Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794216 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ah ah şu Bursa-konya maçlarında 4 puan bırakmasaydık şimdi ne güzel 60 puanımız vardı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

O kadar ahlaksiz bir Besiktas dusmani ki oyle boyle degil. Dun aynen sunu söyledi "GS ve Besiktas bundan boyle kendi aralarındaki mac disinda puan kaybetmez ama FB ve Basaksehir kaybeder."  Bugun GS kaybedince sunu kustu "Basaksehir Gs'yi yenerse artık puan kaybetmez." Dikkat edin hep Besiktas'in sampiyon olmadıgı senaryoları kuruyor. Utanma duygusu olmadıgı icin de dun ne söylemiş ona bakmadan yine baska bir şey uyduruyor. Ağır GS'li birisi, oyle boyle degil. Besiktas'a karsida bastiramadigi bir nefreti var. Allah nefretinde boğsun.  :D

Bu sene sampiyonluk gelecek, son 3 yilin en onemli sampiyonlugu olacak. Erman'i bugun gordum iyice delirmis artik alttan alta da degil acikca Besiktas dusmanligi yapiyorlar. Su seneki sampiyonluk 100. yildaki sampiyonluktan daha anlamli olacak. FB zaten nallari dikti, bundan sonra en az 4-5 sene UEFA'ya oynarlar. GS daha da beter durumda. Ama hic uzulmuyorum, daha da beter olsunlar. Coktan hak ettiler bunu.

Çevrimiçi Necmi

tamam abi biz kazandıktan sonra da gs-basak macının önemi var.

Başağın kazanmaması lazım beraberlik iyi olur bizi ilgilendiriyor sonucta o maç.
akhisarı yendikten sonra en önemli maç malatya maçı oluyor rakipleri koy bir kenara
önünde alınması gereken 18 puan var al hepsini şampiyon ol kim ne yapmış hangi maçta yenilmiş
yemişim onları ben kendime bakayım konsantrasyonumu kendi takımıma vereyim.
Kazan şampiyon ol. bir tek maçta bile takılsak şampiyonluk büyük ölçüde gider.

Çevrimiçi Necmi

Bu sene sampiyonluk gelecek, son 3 yilin en onemli sampiyonlugu olacak. Erman'i bugun gordum iyice delirmis artik alttan alta da degil acikca Besiktas dusmanligi yapiyorlar. Su seneki sampiyonluk 100. yildaki sampiyonluktan daha anlamli olacak. FB zaten nallari dikti, bundan sonra en az 4-5 sene UEFA'ya oynarlar. GS daha da beter durumda. Ama hic uzulmuyorum, daha da beter olsunlar. Coktan hak ettiler bunu.
sadece omu şansal lig tv de kuduruyor rıdvan ntv de hepsi biliyor Beşiktaş şampiyon
olduğu anda artık ligi domine eder ondan sonra 3 yıl iki takımında ffp si var büyük ihtimal nefes alamazlar
büyük ihtimal ffp yede uyamayacaklar ve uzayacak  bu 5 yıl rakipsizsin demektir. Bu 5 yıl sana ne kazandırır 5 tane şampiyonluk çünkü ondan sonra isteselerde durduramazlar. Birde korkunç bir maddi güce sahip oluyorsun bu sene 60-70 M euro şl geliri geliyor 5 yılda minimum 300 M euro demektir onlar ffp ile boğuşurken sen borcunu uefaya ödetirsin. şampiyon olursak önümüzdeki sene gelirimiz 1 Milyar ve
bu rakamı bugüne kadar hiç bir sezon ikisinin toplamı ulaşamadı nasıl bir güce sahip olduğumuzu bir düşünün ve 5 yıl daha gelecek şampiyonluk seni 21 kez şampiyon yapar ondanda önemlisi bütün gençleri Beşiktaşlı yapar bu 5 yılda en fazla taraftarı olan takım olursun buna bağlı basın federasyon hep senin güdümüne girer 5 yılda kurduklarını sadece seyrederler ve bunu 10 yılda düzeltemezler
bu şampiyonluk onlar için yıkım oluyor. ha bu arada biz değilde gs şampiyon oldu diyelim
men yerse gene aynı etki olur. yeterki şl ye biz gidelim. bu sene şl ye gitmek zorundayız.
Beşiktaş 3 senede tahtını kurdu artık krallığı ilan etme zamanı şampiyon olamazsak biraz sekteye uğrar
ama değişen bir şey olmaz tek büyük olma yolunda ilerliyoruz zaten öyleydik bunu pekiştireceğiz.
zaten bu senede şampiyon olursak bundan sonraki birinci hedefimiz avrupada kupa olur.

Çevrimiçi Necmi

O kadar ahlaksiz bir Besiktas dusmani ki oyle boyle degil. Dun aynen sunu söyledi "GS ve Besiktas bundan boyle kendi aralarındaki mac disinda puan kaybetmez ama FB ve Basaksehir kaybeder."  Bugun GS kaybedince sunu kustu "Basaksehir Gs'yi yenerse artık puan kaybetmez." Dikkat edin hep Besiktas'in sampiyon olmadıgı senaryoları kuruyor. Utanma duygusu olmadıgı icin de dun ne söylemiş ona bakmadan yine baska bir şey uyduruyor. Ağır GS'li birisi, oyle boyle degil. Besiktas'a karsida bastiramadigi bir nefreti var. Allah nefretinde boğsun.  :D
ağır gsli değil kim Beşiktaşın rakibiyse onun dümenine giriyor
gs önümüzdeki 3 haftada diskalifiye olursa ağır başaklı olur.
hem neden umursuyorsunki böylesi daha zevkli oluyor.
onlara acıyı yaşatıyoruz işde. eskiden tribüne oynarlardı artık bunuda yapamıyorlar
Beşiktaş taraftarınında renklilerden eksik olmadığını maddi gücünün yüksek olduğunu
ve giderekte büyüdüğünü görüyorlar bu basının taraf değiştirmesine neden olur
artık bitti pazar renkliler onları önde tutalım hayali balon patladı. şu anda 3 takımında
taraftarının aslında kafa kafaya olduğu göründü bundan sonra denge Beşiktaş lehine bozulmaya başlıyor.
şu anda bir anket yapılmış çocukların %70 i Beşiktaşı tutuyormuş. bu seneki şampiyonlukdan sonra
bu %90 lara çıkar yeni nesil komple Beşiktaşlı olur. Birde başarı sürekli olacağı için yön değiştirmede olmaz
üstüne koyarak gider.

Çevrimiçi Sinan66

90+2 de golü yeyip yenilmek bu acı çok içerlerde hissedilir.

hemde derin derin  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ah ah şu Bursa-konya maçlarında 4 puan bırakmasaydık şimdi ne güzel 60 puanımız vardı.
geçmiş geçmişde kaldı. arkana bakma önündeki hedeften saparsın.
geçmişle yaşanmaz yaşam gelecekte.

Çevrimdışı Librarius

akhisarı yendikten sonra en önemli maç malatya maçı oluyor rakipleri koy bir kenara
önünde alınması gereken 18 puan var al hepsini şampiyon ol kim ne yapmış hangi maçta yenilmiş
yemişim onları ben kendime bakayım konsantrasyonumu kendi takımıma vereyim.
Kazan şampiyon ol. bir tek maçta bile takılsak şampiyonluk büyük ölçüde gider.

Katiliyorum, rakiplerden ziyade kendi maclarimiza bakmalıyız ve mac mac ilerlemeliyiz.

Bu arada biraz GS forumlarına baktım da, hani o meşhur safsataları varya "GS potadaysa şampiyonluğu alir," hah iste o safsatadan kopmuş cogu. Simdiden şampiyonluk gitti diyorlar. Mesel hiçbirisi Besiktas'i yeneriz diyemiyor. Beraberlik veriyorlar. Birisi de sunu yazmış: "Besiktas bizi arenada yenecek kaliteye sahip." Kimse de itiraz etmemiş.  :D

Fakat beni sasirtan su oldu, halen cogu kulüplerinin icinde bulunduğu mali zorlukların ve muhtemel UEFA cezasının farkında bile degiller. Kimisi seneye 7 kaliteli adam almaya düşünüyor, digerleri seneye cok iyi bir kaç takviyeyle şampiyonluğun en buyuk adayı olacaklarından dem vurmuş. Ya kafalar basmıyor, ya da bildikleri birşeyler var. Ama sanırım kafa basmamasından kaynaklı yorumlar.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

sadece omu şansal lig tv de kuduruyor rıdvan ntv de hepsi biliyor Beşiktaş şampiyon
olduğu anda artık ligi domine eder ondan sonra 3 yıl iki takımında ffp si var büyük ihtimal nefes alamazlar
büyük ihtimal ffp yede uyamayacaklar ve uzayacak  bu 5 yıl rakipsizsin demektir. Bu 5 yıl sana ne kazandırır 5 tane şampiyonluk çünkü ondan sonra isteselerde durduramazlar. Birde korkunç bir maddi güce sahip oluyorsun bu sene 60-70 M euro şl geliri geliyor 5 yılda minimum 300 M euro demektir onlar ffp ile boğuşurken sen borcunu uefaya ödetirsin. şampiyon olursak önümüzdeki sene gelirimiz 1 Milyar ve
bu rakamı bugüne kadar hiç bir sezon ikisinin toplamı ulaşamadı nasıl bir güce sahip olduğumuzu bir düşünün ve 5 yıl daha gelecek şampiyonluk seni 21 kez şampiyon yapar ondanda önemlisi bütün gençleri Beşiktaşlı yapar bu 5 yılda en fazla taraftarı olan takım olursun buna bağlı basın federasyon hep senin güdümüne girer 5 yılda kurduklarını sadece seyrederler ve bunu 10 yılda düzeltemezler
bu şampiyonluk onlar için yıkım oluyor. ha bu arada biz değilde gs şampiyon oldu diyelim
men yerse gene aynı etki olur. yeterki şl ye biz gidelim. bu sene şl ye gitmek zorundayız.
Beşiktaş 3 senede tahtını kurdu artık krallığı ilan etme zamanı şampiyon olamazsak biraz sekteye uğrar
ama değişen bir şey olmaz tek büyük olma yolunda ilerliyoruz zaten öyleydik bunu pekiştireceğiz.
zaten bu senede şampiyon olursak bundan sonraki birinci hedefimiz avrupada kupa olur.

Abi Akhisar'i yenersek (insallah) şampiyonluk umudum cok ama cok artar.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Alper Ulusoy sana 6 sari verip, Talisca ve Pepe'yi hiç yoktan cezalı duruma duyurdu ve sadece 1 hafta dinlendi. Eger perde arkasından ugrasiyorlarsa rica ederim bundan vazgeçsinler, zira pek etkili olmuyor.

Zugurt tesellisine gelince. Su FB'nin kadrosu bizde olsa ilk 6'da dahi olamazdik. Bu les kadro şampiyonluk kovalıyorsa bu hakemler sayesinde. Ali Palabiyik olmasa suan 8 puan arkamızda olacaklarda. Iste züğürt tesellisi burda sekerim.  :D
Fbnin kadrosu gibi kadro bizde olsun bu hakemlerle kume dusme potasinin az ustunde bitiririz ligi. Adamlarin iyi kadrosu da olsa zaten zor sampiyon oluyorlar fb ezik bir camia asil arastirilmasi gereken kirmizili olan.
Gsnin sampiyonluklarinin yarisinda ortasira kadrosu vardi adamlarda. Kocaelinden falan yabanci tramsferi yapardi bunlar cok kotu kadrolar ile sampiyon oldular bunu da ali sami yen stadinin buyusune falan bagliyorlardi.
Cok kul hakki yediler, yatacak yerleri yok, allah gani gani belalarini versin cocuklugumuzu gencligimizi curuttuler, ulkenin bu halde olmasinin bir sebebi de bu heriflerin teslimiyetidir. Once gs camiasi dustu gibi duruyor zaten, ilk ele gecirilen kendini himmete emanet eden cemiyet bunlar.
Zaten fransiz gudumu ile bu isyana destek olan vatan haini bir camia, iclerindeki fetocu kopekleri bile dogru duzgun ihrac edemiyorlar, hala korkuyorlar avuk sabuk mesajlar veriyorlar hala.

Devlet iyice ele gecirilseydi, fetonun takimi yapilacakti gs herhalde. Turkiyenin bayerni olacaklardi ama bu gidisle ingilterenin uefa kupasi sahibi takimlarindan ne bilem ipsic gibi olacaklar insallah

Çevrimdışı mylife1903

oyuncular o modda değiller işin ciddiyetinin farkındalar.

Quaresma gencler-gs macını izlemiş canlı yayın yapmıs.

Talisca'da aynı şekilde o da insta'da paylaşım yapmıs.

Hocada oyuncularda gayet işin ciddiyetinin farkındalar.

Taliska da izlediyse iyi
Quaresma ve taliskaya korsan yayindan 5er mac cakarlar simdi

Çevrimdışı Librarius

ağır gsli değil kim Beşiktaşın rakibiyse onun dümenine giriyor
gs önümüzdeki 3 haftada diskalifiye olursa ağır başaklı olur.
hem neden umursuyorsunki böylesi daha zevkli oluyor.
onlara acıyı yaşatıyoruz işde. eskiden tribüne oynarlardı artık bunuda yapamıyorlar
Beşiktaş taraftarınında renklilerden eksik olmadığını maddi gücünün yüksek olduğunu
ve giderekte büyüdüğünü görüyorlar bu basının taraf değiştirmesine neden olur
artık bitti pazar renkliler onları önde tutalım hayali balon patladı. şu anda 3 takımında
taraftarının aslında kafa kafaya olduğu göründü bundan sonra denge Beşiktaş lehine bozulmaya başlıyor.
şu anda bir anket yapılmış çocukların %70 i Beşiktaşı tutuyormuş. bu seneki şampiyonlukdan sonra
bu %90 lara çıkar yeni nesil komple Beşiktaşlı olur. Birde başarı sürekli olacağı için yön değiştirmede olmaz
üstüne koyarak gider.

Yok abi GS'li kesinlikle. Ama su doğru: Besiktas olmasında kim sampiyon olursa olsun kafasında biri. Bugun cok sinirlendim yancisi Ilker ve Serkanla birlikte resmen Tamer hoca ve Demba Ba'yi sikeyle suçladılar. Açık açık yaptılar bunu. Namussuzlugun dibidir bu. Umarim dava edilirler Tamer hoca ve demba Ba tarafından.

Ayrıca pozisyon yorumluyorlar, Feghuli hava topunda rakibin yüzüne dirseği geçirmiş hep bir agizdan devam bir şey yok diyorlar, Serdar Aziz açık bir penaltı yapmis, hadi tartismali diyelim, hiç tartışmadan "biraz riskli girmiş ama birşey yok devam" diyor hepsi. Yav usaklar ne yapiyorsunuz diyesim geldi.  :D

Çevrimdışı Librarius

Fbnin kadrosu gibi kadro bizde olsun bu hakemlerle kume dusme potasinin az ustunde bitiririz ligi. Adamlarin iyi kadrosu da olsa zaten zor sampiyon oluyorlar fb ezik bir camia asil arastirilmasi gereken kirmizili olan.
Gsnin sampiyonluklarinin yarisinda ortasira kadrosu vardi adamlarda. Kocaelinden falan yabanci tramsferi yapardi bunlar cok kotu kadrolar ile sampiyon oldular bunu da ali sami yen stadinin buyusune falan bagliyorlardi.
Cok kul hakki yediler, yatacak yerleri yok, allah gani gani belalarini versin cocuklugumuzu gencligimizi curuttuler, ulkenin bu halde olmasinin bir sebebi de bu heriflerin teslimiyetidir. Once gs camiasi dustu gibi duruyor zaten, ilk ele gecirilen kendini himmete emanet eden cemiyet bunlar.
Zaten fransiz gudumu ile bu isyana destek olan vatan haini bir camia, iclerindeki fetocu kopekleri bile dogru duzgun ihrac edemiyorlar, hala korkuyorlar avuk sabuk mesajlar veriyorlar hala.

Devlet iyice ele gecirilseydi, fetonun takimi yapilacakti gs herhalde. Turkiyenin bayerni olacaklardi ama bu gidisle ingilterenin uefa kupasi sahibi takimlarindan ne bilem ipsic gibi olacaklar insallah

Asiri dercede itici bir yapısı var hem kulüplerinin hem de taraftarlarının. O eski beleş şampiyonluklara alistiklari icin gerceklerin isigina alisamadi henüz gözleri. GS camiası yarisa kilitlenmişse kesinlikle sampiyon olurmusmus. Duzenin degistigini, haramla kazandıkları şampiyonlukların artık o kadar kolay olamayacagini henüz farkedemediler.

Yani bizim spor basinina ceki düzen vermemiz şart. Demirören medyanın en güçlüsü oldu. Sevmeyiz, yeteneksizdir, ugursuzdur ama Besiktaslidir. Artık Besiktaslilari mudur yapmalıdır.  Suan Turkuvaz spor medyası GS'lilerin kontrolünde. Fotomac TS'li görünümlü fanatik GS'li Zeki Uzundurukan'in elinde, aspor ise GS'li Serkan Korkmaz'in elinde. Kerem Inan gibi hoduk, Evren Turhan gibi cahil tipler sürekli kendilerine yer buluyorlar o ekranlarda. Yetmiyor Gs'li Uğur Karakullukcu ve Ilgaz Cinar'da hep ekranlarda. Yavas yavaş buralara el atılması lazım.

Çevrimiçi Necmi

Katiliyorum, rakiplerden ziyade kendi maclarimiza bakmalıyız ve mac mac ilerlemeliyiz.

Bu arada biraz GS forumlarına baktım da, hani o meşhur safsataları varya "GS potadaysa şampiyonluğu alir," hah iste o safsatadan kopmuş cogu. Simdiden şampiyonluk gitti diyorlar. Mesel hiçbirisi Besiktas'i yeneriz diyemiyor. Beraberlik veriyorlar. Birisi de sunu yazmış: "Besiktas bizi arenada yenecek kaliteye sahip." Kimse de itiraz etmemiş.  :D

Fakat beni sasirtan su oldu, halen cogu kulüplerinin icinde bulunduğu mali zorlukların ve muhtemel UEFA cezasının farkında bile degiller. Kimisi seneye 7 kaliteli adam almaya düşünüyor, digerleri seneye cok iyi bir kaç takviyeyle şampiyonluğun en buyuk adayı olacaklarından dem vurmuş. Ya kafalar basmıyor, ya da bildikleri birşeyler var. Ama sanırım kafa basmamasından kaynaklı yorumlar.  :D
gs mi onlarda öyle bir kibir vardırki hep son anda biri gelir kurtarır mantığıyla
hiç ilgilenmezler bu tip işlerlealıştılar himmetle şampiyonluğa gene olacak sanıyorlar.
kendileri büyük takım ya uefada ceza vermez onlara bu kafadalar. Daha çok hafif nedenden yeni men
aldıklarını bile hatırlamıyorlar. biz tokiye gidip kafalarına sıktığımızda anlarlar.
adamlar açlıktan geberecekler oyuncuların maaşlarını veremiyorlar yazın yarısı kaçacak bu yüzden daha hala oyuncu almaktan bahsediyorlar. buraya not düşeyim bir tek oyuncu bile alamayacaklar
beleş birilerini kovalayacaklar ama men yemiş takıma gelirmi soru işareti. bunlara menle birlikte ffp de gelecek büyük ihtimal ve ffp demek bir daha birşey yapamamak demek oluyor hiç bir şekilde uyamazlar.

Çevrimdışı yoruk

Haftaya Başakşehiri yenemezler ve akabinde Alanya sonra biz ve en son UEFA  :bandit: aboooooooo Galatasaray ölmüş bitmiş ağlayanı yok  :bandit:
toparlarlar..Biz nasıl düzeldiysek onlar da düzelir.Her camianın böyle dönemleri olur ,olacak.Biz de 10 sene boyunca kupalar almayacağız sonuçta neyse..

Demem o ki GS-FB ile yarışmayı tercih ederim hep.Başak neymiş ya ? Ben böyle bakıyorum olaya.GS FB olmadan tadı tuzu olmuyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

twitter da @Necmi abiye şenol güneş güzellemesi yapıyorum... birazdan sövmeye başlar diye düşünmekteyim  :biggrinking: :D :halay:

Çevrimdışı zafkan

Evet ben de maç boyunca oturduğum yerden mekik çektim. :lol: Benim de mutlaka katkım olmuştur.
[/quote]
Bildiğim bütün totemleri yaptım, bu skorda mikron kadar da olsa katkım olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tuncaboylu

72 nin altında şampiyon çıkmaz gibi duruyor
başak 6 maçı kaldı 3 ünü berabere bitirse bu pek mümkün değil
olsa 12 puan alır 71 olur. gümbür gümbür gitmesede başak 3 maçta puan kaybeder demek hayalcilik oluyor olursa iyi tabiki o zaman kesin şampiyon oluruz derim.
Başakşehir de takılacak abi, şampiyonluk stresi yükseldiği zaman baskıyı kaldırmak zorlaşır.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@Necmi 'nin Gs bizim rakibimiz değil sözüne katılıyorum. Ben de yarıştan kopacaklarını düşünüyordum, hatta Ts maçına bile kalmazlar diyodum yine tahminlerimin ötesine geçtiler. Ben Başakşehir-Gs maçında Gs'nin kazanmasını tercih edenlerdenim. Nedenini anlatayım :
Alıntı
*Gs yenerse puan farkımız aynı kalacak, yani 1 puan önümüzde olacaklar ve Başakşehir'le eşit puanda olacağız.. Gs ile maçımız olduğu için onları yenip üstlerine çıkma şansımız olacak.. Bu sırada Başakşehir'le aynı puanda olacağız. Başakşehir'le aynı puanda olmanın avantajı olası mağlubiyetlerinde bizim 1 beraberlik hakkımızın olması..
Gs--60
Başak--59
BJK--59
Alıntı
*Berabere biterse Gs'yi altımıza alıyoruz, Başakşehir 1 puan önümüzde olacak. Bu durumda Başakşehir'in puan kaybını bekleyeceğiz. Bizim kesinlikle her maçımızı kazanmamız gerekir bu sırada.. Gs ile berabere kalmamız bizi onların üstünde tutsa da şampiyonluktan koparır.
Başak--60
BJK--59
Gs--58
Alıntı
*Başakşehir yenerse çok avantajlı duruma geçecek. 5 maçta 2 kere puan kaybetmeleri lazım ki biz de bu sırada 5 maçı da kazanmalıyız.. Çok düşük bi ihtimal, özellikle de fikstürlerine bakınca..
Başak--62
BJK--59
Gs--57
Sonuç olarak şampiyon olmak istiyorsak her koşulda Gs'yi yenmemiz gerektiği ortada. O nedenle Başakşehir'e odaklanmalıyız. Başakşehir'in 2 kere puan kaybetmesi gerektiğini de biliyoruz. İkili averajı da kaptırdığımızı da aklımızda tutalım. Buna Beşiktaş'ın üst üste 6 maç (toplamda 8 maç) kazanmasının zorluğunu da ekleyelim (Şenol hoca ile rekorumuz 2 sezon önce 5 maçlık seri, bu sezon 4 maç üst üste bile kazanamamışız). Bizim 1 kere berabere kalma hakkımızın olabilmesi için Başakşehir'in 2 kere yenilmesi lazım. Gs'yi zaten yenmek zorundayız her koşulda, yendiğimizde de altımızdalar.. E o zaman neden Başakşehir'in Gs'ye yenilmesi beraberliğe göre kötü olsun ki? Başakşehir'in 2 kere puan kaybedip bizim berabere kalarak üstlerine çıktığımız tek olasılık bu. Neden bunu istemek garip ki? He kalan 6 maçta Başakşehir'in 3 kere puan kaybedeceğini düşünüyorsanız o başka. Ben öyle bir olasılığın olmadığını düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

toparlarlar..Biz nasıl düzeldiysek onlar da düzelir.Her camianın böyle dönemleri olur ,olacak.Biz de 10 sene boyunca kupalar almayacağız sonuçta neyse..

Demem o ki GS-FB ile yarışmayı tercih ederim hep.Başak neymiş ya ? Ben böyle bakıyorum olaya.GS FB olmadan tadı tuzu olmuyor.
bende bunların rezil rüsva olmasını,ligde kalma mücadelesinde olmasını istiyorum .emin ol çok daha zevkli olur.

Çevrimiçi murat

Evet ben de maç boyunca oturduğum yerden mekik çektim. :lol: Benim de mutlaka katkım olmuştur.

demek şınav çekseydin 90+2 yi beklemeyecektik :D

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi 'nin Gs bizim rakibimiz değil sözüne katılıyorum. Ben de yarıştan kopacaklarını düşünüyordum, hatta Ts maçına bile kalmazlar diyodum yine tahminlerimin ötesine geçtiler. Ben Başakşehir-Gs maçında Gs'nin kazanmasını tercih edenlerdenim. Nedenini anlatayım :Sonuç olarak şampiyon olmak istiyorsak her koşulda Gs'yi yenmemiz gerektiği ortada. O nedenle Başakşehir'e odaklanmalıyız. Başakşehir'in 2 kere puan kaybetmesi gerektiğini de biliyoruz. İkili averajı da kaptırdığımızı da aklımızda tutalım. Buna Beşiktaş'ın üst üste 6 maç (toplamda 8 maç) kazanmasının zorluğunu da ekleyelim (Şenol hoca ile rekorumuz 2 sezon önce 5 maçlık seri, bu sezon 4 maç üst üste bile kazanamamışız). Bizim 1 kere berabere kalma hakkımızın olabilmesi için Başakşehir'in 2 kere yenilmesi lazım. Gs'yi zaten yenmek zorundayız her koşulda, yendiğimizde de altımızdalar.. E o zaman neden Başakşehir'in Gs'ye yenilmesi beraberliğe göre kötü olsun ki? Başakşehir'in 2 kere puan kaybedip bizim berabere kalarak üstlerine çıktığımız tek olasılık bu. Neden bunu istemek garip ki? He kalan 6 maçta Başakşehir'in 3 kere puan kaybedeceğini düşünüyorsanız o başka. Ben öyle bir olasılığın olmadığını düşünüyorum.
Ibbnin rakipleri ile bile ilgilenmiyorum daha
Ibb gsyi yensin biz gs deplasmanina 4 puan farkla cikalim
Ibb ile sonra ilgilenmemiz lazim once ikinciligi garanti alalim
Ibb sampiyon olacaksa olsun muhim degil. Onemli olan ligi fb ve gsnin onunde bitirmektir clye de ikinci olarak katiliriz.
Rakipleri tek tek altimiza alalim
Bunlar dusunceler tabi

Once akhisari tokatlayip sonra ibb maci durumuna gore pozisyon aliriz
Biz akhisari yendigimiz an istanbuk derbisinden cikacak her sonuc bize yariyir

Ibb kazanirsa sampiyonluk son haftaya bile kalabilir, ibb gozonune cikinca cok puan kaybetmeye baslayan bir takim ha kaybetmeden sampiyon olurlarsa da olsunlar

Bu hafta sonu artik puan hesaplarina baslariz. Gs ile beraberligin isimize yaradigi bir puan durumuna gelmek cok onemli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ibbnin rakipleri ile bile ilgilenmiyorum daha
Ibb gsyi yensin biz gs deplasmanina 4 puan farkla cikalim
Ibb ile sonra ilgilenmemiz lazim once ikinciligi garanti alalim
Ibb sampiyon olacaksa olsun muhim degil. Onemli olan ligi fb ve gsnin onunde bitirmektir clye de ikinci olarak katiliriz.
Rakipleri tek tek altimiza alalim
Bunlar dusunceler tabi

Once akhisari tokatlayip sonra ibb maci durumuna gore pozisyon aliriz
Biz akhisari yendigimiz an istanbuk derbisinden cikacak her sonuc bize yariyir

Ibb kazanirsa sampiyonluk son haftaya bile kalabilir, ibb gozonune cikinca cok puan kaybetmeye baslayan bir takim ha kaybetmeden sampiyon olurlarsa da olsunlar

Bu hafta sonu artik puan hesaplarina baslariz. Gs ile beraberligin isimize yaradigi bir puan durumuna gelmek cok onemli.
Aynen öyle.

Biz şampiyon olamasak bile, Galatasaray ve Fenerbahçe de olamasın.

Bu arada değişen formatla ikincinin CL'ye kalması epey zorlaştı. 3 ön eleme ve hepsi de sıkıntılı takımlara karşı.

Çevrimdışı kyiv

Başakşehir bugün var yarın yok  asla köklü bir kulüp olamazlar bizim rakipler maalesef ki Galatasaray ve Fenerbahçedir. Galatasaray ve Fenerbahçenin sürünmelerini izlemek en az şampiyonluk kadar zevkli oluyor. Adamların gözleri o kadar körki 7 mağlubiyet almalarına rağmen şampiyon olacaklarına inanabiliyorlar. Böyle bir ortamda ligi 4. bitirseler mükemmel olacak. Ha bu arada biz de 6 da 6 yapıp şampiyon olursak muazzam olacak. Son dönemlerin en büyük geri dönüşü olacak.Mustafa Denizli zamanında ilk yarıyı 6. bitirip şampiyon olmaktan bile daha efsane bir şampiyonluk olacak.

Amaaaa önce 6 da 6...

MOTİVASYON....MOTİVASYON....MOTİVASYON

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

MOTİVASYON....MOTİVASYON....MOTİVASYON

abicim yapma şunu.. gs'nin "konsantrasyon" muhabbetine benzetiyorum. adamların tribün felsefelerinin çakması gibi duruyor.. benim hoşuma gitmiyor açıkçası.

Etiketler: