Babelle quaresmayla falan oynamadi ama
Ligin kizistigi zamanlar sol kanattan pekto pas veriyordu dembaya
Arkasinda veli sagina bakinca artik opare mi serdar kurtulus mu sen sec soldan ismail
O sezon babel ya da quaresmadan biri kadroda olsaydi yaya yaya sampiyon olurduk
doğru diyorsun arkada veli vardı şimdi sürekli asist yapan baskı kuran pozisyon yaratan
ozi ve tolgay var. beğenmediğin veli bunlardan fazla hücum yapıyordur.
solda pektemek yok babel var 10 tane asist yapar Ba ya dimi ama 27 haftadır yaptığı asist
sayısı 3 diğer taraftada quaresma oynuyor sağlam ortalar açar Dembaba ya nede olsa ba nın boyu
uzun havadan gidenleri yakalar

sen önce Ba nın nasıl bir oyun tarzı olduğuna bak sonra bu kadroyla gol atar de onun solunda ayağa orta açan töre oynuyordu ne zaman töre ben oynamayacağım dedi o zaman ba da durdu atamadı.
bu hücum hattıyla hiçbir forvet gol atamaz boşa hayal kurmayın.
Babel iyi gol atıyor ama kanat değil kanat forvet Ba oynarken onun oyununa uygun olcay vardı sahada topu ilerde tutabilen dar alanda paslaşabilen birde arkada sosa vardı. o zamanki hücum hattı şimdikinden daha stabil oyunculardan kuruluydu. topu tutabilen dar alanda paslaşabilen oyuncu baya çok top taşıyorlardı.
kabul edin bu takımın hücum hattı felaket konu forvet değil bütünüyle yanlış. Babel ya gol atıyor yada hücumda tamamen etkisiz kalıyor hani atamazda yüklenir dağıtır asist yaparsın falan hiç birşey yapmasan
mikser gibi karıştırırsın ortalığı olcayın yaptığı gibi. Babelin yaptığı kutuya yaklaş önünde olan genelde iki kişiyi çalımla geç kutuya paralel git şut açısını bulduğun anda şut çek bunu ben ezberledim bunu rakiplerde ezberledi o nedenle artık o açıları bulamıyor. orta sahaya savunmaya desteği çok iyi ama hücumda hiç iyi değil ilk yarı cenkde sola kaçtığı için nisbeten daha rahattı ve gol atabiliyordu ikinci yarı sadece deplasmanda ts maçında iki gol attı onun dışında hücumda yokları oynuyor.
Şu anda takımda tek gol atabilecek güvenilir oyuncu kimsenin beğenmediği talisca
ikinci yarı oynadığı 9 maçın 5 inde sonuca etki etti. gol bulamadığı 4 maçın 3 ünde puan kaybettik
sadece ts maçında kazandık ondada işde babel iki gol attı ikinci yarı tek gol attığı maç.
oynamadığı tek maçta kart cezalısı olduğu fener maçı o maçı kazanıncada talisca yok maç kazandık oldu
tek başına temiz 17 puan kazandırdı birde 5-0 kazandığımız maçta 2 gol attı farklı kazandığımız için
taliscaya yazmadım ama çok iyi oynamışdı