Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biz olamıyorsak, Galatasaray ve Fenerbahçe de olmasın.

Men yemeleri büyük ihtimal olsa da garanti değil.

Ayrıca şampiyonluk hava ve özgüven getirir. Gerek yok, bu sene olamazlarsa 3-4 sene toparlayamazlar zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs olamaz zaten ligi ilk üçte bile bitireceğini sanmıyorum
ligin başından beri söylüyorum bunu fener gs den daha tehlikeli rakip
gs bundan sonraki bütün maçlarında puan kaybetse şaşıran çıkarmı.
hafta sonu derbiyi başak kazanmamalı en iyi sonuç beraberlik olmadı gs kazansada razıyım
başak kazansın diyenler bizim gs yi yenebileceğimize inanmayanlardır.
başağın osmanlı dışında zor maçı yok bir puan kaybı orda yaşayabilirler
yaşamazlarsa zaten şampiyon olurlar. biz gs yi yeneceğiz olduki
yenemedik en kötü berabere kalır gene çelme takarız. olmadı gider alanyaya yenilir
neymiş moral bulurmuş iyide moralliyken gitti gençlere yenildi. şimdi birde
moralsiz hallerini görelim. büyük ihtimalde başak gs ye yenilmez. beraberlik ikisininde
kaybedeceği bir sonuç olur. başağın osmanlı maçı var küme mücadelesi verecek durumda olursa antalya maçı var
ama alamazda diyemem içerdeki kayseri ve sivas maçlarını alırlar gibi duruyor.
kayseriyi kesin alırlarda sivasın ne yapacağını göreceğiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başak Galatasaray maçının berabere bitmesi en iyisi olur kanımca. Başak muhakkak puan kaybı yapacak. Galatasaray'ın fikstürü korku tüneli gibi. Başakşehir maçını alsaydık şu tabloda net şampiyonduk. Şimdi kayıpları beklemek zorundayız. Biz işimizi yapalım maçları birer birer alalım sonrasına bakarız artık.

katılıyorum başakşehirin takılacağı maç daha fazla.

Haftaya berabere bitmesi çok işimize gelir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakşehir bugün var yarın yok  asla köklü bir kulüp olamazlar bizim rakipler maalesef ki Galatasaray ve Fenerbahçedir. Galatasaray ve Fenerbahçenin sürünmelerini izlemek en az şampiyonluk kadar zevkli oluyor. Adamların gözleri o kadar körki 7 mağlubiyet almalarına rağmen şampiyon olacaklarına inanabiliyorlar. Böyle bir ortamda ligi 4. bitirseler mükemmel olacak. Ha bu arada biz de 6 da 6 yapıp şampiyon olursak muazzam olacak. Son dönemlerin en büyük geri dönüşü olacak.Mustafa Denizli zamanında ilk yarıyı 6. bitirip şampiyon olmaktan bile daha efsane bir şampiyonluk olacak.

Amaaaa önce 6 da 6...

MOTİVASYON....MOTİVASYON....MOTİVASYON
Ama hedef önce önümüzdeki maç 6 da 6 değil. Hedefi önüne birden büyük koymak motive etmez seni tökezletir. Hedefe adım adım ulaşacağını bilmek o adımları atacak biçimde hareket etmek hedefe ulaşmana yardımcı olur.

Kalan maçlar

Başak ;

Galatasaray - Başakşehir
Başakşehir - Kayserispor
Osmanlı - Başakşehir
Başakşehir - Sivasspor
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Kasımpaşa

Gs ;

Galatasaray - Başakşehir
Alanyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Akhisar - Galatasaray
Galatasaray - Malatyaspor
Göztepe - Galatasaray

Beşiktaş ;

Akhisarspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Malatyaspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Osmanlıspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor

Fb ;

Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Bursaspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Konyaspor

Çevrimiçi Necmi

Gelen haberlere göre Doğuş grubu Fenerbahçe'nin basketbol sponsorluğundan çekiliyormuş.

22.5 milyar liralık borcu olan, 8 milyar liralık borç yapılandırması yapmaya çalışan, her gün bir şirketini satan holdingin böyle absürt (senelik 15 milyon Euro) bir sponsorluğu sürdürmesi, para kaçırma ve borsadaki yatırımcıları dolandırma hamlesi gibiydi zaten.

Umarım o Ferit Şahenk denen adamın tüm işleri batar da, kaçacak delik arar.

bunların hepsi fetöden sonra sindiler. doğuşun fetö bağlantısı varmı bilmiyorum günahına girmeyeyim ama
ortadan silindiler. kayıplar resmen. Bu arada fener fetö mücadelesi veriyorum diyor sonra himmetçi₁ dedikleri adamların
desteğiyle ayakta duruyor ne iş anlamadım. ülker acıbadem doğuş olmasa bunlar ne yapar bilemiyorum
birde koç gelirse bunların hiç biri fenerin yanına yanaşamaz bir daha gerçi koçun gelmesi güneşin tersten
doğması gibi bir şey olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

gs olamaz zaten ligi ilk üçte bile bitireceğini sanmıyorum
ligin başından beri söylüyorum bunu fener gs den daha tehlikeli rakip
gs bundan sonraki bütün maçlarında puan kaybetse şaşıran çıkarmı.
hafta sonu derbiyi başak kazanmamalı en iyi sonuç beraberlik olmadı gs kazansada razıyım
başak kazansın diyenler bizim gs yi yenebileceğimize inanmayanlardır.
başağın osmanlı dışında zor maçı yok bir puan kaybı orda yaşayabilirler
yaşamazlarsa zaten şampiyon olurlar. biz gs yi yeneceğiz olduki
yenemedik en kötü berabere kalır gene çelme takarız. olmadı gider alanyaya yenilir
neymiş moral bulurmuş iyide moralliyken gitti gençlere yenildi. şimdi birde
moralsiz hallerini görelim. büyük ihtimalde başak gs ye yenilmez. beraberlik ikisininde
kaybedeceği bir sonuç olur. başağın osmanlı maçı var küme mücadelesi verecek durumda olursa antalya maçı var
ama alamazda diyemem içerdeki kayseri ve sivas maçlarını alırlar gibi duruyor.
kayseriyi kesin alırlarda sivasın ne yapacağını göreceğiz.
Beraberlik Galatasaray'ı yarıştan koparır zaten.

Hem fikstürü zor hem de kalan maçlarda Başaksehir'in 1 kere berabere kalması bile üstlerine çıkmak için yetmeyecek.

Ama ben yine de ikisinden biri kazanacaksa bu Galatasaray olmasın derim. Pis bir camia. O galibiyetle son 5 haftaya lider girerlerse elini çeken kalecilerle, ofsayttan gollerle işleri yoluna koyabilirler, senin maça da eyyamcı bir hakem atanırsa tamamdır. (3 sene önce hala aklımda)

Çok dilimiz yandı, bunlar kopsun da Başaksehir'i kovalayalım. Yakalayamasak da çok üzülmem.

Çevrimdışı Sercan62

Bu sezon rakibimiz olan gs, 2014-2015 sezonunun Slaven Biliç'li Beşiktaş'ına çok benziyor.

O sezon iç sahada çok başarılı bir takımımız vardı. Çoğu maçta göze hoş gelen bir futbol sergilesek de önemli maçlarda, gerginliği fazla olan ve takımın reaksiyon vermesi gereken maçlarda bir türlü istediğimizi yapamıyorduk. Kendi sahamızda başarılı sonuçlar alırken derbilerde ve dış sahadaki maçlarda sönük kalıyorduk. Bu sezon aynı şeyleri gs yaşıyor. Onların da o sezon bizde fazlaca gol atan Demba Ba'ya benzer forvetleri var. Gomis o açıdan Demba'ya benziyor.

Biz o sezonun büyük çoğunluğunda zirvede kalmış ancak belirli bir eşiği aşamadığımız için şampiyonluğu hiç hak etmeyen gs'ye kaptırmıştık. Tabi gs camiasına saha içinde ve dışında yapılan kolaylıkları da unutmamak gerekir. gs maçlarında rakiplere verilen kırmızılar, gs lehine verilen penaltılar, Melo'ya geçilen kıyaklar verilmeyen kartlar... Umarım bu sezonun sonları da o sezona benzer ve son haftalarda bunlar iyice yarıştan kopup zirveye biz otururuz.

Hem fikstürü zor hem de kalan maçlarda Başaksehir'in 1 kere berabere kalması bile üstlerine çıkmak için yetmeyecek.

Ama ben yine de ikisinden biri kazanacaksa bu Galatasaray olmasın derim. Pis bir camia. O galibiyetle son 5 haftaya lider girerlerse elini çeken kalecilerle, ofsayttan gollerle işleri yoluna koyabilirler, senin maça da eyyamcı bir hakem atanırsa tamamdır. (3 sene önce hala aklımda)

Çok dilimiz yandı, bunlar kopsun da Başaksehir'i kovalayalım. Yakalayamasak da çok üzülmem.

katılıyorum :)

Haftaya şöyle birşey görebiliriz.

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58
Fb 57

Çevrimdışı mylife1903

Haftaya şöyle birşey görebiliriz.

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58
Fb 57
Sonraki hafta ise su olur
Besiktas 62
Ibb 61
Gs 59

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonraki hafta ise su olur
Besiktas 62
Ibb 61
Gs 59
İki maçımızı kazanırsak, çok güzel şeyler vuku bulacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

bunların hepsi fetöden sonra sindiler. doğuşun fetö bağlantısı varmı bilmiyorum günahına girmeyeyim ama
ortadan silindiler. kayıplar resmen. Bu arada fener fetö mücadelesi veriyorum diyor sonra himmetçi₁ dedikleri adamların
desteğiyle ayakta duruyor ne iş anlamadım. ülker acıbadem doğuş olmasa bunlar ne yapar bilemiyorum
birde koç gelirse bunların hiç biri fenerin yanına yanaşamaz bir daha gerçi koçun gelmesi güneşin tersten
doğması gibi bir şey olur.
Bu adamların Aziz'le ne gibi bir çıkar ilişkisi var, ben onu merak ediyorum cidden.

Şahenk seneliği 5 milyon Euro etmeyecek basketbol takımı isim sponsorluğuna senelik 15 milyon Euro veriyor.

Aydınlar seneliği 5 milyon dolar etmeyecek forma sponsorluğuna 3 yıl için 55 milyon dolar veriyor.

Ülker, üstünden 3 sene geçmesine karşın ismi hala Şükrü Saracoğlu olarak bilinen stad ismi için 10 yıllığına 90 milyon dolar veriyor.

Ben çözemedim, neler döndüğünü anlamıyorum hala.

Çevrimiçi Necmi

dediklerini gençler maçında neden yapmadılar madem gs yi şampiyon yapacaklar
sürekli şöyle olur böyle olur diyerek bu hayat çekilmez. gs nin fetö zamanındaki korunmaları olacak sanıyorsunuz
ama olmaz artık olsa zaten bugüne kadar olurdu. Birisine himmet yapılacaksa başak dururken gs yemi yapılır
sence. bu noktada başak daha riskli. adamlar başakla oynayacak bizimle oynayacak sonra kümede kalma mücadelesi veren alanya ile oynayacak burda onlara yatabilecek tek takım akhisar onlarda böyle giderse o maça
küme düşme potasında girerler. başak gs ye puan bırakırsa Beşiktaşın şampiyon olma ihtimali %70 in üstüne çıkar.
beraberlik zaten gs yi tamamen devreden çıkaracaktır. sonra 5 maçı kazanıp başağın bu 5 maçta puan kaybetmesini bekleyeceğiz. en iyi sonuç ikisininde puan kaybettiği bir maç olması beraberlik bizim için nimet oluyor başak alırsa o farkı kapatamayız başak kazansın demek başak şampiyon olsun demektir.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu adamların Aziz'le ne gibi bir çıkar ilişkisi var, ben onu merak ediyorum cidden.

Şahenk seneliği 5 milyon Euro etmeyecek basketbol takımı isim sponsorluğuna senelik 15 milyon Euro veriyor.

Aydınlar seneliği 5 milyon dolar etmeyecek forma sponsorluğuna 3 yıl için 55 milyon dolar veriyor.

Ülker, üstünden 3 sene geçmesine karşın ismi hala Şükrü Saracoğlu olarak bilinen stad ismi için 10 yıllığına 90 milyon dolar veriyor.

Ben çözemedim, neler döndüğünü anlamıyorum hala.

rakamları şişirmişsin 70 M isim hakkı için verdiği para ondanda alacaklarını düştü
ellerine 45 gibi bir rakam geçti.
kim diyor forma için acıbadem 55 M verdi diye :alala: öyle bir rakama anlaşsalar büyük puntalarla
açıklarlardı bildiğim rakam falan açıklamadılar. belkide para aklıyorlardır. kim bilir.
basketbola yapılan sponsorluğun futbolla bir alakası yok bunu kullanamazlar bir fayda sağlamıyor
stad sponsorluğu ffp öncesiydi bunun ffp ye bir katkısı yok acıbademde ne verdiyse artık bu
senelere bölünecek zaten ellerinde olan tek kaynağıda tüketmiş oldular aziz gitse bile ffp de gelir olarak sunacakları
bir kaynak bırakmadı. stad forma gitti. işleri çok zor. bu halleriyle görüşmeye çağrıldılar daha ilk yıllarında
bunun gelecek senesi ve ondan sonraki senesi var ve dahada zorlaşacak gelirler ise nerdeyse
sıfır. şampiyon olup bir gelir sokamazlar ellerinde sadece kombine bilet geliri kaldı. ondada taraftar gelmiyor.
böyle giderse öyle bir gelirleride olmayacak. gs ile aynı durumdalar. gelir yok gider çok fazla
asla önümüzdeki 5 sene kafayı kaldıramaz iki kulüpte
bizim tersine işliyor zaten bir çok gelirimiz ipotekliydi yeni gelirler bularak ayakta kaldık şimdi ipoteklerde
bir bir çözülüyor bu sene canlı yayın açılıyor geçen sene stad gelirleri açıldı fulyada sanırım gelecek sene açılacak
boşverin bizimle baş etmeleri artık imkansız. ne yaparlarsa yapsınlar. şimdi yedikleri hurmalarda çıkıyor
gerilerinden o nedenle devlette sırtını dönmüş durumda
görmüyormusun yok ba olayı vs gibi nasıl yırtınıyorlar neden böyleler daha önce yaptıkları şeyler olduğu için
şimdi Beşiktaşa yamamaya çalışıyorlar kimsede adamın sözleşmesinin bitmesine 2 ay kaldı istediğin gibi konuşursun
istersen maç günü menejerini çağırıp imzada attırırsın demiyor. Fifanın yasal bulduğu bir şeye şike göndermesi
yapmaya çalışıyorlar.
zevkle izliyorum birde Başkanı eleştirdi insanlar ne güzel söylemiş bu bizi değil rakipleri baskı altına alıyor çaresiz bırakıyor.
düşünün zamanında bunlar böyle davranırken biz neler hissediyorduk nasıl çaresizce bakıyorduk bu haraketlerin
rakipde bıraktığı tahribatı iyi biliyorlar tabiki. şimdi sıra onlarda.

sürekli şöyle olur böyle olur diyerek bu hayat çekilmez. gs nin fetö zamanındaki korunmaları olacak sanıyorsunuz
ama olmaz artık olsa zaten bugüne kadar olurdu. Birisine himmet yapılacaksa başak dururken gs yemi yapılır
sence. bu noktada başak daha riskli. adamlar başakla oynayacak bizimle oynayacak sonra kümede kalma mücadelesi veren alanya ile oynayacak burda onlara yatabilecek tek takım akhisar onlarda böyle giderse o maça
küme düşme potasında girerler. başak gs ye puan bırakırsa Beşiktaşın şampiyon olma ihtimali %70 in üstüne çıkar.
beraberlik zaten gs yi tamamen devreden çıkaracaktır. sonra 5 maçı kazanıp başağın bu 5 maçta puan kaybetmesini bekleyeceğiz. en iyi sonuç ikisininde puan kaybettiği bir maç olması beraberlik bizim için nimet oluyor başak alırsa o farkı kapatamayız başak kazansın demek başak şampiyon olsun demektir.

beraberlik iyidir beraberlik  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İlk yarıda gol yemeden gol atmamız lazım iyi bi skorla bitirirsek maçı iyi olur illa ki 1-0 olsun bizim olsun o ayrı bişey ama farklı kazanıp averaja da katkı sağlamak son haftalarda yararlı olur
Allah büyük kazanacağız inşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam da sen sene başından beri demiyor musun "Hakemleri Galatasaray ile çekişirken görün" diye.

Hazır Galatasaray saf dışı olmak üzere, hafta sonu galibiyet alamazlarsa koparlar. O zaman alamasınlar, berabere bitmeyecekse yenilsinler.

İlk yarıda gol yemeden gol atmamız lazım iyi bi skorla bitirirsek maçı iyi olur illa ki 1-0 olsun bizim olsun o ayrı bişey ama farklı kazanıp averaja da katkı sağlamak son haftalarda yararlı olur
Allah büyük kazanacağız inşallah.

Genel averaj bir işe yaramıyor artık bu saatten sonra :)

2'li averaj önemli olan onda da fenere,gs'ye karşı üstünüz başağa karşı üstün değiliz.

Başakla 2 maçta 1-1 bitseydi genel averaj önemliydi.

1-0 olsun bizim olsun yani farketmez :)

Çevrimdışı tuncaboylu

rakamları şişirmişsin 70 M isim hakkı için verdiği para ondanda alacaklarını düştü
ellerine 45 gibi bir rakam geçti.
kim diyor forma için acıbadem 55 M verdi diye :alala: öyle bir rakama anlaşsalar büyük puntalarla
açıklarlardı bildiğim rakam falan açıklamadılar. belkide para aklıyorlardır. kim bilir.
basketbola yapılan sponsorluğun futbolla bir alakası yok bunu kullanamazlar bir fayda sağlamıyor
stad sponsorluğu ffp öncesiydi bunun ffp ye bir katkısı yok acıbademde ne verdiyse artık bu
senelere bölünecek zaten ellerinde olan tek kaynağıda tüketmiş oldular aziz gitse bile ffp de gelir olarak sunacakları
bir kaynak bırakmadı. stad forma gitti. işleri çok zor. bu halleriyle görüşmeye çağrıldılar daha ilk yıllarında
bunun gelecek senesi ve ondan sonraki senesi var ve dahada zorlaşacak gelirler ise nerdeyse
sıfır. şampiyon olup bir gelir sokamazlar ellerinde sadece kombine bilet geliri kaldı. ondada taraftar gelmiyor.
böyle giderse öyle bir gelirleride olmayacak. gs ile aynı durumdalar. gelir yok gider çok fazla
asla önümüzdeki 5 sene kafayı kaldıramaz iki kulüpte
bizim tersine işliyor zaten bir çok gelirimiz ipotekliydi yeni gelirler bularak ayakta kaldık şimdi ipoteklerde
bir bir çözülüyor bu sene canlı yayın açılıyor geçen sene stad gelirleri açıldı fulyada sanırım gelecek sene açılacak
boşverin bizimle baş etmeleri artık imkansız. ne yaparlarsa yapsınlar. şimdi yedikleri hurmalarda çıkıyor
gerilerinden o nedenle devlette sırtını dönmüş durumda
görmüyormusun yok ba olayı vs gibi nasıl yırtınıyorlar neden böyleler daha önce yaptıkları şeyler olduğu için
şimdi Beşiktaşa yamamaya çalışıyorlar kimsede adamın sözleşmesinin bitmesine 2 ay kaldı istediğin gibi konuşursun
istersen maç günü menejerini çağırıp imzada attırırsın demiyor. Fifanın yasal bulduğu bir şeye şike göndermesi
yapmaya çalışıyorlar.
zevkle izliyorum birde Başkanı eleştirdi insanlar ne güzel söylemiş bu bizi değil rakipleri baskı altına alıyor çaresiz bırakıyor.
düşünün zamanında bunlar böyle davranırken biz neler hissediyorduk nasıl çaresizce bakıyorduk bu haraketlerin
rakipde bıraktığı tahribatı iyi biliyorlar tabiki. şimdi sıra onlarda.
Forma için belirttiğim tutar şurada:
http://www.fanatik.com.tr/foto-galeri/fenerbahce/tum-zamanlarin-en-pahali-fotografi-289-286-400-tl-1344247/14

Stad isim hakkı için aldıkları para:
http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahceden-90-milyonluk-anlasma-29715110

Onu FFP için gösterirler, her sene 9 milyon dolar gelir gösteriyorlar. Gelir gider dengesi açısından yani.
Anlaşmanın ne zaman yapıldığı önemli değil, ileriye dönük sonuçta.

Basketboldaki para da taraftarlara göz boyama olsa da, bizim genç taraftarlarda sıkıntı yaratabiliyor. Bir branşta Fenerbahçe'ye 20 kere üst üste kaybetmek kimi taraftarımızı olumsuz etkiliyor. Bu kadar haksız rekabet olmamalı.

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 15:46:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ekrembaser

Forma için belirttiğim tutar şurada:
http://www.fanatik.com.tr/foto-galeri/fenerbahce/tum-zamanlarin-en-pahali-fotografi-289-286-400-tl-1344247/14

Stad isim hakkı için aldıkları para:
http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahceden-90-milyonluk-anlasma-29715110

Onu FFP için gösterirler, her sene 9 milyon dolar gelir gösteriyorlar. Gelir gider dengesi açısından yani.
Anlaşmanın ne zaman yapıldığı önemli değil, ileriye dönük sonuçta.

Basketboldaki para da taraftarlara göz boyama olsa da, bizim genç taraftarlarda sıkıntı yaratabiliyor. Bir branşta Fenerbahçe'ye 20 kere üst üste kaybetmek kimi taraftarımızı olumsuz etkiliyor. Bu kadar haksız rekabet olmamalı.

Geçen muhalif fb kongre üyelerinden biri başvurmuş aydınlardan ne kadar forma sponsorluğu bedeli aldık diye forma için ödenen bedel 5-6 milyon dolar civarında olduğunu tespit ettim diyordu. Adamdan nefret ediyorum bizim başkana saçma sapan ithamlarda bulunuyordu. Ama onun Twitter’da denk geldim Hakan Hanoğlu diye bir adam gsyi ffpden şikayet eden ve bütün belgeleri gönderen adammış bu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kalan maçlar

Başak ;

Galatasaray - Başakşehir
Başakşehir - Kayserispor
Osmanlı - Başakşehir
Başakşehir - Sivasspor
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Kasımpaşa

Gs ;

Galatasaray - Başakşehir
Alanyaspor - Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş
Akhisar - Galatasaray
Galatasaray - Malatyaspor
Göztepe - Galatasaray

Beşiktaş ;

Akhisarspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Malatyaspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Osmanlıspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor

Fb ;

Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Bursaspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Konyaspor

Başak iyi hoş da artik  dizler titremeye başlar son haftalar herkese gore degil  gs macini kaybetmezsek bu iş bizde. Her ne kadar Basak kagit uzerinde favori olsa da Osmanli Antalya ve GS deplasmanlarinda 0 bile alabilirler...

Çevrimiçi Necmi

Tamam da sen sene başından beri demiyor musun "Hakemleri Galatasaray ile çekişirken görün" diye.

Hazır Galatasaray saf dışı olmak üzere, hafta sonu galibiyet alamazlarsa koparlar. O zaman alamasınlar, berabere bitmeyecekse yenilsinler.

iyide aranda 1 puan fark var ve onunlada bir maçın var
derdin gs nin saf dışı olmasımı gs olmasın kim olursa olsun mantığımı
bu doğru mantık değil. Başak kazanmasıyla berabere kalmaları arasında gs avantajına bir durum
yok ama beraberlik direk Beşiktaş avantajına
evet gs ile yarışında görün dedim ama bu gsnin bırak yarışacak yürüyecek bile halide yok
ne olursa olsun belli kalıntılar var genede omuz veren ama göründüğü gübü yetmiyor.
namoğlu kıyağını geçti en zor maçlarından biriydi gençler maçı ve cünoyu atadı.
ama göründüğü gibi cünoda çare olamadı. yani bundan sonrada olacak olan bu pilleri bitti
burda artık tehlikeli olan başak hedefte o olmalı kalabiliyorlarsa berabere kalsınlar
yoksa gs kazansın nasılsa alanyada bırakır kazandığını olmadı bize verir. öbür türlü
yağmur duasına çıkarız başak puan kaybetsin diye gs yi geçen başağın 5 maçta iki maçı puan kaybıyla
geçireceğini beklemeyin ama başağı geçen gs nin ondan sonraki 5 maçın en az 4 ünde puan kaybı yaşaması
çok olası kendimize güvenelim en kötü gs yiyener işi biz bitiririz. böylesi bizim açımızdan çok daha
güzel bir sonuç olur. yenerek atarsan dışarı tamamen ezip geçmiş olursun. Başakla hiç bir şansımız kalmıyor
o fırsatı teptik.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aslında o kadar çok olasılık var ki. 6 hafta konuşmak için çok erken gerçekten. Örneğin Akhisar'la berabere kalsak bu hafta hemen herkes şampiyonluk gitti diyecek. Ancak Gs Başakşehir'i yenerse puan durumu şu şekilde olacak.
Gs-60
Başak-59
BJK-57
Bu durum; Gs'yi yendiğimiz anda üstlerine çıkacağımızı ve Başakşehir'in 1 maç arkasında olduğumuzu gösteriyor. Bence kesinlikle Gs yenmeli haftasonu. Biz de en azından Akhisar'la berabere kalabilmeliyiz yenemiyorsak.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 16:32:38 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimiçi Necmi

Başak iyi hoş da artik  dizler titremeye başlar son haftalar herkese gore degil  gs macini kaybetmezsek bu iş bizde. Her ne kadar Basak kagit uzerinde favori olsa da Osmanli Antalya ve GS deplasmanlarinda 0 bile alabilirler...
neden titresin başak şampiyon olamamış olabilir ama kadrosu bu tecrübeyi yaşamış oyuncularla dolu
tecrübe arıyorsan gs nin oyuncuları daha tecrübesiz bilmem farkındamısınız o nedenle zaten bütün kırılma
maçlarını kırılarak tamamlıyorlar. gomis dediğiniz oyuncu daha hayatında şampiyonluk görmedi
Feghouli nin daha aldığı bir kupa yok. Rodrigues kupası yok.
içlerinde bir tecrübeli fernando selçuk muslera var.
kerim frei nin iki Türkiye şampiyonluğu var düşünün işde

Etiketler: