Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Haber kopyalayalim biraz forum durgun

Buyrun yasaklinin derledigi bir haber

Sezon başında ligde 35 gol sözü veren Negredo düş kırıklığı yaşattı. 8 maçtır gol atamayan yıldız oyuncu bekleneni veremedi.

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen Negredo düş kırıklığı yaşattı. Geçen sezon Aboubakar ve Cenk Tosun'la gol sorunu yaşamayan Siyah- Beyazlılar bu sezon İspanyol golcüyle forvette kriz yaşadı. Beşiktaş'a geldiğinde ligde 35 gol atacağının sözünü veren Negredo geçen 28 haftada ligde ancak 5 gol kaydetti.

​TOSİC'LE ARASINDA 1 GOL FARK VAR

İspanyol golcü kupada 7, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 gol atmasına rağmen ligde beklenen performansın çok altında kaldı. Stoper Tosic bile 4 gol atarken Negredo, Sırp oyuncudan sadece 1 fazla gol attı.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Beşiktaş'ta savunma oyuncularından Pepe 2, Adriano, Medel ve Vida da 1'er gol attı. Sezon başında ligde 35 gol sözü veren Negredo'nun ise sadece 5 golde kalması tüm otoritelerde şaşkınlık yaşattı.

LİGDE 8 MAÇTIR SUSKUN KALDI

Ligde son golünü 2 Şubat 2018'de Bursa ile oynanan maçta atan Negredo o maçın ardından ligde oynadığı 8 maçta fileleri havalandıramadı. Üstelik Negredo bu maçlarda ilk 11'de oynadı.

Çevrimdışı kyiv

abicim yapma şunu.. gs'nin "konsantrasyon" muhabbetine benzetiyorum. adamların tribün felsefelerinin çakması gibi duruyor.. benim hoşuma gitmiyor açıkçası.

Galatasaray tribünlerini takip etmediğim için bilmiyorum. Ben sadece takım Akhisar maçına ve kalan 6 adet maça adam gibi hazır olsun diye düşünüyorum. Ne çektiysek motivasyonsuzluktan çektik. Bu arada motivasyon un patenti galatasaray da mı ki? :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Galatasaray tribünlerini takip etmediğim için bilmiyorum. Ben sadece takım Akhisar maçına ve kalan 6 adet maça adam gibi hazır olsun diye düşünüyorum. Ne çektiysek motivasyonsuzluktan çektik. Bu arada motivasyon un patenti galatasaray da mı ki? :)

Değil ama adamlar en az 10 yıldır her maç öncesi "konsantrasyon" diye twitter'da trend topic oluyor, pankart açıyor, slogan atıyor.. gs sözlüğüne gir 5 mesajdan birinde rastlarsın kesin. o kadar sık kullanıyolar.. o yüzden motivasyon kelimesi biraz onun çakması gibi geldi bana.. belki başkalarını rahatsız etmiyodur bilemiyorum  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Değil ama adamlar en az 10 yıldır her maç öncesi "konsantrasyon" diye twitter'da trend topic oluyor, pankart açıyor, slogan atıyor.. gs sözlüğüne gir 5 mesajdan birinde rastlarsın kesin. o kadar sık kullanıyolar.. o yüzden motivasyon kelimesi biraz onun çakması gibi geldi bana.. belki başkalarını rahatsız etmiyodur bilemiyorum  :tabe:
Sacmalikta ozentilikte gsnin ustune yoktur

Yuruyedur mu ne bijim baska binsacmaliklari daha var

Neyse
Yuruyedur aslanim, yururken de yaslarim

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erdem Ayaz

cuma günü maç mı olur ya.
Bu sendromu atmamız lazım cuma olsun pazar olsun farketmez çıkıp kazanmamız lazım.

Çevrimdışı mylife1903

cuma günü maç mı olur ya.
Sadece cuma mi 13. Cuma

Cuma dedikce aklima arelyo geliyo fbli istemsiz sekilde

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cuma günü, deplasman üstelik belalımız akhisar deplasmanı.. puan kaybetmek icin tüm şartlar uygun.  :iblush: :lol:

Sezonun en önemli macı....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tünaydın Büyük Beşiktaş taraftarı keyifler nasıl :nargile:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

👉Gruptan rekorla çık ----->Grup kolay

👉Statsız şampiyon ol ------> Biz kötü idik

👉2 kere şampiyon ol ---------> Hakemler kolluyor

👉Caner'e 6 Q7'ye 5 mac ceza Takım üçüncü -----> Yeriniz burası

👉Ezerek ikisine de 3'er gol -------> 2 senelik takımsınız

👉Maçtan evvel --------> Göztepe ezecek

👉Maçtan Sonra ---------> Yattılar

#SarıKardeşler #SarıGelinler #SarıEzikler #BabanızBeşiktaş

Ne yapıp edip Taliscayi almamız lazım ki alacağımızı düşünüyorum , adam zaten parasını fazlası ile çıkardı , Şampiyon olacaksak bu Talıscanın performansı ile olacak

Zaten 21 e alıp 35 e satsak bize yeter

Çevrimdışı onurturan

Şenol Güneş takımın beynini, gövdesini ayaklarını heryerini tyıkamalı. Ortalama futbol oynasak yeneriz ama geçmişte olduğu gibi nasıl olsa yeneriz havasıyla gidilirse hayalkırıklığı yaşarız.

Topu yememiz lazım topu.

Hocam şu takımı Allah rızası için iyi hazırla. Ne yap et iyi hazırla. Hafta boyunca şampiyonlar ligi müziği dinlet, geçmiş 2 şampiyonluk kutlamalarının görüntülerini tekrar göster ne yaparsan yap

Şamiyonlar ligine kafaca hazırladığın takımı lige ve şampiyonluğa da hazırla!
Geçmiş iki şampiyonluk kutlamalarının görüntülerini izletmesin bence..
Hee donanmayı izletsin evet pardon

Cuma günü, deplasman üstelik belalımız akhisar deplasmanı.. puan kaybetmek icin tüm şartlar uygun.  :iblush: :lol:

Sezonun en önemli macı....

Belalımız akhisar takımı değil stat yalnız :)

Yeni statta o uğursuzluk olucak mı görücez :)

Cuma günü maç kazanamama olayını kırmıştık bu sene 1 tane kazanmıştık.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 13:36:01 cursedofdragon ]

Ne yapıp edip Taliscayi almamız lazım ki alacağımızı düşünüyorum , adam zaten parasını fazlası ile çıkardı , Şampiyon olacaksak bu Talıscanın performansı ile olacak

Zaten 21 e alıp 35 e satsak bize yeter

Talisca bizimdir bizim kalacak  :bandit:

Çevrimdışı onurturan

bende bunların rezil rüsva olmasını,ligde kalma mücadelesinde olmasını istiyorum .emin ol çok daha zevkli olur.
Oh oh mis mis..

Çevrimiçi Necmi

twitter da @Necmi abiye şenol güneş güzellemesi yapıyorum... birazdan sövmeye başlar diye düşünmekteyim  :biggrinking: :D :halay:
:bandit: senmiydin o sövmediğimi nerden biliyorsun
Bu şekilde Beşiktaşı küçük düşürüyorsunuz. Resmen renklilerin tezini
savunmak bu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Evet ben de maç boyunca oturduğum yerden mekik çektim. :lol: Benim de mutlaka katkım olmuştur.
bende allah ne verdiyse vurmuş topa demiştim
meğerse Beşiktaş taraftarının ilahi gücüyle vurmuş :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hocam gözünü seviyim Q7'yi hamle olarak kullan . + Medel - Ozzi ile cık alalım su maçı, kuyruğuna kadar geldik yolun. :pray:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başak, gs ve kayseriyle(osmanlı da olabilir) berabere kalır, sivasa yenilir: 70 puan.
Gs, biz ve başakla berabere kalır 71 puan.
Fener 6 maçta 1 veya 2 beraberlik alır almasa da max 72 yapar.
Biz de sadece gs deplasmanında yenilmeyiz 72 puanla alırız.
İyi senaryo bence.

Çevrimiçi Necmi

Ibbnin rakipleri ile bile ilgilenmiyorum daha
Ibb gsyi yensin biz gs deplasmanina 4 puan farkla cikalim
Ibb ile sonra ilgilenmemiz lazim once ikinciligi garanti alalim
Ibb sampiyon olacaksa olsun muhim degil. Onemli olan ligi fb ve gsnin onunde bitirmektir clye de ikinci olarak katiliriz.
Rakipleri tek tek altimiza alalim
Bunlar dusunceler tabi

Once akhisari tokatlayip sonra ibb maci durumuna gore pozisyon aliriz
Biz akhisari yendigimiz an istanbuk derbisinden cikacak her sonuc bize yariyir

Ibb kazanirsa sampiyonluk son haftaya bile kalabilir, ibb gozonune cikinca cok puan kaybetmeye baslayan bir takim ha kaybetmeden sampiyon olurlarsa da olsunlar

Bu hafta sonu artik puan hesaplarina baslariz. Gs ile beraberligin isimize yaradigi bir puan durumuna gelmek cok onemli.
gel şu orta yolu bulalım berabere kalsınlar. :D
başağın kazanması seçenek bile değil yahu bizim dışımızda biri şampiyon olacaksa bu gs olsun adamlar men yiyecek büyük ihtimal. başak gs ile berabere kalırsa 5 maçta puan kaybetmesi olası gs için bunu bekleme durumuda yok yen şampiyon ol

Çevrimdışı tuncaboylu

gel şu orta yolu bulalım berabere kalsınlar. :D
başağın kazanması seçenek bile değil yahu bizim dışımızda biri şampiyon olacaksa bu gs olsun adamlar men yiyecek büyük ihtimal. başak gs ile berabere kalırsa 5 maçta puan kaybetmesi olası gs için bunu bekleme durumuda yok yen şampiyon ol
Biz olamıyorsak, Galatasaray ve Fenerbahçe de olmasın.

Men yemeleri büyük ihtimal olsa da garanti değil.

Ayrıca şampiyonluk hava ve özgüven getirir. Gerek yok, bu sene olamazlarsa 3-4 sene toparlayamazlar zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir bugün var yarın yok  asla köklü bir kulüp olamazlar bizim rakipler maalesef ki Galatasaray ve Fenerbahçedir. Galatasaray ve Fenerbahçenin sürünmelerini izlemek en az şampiyonluk kadar zevkli oluyor. Adamların gözleri o kadar körki 7 mağlubiyet almalarına rağmen şampiyon olacaklarına inanabiliyorlar. Böyle bir ortamda ligi 4. bitirseler mükemmel olacak. Ha bu arada biz de 6 da 6 yapıp şampiyon olursak muazzam olacak. Son dönemlerin en büyük geri dönüşü olacak.Mustafa Denizli zamanında ilk yarıyı 6. bitirip şampiyon olmaktan bile daha efsane bir şampiyonluk olacak.

Amaaaa önce 6 da 6...

MOTİVASYON....MOTİVASYON....MOTİVASYON
sanada her zaman en sıkışık olduğun anlarda sihirli bir himmet eli uzansaydı
ve işleri yoluna koysaydı sende inanırdın. :bandit:

Çevrimdışı Kuntz

Başak Galatasaray maçının berabere bitmesi en iyisi olur kanımca. Başak muhakkak puan kaybı yapacak. Galatasaray'ın fikstürü korku tüneli gibi. Başakşehir maçını alsaydık şu tabloda net şampiyonduk. Şimdi kayıpları beklemek zorundayız. Biz işimizi yapalım maçları birer birer alalım sonrasına bakarız artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelen haberlere göre Doğuş grubu Fenerbahçe'nin basketbol sponsorluğundan çekiliyormuş.

22.5 milyar liralık borcu olan, 8 milyar liralık borç yapılandırması yapmaya çalışan, her gün bir şirketini satan holdingin böyle absürt (senelik 15 milyon Euro) bir sponsorluğu sürdürmesi, para kaçırma ve borsadaki yatırımcıları dolandırma hamlesi gibiydi zaten.

Umarım o Ferit Şahenk denen adamın tüm işleri batar da, kaçacak delik arar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: