Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Sayın Kaynar'ı o programlarda görmek üzüntü vericidir.
Oraya yakışan şahsiyet t. Demir ve türevleri olmalıdır.
İmza
+1903

Çevrimdışı yoruk

Tam o poziyonu bir daha izlemisken geldi ileti
Medel degil mi kAptiran orda?

Huso da 2-3 faul atladi ama gayet iyi mac yonetti bu yonetim benim kabulumdur. Eksiklikleri oldu ozellikle ilkyari cok faul yaptilar bir iki sari vermesi lazimdi.
Sadece yardimcisindan kotu elektrik aldim, yanlarim agriyor yanlarim gs lotaya girince bu yanlar acayip acayip islere basliyor
Aynı pozisyondan bahsettiysek Medel idi.Ama başka bir pozisyonda da Pepe çok basit kaybetmişti.Neyse..

Bunlar olacak.Tosic oldukça yararlı bir oyuncu.Hata yapabiliyor yerini de kaptırabiliyor ama o yerini kaptırır iken yaptığı çıkışları yapmasa zaten Tosic olmaz.Yani bu ani çıkışları hamleleri yapıyor ve bize katkı yapıyor.Ben genele bakıyorum 2-3 pozisyona değil.

Maşallah yani.Marcelo-Tosic de taş gibiydi Pepe Tosic de öyle devam ediyor. :sevinc

Çevrimdışı mylife1903

Aslında  bu ikiliye göre çok pozisyon verdik.
Ama işin garibi geçen sene başak maçında sezonu kapatan atiba sonrası ozi - tolgay da gayet iyi iş çıkarmıştı.
Şimdi ;
Oyuncular da mı,  planda mı, özel mesele mi nedir bir yerde cevabını bulamadığımız sorular var.
Mac basliginda da yazdim. Cok bombaladik defansda dun. Pepe dahil.
Pepe yapinca fazla goze batmiyor, kredisi yuksek ama baska macta affetmezler
Pepe buyuk takim oyuncusu, pozitif oynamaya calisirken bazen hata yapiyor
Ayrica yana yana geri geri sonra yana sonra tekrar geri oynarken de bir iki hata yapildi

Tolgay ve oguzhan hantal oyuncu, hantal oyuncunun rakibe gore degisir performansi.
Quaresma ile gol atamiyor diye dalga geciyorduk simdi tolgay var elimizde daha bi facia

Çevrimdışı Savaş

Su maçtan sonra Quaresma'yı neden eleştiriyosunuz beyler. Lens'ten sonra şiir gibiydi valla.

Brn de çok eleştiririm hatta sevmem ama şu durumda ihtiyacımız var. Ben dün beğendim. Hatta beklediğimden de paslı oynadı şaşırdım bir ara. Oynayabiliyormuş demekki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Doğru olabilir ama doğru olmasından daha önemli olan bunun zamanlaması, arkasına birilerini almadan bunu yapamaz, Berat Albayrak hangi takımı tutuyor?
Açıkca mı söyledi ima mı etti?

Unutmayın bu hakem ve fulbolcu camiasından çok adam bunların tezgahından geçmiş, öyle olmasalar bile biraz yükselmek için himmet filan veren olmuştur. Şimdi herkes birbirini aşağı çekmek için bunu kullanıyor, kulananın arkasında ne kadar büyük birisi varsa o kadar etkili oluyor.
Bu feto olayinin boku cikti abi. Ispiyonculugu hic sevmem. Stalin rusyadindan beter oldu ulke, herkes birbirini ispiyonluyormus. Komsunun karisina goz koyanlar falan kocasi fetocu diye mektup yaziyordur, eminim boyle tipler vardir. Ayni seyler sscbde olmus 1940larda yani 80 sene oncesi ya. Insanoglu hic mi degismez.
Ispiyoncuya da ispiyondan ceza vermedikce bu is boyle gider. Ispiyonlanani iceri atarken ispiyonlayana da tesekkur edeceksin yardimlarindan dolayi ama karaktersizlikten onu da iceri atacan.
Berat albayrakda gsli tipi var abi
Erman kendi bizi biciyordu fb maclarinda zamaninda o da mi fetocu acep.
Cucude fetocu tipi yok, babasi cok hakkimizi yedi, zayif karakterli birine benziyirdu, fetocu olmasa bile yalakalik yapmis olabilir
Firat benziyo feto abisine

Insanlarin gunahina girmemek lazim ama benziyir diyoz tipten, gordugumuzu dusundugumuzu de yazabilelim yani

Bu yasar kemal ile halil umuttan da iyi elektrik almiyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Hahaha Aspor'un program tekrarını izliyorum. Serkan Korkmaz sinsisi programı aynen şöyle açtı "Besiktas bugun 3-0 yendi, maci izlemeyenler vay be demekki baya iyi oynayıp kazanmış der, ama en az 6 net pozisyon buldu eksik Akhisar."  Sonra burda pasi Erman'a attı ama Erman Serkan'i pazarda mantar satar gibi satti, "Abi Besiktas oyle oynadı ki hani buyuk biri kucuk birine olum bak git der ya Besiktas aynen oyle oynadı. Bir gol yese 2 gol daha atacakmış gibi oynadı" dedi. Serkan got olunca hemen "evet evet Besiktas oyle oynadı" dedi. Erman'in boyle demesinin sebebi de programda Erol Kaynar gibi ağır bir şahsiyetin olmasıydı.  :D
Simdi hepsini yanlış ata oynamış olma korkusu sardı.

Galatasaray yarın kaybederse yarışta sadece Beşiktaş ve Başakşehir kalacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Su maçtan sonra Quaresma'yı neden eleştiriyosunuz beyler. Lens'ten sonra şiir gibiydi valla.

Brn de çok eleştiririm hatta sevmem ama şu durumda ihtiyacımız var. Ben dün beğendim. Hatta beklediğimden de paslı oynadı şaşırdım bir ara. Oynayabiliyormuş demekki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynayamaz demek ve oynayamayacagini dusunmek hata zaten. Adam verilen komutu uyguluyor. Ha komut tartisilir o baska konu.
Quaresmadan saglikli beklenti topu ileride tutup takimin yerlesmesini saglamasi olmali ki hoca da bunu bekliyor belli.
Dun mesela bir pozisyon oldu
Soldan babel aldi aheste aheste gitti sonra bir anda ivmelendi ivmelendi iceriye yoneldi, ortayi yapti iceride taliska ve quaresma varken, negredo ekranda bile yoktu. Ayni pozisyonda quaresma olunca biraz harmanliyor negredoyu bekliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

zehiri bal eyledik.
Şimdi başağın seri kayıpları için sinerji zamanı
Atalarımızın de dediği gibi
Hep destek tam destek

Yarın beraberlik totemine başlasın herkes.

Çevrimdışı İhsan

Modern bir takımda Quaresma gibi bir oyuncu ilk 11 oyuncusu olamaz, olmamalı. Ic saha maçlarında hadi oynasın ama deplasmanlarda oynaması safi zarar. Senol Gunes henüz göremedik bunu, insallah GS derbisinde basımıza is acmaz. Bugun yaptigi laubalilikleri Lens yapsa adami idam ederdik.

Keşke Lens'te yapabilse
Bırak Lens'i Dünya bu hareketleri yapan 3 bilemedin 5 oyuncu vardır.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru olabilir ama doğru olmasından daha önemli olan bunun zamanlaması, arkasına birilerini almadan bunu yapamaz, Berat Albayrak hangi takımı tutuyor?
Açıkca mı söyledi ima mı etti?

Unutmayın bu hakem ve fulbolcu camiasından çok adam bunların tezgahından geçmiş, öyle olmasalar bile biraz yükselmek için himmet filan veren olmuştur. Şimdi herkes birbirini aşağı çekmek için bunu kullanıyor, kulananın arkasında ne kadar büyük birisi varsa o kadar etkili oluyor.
Berat Albayrak Trabzonspor'lu.

Bu kanaldaki saçmalamaların sebebi siyasi değil de, lümpenlerin rating hesabı olma ihtimali daha yüksek bence.

Çevrimdışı İhsan

Pardon? Bugun Quaresma ne yapti da cok beğendiniz?

Sağ kanattan da ataklarda olabiliyormuş.
5 maçtır özlemiştik
 :super:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Mac basliginda da yazdim. Cok bombaladik defansda dun. Pepe dahil.
Pepe yapinca fazla goze batmiyor, kredisi yuksek ama baska macta affetmezler
Pepe buyuk takim oyuncusu, pozitif oynamaya calisirken bazen hata yapiyor
Ayrica yana yana geri geri sonra yana sonra tekrar geri oynarken de bir iki hata yapildi

Tolgay ve oguzhan hantal oyuncu, hantal oyuncunun rakibe gore degisir performansi.
Quaresma ile gol atamiyor diye dalga geciyorduk simdi tolgay var elimizde daha bi facia

Başta Pepe olmak üzere, Fabri, Negredo ve Talisca çok kötüydüler.
Bilhassa zayıf rakiplere karşı Pepeyi hiç beğenmiyorum
Tosiç gizli lider durumdaydı.
Caneri beğendim Adriano işini yaptı.
MEdel Atiba ikilisi çok iyiler

Q7 standard oynadı ama 5 haftadır sağ kanatsız oynadığımızı gösterdi
Babel tam Sniper

Sonradan girenlerden Tolgay çok top ezdi. Pektemek Negredodan daha istekliydi. Vida girmese de olurdu.

Çok garip bir maç oldu:
Maçı rahat kazandık amam 3-3 de olabilirsi, 6-0 da
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

şimdi sıra geldi beraberliğe :)

Sivasın kaybetmemesi Başakın kazanamaması kadar önemli bence.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Negredo sarı kart görme sakın gs maçında sana çok ihtiyacımız olacak şuan keşke haftaya gs maçı olsaydı diyorum negredo o maçta çok önem arz edecek inşallah sarı görmez..

Çevrimdışı kyiv

Tolgay tam bir facia en son golü ilk oynadığı maçlardan Liverpoola atmıştı. Neredeyse futbol hayatı bitecek golü yok. Dün zekadan bahsettik buna  biraz da hedef koymayı eklemek lazım. Tolgayın yıllık en azından 5 gol hedefi olmalı o yetenek var ama golü düşünme yok. Önce kendin kafanda gol atmayı planlamazsan düşünmezsen Şenol Güneş ne yapsın. Herşey kafada bitiyor. Metin Ali Feyyaz döneminde işi bunlar bitirirdi ama Turanın olsun Zekinin olsun Şenolun olsun 2şer 3er golü olurdu. Galatasaraylı Selçuk yetenek olarak Tolgaydan daha mı iyi?O bile çift hanelerde gol attı bu ülkede daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay tam bir facia en son golü ilk oynadığı maçlardan Liverpoola atmıştı. Neredeyse futbol hayatı bitecek golü yok. Dün zekadan bahsettik buna  biraz da hedef koymayı eklemek lazım. Tolgayın yıllık en azından 5 gol hedefi olmalı o yetenek var ama golü düşünme yok. Önce kendin kafanda gol atmayı planlamazsan düşünmezsen Şenol Güneş ne yapsın. Herşey kafada bitiyor. Metin Ali Feyyaz döneminde işi bunlar bitirirdi ama Turanın olsun Zekinin olsun Şenolun olsun 2şer 3er golü olurdu. Galatasaraylı Selçuk yetenek olarak Tolgaydan daha mı iyi?O bile çift hanelerde gol attı bu ülkede daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım.
Tolgayin eksigi ozguvenden kaynaklanan sacma top kayiplari ve gol atamamasi. Bu kusurlarina gozumu kapatabilirim ben. Ideal, tam futbolcuyu genc yasinda turkiyede gorme ihtimalimiz hala az. Tolgayin eksiksiz versiyonunu koy lazioya ilk11 siritmaz zaten. Oguzhan da ayni sekil biraz hizli biraz guclu olsa yolu buralara dusmezdi. Arizalari ile kabul etmek durumundayiz.
Genel arizalardan haric yama metodu ile cozulebilecek seyler var yetenekten bagimsiz bu futbolcularimizi bu kanallara yonlendirmeliyiz.
Oguzhan ve tolgayin azicik guclenip seri olmasinin yoku cok calismaktan geciyor. Bu konularda desteklenmeliler. Dembanin usa ekibi diyoruz hep, yahu gidin yazin bu kampa iste paraniz mi yok.
Amerikali sporcularin gelisimleri cok ilginc. Basketbolcularina baksak populer oldugu icin 2-3 sene icinde nasil fark ettikleri meydanda. Daha buyuk gelisimler nflde oluyor. Siska celimsiz bir oyuncu profesyonel olduktan 1-2 yil icinde herkul gibi oluyor.

Bana iki ittirikte sumuk gibi yere yapisan besiktas oyuncusu ile gelmesin kimse, besiktas oyuncusuna omuz atan rakip sekip yere dusmeli.

Medel mesela geldiginde pompis hamur gibiydi gecen son halini koydu sosyal meydanda adam federal halishanedeki kartel askerine donmus. Bravo

Çevrimdışı Rasim

Hahaha Aspor'un program tekrarını izliyorum. Serkan Korkmaz sinsisi programı aynen şöyle açtı "Besiktas bugun 3-0 yendi, maci izlemeyenler vay be demekki baya iyi oynayıp kazanmış der, ama en az 6 net pozisyon buldu eksik Akhisar."  Sonra burda pasi Erman'a attı ama Erman Serkan'i pazarda mantar satar gibi satti, "Abi Besiktas oyle oynadı ki hani buyuk biri kucuk birine olum bak git der ya Besiktas aynen oyle oynadı. Bir gol yese 2 gol daha atacakmış gibi oynadı" dedi. Serkan got olunca hemen "evet evet Besiktas oyle oynadı" dedi. Erman'in boyle demesinin sebebi de programda Erol Kaynar gibi ağır bir şahsiyetin olmasıydı.  :D
zaten dün dobErmanin citi cikmadi Erol Kaynar bey programda olunca hatta Erol bey bir kac defa savunmasini birakmasi icin provoke etti hocam sen nediyorsun diye :D
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Berat Albayrak Trabzonspor'lu.

Bu kanaldaki saçmalamaların sebebi siyasi değil de, lümpenlerin rating hesabı olma ihtimali daha yüksek bence.

Tslilerin ikinci takimi genelde gsdir

Çevrimdışı tuncaboylu

Aklıma gelmişken, bir şeyi belirteyim:

Artık ligin bitimine sadece 5 hafta kalmış durumda ve şampiyonluk elle tutulacak kadar yakın. Form durumu iyi, son 7 maçta 6 galibiyet aldık.

Kalan 5 maçımızın 3'ü içeride ve iddiası/düşme tehlikesi olmayan takımlara karşı. 3 tane iç saha maçı seç deseler, bunları seçerdim.

2 maç deplasmanda, biri Galatasaray ve biri de Osmanlı. İkisi de stresli maçlar olacak, özellikle o zamana kadar Osmanlı'nın düşmesi veya kalması kesinleşmiş olmazsa.

Kısacası artık destek zamanı. Burada tabii ki tartışacağız ve eleştireceğiz, ama sosyal medyada beton gibi tek parça olmamız lazım. Şenol Güneş, Quaresma, Negredo , orada oynar mı, Atiba neden oynar vs.

Bu tarz muhabbetleri Twitter vs gibi ortamlarda paylaşmamak, elimiz klavyeye gitse de yazmamak en doğrusu diye düşünüyorum. Artık orada hep destek, tam destek zamanı.

Şimdi bu hafta bir kupa maçı var, medyanın yakaladığımız atmosferi dağıtmak için son şansı. İlk maçtaki skor kötü. Elenirsek morallerimizi bozmamalı, oyuncuları ve teknik heyeti üzmemeliyiz.

Asıl hedefimiz lig, aklımız orada olmalı. Kırmızı görmeden elenmek yerine kırmızı görüp elemek daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tslilerin ikinci takimi genelde gsdir
2 hafta önce skorboard gafı ile fena kızdırdı gerzeller, artık bu sene için Galatasaray'ı destekleyen bir Trabzonspor taraftarı kalmamıştır bence.

Çevrimdışı mylife1903

2 hafta önce skorboard gafı ile fena kızdırdı gerzeller, artık bu sene için Galatasaray'ı destekleyen bir Trabzonspor taraftarı kalmamıştır bence.

Tslilerin yarisi anlamadi o olayi hala bize laf sokuyorlar

Çevrimdışı Rasim

Adriano'nun şu pasını mundar eden Negredo, 'pas alamıyorum' falan demesin sakın... Demiyordur zaten herhalde.

yalniz burda Queresma biraz iceri girse gol olur ama adam kale den uzak durmaya israr ediyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

yalniz burda Queresma biraz iceri girse gol olur ama adam kale den uzak durmaya israr ediyor :bandit:
Olay quaresmalik babellik falan degil burda
Gomezin boyle 39 tane golu vardir
Sol ayakla sag direk dibine bi koyuyor bu toplari, tam olumcul
Bunu santrafor oynayan oyuncu atacak artik, atmiyorda santrafor oynamayacak

Sundan net pzoisyon cok zor gelir santrafora mis gibi pozisyon sonra pozisyona giremiyoruz daha noljek topu eline alip kaleye mi girecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Tslilerin yarisi anlamadi o olayi hala bize laf sokuyorlar
Bir kaç gün daha zaman tanıyalım, belki anlarlar.

Hepsinin çabuk anlamalarını beklememek lazım. Kapasite belli ve daha 20 gün bile olmadı.

[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2018, 12:35:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Olay quaresmalik babellik falan degil burda
Gomezin boyle 39 tane golu vardir
Sol ayakla sag direk dibine bi koyuyor bu toplari, tam olumcul
Bunu santrafor oynayan oyuncu atacak artik, atmiyorda santrafor oynamayacak

Sundan net pzoisyon cok zor gelir santrafora mis gibi pozisyon sonra pozisyona giremiyoruz daha noljek topu eline alip kaleye mi girecek
Dün atacağını attı, yeter.

Sen hep demiyor musun "oyuncudan beklentiyi fazla yüksek tutmayın" diye.

Ligin sonuna kadar 3 gol daha atsın, her maçı kazanırız.

Etiketler: