Bu adamların Aziz'le ne gibi bir çıkar ilişkisi var, ben onu merak ediyorum cidden.
Şahenk seneliği 5 milyon Euro etmeyecek basketbol takımı isim sponsorluğuna senelik 15 milyon Euro veriyor.
Aydınlar seneliği 5 milyon dolar etmeyecek forma sponsorluğuna 3 yıl için 55 milyon dolar veriyor.
Ülker, üstünden 3 sene geçmesine karşın ismi hala Şükrü Saracoğlu olarak bilinen stad ismi için 10 yıllığına 90 milyon dolar veriyor.
Ben çözemedim, neler döndüğünü anlamıyorum hala.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rakamları şişirmişsin 70 M isim hakkı için verdiği para ondanda alacaklarını düştü
ellerine 45 gibi bir rakam geçti.
kim diyor forma için acıbadem 55 M verdi diye

öyle bir rakama anlaşsalar büyük puntalarla
açıklarlardı bildiğim rakam falan açıklamadılar. belkide para aklıyorlardır. kim bilir.
basketbola yapılan sponsorluğun futbolla bir alakası yok bunu kullanamazlar bir fayda sağlamıyor
stad sponsorluğu ffp öncesiydi bunun ffp ye bir katkısı yok acıbademde ne verdiyse artık bu
senelere bölünecek zaten ellerinde olan tek kaynağıda tüketmiş oldular aziz gitse bile ffp de gelir olarak sunacakları
bir kaynak bırakmadı. stad forma gitti. işleri çok zor. bu halleriyle görüşmeye çağrıldılar daha ilk yıllarında
bunun gelecek senesi ve ondan sonraki senesi var ve dahada zorlaşacak gelirler ise nerdeyse
sıfır. şampiyon olup bir gelir sokamazlar ellerinde sadece kombine bilet geliri kaldı. ondada taraftar gelmiyor.
böyle giderse öyle bir gelirleride olmayacak. gs ile aynı durumdalar. gelir yok gider çok fazla
asla önümüzdeki 5 sene kafayı kaldıramaz iki kulüpte
bizim tersine işliyor zaten bir çok gelirimiz ipotekliydi yeni gelirler bularak ayakta kaldık şimdi ipoteklerde
bir bir çözülüyor bu sene canlı yayın açılıyor geçen sene stad gelirleri açıldı fulyada sanırım gelecek sene açılacak
boşverin bizimle baş etmeleri artık imkansız. ne yaparlarsa yapsınlar. şimdi yedikleri hurmalarda çıkıyor
gerilerinden o nedenle devlette sırtını dönmüş durumda
görmüyormusun yok ba olayı vs gibi nasıl yırtınıyorlar neden böyleler daha önce yaptıkları şeyler olduğu için
şimdi Beşiktaşa yamamaya çalışıyorlar kimsede adamın sözleşmesinin bitmesine 2 ay kaldı istediğin gibi konuşursun
istersen maç günü menejerini çağırıp imzada attırırsın demiyor. Fifanın yasal bulduğu bir şeye şike göndermesi
yapmaya çalışıyorlar.
zevkle izliyorum birde Başkanı eleştirdi insanlar ne güzel söylemiş bu bizi değil rakipleri baskı altına alıyor çaresiz bırakıyor.
düşünün zamanında bunlar böyle davranırken biz neler hissediyorduk nasıl çaresizce bakıyorduk bu haraketlerin
rakipde bıraktığı tahribatı iyi biliyorlar tabiki. şimdi sıra onlarda.