  ts -fb   bjk-fb  maçlarında  daha fazlası yaşanır,  ts  forumlarında  yorumlarda  epey düşmanlık var fb ye karşı, saldırıya ugrayanların  ts geçmişleri oldugu için   sahiplenmişler  kin  nefret  kusuyorlar

Çevrimdışı kyiv

Futbola dönecek olursak;

Gençlerbirliği-Osmanlı maçını Osmanlıspor,

Karabük-Bursaspor maçı berabere

Alanya-Galatasaray maçını Alanyaspor kazansın. Osmanlıspor şimdiden düşmesin haftaya Başakşehir maçı var. Hoş yenilirse de haftaya maçı ölüm kalım maçı halini alacak Başakşehire yenildikleri anda düşmüş olacaklar. Karışmış yün yumağına dönmüş bu işler.

Akşam gözümüz üzerinde Galatasaraylı Emre Akbaba!!!

Çevrimiçi levitate

kırmızı şeytanlar derken niye orgazım oluyorsa :D  :evillol:

Bu kız o kız mı  :alala:
aynen o
bipbipbupbup

Fenerbahçe şikayette bulunacak! "Beşiktaş sahadan çekildi"

https://t.co/OvuDHp3aud

Çevrimdışı kyiv

Trabzon camiasınada helal olsun  Şenol güneş ve Tolga zengin  degerlerine sahip çıktılar  başkanları hastaneye gitmiş  hastane önünde ts  formalılar  var resimlerde,

şu maçta yaşanılanlardan sonra  caydırıcı bir ceza  çıkmazsa   çıkacagını hiç sanmıyorum ya,

ilk oynanacak  ts -fb   bjk-fb  maçlarında  daha fazlası yaşanır,  ts  forumlarında  yorumlarda  epey düşmanlık var fb ye karşı, saldırıya ugrayanların  ts geçmişleri oldugu için   sahiplenmişler  kin  nefret  kusuyorlar

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Beşiktaş sempetizanıdır. Geçmişte bir röportajını okumuştum. Trabzonda yönetici olmasam Beşiktaşta yönetici olmak isterdim diye. O gün bugündür sıcağımdır Ahmet Ağaoğluna samimi geliyor herşeyden önemlisi.

Etiketler: